godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste draadloze slagmoersleutel 2019

Het gebruik van een draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto maakt licht werk van alle bouten die weigeren te bewegen . Het is het beste elektrische gereedschap voor iedereen die van plan is een grote hoeveelheid bouten te verwijderen, zoals wielmoeren of andere auto-onderdelen.

De beste draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto is de , die licht van gewicht is en gemakkelijk wielmoeren verwijdert met een koppel van 13.200 in-lb.

In vergelijking met de standaard slagmoersleutel is een draadloos alternatief draagbaarder , wat betekent dat u zich kunt verplaatsen zonder dat u hoeft te worden aangesloten op een stopcontact. Met de beste slagmoersleutel voor de klus kunt u veel efficiënter werken.

The Best Wheel Locks 2019 LEES De beste wielsloten 2019

Draadloze slagmoersleutelvergelijking

Draadloze slagmoersleutel torque Gewicht
13.200 in-lb 5.3 LBS
1.800 in-lb 2.1 LBS
1.650 in-lb 2.9 LBS
1.560 in-lb 3.4 LBS
2.520 in-lb 3.8 LBS
3.600 in-lb 3.4 LBS

Van een roestige bout tot die die gewoon niet willen verschuiven. De nieuwste draadloze slagmoersleutels zijn precies voor deze situaties ontworpen en gebruiken krachtige batterijen met voldoende koppel . In tegenstelling tot de alternatieven met snoer of luchtgereedschap, kunt u zich vrij bewegen zonder de beperking van een snoer en toch alle benodigde kracht hebben.

Zorg ervoor dat de sleutel die u koopt verschillende dopsleutels bevat , omdat dit u zal helpen alle verschillende soorten autobouten aan te pakken.

Hieronder is een lijst van de beste draadloze slagmoersleutels voor gebruik in de auto , inclusief alle hulpstukken voor het verwijderen van moeren en bouten.

De beste draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto


1. Slagmoersleutel Ingersoll Rand W7150


De Ingersoll Rand W7150-K2 is een van de meest populaire slagmoersleutels op de markt en alles is gebouwd met het oog op kwaliteit. Wees echter gewaarschuwd dat het duur is, maar als je een monteur bent, is dit precies wat je wilt voor dagelijks gebruik.

Als u het maximale koppel nodig heeft, is deze slagmoersleutel de beste optie. Het heeft een indrukwekkend koppel van 13.200 in-lb, wat meer dan genoeg is voor gebruik in de auto.

Andere kenmerken van de Ingersoll Rand W7150 K2 zijn onder meer:

 • 13.200 in-lb koppel
 • 9.360 in-lb van omgekeerd koppel
 • 1/2 vierkante schijf
 • Weegt 5.3 LBS
 • >
 • 3 jaar gratis reparatie garantie of vervanging
 • Zeer efficiënte aardmagneetmotor
 • Geheel metalen aandrijflijn
 • Met metaal versterkte behuizing voor duurzaamheid

Weegt zo weinig dat je zou verwachten dat de batterij slecht is, maar de twee lithium-ionbatterijen zijn efficiënt en blijven >

Zoals u kunt zien aan de hoeveelheid functies, is dit een perfect geschikte draadloze slagmoersleutel die kan worden gebruikt voor een reeks toepassingen. De met metaal versterkte behuizing maakt het ook een zwaar gereedschap voor degenen die in zware omgevingen werken.

2. Milwaukee 2753-22 M18 brandstofslagmoersleutel


Milwaukee is een zeer gerenommeerd merk voor elektrisch gereedschap en hun 2753-22 slagmoersleutel heeft veel kracht . Het levert 1.800 inch-pond koppel en heeft een borstelloze motor die 0-3000 RPM levert bij een constant vermogen.

Met de gepatenteerde DRIVE Control van Milwaukee heeft u maximale controle over de snelheid en kracht. Er zijn 4 verschillende modi, waaronder 0-850 RPM, 0-2.100, 0-3.000 RPM en een aangewezen zelftappende schroefmodus.

Andere kenmerken van de Milwaukee 2753-22 M18 zijn onder meer:

 • Lichtgewicht op 2,1 LBS
 • 1.800 in-lb koppel
 • Indrukwekkende 5 jaar garantie
 • 4 verschillende snelheidsinstellingen
 • Geavanceerd elektronisch systeem om batterijschade te voorkomen
 • Constant uitgangsvermogen tussen 0-3.000 RPM

Het merk biedt verschillende goedkopere modellen, maar als je maximale prestaties op een budget wilt , is de 2753-22 M18 de beste optie. Het is compact en weegt slechts 2,1 LBS, een van de lichtste die er is.

3. Bosch IWBH182B Draadloze slagmoersleutel


Bosch is een ander groot merk in de industrie voor elektrisch gereedschap en wordt met zijn IWBH182B slagmoersleutel hoog gewaardeerd met een hybride ontwerp. Het heeft de mogelijkheid om zowel een 1/4 inch zeskant en 1/2 inch aansluiting te nemen , waardoor het nog veelzijdiger is.

Het merk beweert dat de borstelloze motor twee keer de levensduur heeft van veel van de concurrenten. Dit is te danken aan de geavanceerde elektronische en celbeschermingstechnologie, die oververhitting en overbelasting van de sleutel voorkomt.

Andere kenmerken van de Bosch IWBH182B zijn onder meer:

 • Weegt slechts 2,9 LBS
 • 1.650 in-lb koppel
 • 1/2 inch vierkante schijf
 • Geavanceerde elektronische en celbescherming
 • Batterij koeling technologie
 • Kleine grip diameter voor comfort

Slimme technologie zoals de "Cool Pack" omvat warmtegeleidende behuizing om de batterij op optimale temperatuur te houden en een >

4. DEWALT DCF883M2 20Volt moersleutelkit


Dewalt is een van de grootste fabrikanten van elektrisch gereedschap en ze stellen niet teleur met hun draadloze slagmoersleutel. De DCF883M2 is een van hun meest populaire modellen die compact en lichtgewicht zijn , wat geweldig is voor gebruik in de auto.

Het gebruikt de merken XR Li-Ion-batterijen die een derde meer batterijvermogen leveren dan standaardpakketten en bevat de intuïtieve vermogensmeter. Dit is echt een be>

Andere kenmerken van de Dewalt DCF883M2 3/8 Kit zijn onder meer:

 • Weegt slechts 3,8 LBS
 • 1.560 in-lb koppel
 • 3/8 inch vierkante schijf
 • Hog ring aambeeld om gemakkelijk van stopcontact te wisselen
 • 3 LED-lampen voor zichtbaarheid bij weinig licht
 • Batterijduur van ongeveer 24 uur
 • 3 jaar beperkte fabrieksgarantie

De DCF883M2 is vrij duur, maar voor het grote prijskaartje heb je een superieure bouwkwaliteit en de gerenommeerde merkondersteuning. Het is een van de beste draadloze slagmoersleutelsets die er is en wordt zelfs geleverd met een extra batterij, een zware koffer en een oplader.

5. Makita XWT11Z Draadloze slagmoersleutel


De Makita XWT11Z is een andere geweldige optie die een borstelloze motor gebruikt die een koppel van 2.520 in-lb levert . Om de controle over de slagmoersleutel te verbeteren, heeft deze de keuze uit 3 verschillende snelheden voor nauwkeurige bevestiging.

Afhankelijk van uw budget biedt Makita zowel een 2.0- als 5.0Ah-batterij waarbij beide de geavanceerde energiebeheertechnologie van het merk gebruiken.

Andere kenmerken van de Makita XWT11Z zijn onder meer:

 • Compact en ergonomisch ontwerp
 • Omgekeerde rotatie auto-stop modes
 • LED laadniveau-indicator
 • Weegt 3,8 LBS
 • Oplaadtijd batterij 45 minuten
 • Inclusief een beperkte garantie van 3 jaar

De Makita XWT11Z is een uitstekende all-round draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto met meer dan genoeg koppel voor de meeste taken . We raden ten zeerste aan de grotere batterij te kiezen voor extra gebruiksduur en minder opladen.

6. Ryobi P261 18 Volt One + slagmoersleutel

De laatste in de lijst is de Ryobi P261 slagmoersleutel, een van onze budgetaanbevelingen . Het is een goedkope en krachtige draadloze slagmoersleutel die geweldig is voor gebruik in de auto, zoals wielmoeren tot hardnekkige roestige boutverwijderingen.

Een uniek kenmerk van deze slagmoersleutel is de LED-verlichting, die de zichtbaarheid van het werkgebied in donkere omstandigheden verhoogt.

Andere kenmerken van de Ryobi P261 zijn:

 • 3.600 in-lb koppel
 • Weegt 3,45 LBS
 • 1/2 vierkante schijf
 • 3.200 slagen per minuut
 • 3 verschillende snelheidsinstellingen
 • Ergonomische grip voor comfort

Hoewel het redelijk weinig vermogen heeft in vergelijking met de duurdere alternatieven, heeft het nog steeds meer dan voldoende vermogen voor wielmoeren en andere bouten . Omdat het echter een goedkope draadloze slagmoersleutel is, gaat deze niet zo >

Accu-slagmoersleutel Koopgids

De markt voor draadloze slagmoersleutels is massaal verzadigd met een product voor bijna alle oplossingen. Bovenstaande zijn echter allemaal geschikt voor automobieltoepassingen zoals het verwisselen van banden met zware wielmoeren, wat een groot probleem is.

Zonder een krachtige slagmoersleutel voor gebruik in de auto, kunt u moeite hebben om oude bouten te verwijderen die gewoon niet zullen toegeven. Het is een hulpmiddel dat u naast uw momentsleutel wilt gebruiken om slimmer en niet harder te werken.

Slagmoersleutel

Het be>

Overmatig aandraaien van moeren en bouten kan problematisch worden, dat wil zeggen wiellippen die onmogelijk >

Op de verpakking of documentatie van de automobielcomponent die u aandraait, kunt u de instelling van het maximumkoppel zien. Je zult misschien verrast zijn hoe weinig eigenlijk nodig is en dit kan je koopbeslissing beïnvloeden als je het puur op het koppel baseert.

Maten - In-lb Ft-lb

Het is be>de juiste metingen leest bij het vergelijken van verschillende slagmoersleutels. Sommige fabrikanten definiëren graag koppelwaarden in ft-lb, terwijl anderen liever een in-lb-waarde gebruiken.

In dit artikel hebben we ons aan het koppel van-lb gehouden, maar als u de classificatie deelt door 12, hebt u de equivalente ft-lb-classificatie van de sleutel. Als alternatief kunt u een gebruiken van .

Rotaties per minuut (RPM) impacts per minuut (IPM)

Het merendeel van de draadloze slagmoersleutels zal ongeveer 2500 - 3000 RPM's hebben, met meer RPM resulterend in minder gebruikersinspanning. Variabele RPM is een functie die wordt aangetroffen op sommige slagmoersleutels, wat met name handig kan zijn voor verroeste bouten waarbij een lagere RPM beter geschikt is om schade aan de bout te voorkomen.

Vaak verward met RPM is de IPM-classificatie (Impacts Per Minute), het aantal keren dat het in een minuut het aambeeld raakt. Hoe hoger de IPM betekent dat de sleutel een veel grotere weerstand moet kunnen overwinnen.

Gewicht en batterijen

Het voordeel van een draadloze slagmoersleutel ten opzichte van het draadgebonden alternatief is dat het draagbaarder is. Als het echter wordt verzwaard door een zware batterij, kan het behoorlijk zinloos lijken, omdat je je arm rust moet geven tijdens >

Omdat de technologie in de loop der jaren is verbeterd, zijn de kosten van lichtgewicht lithium-ionbatterijen gedaald. Dit betekent dat veel van de slagmoersleutels met draad dit type batterij gebruiken om ervoor te zorgen dat het volledige gewicht van de batterij zo licht mogelijk is.

Alle batterijen krijgen een Ah-classificatie , wat de "Amperage Hours" van de batterij is. Hoe hoger de Ah-rating, hoe >

Het is ook be>sommige fabrikanten verschillende gewichtsclassificaties tonen . Ze zullen het blote gereedschap zijn of het gereedschap in combinatie met een batterij. Zorg ervoor dat u de verschillende gereedschappen vergelijkt als gewicht een groot probleem is.

De spanning

De meeste draadloze slagmoersleutels zijn 18V of 20V, waarbij de laatste de krachtigste is. U kunt de spanning vinden op het gereedschap zelf (zoals hieronder weergegeven) of op de batterij van de draadloze slagmoersleutel. Voor gebruik in de auto is een spanning van 16V tot 20V ideaal, maar in andere toepassingen kan een hogere spanning vereist zijn. Hoger voltage-tools hebben vaak een hoge prijs en dit kan iets zijn om te overwegen.

1/4, 3/8 of 1/2 inch aandrijving

De aandrijfgrootte van een draadloze slagmoersleutel verhoogt de koppelprestaties met de grotere (1/2 inch) die grotere sterkte biedt. Het is afhankelijk van uw gebruik en het type applicaties dat u de tool gaat gebruiken.

Intuïtieve ontwerpfuncties

Het basisontwerp van een slagmoersleutel is redelijk vergelijkbaar tussen de merken, maar sommige bieden andere ontwerpkenmerken. De aanbeveling van Bosch IWBH182B biedt bijvoorbeeld een extra kleine gripdiameter, zodat deze gemakkelijker >

Veel van de premium-opties worden geleverd met LED-verlichting die naar het werkgebied is gericht om te helpen bij slechte lichtomstandigheden. Het kleine extra bedrag uitgeven kan een enorm verschil maken en uw werktempo verbeteren.

Lucht versus draadloos

Voor de meeste lichte autotaken, zoals wielmoeren, ophanging of carrosserie, is het gebruik van een draadloze slagmoersleutel de beste optie. Voor bepaalde zware taken kan het luchtaangedreven alternatief echter de betere optie zijn vanwege het verhoogde koppel.

U kunt echter de beste beschikbare slagmoersleutel hebben, maar deze is niet zo draagbaar of onderhoudsvrij als een draadloze slagmoersleutel.

Gevolgtrekking

Als je op zoek bent naar brute kracht en het gemak van het verwisselen van de moeren uit de slagmoersleutel, dan is de Milwaukee M18 degene vanwege de monsterkracht die het heeft. De algemene favoriet is echter de Dewalt DCF883HM2 omdat deze geweldig is voor dagelijks gebruik dat u kunt uitvoeren, van zware werkzaamheden tot doe-het-zelf in huis.

Al onze aanbevelingen in het artikel zijn geschikt voor verschillende gebruikstoepassingen. Professionals die in de auto-industrie werken, geven misschien de voorkeur aan de zware Ingersoll Rand W7150-K2, maar dit is natuurlijk niet geschikt voor mensen met een beperkt budget.

Als je genoeg hebt van strakke bouten die gewoon niet verschuiven, kan investeren in de beste draadloze slagmoersleutel een enorm verschil maken. Ze zijn relatief duur, maar ze gaan vele jaren van intensief gebruik mee in tegenstelling tot veel andere tools.