godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

5 Best Doe het zelf Spray op Bedliner 2019

Het bed van uw vrachtwagen kan overuren verslechteren door chemicaliën, water, vocht en UV-schade. Gelukkig zijn er veel " doe het zelf, spray op bedliners " die het bed tegen de omgeving en eventuele krassen tegen zware belastingen beschermt.

De beste spray op bedliner is de die slijtvast en vlekbestendig is om te beschermen tegen corrosie en extreme temperaturen.

Wat de kleurkeuze betreft, is deze vrij beperkt, waarbij zwart de meest populaire kleur is. Sommige merken bieden echter een scala aan kleuren en een scala aan toepassingen met behulp van een spuitpistool, spuitbus of borstel.

The Best Off Road Lights 2019 LEES De beste off-roadlichten 2019

Beste spray op bedliners

Bedliner Kit Meerdere kleuren Toepassing
Ja verstuiven
Nee verstuiven
Nee Borstel
Ja verstuiven
Nee Spray of borstel

De bedliner van uw truck kan heel snel verouderen, maar het gebruik van spray op bedliners kan uw truck corrigeren en zelfs waarde toevoegen. Omdat de bedliner wordt gebruikt voor het transporteren van ladingen, kan deze gemakkelijk krassen en schade oplopen , daarom is het cruciaal dat er al vroeg een duurzame spray op de bedliner wordt aangebracht.

Te veel pick-up of vrachtwagenbezitters, de bedliner is het be> en een nieuwe coating van bedliner kan een enorm verschil maken.

Of u nu huidige defecten wilt verbergen of de bedliner van uw gloednieuwe vrachtwagen wilt beschermen, het is een waardevol proces. Hieronder is een lijst van de beste spray op bedliners die beschermen tegen schade door het milieu en zware ladingen.

Aangepaste Coat Spray-On Truck Bed Liner Kit


De Custom Shop Urethane spray op bedliner is enorm populair vanwege hun kleurkeuze en gemakkelijk te gebruiken formule . De spray is verkrijgbaar in zwart, wit, limoengroen, paars, zilver, grijs, rood en blauw.

Het wordt geleverd als een complete set met de bedliner-vloeistof en een professioneel bedliner-pistool dat de formule gelijkmatig op de vrachtwagen spuit. Het is een unieke formule die beschermt tegen corrosie en bestand is tegen extreme temperaturen.

Er zijn verschillende combinaties van de set , waaronder verschillende liters bedliner-vloeistof, een rol of pistool en natuurlijk alle verschillende kleuren.

Over het algemeen is het de beste spray op bedliner voor vrachtwagens en zelfs de meest slimme truckeigenaar zal blij zijn met de kleurkeuzes.

U-POL Raptor Black Spray-On Bed Liner


Upol is een gerenommeerd merk dat bekend staat om het produceren van producten van hoge kwaliteit, zoals de bedliner-set. Er is plastic lijm in de auto hoog gewaardeerd door ons team, net als deze kit, die kras- en vlekbestendige resultaten biedt die niet vervagen door UV-stralen.

Helaas is de Upol Raptor alleen verkrijgbaar in zwart, maar dit is de meest voorkomende keuze voor vrachtwagenbezitters. Wat de toepassing betreft, wordt een meegeleverd spuitpistool gebruikt om de spray op bedliner aan te brengen en het wordt aanbevolen om tussen 60 en 80 PSI te gebruiken.

Als de enige een zwarte bedliner willen, is het absoluut een van de beste spray op vrachtwagen bedliners beschikbaar en veel mensen gebruiken deze exacte bedliner om hun vrachtwagen te spuiten.

Herculiner HCL1B8 Brush-on Bed Liner Kit


Niet iedereen heeft toegang tot een luchtcompressor om de bedliner op de vrachtwagen te spuiten. Met een borstel kunt u uw truck echter voorzien van een stevige en getextureerde beschermende coating die niet schilfert, schilfert of afbladdert.

De Herculiner is echt een doe-het-zelf-spray op bedliner en ze stellen dat hun formule 5 keer dikker is dan andere roll-ons.

U krijgt geen verfijnde afwerking zoals u dat zou doen met een spuitpistool, maar de Herculiner HCL1B8 is de beste rolbedliner om te kopen . Veel goedkopere alternatieven hebben de neiging om te barsten van de ruwere toepassing, maar de Herculiner is een veel sterkere formule. Het kan zelfs worden gebruikt om metaal, beton, hout en nog veel meer te beschermen.

Linerxtreeme Spray On Bedliner Kit


Linerxtreeme concurreert met Custom Shop omdat ze ook meerdere kleuren bieden voor hun spray op bedliner . De keuze aan kleuren omvat rood, oranje, geel, groen, blauw, granaat rood, grijs, wit, zwart, camo groen, bruin, bruin en woestijnbruin.

Het merk bestaat al meer dan 20 jaar en beweert dat hun polyurethaan bedliner een van de moeilijkste is . Het staat bekend om zijn uitstekende UV- en hechtingssterkte en kan eenvoudig worden toegepast door monteurs thuis die hun truck willen opknappen.

De Linerxtreeme-formule is een van de duurzaamste kits voor vrachtwagenbedlinnen die beschikbaar zijn en kan zelfs worden gebruikt voor boten, campers en nog veel meer.

POR-15 49701 OEM-voering


POR-15 is een bekend merk voor het produceren van een roestwerende spray voor auto's , waar het erg populair om is. Veel mensen weten niet dat ze ook een zware bedliner produceren voor vrachtwagens die ook dienst doet als roestpreventie voor uw bedliner.

Om de POR-15-formule toe te passen, kunt u een spuitpistool, korte naproller of nylonborstel gebruiken en omdat het een formule op waterbasis is, is het ook zeer gemakkelijk schoon te maken. Veel alternatieven vereisen uitgebreid schuren om overspray te verwijderen, wat het aanbrengen van de bedliner veel moeilijker kan maken.

Hoewel het een uitstekend product is en fungeert als een uitstekende roestwerende bedliner voor uw plooien, is het erg duur en bevat het geen applicator. Als het een applicator bevatte, was het iets goedkoper, zou het daar met de beste zijn.

Truck Bedliner Koopgids

Een bekraste of schilferige vrachtwagenbedliner die met de dag erger wordt, is niets dat je wilt laten zien. Het schuren van de defecte gebieden en het aanbrengen van een beschermende coating van bedliner is een manier om de problemen op te lossen, zodat het zo goed als nieuw is.

Het is iets dat u zelf kunt doen en het is relatief eenvoudig om te doen zonder complexe applicatie-instellingen. De meeste mensen hebben de neiging de bedliner op de vrachtwagen te spuiten, maar het gebruik van een nylon borstel of roller wordt ook aanbevolen.

Zoals met elke spray, wilt u ervoor zorgen dat u het gewenste resultaat krijgt. Hieronder staan ​​enkele factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de bedliner van uw vrachtwagen bespuit.

Bedliner kleur

Zwart is de meest populaire kleur, maar niet vanwege persoonlijke voorkeur, maar meer vanwege het feit dat het de standaardkleur is. Veel merken bieden een breed scala aan kleuren, zodat u de kleur van uw huidige bedliner kunt aanpassen.

Een donkerdere kleur wordt aanbevolen omdat het vuil of puin heel goed verbergt in tegenstelling tot een lichtgele of witte bedliner.

Type spray op bedliners

De twee meest voorkomende soorten zijn Alifatisch en Aromatisch. Dit laatste is voor vrachtwagenbezitters die op zoek zijn naar de goedkoopste oplossing voor hun defecte bedliner en het zal het werk doen. Het be>

Op het Alifatische type is het een vorm van polyurethaan die zich richt op uitstekende bescherming en veel >

Toepassing van Bedliner op uw vrachtwagen

Zodra u de spray op de bedliner hebt gevonden die u wilt gebruiken, wilt u deze op de best mogelijke manier op uw vrachtwagen aanbrengen. Het is een doe-het-zelf-applicatie en het gebruik van een spuitpistool met behulp van een luchtcompressor is de beste manier om een ​​mooie afwerking te bereiken.

De PSI die je gebruikt, speelt een grote rol in hoe het eindresultaat eruit ziet. Een hogere PSI van 60 tot 80 zal een zeer fijne afwerking hebben, waar 40-60 iets ruwer zal zijn, wat veel mensen verkiezen.

Natuurlijk heeft niet iedereen het voordeel van een luchtcompressor om een ​​spuitpistool op aan te sluiten. Gebruik daarom een ​​nylon borstel of roller om de bedliner op uw vrachtwagen aan te brengen. Dit is geen probleem en je krijgt een goede afwerking, maar gewoon niet zo goed of gemakkelijk als het gebruik van een spuitpistool.

Gevolgtrekking

Als u het uiterlijk van uw vrachtwagen voor uw eigen plezier wilt goedkeuren of waarde wilt toevoegen voor wanneer u deze verkoopt, is een spray op bedliner-set een goede investering. Een defectvrije bedliner van een vrachtwagen toont aan dat deze goed is onderhouden en onderhouden.

Schade aan de bedliner kan om verschillende redenen optreden, van de installatie van een vijfde wielkoppeling tot zware UV-schade, krassen door zware belastingen en een aantal andere factoren. Het eenvoudig toepassen van de formule met een van de aanbevolen spray op bedliner kits hierboven zal een enorm verschil maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *