godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste RV-generator 2019

Als u een draagbare RV-generator bezit, kunt u al uw apparaten tijdens het kamperen van stroom voorzien en ze hebben verschillende vermogens, afhankelijk van uw budget. Er is echter een zwak tussen het vermogen en het geluidsniveau.

De beste RV-generator is de , die op benzine of propaan werkt en een royale 3.400 Watt levert bij een stille 59 dBA.

Veel mensen zullen eerst naar het vermogen kijken bij het kiezen van een RV-generator. Als u echter kampeert , is het geluidsniveau de be>

The Best RV Battery 2019 LEES De beste RV-batterij 2019

Beste generator voor campers

RV-generator Piekvermogen Geluidsniveau
3.400 Watt 59 dBA
9.500 watt 74 dBA
2.400 watt 53 tot 60 dBA
2.200 Watt 48 tot 57 dBA
4.400 Watt 69 dBA

Sommige premium generatoren voor campers hebben een dubbele brandstoffunctionaliteit. De twee be>benzine en propaan met benzine die in de meeste gevallen meer vermogen biedt, omdat merken beide wattage leveren, afhankelijk van de brandstof.

Tijdens het kamperen hebben de meeste campings meestal beperkingen met betrekking tot generatorgeluid. RV-generatoren voor kamperen zouden idealiter stiller moeten zijn dan 60 dBA, maar sommige kampeerterreinen beperken het generatorgebruik ook tussen bepaalde periodes.

Investeren in een kwaliteitsgenerator voor uw camper wordt ten zeerste aanbevolen als betrouwbare stroom terwijl kamperen essentieel is. Hieronder vindt u een lijst met de beste RV-generatoren die voldoende stroom leveren voor al uw apparaten en stil zijn om te kamperen.

Champion 3400 Watt Portable Inverter Generator

De Champion omvormergenerator is een van de beste generatoren voor campers . Het is heel gemakkelijk te gebruiken, en het is ook zeer krachtig terwijl het toch stil loopt. De functies zijn ontworpen voor het gemak om u veilig en ingeschakeld te houden terwijl u onderweg bent in uw camper. Enkele specificaties van de Champion Inverter Generator zijn:

 • Werkt voor uw gemak op benzine of propaan
 • Oliearme uitschakelsensor bespaart brandstof en energie
 • Elektrische start met drie standen ontstekingsschakelaar is gemakkelijk te gebruiken
 • Stille werking op slechts 59 dBA
 • 3400 watt aan vermogen en 3100 watt vermogen
 • Werkt tot 7,5 uur op benzine
 • 2 huishoudelijke verkooppunten die voor schone elektriciteit zorgen
 • DC-uitgang met dubbele USB-adapter
 • 3 jaar garantie en levens>

Met zoveel hoogwaardige stroomopties is de Champion omvormergenerator een van de beste opties voor RV reizigers die extra vermogen op de weg nodig hebben . Het is betrouwbaar en combineert veel verschillende handige functies in één apparaat.

Westinghouse WGen 7500DF draagbare RV-generator


Het merk Westinghouse staat bekend om hun generatoren van topkwaliteit en de WGen 7500 DF is een van de beste op de markt voor campers en campers. Het is zeer krachtig , dus het is uitstekend voor zeer grote campers of campers met extra elektronische apparaten. Hier zijn enkele specificaties van de Westinghouse WGen 7500DF :

 • Werkt op zowel propaan als benzine
 • Vermogensniveaus van 7500 nominaal watt en 9500 piek Watt voor benzine
 • Vermogensniveaus van 6750 nominaal watt en 8550 piek Watt voor propaan
 • Heeft voor het gemak een elektronische startknop
 • 74 dBA geluidsniveau
 • 6 gallon gastank voor energieopslag
 • Twee stopcontacten van 120 V en een stopcontact van 120 / 240V 30A twist lock-omzetter
 • Wordt geleverd met een afstandsbediening start sleutelhanger en 12V batterijlader
 • 420cc motor met automatische lage oliesluiting en digitale meter
 • Inclusief 3 jaar garantie en klantenservice

Zo'n krachtige uitlaat is perfect voor het voeden van grote campers . De Westinghouse WGen 7500 is betrouwbaar en handig om onderweg te blijven werken.

Yamaha EF2400iSHC draagbare gasomvormer


Yamaha is een zeer bekende elektronica en voertuigproducten en deze generator biedt de hoge kwaliteit waar Yamaha om bekend staat. Hoewel het een grote investering is, is het het geld waard voor de serieuze RV-reiziger . Hoewel het zeer krachtig is, is het zeer efficiënt en stil en gebruikt het ook schone stroom. Hier zijn enkele specificaties van de Yamaha EF2400iSHC .

 • 2000 lopende watt en 2400 beginnende watt vermogen
 • Gietijzeren cilindervoering maakt de generator krachtiger
 • Lage olie-uitschakeling houdt de generator veilig en efficiënt
 • 53 tot 60 dBA geluidsniveau
 • Met de zichtbare brandstofmeter kunt u uw vermogensniveau in de gaten houden
 • Licht aluminium gegoten frame dat in totaal slechts 75 pond weegt
 • Looptijd van 8,6 uur bij kwartcapaciteitsbelasting

Deze generator is ideaal voor huishoudelijke apparaten, computers en zelfs RV-airconditioningunits . De Yamaha EF2400iSHC is de beste invertergenerator voor campers op de markt. De Yamaha EF2400iSHC is de beste invertergenerator voor campers .

Honda EU2200i draagbare omvormer generator


De Honda EU2200i draagbare omvormer generator is een andere zeer handige en efficiënte generator die goed werkt voor RV gebruik. Het compacte maar efficiënte ontwerp biedt tonnen vermogen, zodat u uw RV-apparaten zonder zorgen kunt laten werken. Hier zijn enkele van de meest opvallende specificaties van de Honda EU2200i draagbare omvormergenerator:

 • 2200 watt vermogen
 • Twee 120V-uitgangen om uw apparaten aan te sluiten en op te laden
 • Het geluidsniveau van 48 tot 57 dBA is erg stil
 • 4 tot 9,6 uur bedrijfstijd op één tank benzine
 • Levert schone stroom vanwege het formaat van de omvormer
 • Brandstofafsluiteroptie voor efficiënter energie- en brandstofverbruik
 • De lichte constructie van 47 pond is zeer draagbaar

Deze generator is ook zeer gemakkelijk te onderhouden, met olietanks en kleppen die snel kunnen worden gereinigd en vervangen. De bedieningselementen zijn zeer intuïtief, waardoor het een goede keuze is als je voor het eerst een generator gebruikt. U kunt zelfs twee generators aan elkaar koppelen voor meer vermogen als u het nodig hebt.

De Honda EU2200i is een perfecte omvormergenerator voor RV-bezitters die iets eenvoudigs en eenvoudigs willen instellen. Het is de beste stille RV-generator met een geluidsniveau van slechts 48 tot 57 dBA, wat bijna stil is in vergelijking met de oude lawaaierige generatoren.

DuroMax XP4400E draagbare generator voor RV


De DuroMax XP4400E-generator is niet alleen een van de meest betaalbare RV-generatoren op de markt, maar is ook een van de krachtigste. Hoewel het groot is, is het perfect voor het voeden van een grote RV met verschillende apparaten en elektronica.

Het biedt veel waar voor uw geld en het is een goede optie voor campers met een beperkt budget . Enkele specificaties van de DuroMax XP4400E draagbare generator zijn onder meer:

 • Enorme stroomstoot van 4400 watt en continu vermogen van 3500 watt
 • Acht uur looptijd
 • Vier gallon gastank voor opslag
 • Elektrische start met een sleutel voor het gemak
 • 69 dBA geluidsniveau
 • Schone, EPA goedgekeurde stroom
 • Automatische olie-uitschakeling om brandstof te besparen en u veilig te houden

Als je een beperkt budget hebt, maar op zoek bent naar een generator van topkwaliteit, is de DuroMax XP4400E een geweldige keuze. Het biedt dezelfde functies die u zou verwachten in een veel duurder product, maar tegen een redelijke prijs.

Koopgids RV-generator

Elke RV-eigenaar heeft een goede generator nodig om uw elektronica en apparaten dag en nacht aan te laten staan, waar u ook bent. Bij het winkelen voor een generator zijn er veel dingen waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat u een product van topkwaliteit koopt.

Winkelen voor generatoren kan in het begin erg technisch lijken, maar als u eenmaal weet naar welke specificaties u moet zoeken, wordt het veel eenvoudiger om kwaliteitsproducten te identificeren. Dit is waar u op moet letten bij het winkelen voor een kwaliteitsgenerator voor uw camper.  

Looptijd

Een ding waar je altijd op moet letten bij het winkelen voor een generator is hoe >

De looptijd is afhankelijk van het percentage beschikbare stroom dat u gebruikt. Een goede RV-generator kan meestal vijf tot acht uur draaien. U kunt soms zelfs meer runtime krijgen als u slechts enkele apparaten gebruikt.  

Kracht niveau

Het vermogensniveau is iets anders om naar te kijken bij het kopen van een generator. Vermogensniveau wordt berekend in watt, en hoe meer watt uw generator heeft, hoe meer vermogen uw RV zal leveren.

Het kan helpen om door de apparaten en gereedschappen in uw camper te gaan en ruwweg te bepalen hoeveel stroom het gedurende een bepaalde dag verbruikt. U kunt deze informatie meestal vinden door het modelnummer of de naam op te zoeken van de apparaten die u gebruikt.  

Brandstoftype

Het type brandstof dat uw generator verbruikt, is een andere nuttige factor om naar te kijken. De meeste generatoren verbruiken tegenwoordig benzine, die meestal iets toegankelijker is. Er zijn echter ook enkele generatoren die propaan gebruiken.

Er zijn zelfs veel generatoropties die beide gebruiken. Welke u wilt gebruiken, hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Gas is over het algemeen veel handiger omdat het gemakkelijker te vinden is. Benzine werkt echter niet zo schoon als propaan. Dit zijn allemaal factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u uiteindelijk beslist voor welk type brandstof u wilt kiezen.

Brandstofefficiëntie

Een andere factor om op te letten is de efficiëntie van de generator. U wilt de generator niet constant hoeven bij te tanken - deze moet efficiënt brandstof gebruiken.

Bepaal hoeveel gas of propaan je nodig hebt om een ​​dag met de generator door te komen en bepaal vervolgens hoeveel dat kost. Dit is een goed cijfer dat u kunt gebruiken om generatoren te vergelijken en te bepalen hoeveel waarde u krijgt voor het geld.  

Beginner

U moet altijd zoeken naar een generator met een elektrische starter. Handmatige starters zijn erg frustrerend om mee om te gaan - het duurt >

Veel generatoren worden zelfs geleverd met een starter op afstand, zodat u niet in de buurt van de generator hoeft te zijn om deze in te schakelen. Dit is een zeer handig gemak om in de gaten te houden bij het kiezen van een generator.  

Geluidsniveau

Helaas kunnen veel generatoren erg luidruchtig zijn, wat frustrerend is als je probeert te ontspannen. Het kan ook de mensen om u heen storen als u uw camper in een dichte buurt parkeert. Het geluidsniveau van een generator wordt meestal aangegeven in dBA.

Hoe lager de dBA die een generator heeft, hoe stiller deze zal zijn. U zult het niet alleen waarderen, maar ook de mensen in de buurt van uw camper zullen het waarderen.

Outlets

Het aantal en type stopcontacten dat uw generator heeft, is een ander goed punt om naar te kijken wanneer u uw beslissing neemt. De generator moet ten minste twee normale huishoudelijke stopcontacten hebben waar u dingen op kunt aansluiten.

Misschien wilt u investeren in een stekkerdoos om aan uw generator te bevestigen, zodat u er nog meer apparaten op kunt aansluiten. Iets anders waar je op moet letten bij het kiezen van een generator is of ze al dan niet omvormerstekkers hebben, dus je kunt apparaten gebruiken die over de hele wereld zijn vervaardigd en die verschillende energiesystemen gebruiken.

Gewicht

Het gewicht van de generator is een ander handig ding om naar te kijken wanneer u uw aankoop doet. Dit komt omdat u waarschijnlijk uw generator moet verplaatsen terwijl u uw RV organiseert en voedt.

Wanneer uw generator zwaar is, kan dit erg frustrerend zijn. Een lichtgenerator met handgrepen is de beste keuze, vooral als je niet erg sterk bent. Sommige generatoren worden ook geleverd met wielen, waardoor ze veel gemakkelijker kunnen worden vervoerd.

Makkelijk te gebruiken

Uiteindelijk moet het voeden van uw RV niet ingewikkeld zijn. De generator die u koopt, moet zeer gemakkelijk te gebruiken zijn, met een intuïtief stopcontact en stroomfuncties.

De gebruikershandleiding moet volledig en gemakkelijk te begrijpen zijn, en u hoeft niet voortdurend onderhoud aan de generator te doen om hem te laten werken. Als je kunt, ga dan naar een winkel en bekijk de generator persoonlijk om een ​​idee te krijgen van hoe snel je het kunt gebruiken.

Garantie

Omdat generatoren zo'n grote investering zijn, moet u altijd op zoek gaan naar een generator met een garantie. Op deze manier kunt u uw aankoop stressvrij maken, wetende dat u uw geld terug kunt krijgen als er iets met de generator defect is.

Het is ook be>

Gevolgtrekking

Als RV-eigenaar moet u altijd een generator in uw voertuig hebben om uw apparaten en elektronica van stroom te voorzien. Zonder generator is het moeilijk om een ​​comfortabel leven te leiden in een camper. Aangezien generatoren een grote financiële investering zijn, is het be>

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *