godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

Het beste RV-matras 2019

Het avontuur van reizen in je camper is erg leuk, maar een vreselijke nachtrust kan de ervaring verpesten . Gelukkig heeft de RV-matrasindustrie enorme verbeteringen gezien met nieuw beschikbaar traagschuim en ademende matrassen.

De beste RV matras is de , dat is een 12 inch gel-memory foam matras die wordt ondersteund met een 30 jaar garantie voor uw gemoedsrust.

Voordat u een RV-matras koopt, moet u uw huidige bedframe opmeten . Ze zijn er in verschillende maten, van korte queen tot twin XL en het krijgen van de verkeerde maat is erg frustrerend.

The Best RV Toilet 2019 LEES The Best RV Toilet 2019

Beste matras voor RV

RV matras Specialiteit maten
Sleep Cool-technologie 9
Luchtstroomoverdrachtssysteem 5
Temperatuurgevoelig geheugenschuim 5
betaalbaarheid 1
betaalbaarheid 8

Een comfortabel bed om op te slapen tijdens het reizen is essentieel, maar winkelen voor een RV-matras kan moeilijk zijn . Veel mensen zullen klagen dat hun huidige matras te hard en gewoon over het algemeen niet comfortabel is. We raden sterk aan traagschuimmatrassen met een koelingstechnologie om de hitte te verminderen.

Budget speelt een grote rol bij elke aankoopbeslissing, maar als het gaat om een ​​goede nachtrust, is het extra de moeite waard. Hieronder is een lijst van de beste RV-matrassen die in verschillende maten verkrijgbaar zijn en een comfortabele en comfortabele slaap garanderen.

DynastyMattress RV Traagschuimmatras


De DynastyMattress Cool Breeze RV King-matras biedt alle comfort die u zou krijgen van een luxe matras, maar op maat gemaakt voor een RV . Het koele schuim is ontworpen om de hele nacht comfortabel en ondersteunend te zijn.

De matras is zeer eenvoudig schoon te houden met een ritshoes voor bescherming , die gemakkelijk kan worden verwijderd. Dankzij de duurzame constructie kan deze matras wat extra tijd op de weg doorbrengen, waardoor het een goede investering is voor RV-bezitters.

In termen van de functies van DynastyMattress RV King omvatten ze:

 • 3 inch laag gelschuim en 2 inch laag innovatief koel luchtstroomschuim
 • Laag van 5 inch schuim met hoge dichtheid
 • Cover is wit met bruine suede hoeken die kunnen worden afritsbaar
 • Brandwerende barrière voor veiligheid
 • Inclusief 2 gratis kussens met traagschuim kussens
 • Matrasproef van 120 dagen en 30 jaar beperkte garantie

De hoogwaardige constructie van deze matras maakt het een must-have matras voor elke RV-eigenaar . Het merk DynastyMattress is echt luxueus en geeft je het gevoel dat je in een luxe hotel zit - zelfs als je onderweg bent.

Het is de beste RV-matras en een van de meest populaire met een reeks maten die twin, twin XL, full, full XL, queen, king, California king en short king omvatten.

Snuggle-Pedic Matras voor RV


De Snuggle-Pedicmatras is een comfortabel en ademend RV matras, dat is zeer licht en luchtig op hetzelfde moment. Met 5 verschillende maten zijn er veel opties die ideaal zijn voor verschillende RV slaapkamer-opstellingen.

Als u worstelt met de hitte van een traditionele traagschuimmatras , is het merk Snuggle-Pedic een goede optie, omdat ze verschillende functies hebben die speciaal zijn gemaakt om deze problemen te bestrijden. Deze functies omvatten:

 • Uniek luchtoverdrachtssysteem
 • Flex-supporttechnologie houdt het lichaam ondersteund
 • Volledig hypoallergeen en bestand tegen huisstofmijt
 • Wordt geleverd in een luchtdichte rol voor handige verzending
 • Terugbetalingsgarantie van 120 nachten met 20 jaar beperkte garantie

Als u moeite heeft om een ​​RV-matras te vinden die u 's nachts echt comfortabel en koel houdt, is de Snuggle-Pedic een goede optie . Het is licht en flexibel en heeft een unieke en innovatieve constructie die het onderscheidt van andere matrassen.

Serenia Sleep RV matras


De Serenia Sleep-matras biedt kwaliteitscomfort op uw camper en biedt uitstekende waar voor uw geld . Het heeft een zeer efficiënte constructie, dus het biedt voldoende ondersteuning en comfort in een klein gebied.

Enkele kenmerken van de Serenia Sleep RV-matras zijn:

 • 6 inch basisschuimlaag bedekt met 2 inch hoge dichtheid geheugenschuim
 • Stretch gebreide hoes
 • Matras is stofmijtbestendig en hypoallergeen
 • Gemaakt met Certi-PUR-schuim
 • Open celconstructie is geweldig voor luchtstroom
 • Komt opgerold en is zeer gemakkelijk te vervoeren
 • Gemaakt in de VS en wordt geleverd met fabrieksgarantie

De Serenia slaapmatras wordt geleverd in 5 verschillende maten en de comfortabele constructie maakt hem ideaal voor RV wonen. Over het algemeen is het de beste RV-matras voor het geld en wordt geleverd met een beperkte fabrieksgarantie voor gemoedsrust.

Zinus Deluxe RV matras kort Queen

De Zinus Deluxe traagschuim matras met korte koningin is een ideale keuze voor elke camper of camper. Het is een van de beste korte koninginontwerpen op de markt en biedt superieure schuimondersteuning om je de hele nacht comfortabel te voelen.

Kenmerken van de Zinus Deluxe Memory Foam RV-matras zijn onder meer:

 • BioFoam-constructie is gemaakt met natuurlijke plantenolie
 • Gelaagde traagschuimconstructie met een 4 inch basislaag, 2 inch laag comfortschuim en 2 inch laag ondersteunend traagschuim
 • Certi-PUR gecertificeerd schuim
 • Wordt gecomprimeerd en in een doos gerold voor eenvoudige verzending

Dit Zinus-matras is comfortabel en ondersteunend en het is ook zeer betaalbaar en biedt veel waar voor uw geld. Het is een van de beste RV korte queensize matrassen die je kunt kopen met een beperkt budget en ten zeerste aanbevolen.

Zinus traagschuimmatras


Als u een beperkt budget heeft, maar nog steeds op zoek bent naar een hoogwaardige matras voor uw camper, dan past de Zinus Memory Foam Camper-matras perfect. Zinus staat bekend om zijn matrassen van hoge kwaliteit , maar ze zijn zeer betaalbaar.

Het schuim is duurzaam en ondersteunend en gemaakt met ethische normen. Een aantal van de opmerkelijke specs van de Zinus memory foam camper matras zijn onder meer:

 • 5 inch voetsteunschuim met luchtstroomregeling
 • 1 inch bovenste laag ondersteunend geheugenschuim
 • Certi-PUR gecertificeerd voor ethische constructie en duurzaamheid
 • Groene thee en ricinusolie toegediend
 • Samengeperst en op rol verzonden

De Zinus traagschuimmatras is een van de goedkoopste opties voor een RV-matras . Hoewel het zeer betaalbaar is, bieden ze nog steeds een uitstekende kwaliteit, zodat je 's nachts geen ondersteuning misloopt. Als de lage kosten van deze RV-matras niet genoeg zijn om u te overtuigen, dan zal de populariteit zeker als de meest voorkomende matras in de "gemiddelde" RV worden gevonden.

RV Matras Koopgids

Als je op reis bent, is het be>

Er zijn veel factoren om op te letten bij het winkelen voor een matras die u helpen de beste optie voor uw behoeften te vinden. Dit is wat u in gedachten moet houden bij het winkelen voor een RV-matras.

Grootte

Het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een matras is de maat, omdat u moet bepalen of de matras wel of niet in uw RV past.

Meet eerst de afmetingen van het slaapgedeelte in uw camper om te zien wat er past. Over het algemeen zijn kleine koninginnen een goede keuze voor campers, omdat ze korter zijn dan een traditionele koningin. U zult ook willen kijken naar de dikte van de matras.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om matrasdikte - je wilt misschien iets dat dun en stevig is, of je wilt iets dat dik en zacht is. Uw camper is mogelijk ook niet groot genoeg om een ​​dikker matras te ondersteunen.

Veel matrasmerken bieden meerdere maten van hun matrassen aan, zodat u kunt beslissen welke het meest geschikt is voor uw RV. Mogelijk moet u ook een matras op maat bestellen als de afmetingen van uw voertuig zeer uniek zijn.

Traagschuim

Het volgende waar u naar moet kijken, is de interieurconstructie van de RV-matras. Over het algemeen gebruiken deze matrassen geheugenschuim, dat zeer ondersteunend en comfortabel is. Idealiter zou de matras een paar verschillende lagen traagschuim moeten hebben.

Een goede matras heeft meestal een basislaag die enkele centimeters dik is. Deze laag is stevig om 's nachts ondersteuning te bieden. Er komt dan een dunnere laag zacht, conformerend geheugenschuim bovenop, die van nature de rondingen van je lichaam omarmt en je 's nachts ondersteunt.

Misschien wilt u het traagschuim in de winkel voelen om erachter te komen wat het meest comfortabel voor u persoonlijk is.

Stevig versus zacht

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om het werkelijke gevoel van de matras. Of u de voorkeur geeft aan stevige of zachte matrassen is een zeer persoonlijke keuze, maar u moet altijd controleren voordat u een matras kiest.

Idealiter zou je matras ietwat stevig moeten zijn, omdat een steviger matras je gewrichten en spieren beter ondersteunt. U kunt echter de voorkeur geven aan het zachte, ontspannen gevoel van een zachte matras. Uiteindelijk is het allemaal gebaseerd op wat u het prettigst vindt.

Luchtstroom

Een probleem dat veel traagschuimmatrassen hebben, is dat ze dicht zijn, waardoor ze 's nachts erg heet worden. Veel fabrikanten proberen dit te bestrijden door matrassen te maken met luchtkanalen erin, zodat de matras geen warmte vasthoudt.

Sommige matrassen hebben ook gelgeheugenschuimlagen of -stukken binnenin, die ook de matras koel houden. Dit zijn geweldige functies om naar te zoeken, vooral in een RV-matras, die heet kan worden.

Makkelijk schoon te maken

Wanneer u in een camper rondreist, wilt u uw matras gemakkelijk kunnen reinigen. Kijk tijdens het winkelen naar het buitenmateriaal van de matras om te bepalen hoe gemakkelijk het te reinigen is. Het is be>

hypoallergeen

Na verloop van tijd kunnen huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen zich in uw matras ophopen. Als u kampeert in een gebied met dicht gebladerte, is de kans dat allergenen in uw matras komen nog groter. Dit maakt het moeilijker om een ​​goede nachtrust te krijgen, vooral als je gevoelig bent voor allergenen. Zoek naar een matras met hypoallergene eigenschappen om dit te bestrijden. Veel matrassen zijn tegenwoordig speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen huisstofmijt. Er zijn ook veel merken die antibacteriële matrassen maken, die nog beter zijn om de verspreiding van ziekten te voorkomen. Als u met allergieën worstelt, moet u altijd op zoek naar een hypoallergeen matras voor uw RV.  

Verzenden

Matrassen zijn grote objecten die moeilijk en zwaar kunnen worden verplaatst, dus u moet altijd rekening houden met verzend- en verpakkingsopties wanneer u een aankoop doet. Veel matrasbedrijven comprimeren en rollen tegenwoordig hun matrassen en verzenden ze vervolgens in een compacte buis, waardoor u het veel gemakkelijker kunt verplaatsen. Het nadeel hiervan is dat je misschien een paar dagen moet wachten tot de matras volledig is opgeblazen.

U kunt ook last krijgen van gassen als de matras decomprimeert. Dit is een geur van geheugenschuim die vrijkomt als het matras uitzet. Het kan enigszins onaangenaam zijn, maar het zal na een korte periode verdwijnen.

Certi-PUR

In het verleden werden traagschuimmatrassen gemaakt met chemicaliën die schadelijk waren voor het milieu. Matrasbedrijven hebben dit de afgelopen jaren veranderd om ervoor te zorgen dat hun klanten matrassen krijgen die veilig en gezond zijn om te gebruiken.

Certi-PUR is een organisatie die matrasschuim en constructie certificeert. Let op het Certi-PUR-label wanneer u op zoek bent naar een RV-matras. Dit zorgt ervoor dat u een product krijgt dat is gemaakt volgens de beste industriële methoden en dat duurzaam en veilig is.

Garantie

Omdat u wilt dat uw matras u jaren>

Met een garantie hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw geld wordt verspild, omdat het bedrijf uw matras zal vervangen als het defect is. Veel matrassen bieden ook een proefperiode, meestal voor een tot drie maanden. Hiermee kunt u daadwerkelijk op de matras slapen en bepalen of u deze leuk vindt voordat u zich tot de aankoop verbindt.

Gevolgtrekking

Als je in een camper op pad bent, wil je ervoor zorgen dat je een goede nachtrust krijgt, zodat je energie kunt hebben voor alle avonturen die de dag brengt. Met zoveel verschillende soorten matrassen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om een ​​RV-matras te kiezen die echt bij u past.

Door deze winkelgids te gebruiken, kunt u verschillende functies op de matras testen om te bepalen hoe comfortabel en effectief het is om in uw camper te slapen. Onze top vijf matrassen zijn allemaal goede investeringen voor de RV reiziger.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *