godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste Amp Wiring Kit 2019

Om uw autoversterker in gebruik te nemen, moet u deze installeren met behulp van een versterkingskabelset. Deze sets bestaan ​​uit verschillende hoeveelheden componenten, draadlengtes en meteropties, afhankelijk van het budget dat u hebt ingesteld voor de installatiekit.

De beste versterkingskabelset is de , die wordt geleverd met een keuze uit opties voor 1/0, 2, 4 8 meter en is 20 voet >

Als je net naar buiten bent gegaan en de beste auto-versterker hebt gekocht die je kunt vinden, is het de moeite waard om de kwaliteit van de versterkingskabelset aan te passen aan het apparaat zelf. Het kan echt een groot verschil maken met een goede installatiekit die is gebouwd om >

The Best Double Din Head Unit 2019 LEES De beste Double Din Head Unit 2019

Beste Amp Sub bedradingsets

Amp kabelset Meteropties Lengte
1/0, 2, 4 8 AWG 20 voet
4 AWG 18 voet
1 4 AWG 30 voet
1/0, 4 10 AWG 17 voet
4, 8 10 AWG 30 voet

De meter van een draad voor een amp-bedradingsset is een term die u overal op de verpakking vindt. Het is een be>juiste meter voor uw versterker is afhankelijk van de versterker zelf.

Over het algemeen geldt dat hoe meer vermogen een versterker heeft, hoe lager de meter (dikker) de draad moet zijn. 4 AWG is de standaarddikte van de meerderheid van de versterkerkabels.

Lengte is een andere be>beste versterkerkabels die worden geleverd met verschillende meteropties en lengtes.

New England Providore 4 Gauge versterker-kabelset


De Providore amp-bedradingsset van New England is een betrouwbaar en grondig amp-bedradingssysteem dat alles heeft wat u nodig hebt om de versterker in uw auto correct te bedraden. Het is erg dik en duurzaam, en het is ook >

Het is ook zeer betaalbaar en biedt veel waar voor uw geld omdat het wordt geleverd met absoluut alles wat u nodig hebt om uw auto-versterker te installeren . Hier zijn de opmerkelijke functies van de Providore-versterkersinstallatie en bedradingsset van New England Providore.

 • 2 extra grote CCA-stroom- en aardingskabels
 • 1 20 voet rode kabel en 1 4 voet zwarte kabel
 • 18 voet RCA-kabel met bewerkte metalen connectoren
 • 100-amp mini-ANL-zekering en een zware zekeringhouder
 • 13 voet van 10 AWG rode en zwarte luidsprekerkabel
 • Massief koperen nokken, vergulde spade-aansluitingen, firewall-doorvoertules, plaatmetalen schroeven, blauwe externe draad en kabelbinders

De audio-installatie en bedradingsset van New England Providore biedt ongelooflijke waarde , omdat deze absoluut alles biedt wat je nodig hebt om de versterker in je auto te installeren. De kwaliteit van de kabels en de 20 procent oversized constructie van de standaarddikte maken het veel duurzamer.

Over het algemeen is dit de beste versterkerbedradingsset die u kunt kopen en is verkrijgbaar met een bedradingsset van 0/1, 2, 4 en 8 gauge.

KnuKonceptz KCA 4 Gauge Amp kabelset


De KnuKnoceptz KCA Amp installatiekit is een van de beste opties voor het installeren van uw versterker. Het werkt heel goed op veel verschillende soorten auto's en is duurzaam om de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden.

Hier zijn enkele van de opmerkelijke functies van de KnuKonceptz KCA Amp-installatiekit.

 • 18 voet blauwe KCA-stroomdraad
 • 3 voet zwarte KCA aardedraad
 • 17 voet zwarte Bassik RCA-kabel gemaakt van zuurstofvrij koper
 • 20 voet CCA luidsprekerkabel
 • Een inline zekeringhouder en 80A AGU-zekering

Deze kit wordt ook geleverd met een assortiment kleine accessoires en hulpstukken die u kunt gebruiken om uw versterker te installeren, zodat u niets apart hoeft te kopen. De solide kwaliteit van de KnuKnoceptz KCA Amp installatiekit geeft het veel waar voor uw geld en maakt het een haalbare keuze voor veel verschillende soorten autobezitters.

Rockford 4 AWG complete Amp installatiekit


De complete installatiekit van Rockford is een premium keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige bekabelingsset voor versterkers. De bedrading is gemaakt van hoogwaardig American Wire Gauge, waarbij elk onderdeel is ontworpen om veel >

Het is een van de beste keuzes voor iedereen die serieus is over een hoogwaardige versterker en perfect geluid in zijn auto. Hier zijn de kenmerken van de Rockford 4 AWG Complete installatiekit.

 • Gemaakt met volledig zuurstofvrij koper en messing van hoge kwaliteit
 • 30 voet, 16 AWG luidsprekerkabel en 17 voet, 4 AWG stroomkabel
 • Twee gedraaide signaalkabels
 • Maxi-zekeringhouder werkt tot 100 ampère
 • Wordt geleverd met een jaar verlengde garantie

Deze versterkingsset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een zeer krachtige installatie. Rockford is een merk van zeer hoge kwaliteit, en elk stuk in deze kit is extreem duurzaam en biedt een uitstekende geluidskwaliteit wanneer alles is ingesteld.

InstallGear 4 Gauge complete versterkerkit


De InstallGear Complete Amp Kit is een betaalbare, maar hoogwaardige versterkerbedradingsset die veel waar voor uw geld biedt. Als u een versterker voor uw auto installeert, maar nog niet helemaal klaar bent om u aan een dure set te binden, is de InstallGear een geweldige keuze voor u.

Het wordt netjes verpakt geleverd met alles wat je nodig hebt om je versterker in te stellen . Dit is wat is inbegrepen in de InstallGear Complete Amp Kit.

 • 17 voet rode CCA-voedingskabel
 • 3 voet zwarte CCA-grondkabel
 • 17 voet tweekanaals RCA-kabel
 • 17 voet CCA luidsprekerkabel
 • ANL-zekeringhouder en 100A-zekering
 • 4 ringklemmen en 4 vorkklemmen
 • 6 voet split weefgetouw
 • 10 draadbanden en 1 rubberen doorvoertule
 • 17 voet externe draad

Het is be>koper bekleed aluminium in plaats van zuurstofvrij koper , wat niet van hoge kwaliteit is. Voor de prijs krijg je echter veel, met alles erop en eraan om je versterker en de benodigde onderdelen in te stellen om het gewenste geluid te krijgen.

BOSS Audio KIT2 8 Gauge versterker kabelset


De BOSS Audio KIT2 is een andere betaalbare kit die alles bevat wat je nodig hebt om je autoversterker in te stellen. Het komt in 4 gauge, 8 gauge en 10 gauge versies . Alles is netjes verpakt in een kartonnen houder en wordt geleverd met een gedetailleerde installatiegids voor degenen die nieuw zijn in de bekabeling van autoradio's.

De meegeleverde draden zijn veel > dan de alternatieven, waardoor het een goede keuze is voor autobezitters met grote auto's. Dit is wat er in de BOSS Audio KIT2-bekabelingsset voor de installatie van de versterker zit.

 • 20 voet rode stroomkabel en 3 voet zwarte grondkabel
 • 16 voet blauwe inschakeldraad
 • 20 voet hoge prestaties blauwe RCA
 • 30 voet luidsprekerkabel
 • 6 voet split weefgetouw buis
 • 20 draadbinders van 4 inch en 3 rubberen doorvoertules
 • # 10 ringterminal, ⅚ inch ringterminal en ¼ inch ringterminal

De BOSS Audio KIT2 heeft alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan met het installatieproces van uw auto-versterker. Het is netjes verpakt en wordt geleverd met instructies. De installatie is relatief eenvoudig , dus het is een goede keuze voor beginners.

Koopgids voor Amp Wiring Kit

Als u geweldige audiokwaliteit in uw auto wilt, is het installeren van een versterker de beste manier om dit te krijgen. Het kan echter een beetje een uitdaging zijn om zelf een versterker te installeren. Elke auto en elke versterker is anders, maar er zijn verschillende materialen die je altijd moet verwachten wanneer je een versterker bedraadt.

Aangezien u veel tijd zult besteden aan het installeren van de versterker en nog meer tijd aan het gebruik ervan, moet u altijd investeren in een set met bedradingskabels van uitstekende kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de onderdelen, des te kleiner de kans dat u onderhoud nodig hebt of onderdelen vervangt. Dit is waar u op moet letten bij het kopen van een versterkerkabel.

Voedingsdraad en aardedraad

Er zijn veel items die u moet verzekeren dat uw kit bevat bij het doen van een aankoop. De stroom- en aarddraad zijn meestal de twee items die voor het eerst worden vermeld in elke set met bedradingskabels en worden gebruikt om de versterker op de auto-accu aan te sluiten .

De stroomdraad moet erg >

RCA-kabel

De RCA-kabel is een ander stuk dat moet worden opgenomen in uw versterkingskabelset. Dit moet ook erg >auto-subwoofer met de versterker verbindt via de bedrading van de subwooferuitgang naar de versterkeringang.

Luidsprekerdraad

Luidsprekerkabel is iets dat je apart kunt kopen als je wilt, maar het is handig om een ​​versterkerkabelset te vinden met luidsprekerkabel. Luidsprekerkabels moeten ook >autoluidsprekers signalen van de versterker ontvangen.

Zekeringhouder en zekering

De zekeringhouder en zekering zijn twee stukken die soms ook los van de amp-bedradingsset worden verkocht, maar zijn erg handig om in de kit te hebben.

De zekering verbindt alles met elkaar en zorgt ervoor dat stroom naar uw versterker gaat, en u hebt een duurzame zekeringhouder nodig die de slijtage aankan die hij kan oplopen wanneer hij in uw auto wordt geïnstalleerd.

De temperatuur en luchtvochtigheid in uw omgeving kunnen invloed hebben op hoe >multimeter voor auto 's echt nuttig voor het diagnosticeren van het probleem.

Fasteners

Het is ook erg handig om een ​​kabelset te vinden met bevestigingsmiddelen. Dit betekent dat u niet naar een hardware- of elektronische winkel hoeft te gaan op zoek naar het beste type bevestigingsmiddelen voor uw versterker - alles is al inbegrepen.

Bevestigingsmiddelen zoals kabelbinders, krimpconnectoren en ringklemmen zijn bijvoorbeeld vaak inbegrepen in een amp-bedradingsset. Dit is niet alleen nuttig en handig, maar het resulteert ook vaak in een betere deal dan het zelf aanschaffen van de bevestigingsmiddelen.

Draadlengte

Bij het bepalen van welke versterkingskabelset u moet aanschaffen, moet u uitzoeken welke draad u nodig hebt. De draadmaat wordt gemeten in meters, en veel versterkerkits zijn verkrijgbaar in meerdere meteropties, zodat u degene kunt kiezen die het meest logisch is voor het versterkersysteem van uw auto.

Hoe lager het meternummer, hoe breder en dikker de draad, in tegenstelling tot wat u misschien geneigd bent te denken. De draadgrootte die u nodig hebt, is direct gerelateerd aan het aantal watt dat uw versterker gebruikt. Hoe hoger het wattage, hoe dikker de draad die u nodig hebt. 4 AWG is de meest gebruikte draadmeter voor versterkers, maar u moet altijd controleren of u de juiste draadmaat koopt.

U moet altijd zoeken naar een kabelset van een respectabele verkoper om ervoor te zorgen dat u de meter krijgt die u nodig heeft voor uw auto. Sommige verkopers van versterkerkits kunnen hun producten op de markt brengen als zijnde groter dan ze zijn door hun draden in grote hoeveelheden te verpakken.

Dit kan ervoor zorgen dat de draad groter lijkt wanneer je hem in eerste instantie ontvangt, maar je krijgt nog steeds niet de geluidskwaliteit die je zoekt, en het kan het installatieproces ook erg moeilijk maken. Authentieke bedradingskits moeten hun meterformaten vermelden volgens de standaard van de American Wiring Gauge.

Koper versus koper gecoat aluminiumdraad

Veel draden beweren te zijn gemaakt met koper, maar bij de aankoop moet u bepalen of ze zijn gemaakt met zuurstofvrij koper of dat ze alleen zijn gemaakt met koper gecoate aluminiumdraad.

Zuurstofvrij koper biedt een iets betere kwaliteit, maar voor de gemiddelde consument is er niet veel verschil tussen de twee materialen. Zuurstofvrij koper kan erg duur zijn, daarom bevatten veel kabelsets nu alleen met koper gecoate aluminiumdraad.

Het is beter bestand tegen corrosie dan kopergecoat aluminium, dus het gaat >

Installatie instructies

Het is altijd handig als je versterkerkabelset ook installatie-instructies bevat. Dit maakt het instellen van uw versterker veel eenvoudiger.

Controleer om te zien wanneer u een aankoop doet of de fabrikant een handleiding bevat die u kan helpen bij het gebruik van elk onderdeel van de set. Zonder een soort indicatie waar elk stuk naartoe gaat, kan de installatie van een versterker erg verwarrend zijn.

Gevolgtrekking

De aanschaf van een amp-installatiekit maakt het instellen van uw versterker veel eenvoudiger en minder stressvol dan anders het geval zou kunnen zijn. Het zelf kopen van alle benodigde producten kan erg overweldigend en duur zijn, maar ze in een set kopen is niet alleen handig, maar meestal ook een goede deal. Zoek naar een hoogwaardige amp-installatiekit om ervoor te zorgen dat u het beste geluid uit uw versterker haalt, met minimale installatietijd of onderhoud nodig.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *