godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste hogedrukreiniger voor auto's 2019

In de afgelopen paar jaar is de populariteit van de hogedrukreiniger van de auto ontploft als een allesreiniger. Zodra u een hogedrukreiniger voor auto's hebt gebruikt, ziet u precies hoe effectief ze zijn in het reinigen van alles waar ze op gericht zijn.

De beste hogedrukreiniger voor auto's is de , die een PSI-waarde van 2.030 heeft voor het doorbreken van hard vuil en wordt gedekt door een garantie van 2 jaar.

Je kunt een hogedrukreiniger voor auto's kopen in praktisch elke maat en elk vermogen met de prijzen voor premium merken. Extra functies en hulpstukken zoals een sneeuwschuimkanon kunnen de manier veranderen waarop u uw auto wast.

The Best Car Polish 2019 LEES The Best Car Polish 2019

Auto hogedrukreiniger vergelijking

Auto hogedrukreiniger Gewicht Waterdruk
31 LBS 2.030 PSI
32 LBS 2.000 PSI
27 LBS 1.900 PSI
17,5 LBS 1500 PSI
26 LBS 2.150 PSI
16.3 LBS 1.800 PSI

Een auto hogedrukreiniger kan korte metten met het schoonmaken van vrijwel alles dat moet worden gereinigd te maken. Voor degenen die ze voornamelijk gebruiken voor autodetails, zijn ze een essentieel hulpmiddel dat kan werken op een veilige PSI voor meerdere taken.

Hieronder is een lijst van de beste hogedrukreiniger voor auto's die gemakkelijk hardnekkig vuil kunnen verwijderen en vol zitten met uitstekende functies.

De beste hogedrukreiniger voor auto's


1. Sun Joe SPX3000 hogedrukreiniger voor in de auto


De Sun Joe SPX3000 is de populairste hogedrukreiniger voor auto's in de VS. Dit is vooral te danken aan het scala aan functies en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die het biedt. De Sun Joe wordt ook geleverd met een indrukwekkende 2 jaar garantie en is CSA-goedgekeurd.

Om de levensduur van de pomp te verlengen, gebruikt deze een "Total Stop System" -trigger. Dit fungeert als een veiligheidsslot dat de pomp automatisch uitschakelt wanneer de trekker niet is geactiveerd. In vergelijking met vergelijkbare geprijsde alternatieven, maken kleine functies zoals deze het een waardevolle investering.

Andere functies van de Sun Joe SPX3000 zijn onder meer:

 • 31 LBS in gewicht
 • Dubbele wasmiddeltanks
 • 2.030 PSI
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • 35 voet netsnoer
 • 34 inch verlengstuk
 • 20 voet hogedruks>

Sun Joe biedt een reeks andere autowasreinigers, maar de SPX3000 is de beste optie omdat hij prestaties combineert met waar voor uw geld. Het is de beste hogedrukreiniger voor auto's die niet zal teleurstellen en wordt geleverd met 2 jaar garantie voor gemoedsrust.

2. Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

Karcher is waarschijnlijk een van de eerste merken waar u aan denkt bij hogedrukreinigers. Ze hebben hun hogedrukreinigers op de markt gebracht als het beste wat er te koop is met een reputatie voor prestaties en bouwkwaliteit.

Het merk Karcher is de in tegenstelling tot de VS, waar de SunJoe veel populairder is.

Kenmerken van de Karcher K5 Premium zijn onder meer:

 • 2.000 PSI waterdruk
 • 32 LBS in gewicht
 • 2 jaar beperkte garantie
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • Watergekoelde motor
 • Inclusief twee toverstokken en s>
 • Wasmiddeltank aan boord

Karcher stelt dat de watergekoelde functie bedoeld is om de temperatuur van de inductiemotor te verlagen, wat de levensduur helpt. Ze beweren dat hun watergekoelde motor tot 5 keer >

De K5 Premium is de beste hogedrukreiniger voor auto's die het merk aanbiedt met een specificatie die zwaarder weegt dan de concurrentie. Het komt met een premium prijskaartje, maar de bouwkwaliteit en het assortiment beschikbare accessoires maakt het een waardevolle investering.

3. AR Blue Clean AR383 hogedrukreiniger


De AR Blue Clean is een andere populaire optie die zich richt op mensen die een betaalbare hogedrukreiniger voor in de auto nodig hebben . Vergeleken met veel van de alternatieven, heeft het de beste vermogen / gewichtsverhouding omdat het slechts 27 LBS weegt.

Inbegrepen bij de hogedrukreiniger zijn twee verschillende toverstokken waarmee u het sproeipatroon aan uw eisen kunt aanpassen.

Andere kenmerken van de AR Blue Clean 383 zijn onder meer:

 • 1.900 PSI waterdruk
 • 27 pond in brutogewicht
 • 1 jaar garantie
 • 30 voet netsnoer
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • CSA goedgekeurd

De AR Blue Clean AR383 is een redelijk geprijsde autodrukreiniger die krachtig en licht is. Voor de gemoedsrust biedt het merk een garantie van 1 jaar en beweert dat het de klantenservice van "Best-in-Class" biedt, die in de VS is gevestigd.

4. GreenWorks GPW1501 hogedrukreiniger

De GreenWorks CPW1501 is een van de goedkoopste hogedrukreinigers die ideaal is voor auto-detaillering. Het heeft premium functies zoals een 25 en 40 graden snelkoppelbare mondstukken waarmee u uw aanpak voor elke taak kunt wijzigen.

Inbegrepen zijn wasmiddelflessen die onder de trekker kunnen worden geplaatst, waardoor het reinigingsmiddel onder lage druk wordt gespoten.

Andere functies van de GreenWorks CPW1501 zijn onder meer:

 • 1500 PSI waterdruk
 • 17,5 LBS in brutogewicht
 • 1 jaar garantie
 • 35 voet netsnoer
 • 13 amp universele motor

De GreenWorks CPW1501 auto hogedrukreiniger biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de andere alternatieven. Het is de beste goedkope hogedrukreiniger voor auto's, die is ontworpen voor autodetails en een reeks accessoires bevat.

5. Stanley SHP2150 Wasstraat hogedrukreiniger


De Stanley SHP2150 is een betaalbare en krachtige hogedrukreiniger voor auto's die een lichtgewicht apparaat is gezien zijn vermogen . Het merk stelt dat de 2.150 PSI van de waterdruk tot 43 keer de druk is van een gewone tuins>

Inbegrepen bij de hogedrukreiniger is een buis, 25 voet >

Andere kenmerken van de Stanley SHP2150 zijn onder meer:

 • 2,1500 PSI waterdruk
 • 35 voet >
 • 1.4 GPM wateroutput
 • Schuimkanon inbegrepen
 • Variabel spuitmondstuk
 • Messing tuins>
 • Lichtgewicht op slechts 26 LBS
 • Inclusief twee jaar garantie

Stanley biedt ook hun SHP-serie hogedrukreinigers aan in minder krachtige units voor mensen met een beperkt budget. De SHP2150 is echter het beste model dat een krachtige waterdruk biedt en is gebouwd volgens hoge normen waar het Stanley-merk om bekend staat.

6. Karcher K3 Follow-Me hogedrukreiniger

Een andere hogedrukreiniger van Karcher is het K3 "Follow Me" -model, dat vier wielen heeft die je volgen als je rond de auto rijdt . Voor degenen die regelmatig hogedrukreinigers gebruiken, is dit een geweldige functie die het gebruik veel eenvoudiger maakt.

Omdat het een hogedrukreiniger van het Karcher-merk is, wordt het geleverd met een reeks bruikbare accessoires die u kunt gebruiken om de bruikbaarheid te verbeteren.

Andere kenmerken van de Karcher K3 Follow Me zijn onder meer:

 • 1.800 PSI waterdruk
 • Weegt slechts 16,3 LBS
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • Vario-sproeis>
 • Grotere achterwielen
 • 2 jaar beperkte garantie

Het is een unieke hogedrukreiniger voor auto's, dat is de enige vierwielig model beschikbaar volgens Karcher. Het heeft het voordeel dat het heel gemakkelijk te verplaatsen is, maar mist geen autowasprestaties in tegenstelling tot andere kleine alternatieven.

Autodrukreiniger Koopgids

Als u uw bloemen water wilt geven, is een normale s>tuins> met een mondstuk / sproeier duidelijk niet genoeg is. Als het gaat om serieuze autodetails, heb je een autodrukreiniger nodig.

Hard vuil en vuil kunnen onmogelijk worden verwijderd met een standaards>

Er zijn verschillende hogedrukreinigers beschikbaar en het is be>

Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we de onderstaande gids met betrekking tot autowasreinigers gemaakt.

Hogedrukreinigers voor auto's

Er zijn een aantal hogedrukreinigers beschikbaar, maar het is van essentieel be>veilige hoeveelheid PSI , die het lakwerk van de auto niet beschadigt.

Een PSI-rating van ongeveer 2.000 is ideaal voor het reinigen van auto's, vrachtwagens, boten en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt voor het reinigen van terrassen, hekken en andere toepassingen, maar als dit het enige doel is, is de beste optie om te kiezen voor een hogedrukreiniger met een hogere PSI.

Hoeveel water gebruikt het?

Voor degenen die om het milieu geven of op een watermeter zitten, is de hoeveelheid water die het gebruikt vrij be>

Let bij het lezen van de specificaties van een hogedrukreiniger op de GPM-waarde (gallons per minuut), omdat dit u een identificatie geeft.

Een hogere GPM betekent dat er meer water uit het mondstuk komt, waardoor de auto beter wordt gespoeld. Als beide beoordelingen hoog zijn, zal het wassen veel sneller zijn, maar de efficiëntie van het gebruikte water is mogelijk niet zo goed.

Schuimkanonnen

Sinds de populariteit van sites voor het delen van foto's zoals Instagram, Flickr en anderen, met behulp van een schuimkanon zijn erg populair geworden als voorreinigingsstap bij het wassen van uw auto. Dit komt omdat het een veilige methode biedt om vuil te verwijderen, maar het biedt ook de perfecte fotomoment. Dit komt omdat de zeep van het schuimkanon dik is en aan de carrosserie kleeft.

Schuimkanonnen werken meestal van 55 tot 90 PSI en produceren een grote hoeveelheid schuim met een stroomsnelheid van maximaal 5,5 GPM. De meeste klikken gewoon recht op de hogedrukreiniger, terwijl anderen u misschien een bepaalde adapter nodig hebben.

Ze zijn een van de beste hulpstukken die u voor uw hogedrukreiniger kunt krijgen en kunnen uw automatische detaillering verbeteren. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe het schuim op uw auto eruit ziet als het eenmaal uit een hogedrukreiniger is gespoten.

Gas vs elektrische auto hogedrukreiniger

U zult merken dat al onze aanbevolen hogedrukreinigers voor auto's allemaal elektrisch zijn. Dit komt omdat je met een elektrische hogedrukreiniger een elektrische motor met hoge stroomsterkte kunt gebruiken om een ​​PSI van maximaal 2.000 te leveren, wat ideaal is voor het wassen van auto's.

Gas aangedreven hogedrukreinigers leveren een veel hogere PSI-rating , zelfs de versies met laag vermogen produceren ruim meer dan 2.000 PSI. Er zijn zelfs sommigen die in staat zijn om meer dan 7.000 PSI te produceren, wat niet veilig is voor autodetails.

In vergelijking met de elektrische hogedrukreiniger verbruiken gasalternatieven ook meer gallons water per minuut vanwege het feit dat het een motor met hoger vermogen en messing hardware heeft (in de meeste gevallen).

Elektrische hogedrukreinigers voor auto's zijn ook veel praktischer omdat er maar één knop nodig is om hem in of uit te schakelen. Het gasalternatief vereist dat je aan een touw trekt om het te laten starten en het gas in de eerste plaats herinnert.

Er zal ook een tijd zijn dat u een hogedrukreiniger op gas moet onderhouden, omdat deze olie en een nieuw filter nodig heeft om perfect te werken.

Elektrische hogedrukreinigers zijn ook veel lichter vanwege de gebruikte materialen, maar als het op draagbaarheid aankomt, moeten ze op een stopcontact worden aangesloten.

Kortom, de beste hogedrukreiniger voor auto's is een elektrisch aangedreven model, omdat er geen echte behoefte is aan extra vermogen. De meeste mensen willen gewoon de schakelaar omdraaien en een hogedrukreiniger inschakelen en zich geen zorgen maken over brandstof en onderhoud.

Druksproeiers

Het mondstuk van een hogedrukreiniger is een van de be>

U zult niet altijd een smalle waterstraal willen, omdat dit te krachtig is en een groot risico voor de lak kan zijn . Door de spray voor bepaalde delen van de auto in een bredere stand te zetten, kunt u schade voorkomen.

Hoe een autowasschijf te gebruiken

Iedereen maakt zijn auto op een andere manier schoon, maar bij gebruik van een hogedrukreiniger is het veel leuker en gemakkelijker. Het is ook be>

 1. Voorreiniging - Voordat u washandschoenen op uw autolak gebruikt, moet u de auto altijd spoelen vanaf de bovenkant en naar beneden gaan. Zorg ervoor dat u extra aandacht besteedt aan de lichten en eventuele carrosserieranden.
 2. Wasmiddel aanbrengen - Vul de hogedrukreiniger van uw auto met een reinigingsmiddel en spuit het vervolgens op de auto met de breedste instelling voor volledige dekking. Verwijder het wasmiddel niet meteen, wacht minimaal 5 minuten totdat het vuil is opgezogen.
 3. Vuil - Met een washandje, gewoon veeg alle reinigingsmiddel uit de auto en spuit het voertuig met een hoogste druk van de machine.

Zodra deze fase is voltooid, kunt u verdergaan met het wassen van de auto met uw carwashshampoo en spuiten met de hogedrukreiniger. Dankzij het gebruik van de hogedrukreiniger zou al het harde vuil hiervoor zijn verwijderd, wat betekent dat u achteraf geen krulsporen hoeft te verwijderen met polish .

Motoren en pompen

De elektromotor van een hogedrukreiniger en het vermogen dat ze produceren wordt bepaald door het wattage en de stroomsterkte. De drie soorten elektromotoren zijn universeel, inductie en watergekoeld . Ze zijn in volgorde van kosten, prestaties en geluidsniveaus.

Als je vastzit tussen twee auto hogedrukreinigers die hetzelfde geprijsd zijn, controleer dan om te zien welke elektromotor het gebruikt . Als men watergekoeld is boven een inductiemotor, hebt u een duidelijk antwoord op wat de beste hogedrukreiniger is voor het geld.

Net zo be>wiebel, axiaal en triplex . Ze zijn geordend op basis van hun levensduur en hun vermogen om grote hoeveelheden kracht te weerstaan.

Andere be>

Er is zoveel te bespreken met betrekking tot een elektrische hogedrukreiniger, dus we zullen het kort houden. Wat betreft bruikbaarheid, hebben elektrische machines een netsnoer nodig, dat >

Dit is niet de enige lengte waar u op moet letten, want de s>

De inname van wasmiddel kan ook een probleem zijn voor sommige autodetailers, omdat sommige een zuigs>

Gevolgtrekking

Een hogedrukreiniger voor auto's is een elektrisch gereedschap voor autodetailers, net als de cementmixer op een steenlaag. Investeren in een krachtig voorbeeld met een uitstekende garantie, variabele instellingen en functies is een waardevolle investering.

U zult meestal vele jaren een hogedrukreiniger bezitten en het is de moeite waard om de extra te betalen voor een die meer functionaliteit biedt. Sun Joe en Karcher zijn de populairste en beste merken hogedrukreinigers voor auto's, maar hebben meestal een premium prijs.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *