Als je auto's van meer dan 20 jaar oud vergelijkt met de moderne auto's van vandaag, zul je zien dat de autotechnologie al >

Het aantal technologische accessoires voor uw auto is de afgelopen tien jaar enorm toegenomen, waarbij audiosystemen, verlichting en diagnostische apparaten enorm populair zijn geworden. Hieronder staan ​​enkele van de beschikbare autotechnologie-accessoires die wij ten zeerste aanbevelen en die uw rijervaring kunnen verbeteren.

Bluetooth en draadloos

Tegenwoordig heeft iedereen toegang tot een smartphone en is draadloze connectiviteit essentieel. Het gebruik van een Bluetooth-carkit voor telefoongesprekken is bijvoorbeeld zeer wenselijk en gezien het feit dat het illegaal is om een ​​telefoon achter het stuur te gebruiken, is het vrijwel een must in alle auto's. Een premium dubbel din stereo zal deze compatibiliteit hebben samen met extra functies zoals Apple Play of een Android-equivalent.

Over auto-audio kunt u een Bluetooth FM-zender gebruiken in plaats van een handsfree auto. Dit heeft het extra voordeel dat uw muziek van uw telefoon naar de radio wordt gestreamd door het FM-kanaal van de radio naar de zender te matchen.

FM-zenders kunnen worden aangesloten op uw sigarettenaansteker en hebben veel andere uitgangen zoals AUX, USB en meer. Als u andere apparaten in uw auto gebruikt, is het wellicht de moeite waard om in een sigarettenaansteker te investeren. Dit zorgt voor extra stopcontacten en zorgt ervoor dat u niet steeds tussen apparaten hoeft te schakelen.

Hulpmiddelen

Door de technologische vooruitgang zijn rijhulpmiddelen enorm verbeterd in vergelijking met wat ze vóór 2000 waren. Navigatie is zo'n technologie die al vele jaren in de auto zit en de GPS voor een auto heeft verschillende stadia van verbetering doorgemaakt. Van WiFi-connectiviteit, LED-schermen en nog veel meer.

Voor degenen die regelmatig rijden, kunnen boetes te snel een probleem zijn. Door een radardetector te gebruiken , kunt u de politie in de buurt echter lokaliseren met behulp van een radar of LIDAR-apparaat om uw bewegingssnelheid op te halen. Deze zijn enorm populair in de VS met een breed scala aan detectoren beschikbaar met verschillende bereiken voor het lokaliseren van radars.

Andere apparaten die u helpen uw snelheid te beheren, is een auto HUD . Het maakt verbinding met de OBD-poort van uw auto of gebruikt uw smartphone om verschillende meetwaarden weer te geven, van snelheid tot olietemperaturen. Tegenwoordig kunt u zelfs een flash-programmeur gebruiken om uw voertuig zelf af te stellen door deze aan te sluiten op de OBD-poort.

Voor degenen die de prestaties van de auto serieus nemen, wilt u misschien verschillende meters installeren. De meest populaire is de turboboostmeter, waarmee u direct de hoeveelheid boost van uw turbo kunt zien terwijl u versnelt. Een andere populaire optie is de breedbandmeter , die de lucht-brandstofverhouding weergeeft via de O2-sensor.

Veel mensen vinden het omkeren van een reëel probleem, vooral bij grotere SUV's of vrachtwagens, maar dit is waar een aftermarket-back-upcamera erg handig is. Wat betreft de camera die beelden naar de bestuurder uitvoert, is een dubbele din stereo de beste optie, maar als u een enkele din head-unit met een uitklapbaar scherm kunt gebruiken voor een weergave.

Een ander populair rijhulpmiddel dat steeds populairder wordt, is een dodehoekdetectiesysteem . Ze gebruiken een radargebaseerde sensor om andere voertuigen of objecten in de dode hoek van de bestuurder te detecteren, die hen vervolgens via een hoorbare of visuele waarschuwing zullen waarschuwen.

Dashcamera en volgen

Tenzij u nog nooit eerder op internet bent geweest, weet u dat een dashboardcamera in de loop der jaren wereldwijd een grote populariteit heeft gezien. Ze zijn erg populair in Oost-Europese landen, maar vanwege valse verzekeringsclaims en ander slecht rijgedrag zijn ze tegenwoordig wereldwijd heel gebruikelijk.

De beste dashcam is er een die aan uw behoeften voldoet. Er is een breed scala aan apparaten beschikbaar, van camera's aan de voor- en achterkant tot camera's met G-sensoren om bewegingen zoals een parkeercrash te detecteren.

Velen hebben ook een GPS, die kan worden gevolgd via extra software. Veel bedrijven gebruiken dit soort tracking om hun werknemers te die werkvoertuigen gebruiken. Voor een diepgaandere tracking-service zijn er veel GPS-trackers voor auto's die op verschillende plaatsen in de auto kunnen worden geïnstalleerd en nog veel meer.

Auto verlichting

Elk voertuig op de weg heeft een bereik van lichten en af ​​en toe breken ze. Het opwaarderen van de lichten is een vrij gebruikelijke aanpassing, omdat veel OEM-auto's halogeenlampen gebruiken in plaats van een LED-lamp. Van LED-nummerplaatlampen tot binnendeurverlichting zijn eenvoudig te upgraden.

Koplampen zijn de meest voorkomende aanpassing van de lamp met een verscheidenheid aan beschikbare keuzes. Bijvoorbeeld een upgrade van uw halogeenlampen naar een HID-conversiekit voor een modernere uitstraling. Veel moderne auto's van vandaag hebben al een LED-koplampopstelling, maar ze kunnen worden opgewaardeerd naar krachtigere LED-koplampen met verschillende kleuropties.

Als het gaat om meer slecht weer, zoals mist, wilt u het beste zicht hebben. LED-mistlampen installeren die een brede maar soepele lichtopbrengst produceren, kunnen uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeteren en er ook geweldig uitzien in de auto.

Veel mensen zullen zelfs de extra stap zetten om te pronken met hun auto met een underglow-set , die LED-licht onder de auto uitvoert .

In auto-entertainment

Uw auto upgraden met de nieuwste ICE is vrij gebruikelijk en het gaat veel verder dan het upgraden van de autoradio . Van extra entertainment voor achterpassagiers met een dvd-speler met hoofdsteun tot het gebruik van een auto-omvormer voor het omzetten van spanningen voor andere apparaten.

Auto alarm en startsystemen op afstand

Met alle ICE, autoradio en uw voertuig als geheel, is het cruciaal dat het wordt beschermd. Zelfs OEM-autoalarmsystemen zijn niet goed genoeg om de geavanceerde auto-criminelen van tegenwoordig aan te pakken. Het kopen van het beste autoalarmsysteem dat u kunt vinden, wordt sterk aanbevolen als uw auto een hoge of sentimentele waarde heeft of veel dure goederen binnenin heeft. Bij het vervangen van uw auto-alarmsysteem, kunt u zelfs een auto-starter op afstand toevoegen om uw voertuig te starten met een druk op de knop.

Elektrische autotechnologie

Of je het nu leuk vindt of niet, het fenomeen van de elektrische auto begint op te stijgen terwijl elke andere auto op de weg een elektrisch of hybride voertuig is. Om uw elektrische auto van stroom te voorzien, heeft u een EV-oplader nodig , die vrij eenvoudig bij u thuis kan worden geïnstalleerd. Degenen die in een huis wonen zonder te rijden, kunnen het opladen van hun voertuig echter vrij moeilijk vinden.

Met de populariteit van elektrische auto's op straat vandaag, zal er meer EV-technologie komen en verschillende andere accessoires.

Gevolgtrekking

Autotechnologie evolueert razendsnel en ons team bij ProCarReviews onderzoekt voortdurend de markt voor de nieuwste apparaten. Alles van een auto-luchtreiniger tot de oude technologie die voortdurend wordt bijgewerkt, zoals een CB-radio . We onderzoeken en testen voortdurend de nieuwste technologie.