Campers zijn er in verschillende typen, van klasse A, B en C, evenals koppelschotel, SURV, vouw- en vrachtwagencampers. Zodra u de sprong heeft gewaagd om er een te kopen, wilt u deze uitrusten met een reeks RV-accessoires om uw RV-ervaring te verbeteren.

RV's zijn eigenlijk een huis op wielen en het aantal luxe binnen kan variëren. Hoe luxueus ook, het is be>

Uw RV accessoires inschakelen

In tegenstelling tot uw standaardvoertuig op de weg, zal een RV een reeks apparaten hebben die een elektrische voeding nodig hebben om ze te laten rijden. Een RV-batterij met diepe cyclus is een vereiste voor bijna alle campers, omdat een standaardaccu de afvoer van de elektrische apparaten niet aankan.

U kunt er ook voor kiezen om een ​​generator te gebruiken als een manier om stroom te krijgen voor uw elektrische apparaten. De beste RV-generator zal stil zijn voor kamperen, maar biedt voldoende vermogen voor al uw elektrische apparaten.

Veel van de apparaten zoals een RV-airconditioner zullen behoorlijk wat stroom verbruiken en een krachtige generator en batterij zijn essentieel. In een poging om het probleem van stroomvoorziening naar uw camper te bestrijden, kunt u kiezen voor een RV-zonnekit met verschillende panelen en andere zonne-accessoires. Dit zorgt voor een continue stroomtoevoer, want er is natuurlijk veel zon.

Veel kampeerterreinen bieden hun eigen stroomvoorziening voor RV eigenaren, maar dit moet met voorzichtigheid worden gedaan. We raden u aan een RV-overspanningsbeveiliging te gebruiken om ervoor te zorgen dat er geen stroompieken zijn die uw apparaten kunnen beschadigen.

Water opwarmen

Wat de watertoevoer voor uw camper betreft, hebt u twee opties, waaronder stadswater en zoet water dat in een tank is opgeslagen. Met behulp van een RV-waterpomp stroomt het water naar de verschillende apparaten in de RV waarvoor water nodig is.

Onderweg ver>RV boiler zonder tank nodig , die op een lage waterdruk kan draaien en klein genoeg is om in uw RV te passen.

Buitenkant Van De RV

Wanneer u een camper koopt, kan dit een van de duurste dingen zijn die u koopt en dus een investering. Alleen al om deze reden is het de moeite waard om het te beschermen, wat op verschillende manieren kan worden bereikt. De meest populaire methode en meest effectieve is het gebruik van geschikte RV-afdekkingen , die water afstoten, beschermen tegen UV en knaagdieren en insecten buiten het voertuig houden.

De zon is niet altijd een slechte zaak voor uw camper omdat deze een gratis stroombron kan bieden. Het installeren van een zonnepaneelset voor uw camper is vrij eenvoudig in te stellen met beschikbare draagbare kits. Niet elke RV-eigenaar zal echter het meeste uit zonnepanelen halen, omdat ze mogelijk te vaak onderweg zijn of zich in een gebied bevinden zonder een betrouwbare bron van zon.

Binnen in de camper

De binnenkant van uw camper is de thuisbasis van vele functies die u thuis vindt. Ze zijn echter natuurlijk ontworpen voor de camper en verschillen nogal van binnenlandse alternatieven. Een RV-toilet zal bijvoorbeeld kleiner zijn en niet dezelfde methode hebben om het afval weg te spoelen.

Dit komt omdat er een RV-riools> nodig is om aan te sluiten op de stortklep van de RV en het afval over te dragen naar een extern rioleringssysteem.

Mogelijk een van de be>beste RV-matras die je kunt kopen, kan de slaap die je in je RV hebt volledig transformeren.

Gevolgtrekking

Als het gaat om campers, is er een grote verscheidenheid aan accessoires, waaronder een RV douchekop tot RV bandafdekkingen. De lijst is eindeloos, maar het toevoegen van zoveel nuttige accessoires zal uiteindelijk uw RV-ervaring verbeteren.

Bekijk onze volledige lijst met RV-artikelen om u te helpen bij het zoeken naar ideale RV-accessoires en om uw eigen ervaring verder te verbeteren.