godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

Het beste RV-toilet 2019

Reizen in uw camper en het plotseling nodig hebben om naar het toilet te gaan, kan erg vervelend zijn, omdat er beperkte tankstations zijn . Met een RV-toilet geïnstalleerd binnen, bent u echter gerust dat u uw eigen toilet comfortabel kunt gebruiken.

Het beste RV-toilet is het , dat is gemaakt van glaskeramiek met twee hoogte- en twee kleuropties die bij het decor passen.

In tegenstelling tot het normale toilet dat je thuis zou vinden, is het RV-toilet veel kleiner om te passen. Ze komen ook in een reeks stijlen, waaronder porseleinen kommen die volledig draagbaar zijn en kunnen worden gebruikt voor kamperen.

The Best RV Battery 2019 LEES De beste RV-batterij 2019

Beste RV-toiletten

RV toilet Type doorspoelen
Standaard Pedaal
Standaard elektronisch
Standaard Pedaal
draagbaar elektronisch
draagbaar Pomp

De keuze tussen een standaard RV-toilet en een draagbaar toilet is voornamelijk te danken aan persoonlijke voorkeuren en de installatie. Niet iedereen houdt van het idee om een ​​draagbaar RV-toilet te gebruiken, maar ze hebben het extra voordeel van een eenvoudige installatie.

U vindt ook een reeks verschillende spoelmethoden van een RV-toilet. De twee hoofdtypen omvatten een voetspoeling en een batterijgevoede / timer-spoeling .

Het hebben van een RV toilet alleen voor gemoedsrust in noodgevallen maakt de aankoop de moeite waard en een die u niet zult betreuren. Hieronder vindt u een lijst met de beste RV-toiletten die klein genoeg zijn om in uw RV te passen en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Dometic 310-serie RV-toilet met standaard hoogte


Dit is een duurzaam en goed gemaakt RV-toilet dat zeer efficiënt in uw RV zal werken. Het toilet van de Dometic 310-serie is een zwaartekracht doorspoeltoilet gemaakt van hoogwaardige materialen dat licht is en eenvoudig in elke RV te installeren.

Het biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en doet een redelijke investering voor veel RV-eigenaren. Hier zijn enkele specificaties van het Dometic 310-serie toilet met standaard hoogte.

 • Gemaakt van 100% glaskeramiek voor duurzaamheid
 • 360 graden vortex doorspoelpatroon is krachtig en minimaliseert spray. Er is een wervelstraalreinigingsmechanisme dat effectief werkt om dingen netjes te houden.
 • Hoogte van 18 inch is comfortabel voor volwassenen
 • Lichtgewicht constructie is eenvoudig te installeren. Er is een tweebouts installatiemechanisme en de waterlijn is zeer intuïtief en eenvoudig aan te sluiten.
 • De optie voor handspray is aanwezig
 • Twee jaar garantie biedt gemoedsrust

Het toilet van de Dometic 310-serie is een zeer functioneel toilet rondom voor uw camper. Hoewel het zeer duurzaam is, is het gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Over het algemeen is het het beste RV-toilet voor het geld met twee verschillende hoogtes en twee verschillende kleuren beschikbaar.

Saniflo 023 SANICOMPACT


Het Saniflo 023 SANICOMPACT toilet is een van de beste toiletten voor campers en andere kleine residentiële toepassingen. Hoewel het een grote financiële investering is , behaalt u geweldige resultaten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud of vervanging van uw toilet. Hieronder staan ​​de opmerkelijke specificaties van de Saniflo 023 SANICOMPACT.

 • Gebruikt slechts één gallon water per spoeling, ideaal voor milieubewust
 • Pompen verticaal tot negen voet en horizontaal tot 100 voet
 • Kan indien nodig verbinding maken met een gootsteen
 • Porseleinen toilet met chromen scharnieren is duurzaam en heeft een strak uiterlijk
 • Optie voor deskundige installatie is beschikbaar
 • Twee jaar garantie beschikbaar

Hoewel de Saniflo 023 een meer betrokken installatie vereist dan sommige van zijn concurrenten, betekent de geweldige kwaliteit dat de installatie na installatie blijft werken en u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud. Voor >beste RV-toilet dat u kunt kopen, maar het is niet voor mensen met een beperkt budget.

Thetford 34429 Aqua Magic Style Plus toilet


De Thetford 34429 Aqua Magic is een efficiënte en effectieve toiletbril die veel voordelen biedt voor RV-gebruikers. Het heeft een praktisch ontwerp en veel functies die zijn ontworpen om het toilet schoon en sanitair te houden . Wat de kenmerken van de Thetford 34429 Aqua Magic betreft , zijn onder meer:

 • Spoelmechanisme reinigt elke keer de hele kom
 • De Chinese kom is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
 • Antimicrobiële stoel remt de groei van bacteriën
 • Pedaalspoeling is eenvoudig en comfortabel in gebruik
 • De constructie kan worden aangepast aan uw persoonlijke comfortvoorkeuren
 • 15 LBS gewicht is licht en eenvoudig te installeren

Dit moderne en efficiënte toilet is een geweldige keuze voor elke RV-eigenaar . De Thetford 34429 heeft veel functies die extra gemak en sanitaire voorzieningen bieden terwijl u onderweg bent. Over het algemeen is het een geweldige allrounder en biedt het uitstekende waar voor uw geld.

Porta Potti 565E Wit Thetford 92306 draagbaar toilet


De Porta Potti 565E is ruimtebesparend en is specifiek ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes zoals campers. Het is echter nog steeds erg comfortabel en gemakkelijk schoon te houden . Het is een betaalbaar RV-toilet dat zeer duurzaam is en minimaal onderhoud vereist.

In tegenstelling tot veel andere RV-toiletten is dit toilet volledig draagbaar , dus er is geen installatie vereist, en je kunt het in en uit de RV nemen voor kamperen en andere avonturen. De specificaties van de Porta Potti 565E zijn onder meer:

 • Afgesloten klep die voorkomt dat geuren ontsnappen
 • Wordt geleverd met een set om het toilet indien nodig op de vloer te bevestigen
 • Tankniveau-indicator laat u weten wanneer u hem moet reinigen
 • Giet uitloop zorgt voor gemakkelijke en sanitaire afvalverwerking
 • Handgreep voor gemakkelijk transport
 • Geïntegreerde toiletrolhouder bespaart ruimte en is handig

Merk op dat, aangezien dit toilet volledig draagbaar is, er zes AA-batterijen nodig zijn om te werken . De Porta Potti 565E is een uitstekende keuze voor elke RV-eigenaar die ook graag kampeert of zelfs andere buitenactiviteiten doet, zoals varen waar u misschien een toilet nodig heeft.

Over het algemeen is het het beste draagbare RV-toilet en verreweg een van de meest populaire toiletten voor gebruik binnen campers en kamperen.

Camco 41544 Premium draagbaar reistoilet


Dit is een van de meest betaalbare RV-toiletten die er zijn, maar het handige ontwerp en de hoogwaardige prestaties maken het een goede koop voor campers met een beperkt budget . Er is geen installatie vereist en het is volledig draagbaar. Kenmerken van de Camco 41544 Premium Portable Travel Toilet:

 • Schuifafsluiter die geuren dicht houdt
 • Draaibare stortelleboog voor snel en hygiënisch afval
 • Pompspoeling maakt de kom volledig schoon
 • De opslagtank is 5,3 gallons en de spoeltank is 3,75 gallons
 • Kom en tank van ABS-hars zijn duurzaam en ontworpen om geur te minimaliseren
 • 16 inch hoogte maakt het naar de badkamer gaan op de weg comfortabeler

Hoewel de Camco 41544 zeer betaalbaar is , werkt deze nog steeds goed als u onderweg bent in uw camper. Als u op zoek bent naar een budgettoilet voor uw camper, of gewoon een om mee te nemen wanneer u gaat kamperen, is dit een van de beste opties.

RV toilet koopgids

Het vinden van het beste RV-toilet kan erg moeilijk zijn, omdat er veel verschillende opties zijn om uit te kiezen, en het is moeilijk om de kwaliteit te meten zonder het eerst uit te proberen.

De kwaliteit van uw toilet kan echt van invloed zijn op uw ervaring terwijl u onderweg bent, dus het is be>

WC hoogte

De hoogte van het toilet dat u kiest, kan invloed hebben op hoe comfortabel het is om te gebruiken. Idealiter zou het toilet dat u in uw camper installeert, vergelijkbaar moeten zijn met een toilet dat u in uw huis zou installeren. Hoe hoger het toilet, hoe comfortabeler en natuurlijker het aanvoelt.

Bekijk de algemene afmetingen van het toilet om een ​​idee te krijgen hoe het in de badkamer van uw camper past. Veel RV-toiletten zijn specifiek ontworpen om in kleine ruimtes te passen en toch het comfort van een toilet in huis te bieden.  

Gemak van installatie

Het gemak van installatie is een andere factor om te overwegen bij het zoeken naar een toilet voor uw camper. Wanneer u onderweg bent, wilt u niet te veel tijd besteden aan gedoe met sanitair en waterleidingen om uw toilet te laten werken.

Kijk voordat u een RV-toilet aanschaft online of u installatie-instructies kunt vinden. Dit geeft u een idee van hoe gemakkelijk of moeilijk het toilet te installeren is. Het toilet moet ook minimaal onderhoud vereisen nadat het is geïnstalleerd. De verbindingen met waterleidingen moeten volledig veilig zijn en mogen niet breken.  

Materiaal

Het materiaal van de toiletpot is een andere functie die handig is om naar te kijken. Hoe duurzamer het materiaal is, hoe >

Veel RV-toiletten zijn gemaakt van materialen die specifiek zijn ontworpen om sanitair te zijn en de verspreiding van bacteriën en bacteriën te voorkomen. Deze materialen zijn vaak de moeite waard om in te investeren bij het winkelen voor een RV-toilet.  

Spoelmechanisme

Een ander be>

Spoelmechanismen die een cirkelvormige draaikolk creëren, zijn het beste, omdat ze de hele kom van het toilet vegen om bacteriën en puin te verwijderen. Het ventiel aan de onderkant van het toilet moet ook soepel werken zonder iets achter te laten na het spoelen.  

Sanitaire voorzieningen

Wanneer u in een camper op pad bent, is sanitaire voorzieningen natuurlijk een grote zorg. Veel RV-toiletten pakken deze zorgen aan door functies toe te voegen om de hele ervaring sanitair te maken.

We hebben bijvoorbeeld al melding gemaakt van antibacteriële zit- en kommaterialen, die voorkomen dat bacteriën en bacteriën zich op de open oppervlakken verzamelen. Sommige toiletten hebben ook een voetpompspoeling, waardoor de verspreiding van bacteriën die op natuurlijke wijze gebeurt met een handspoeling wordt voorkomen.

Geur Preventie

Het is heel be>

Onderzoek vóór aankoop de constructie van de kom en de afvaltank om te zien hoe veilig deze is. Hoe strakker en efficiënter de constructie, hoe minder geuren u zult moeten verwerken. Efficiënte constructie voorkomt ook lekken en breuk terwijl u onderweg bent.

Als u uw afvaltank en toilet hebt gecontroleerd, maar er nog steeds geuren zijn, is het de moeite waard om de RV rioleringss> te controleren op eventuele lekkages of de verbinding tussen de stortklep en de s>

Draagbaar versus geïnstalleerd

Een andere be>

Draagbare toiletten zijn leuk voor campers die echt van kamperen houden. Dit komt omdat ze gemakkelijk uit de camper kunnen worden gehaald en buiten kunnen worden gebruikt. Ze zijn meestal ook veel goedkoper dan geïnstalleerde toiletten.

Met een draagbaar toilet moet u het echter zelf dumpen in plaats van het septische systeem van de RV te gebruiken. Hoewel de meeste draagbare toiletten zijn ontworpen om dit efficiënt te doen, voelen veel mensen zich er enigszins ongemakkelijk bij, daarom vermijden ze draagbare toiletten.

Geïnstalleerde toiletten zijn meestal veel comfortabeler dan een draagbaar toilet en ze vereisen ook minder reiniging. U zult echter moeten uitzoeken hoe het te installeren. Dit kan moeilijk zijn als je niet mechanisch ingesteld bent. Sommige toiletten worden geleverd met de optie voor deskundige installatieservice, maar dit kost wel extra geld. Dit alles is erg afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Extra functies

Eventuele extra functies van het RV-toilet zullen de totale waarde aan het toilet toevoegen. Sommige toiletten worden bijvoorbeeld geleverd met specifieke haken of handgrepen die de installatie vergemakkelijken. Een voedselpedaal voor het spoelen is ook een zeer nuttige functie.

Sommige toiletten hebben zelfs een compartiment voor toiletpapier. Zoek bij het winkelen voor een RV-toilet naar dergelijke functies om u te helpen beslissen welke het beste is voor uw behoeften.

Gevolgtrekking

Niemand wil te maken krijgen met een toiletongeluk terwijl u onderweg bent in een camper. Het is erg frustrerend om te moeten stoppen en je toilet te repareren of schoon te maken wanneer je moet gaan. Daarom moet elke RV-eigenaar investeren in een toilet van hoge kwaliteit dat aan zijn behoeften voldoet.

Een comfortabel toilet zal de ervaring van het uitgaan op de weg veel aangenamer maken en een deel van de stress verminderen die gepaard gaat met reizen op de weg. RV-toiletten zijn met name handig als u van het rooster wilt gaan kamperen, omdat u uw comfort niet hoeft op te offeren alleen om te genieten van de schoonheid van de natuur. De hier genoemde RV-toiletten zijn enkele van de beste op de markt en bieden duurzame, efficiënte functionaliteit die u niet teleurstelt tijdens uw reizen.

Hoe denk jij erover?

 1. Kunnen deze toiletten worden gebruikt in een residentiële badkameromgeving, zoals een huis? Ik woon in CA en onze badkamerrenovatie vereist een zeer compact toilet - de afmetingen van de Thetford Aqua Magic zouden voor mijn toepassing werken. Ik realiseer me dat dit er 'goedkoop' uitziet, maar zou deze oplossing werken vanuit het oogpunt van de sanitaircode?

 2. Ik zie niet waarom niet - als het uw sanitaire problemen oplost, dan zou het een geweldig alternatief zijn.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *