godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste autodollies 2019

Als een voertuig weigert te starten maar moet worden verplaatst, is een autolader de beste methode om het te verplaatsen. Ze fungeren als wielschaatsen en als je elk wiel eenmaal op een dolly hebt geschroefd, is het veel gemakkelijker om de auto te verplaatsen naar waar hij moet zijn.

G6313 , which can hold an impressive 1,574 LBS each and rated for vehicle curb weights up to 6,300 LBS. De beste zijn de , die elk een indrukwekkende 1.574 LBS kan dragen en geschikt is voor rijklaarheden tot 6.300 LBS.

Het gebruik van een autolader is de veiligste methode om een ​​auto te verplaatsen, omdat deze, in tegenstelling tot het slepen van de auto met een vloerkrik, minder waarschijnlijk slipt en schade aan de auto veroorzaakt.

The Best Garage Lighting 2019 LEES De beste garageverlichting 2019

Beste autowiel dolly

Wheel Dolly Gewicht per band Type
1.574 LBS Standaard met ratel
1500 LBS Standaard
1500 LBS hydraulisch
2.000 LBS Standaard
1500 LBS Standaard

Autopoppies zijn zwaar en kunnen duizenden kilo's van het gewicht van de auto op elke as weerstaan. Vermijd altijd het gebruik van meubelpoppen die vaak van hout zijn gemaakt, omdat deze gewoon breken en mogelijk schade aan de auto veroorzaken.

Er zijn twee hoofdtypen autopoppen, die het standaardontwerp of een hydraulisch alternatief gebruiken . De standaardconfiguratie betekent dat je de auto op de dolly moet opvijzelen, maar met een hydraulische opstelling fungeert deze als een krik om het wiel in de lucht te pompen.

Het be>beste autopoppies om te kopen om het verplaatsen van uw niet-rijdende auto veel eenvoudiger te maken.

G6313 Car Dollies Go-Jak ® G6313 Car Dollies


brand are premium manufacturers of car dollies and the G6313 model is highly rated by professionals but does come with an expensive price tag. Het merk GoJak ® is premiumfabrikant van autopoppies en het G6313-model wordt hoog gewaardeerd door professionals, maar heeft wel een duur prijskaartje. Wanneer u echter de kwaliteiten van deze dollies overweegt, is het een waardevolle investering.

Kenmerken van de GoJak® G6313 zijn onder meer:

 • Maximale gewichtscapaciteit van elk 1.574 LBS
 • Hoge sterkte stalen rollen
 • Nylon wielen met dubbele kogellagers
 • Gegalvaniseerde stalen rollen van 2,5 inch
 • Geschikt voor banden tot 13 inch breed
 • Ontwerp, getest en gemaakt in de VS.
 • Verhoogde bodemvrijheid

Deze autopoppies zijn gemaakt met de hoogste kwaliteitsmaterialen en meer dan ontwikkeld om bewegende auto's zoveel gemakkelijker te maken . Kleine aspecten zoals de zwenkwielen die worden voorgesmeerd tot het 5 graden offsetpedaal voor extra ruimte tussen voet en band zijn voorbeelden van een geweldig ontwerp.

G6313 are the ultimate car dollies for those that have no budget as such and want the best money can buy. GoJak ® G6313 zijn de ultieme autopoppen voor degenen die geen budget als zodanig hebben en het beste geld willen kopen. Ze zijn de beste autopoppies die >

offer an additional rack that are suited for these wheel dollies, which keep them tucked away safely. Voor opslag biedt GoJak ® een extra rek dat geschikt is voor deze wieldollies, waardoor ze veilig kunnen worden opgeborgen.

Pentagon Tools 5061 Wheel Dolly

De Pentagon Tools autowieldollies zijn veruit de meest populaire vanwege hun betaalbaarheid en robuuste bouwkwaliteit . Ze worden verkocht als een pakket van vier en vereisen een zeer kleine installatie van de kogellagerwielen.

Kenmerken van de Pentagon Tools Wheel Dollies zijn onder meer:

 • 3 inch kogelgelagerde wielen
 • 6000 LBS gewichtscapaciteit met behulp van alle 4 dollies
 • 12 x 16 inch afmetingen
 • Kleurkeuze zwart of rood
 • 360 graden beweging

In vergelijking met veel van de goedkopere alternatieven zijn deze autopoppetjes zwaar uitgevoerd en zijn ze zelfs gepoedercoat in plaats van geverfd . Dit voorkomt dat er chips of krassen verschijnen bij gebruik rond de garage.

Een ander slim kenmerk van de Pentagon Tools Wheel Dolly is het geïntegreerde gat bovenaan. Dit maakt ze veel gemakkelijker op te slaan wanneer ze niet in gebruik zijn. Over het algemeen zijn ze de beste autopoppen voor het geld en gaan ze >

Capri Tools 21085-2PK Hydraulische auto dolly

Voor wie op zoek is naar een hydraulische autolad, is Capri Tools een uitstekende keuze. Hiermee kunt u uw voertuig gemakkelijk opkrikken met behulp van het voetpedaal en heeft elke dolly een maximumgewicht van 1500 LBS per stuk.

Wat betreft de functies van de Carpi Tools -autoladly, omvatten ze:

 • 1500 LBS gewichtscapaciteit per dolly
 • 4 inch zware zwenkwielen
 • 2 jacks bij de set inbegrepen
 • Geschikt voor banden tot 12 inch breed
 • Beschikbaar als twee- of vierdelige opties
 • 1 jaar garantie

Het gebruik van deze auto dolly is vrij eenvoudig en kan worden gebruikt om een reeks verschillende wielen te passen met behulp van een schroef om de breedte aan te passen. Zodra het wiel in de lucht is getild nadat het is opgepompt, is er een veiligheidsspeld die het op zijn plaats vergrendelt om het risico dat de auto valt te verminderen.

Over het algemeen zijn de Capri Tools 21085-2PK de beste hydraulische autopoppen en hoewel ze redelijk duur zijn in vergelijking met alternatieven, zijn ze een waardevolle investering. In vergelijking met vergelijkbare hydraulische wielpoppen bieden ze echter een goede prijs.

Omega 47020 Car Dolly Set


De Omega 47020 zijn slimme autopoppetjes die voertuigen aan de wielen, knellas of aan het frame kunnen vasthouden door in vorm aan te passen. Het is een heel mooi stuk kit dat vele jaren of onderzoek en ontwikkeling zou hebben gekost om te produceren.

Andere opvallende kenmerken van de Omega 47020 zijn onder meer:

 • 2.000 LBS gewichtscapaciteit per dolly
 • Geschikt voor banden tot 13 1/2 inch
 • Zelfstapelend om opslagruimte te minimaliseren
 • Geïntegreerde frame-adapters
 • Geen gereedschap nodig
 • Wieltjes vergrendelen

Over het algemeen zijn ze de beste heavy-duty autopoppetjes die zich op 3 verschillende manieren intuïtief kunnen aanpassen om het gewicht van de voertuigen te behouden. Ze zijn echter aan de dure kant voor een standaard auto dolly, maar de extra gewichtscapaciteit maakt het het geld waard.

Merrick-machine MERM998002 Auto Dolly

De Merrick Machine Car Dollies zijn een alternatief voor de Pentagon gereedschapswiel die ook 6000 LBS aankan met alle 4 de dollies. Het is een volledig stalen constructie en zijn zeer zware poppen die de meeste voertuigen kunnen verplaatsen.

Kenmerken van de Merrick Machine Auto Dollies zijn onder meer:

 • 1500 LBS gewichtscapaciteit per auto dolly
 • Verkocht als een set van vier
 • Grote stalen zwenkwielen
 • Gepoedercoat en niet geverfd
 • Simplistisch ontwerp maakt het ideaal voor andere toepassingen

Deze zijn vergelijkbaar geprijsd in vergelijking met het Pentagon Tools- alternatief, maar missen enkele slimme functies. Er is bijvoorbeeld geen gemakkelijke methode om deze wieldollies op te slaan, maar afgezien daarvan zijn het een geweldige set autodollies.

Koopgids voor Car Dollies

Autopoppies zijn de enige garage-tool die altijd wordt gemist als je de ultieme garage bouwt. Totdat u voor het eerst een niet-rijdende auto moest verplaatsen, begrijpt u niet wat de voordelen zijn van het bezit van een set autodollies.

Het be>

Hydraulische autodollies

Veel mensen hebben misschien nog nooit gehoord van een hydraulische dolly en kennen alleen de standaardstijl. Het voordeel van het gebruik van een hydrauliek is dat u geen vloerkrik hoeft te gebruiken om het wiel op de dolly te krijgen. Het enige dat nodig is, is de dolly op zijn plaats te zetten, deze aan de wielbreedte aan te passen en vervolgens het wiel omhoog te pompen tot het van de vloer is.

Ze bieden gemak en zijn gemakkelijker om de auto in en uit de dolly te krijgen. Het enige nadeel is dat u bereid moet zijn om de premium prijs te betalen in vergelijking met het standaardalternatief.

Draagvermogen

Elk van de aanbevolen autopoppies hierboven heeft een gewichtscapaciteit, die allemaal meer dan 1000 LBS zijn. De gecombineerde dollies kunnen het gewicht van elke as van een auto gemakkelijk dragen, tenzij je een zware vrachtwagen hebt.

Overbelast nooit een autoladder omdat de zwenkwielen het eerste zijn dat zal breken van de extra druk van het gewicht. Zodra deze breken, kan de dolly heel moeilijk te verwijderen worden omdat hij in een hoek staat (vanuit ervaring gesproken).

Er zijn zelfs mensen die houten autopoppetjes gebruiken, die een gewichtslimiet van minder dan 100 LBS hebben en deze moeten volledig worden vermeden.

Bandenafmetingen

Een andere be>terreinbanden of ultrabrede wielen hebt, zou er geen probleem zijn. De meeste hebben een maximale bandbreedte van ongeveer 10 centimeter breed, maar als je weet dat je bredere banden hebt, kies dan voor geschikte autopoppies.

Wielen en remmen

Een van de be>om het gewicht van de auto te kunnen dragen en om vrij te kunnen bewegen . Wielen met kogellagers zijn de beste opties en stellen u in staat om de autopoppen in verschillende richtingen te duwen.

lubricate the casters from the factory but if your car dollies are not, be sure to lube them accordingly. Sommige merken zoals GoJak ® smeren de wielen uit de fabriek, maar als uw autopoppies dat niet zijn, moet u ze dienovereenkomstig smeren.

Remmen op de autopoppen zijn een wenselijke functie en stellen u in staat om ze op hun plaats te vergrendelen als u van plan bent uw voertuig voor >

Oplossingen voor opslag

Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen autopoppies vrij moeilijk zijn om op te slaan. Sommige hebben echter een intuïtief zelfstapelend ontwerp of slimme functies waardoor ze gemakkelijker kunnen worden opgeslagen. Als alternatief kunt u kiezen voor een extra auto dolly rek, waar u de poppen veilig kunt opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. offer an excellent rack that are specifically designed for their dollies but you could build a rack yourself to save money. GoJak ® biedt een uitstekend rek dat speciaal is ontworpen voor hun dollies, maar u kunt zelf een rek bouwen om geld te besparen.

Hoeveel?

Het voor de hand liggende antwoord zou zijn om een ​​set poppen met 4 wielen te hebben, maar je hebt misschien een beperkt budget en wilt bezuinigen. Je kunt echter wegkomen met slechts 2 dollies die op de voor- of achteras zijn geplaatst. Op deze manier kunt u de auto op de andere as met een vloerkrik opvijzelen en de auto trekken. Natuurlijk zijn dit niet de meest eenvoudige opties, maar je kunt er nog steeds in een auto rondlopen die weigert te starten.

Bouwkwaliteit

Het kan verleidelijk zijn om te kiezen voor een goedkopere wheel dolly, maar de bouwkwaliteit kan twijfelachtig zijn. car dollies, our previous set began to bend under long term storage of a car. Voordat we upgraden naar de GoJak®-autopopjes, begon onze vorige set te buigen bij >

Wheel Dolly vs Jack Stands

Uw auto voor >jack-stands voor auto's wordt aanbevolen, omdat u de keuze heeft om ze vrij gemakkelijk te verplaatsen.

Met Jack Stands moet u een vloerkrik gebruiken om de auto van de standaard te tillen om ze door uw garage te verplaatsen. Sommige autopoppies verdubbelen zelfs als jack staat, omdat ze de auto van de grond kunnen tillen.

Gevolgtrekking

Autopoppies zijn de beste manier om een ​​niet-rijdend voertuig te verplaatsen. Het gebruik van vloerwagenkrikken als methode om een ​​auto te verplaatsen is zeer gevaarlijk en kan ernstige schade aan het voertuig veroorzaken. Als het bijvoorbeeld uitglijdt, kan het vast komen te zitten in de zijrokken of over het lakwerk worden gesleept.

Het is helemaal aan jou om een ​​hydraulische of standaard autodol te kopen en ze doen allebei hetzelfde. De hydraulische dolly doet echter meer dan gemak en is veel sneller in te stellen, maar uw zakken voelen leeg aan.

Al onze aanbevolen autopoppetjes met dit artikel zijn van zware kwaliteit en verplaatsen gemakkelijk niet-rijdende auto's. De hoeveelheid die je uitgeeft aan een autowiel dolly is aan jou, maar zelfs de goedkoopste kan een enorm verschil maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *