godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

Het beste Trunk Mount fietsenrek 2019

Het bevestigen van een kofferbakdrager aan uw auto biedt een eenvoudige en gemakkelijke manier om uw fietsen te vervoeren. In vergelijking met een imperiaal zijn er geen hoogtebeperkingen of lastige belading en is er geen koppeling nodig in tegenstelling tot een alternatief voor een trekhaak .

Het beste fietsrek voor op de kofferbak is de , die verschillende functies heeft om contact tussen fiets en fiets te voorkomen en beschikbaar is als een fietsrek voor 2 of 3 fietsen.

In tegenstelling tot veel van de alternatieve stijlen van fietsenrekken, heeft de op de kofferbak gemonteerde optie veel voordelen . Ze zijn niet alleen relatief goedkoop, maar ze zijn draagbaar, gemakkelijker te laden of te verwijderen en kunnen op verschillende auto's worden gemonteerd.

The Best Roof Cargo Box 2019 LEES The Best Roof Cargo Box 2019

Beste kofferbak fietsenrek

Trunk Bike Rack Fietscapaciteit Anti-Sway
3 Ja
2 Ja
4 Nee
3 Ja
3 Ja

Hoge kwaliteit kofferbakdragers zijn vaak licht van gewicht en kunnen op verschillende manieren op de kofferbak van uw voertuig worden aangesloten die veilig zijn voor de carrosserie .

De fietsen zelf worden op de draagarmen van de drager geplaatst en stevig vastgemaakt met neopreen rubberen banden. De goedkopere fietskofferrekken hebben meestal geen optie om de fiets aan de kofferbak / voertuig te vergrendelen. Dit is zorgelijk omdat de fiets gemakkelijk kan worden gestolen terwijl de auto geparkeerd staat of stilstaat.

Hieronder is een lijst van de beste kofferbakfietsenrekken die de fietsen beveiligen met beperkt fiets-tot-fietscontact voor veilig transport.

Thule Passage Bike kofferbakbevestiging


Thule is een premium merk dat bekend staat om het produceren van dakdragers van hoge kwaliteit en fietsdragers. Het Thule Passage-assortiment heeft de keuze uit een fietsdrager voor 2 of 3 die een gepatenteerde "FitDial" -naaf gebruikt voor een perfecte pasvorm aan de achterkant van uw auto.

Thule biedt een reeks verschillende bagagerekrekken, maar het Passage-model is de beste optie voor bruikbaarheid en waar voor uw geld.

Kenmerken van de Thule Passage Mount Carrier zijn onder meer:

 • Smalle draagarmen die met de meeste fietsen werken
 • Beschermende kussens om lakschade te voorkomen
 • Zes riemen voor verbeterde stabiliteit
 • Anti-slingerkooi om contact van fiets naar fiets te voorkomen
 • 105 LBS laadvermogen
 • Beperkte levens>

Het Passage kofferbakfietsenrek is de beste optie voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige eenheid die is ontworpen om contact tussen fietsen te verminderen. Het komt met een premium prijskaartje, maar je hebt het gerenommeerde Thule-merk met een levens>

Yakima FullBack 2 fietsdrager met koffer


Yakima is het be>met een in elkaar grijpende HUB , die de installatie veel eenvoudiger maakt dan de alternatieven.

Om het slingeren van de fietsen te voorkomen, gebruikt de Fullback een gepatenteerde SuperCush ZipStrip-houder, die aan de fiets aan het rek wordt bevestigd.

Andere kenmerken van de Yakima Fullback Trunk Mount zijn onder meer:

 • Verbeterd ontwerp met 4 banden
 • SKS-vergrendelingspakket
 • Geschikt voor 2 of 3 fietsen
 • Gewatteerde armen voor bescherming
 • 30 LBS laadvermogen per fiets

Over het algemeen is de Yakima Fullback een uitstekend allround fietsendrager voor op de kofferbak, maar het heeft wel een duur prijskaartje . Als u echter nadenkt over de slimme installatie, extra vulling en het ontwerp met 4 banden, is dit een geweldige investering.

Allen Sports Deluxe Rack voor kofferbak


Als de bovenstaande alternatieve fietsendragers niet de benodigde fietscapaciteit bieden, dan is de Allen Sports het beste alternatief. Hij kan tot 4 fietsen vervoeren en is compatibel met de meeste sedans, SUV's, minivans en hatchbacks.

Kenmerken van het Allen Sports Deluxe Rack zijn onder meer:

 • Enkele configuratie
 • Gepatenteerd bevestigingssysteem
 • Komt volledig gemonteerd aan
 • Levens>
 • Capaciteit voor 2, 3 of 4 fietsen
 • Zijbanden voor extra stabiliteit
 • Gebogen buizen om lakschade te voorkomen

Allen Sports beweert dat je hun kofferbakdrager in seconden kunt installeren met behulp van het gepatenteerde bevestigingssysteem. Ze bieden ook een levens>

Over het algemeen is het Allen Sports kofferbakrek de beste optie voor diegenen die extra fietscapaciteiten nodig hebben. Het biedt ook de beste prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met de alternatieven.

Hollywood Racks Over-the-Top kofferbakrek


Een alternatief voor het standaard kofferbakfietsrek is de "Over The Top" -stijl. Het heeft een hoog frame dat schade aan de carrosserie van het voertuig voorkomt. Het werkt door de imperiaal als anker over de bovenkant van de kofferbak te gebruiken.

Als uw auto een spoiler heeft, is dit de beste optie, omdat deze er niet mee in contact komt of schade veroorzaakt als deze correct wordt geïnstalleerd.

Andere kenmerken van het Hollywood Racks Over-The-Top Rack zijn onder meer:

 • Compatibel met de meeste fietsen
 • Inclusief rubberen anti-slingerende fiets wiegen
 • Opties voor 2 of 3 fietsen
 • Maximale capaciteit van 30 LBS per fiets
 • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen
 • Inclusief extra riemen

Een ander voordeel van het "Over The Top" -ontwerp is dat het de meeste autokoffers opent, wat zeer wenselijk is . Het is een uitstekend alternatief voor het standaard kofferbakrek en het merk biedt een levens>

Saris Bones 801 Trunk Mount fietsenrek


De Saris Bones beweren dat het 801 kofferbakdragerrek het best uitziende rek is dat beschikbaar is, wat zeer discutabel is . Met een reeks beschikbare kleuropties en een rond ontwerp, ziet het er echter zeker beter uit dan sommige van de alternatieven.

Een ander groot voordeel van dit kofferrek is dat de gegoten armen in de VS volledig van 100% recyclebaar zijn.

Andere kenmerken van het Saris Bones 801-rack zijn onder meer:

 • Capaciteit van 35 LBS per fiets
 • Zachte rubberen voetjes voor bescherming van uw auto
 • Op boog gebaseerd ontwerp dat over de meeste spoilers past
 • Spuitgegoten armen die sterk zijn en niet corroderen
 • Intrekbare riemen met aanpasbaarheid met één druk op de knop
 • Gemaakt in de VS met een levens>

Het 801-model van Saris Bones kan gemakkelijk maximaal 3 fietsen vervoeren, maar er zijn andere modellen die ze produceren die kleiner zijn. Met de keuze uit zwart, grijs, roze of geel kunt u ook een ontwerp kiezen dat het beste bij uw voertuig past.

Over het algemeen is het een kofferbakdrager van hoge kwaliteit die is gemaakt in de VS en wordt geleverd met een levens> . Het is ook relatief betaalbaar en zal niet teleurstellen.

Trunk Bike Rack Koopgids

Trunk mount fietsenrekken zijn de goedkoopste optie als het gaat om het veilig vervoeren van uw fiets. Ze zijn gemakkelijk draagbaar en het in- en uitschakelen van fietsen is veel eenvoudiger dan het alternatief voor een fietsenrek op het dak . Ze hebben wel enkele nadelen, omdat van sommige goedkope kofferbakdragers bekend is dat ze de kofferbak van uw voertuig beschadigen of krassen.

Als u er echter voor zorgt dat ze correct zijn geïnstalleerd en dat er voldoende rubber / schuimvulling is, voorkomt u schade. Kopen van gerenommeerde merken die >

Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we de onderstaande gids met betrekking tot fietsdragers op de kofferbak geproduceerd.

verenigbaarheid

In tegenstelling tot het op de trekhaak gemonteerde fietsenrek, hoeft u geen trekhaak aan uw auto te installeren om deze te monteren. Dit betekent dat het kofferrek op de kofferbak al goedkoper is, maar nog beter is dat het werkt voor SUV's, sedans, vrachtwagens en nog veel meer.

Dit komt omdat het eenvoudig op de achterkant van de kofferbak of hatchback van het voertuig zit en met behulp van riemen aan de bovenkant van de kofferbak en de onderlip of bumper wordt bevestigd. Daarom is het het meest compatibele fietsenrek dat u kunt kopen dat gemakkelijk te gebruiken is.

Anti-Sway Wiegen

Terwijl je met hoge snelheden rijdt, kan de fiets beginnen te zwaaien met de sleep vanuit de passerende lucht. Dit kan een probleem worden omdat de fietsen beginnen te bewegen, waardoor ze elkaar kunnen raken en schade kunnen veroorzaken. Bovendien kan de auto enigszins uitwijken, wat extra stress voor de bestuurder kan veroorzaken.

Veel van de duurdere kofferbakrekken zijn voorzien van anti-slingering wiegen en extra riemen om ervoor te zorgen dat dit niet het geval is.

Hoe een fietsdrager voor een fiets te installeren

Het is van cruciaal be>risico loopt dat deze losraakt en eraf valt .

Een kofferbak fietsenrek kan meestal maximaal 4 fietsen bevatten zonder enige wijzigingen aan uw auto. De installatie is vrij eenvoudig , de meeste komen met instructies voor het installeren aan de achterkant van uw voertuig. Als dit niet het geval is, vindt u hieronder een zelfstudie over het installeren van een kofferbakdrager.

 1. Plaats de bovenste steunstangen op de bovenkant van het kofferdeksel en de onderste steunstangen onder het kenteken. Instructies voor uw specifieke kofferbakfietsrek tonen de beste locatie voor uw voertuigtype, dwz sedan of SUV.
 2. Verbind de haken met de bovenrand van de kofferbak die aan de bovenste banden vastzit. Om de drager vast te zetten, trekt u de riemen vast terwijl u deze op zijn plaats houdt.
 3. Sluit haken aan de onderkant van de kofferbak die aan de onderste banden vastmaken. Nadat de banden zijn vastgemaakt voor de onderste banden, mag het fietsenrek niet meer kunnen bewegen.
 4. Verbind haken voor de zijbanden met de zijkant van de kofferbak, afhankelijk van uw voertuigtype. Zorg ervoor dat deze volledig zijn vastgedraaid en dat het rek helemaal niet beweegt .
 5. en controleer of het rek niet beweegt met toegevoegd gewicht. Zorg ervoor dat u vóór uw reis een korte rit maakt naar en controleert op beweging.

Fietsschade

Om te zorgen voor minimale schade aan uw fietsen, moeten er goede vulling zijn voor de armen en ruimte tussen de fietsen. Zodra de fietsen botsen, is er meer dan waarschijnlijk schade en verslaat het het doel van het veilig vervoeren van uw fietsen. Zoals aangegeven door , wilt u alle onderdelen verwijderen die schade kunnen veroorzaken, zoals BMX-pennen of zelfs handgrepen.

Als u dure fietsen bezit, adviseren wij u om u aan de grotere merken zoals Saris, Yakima en Thule te houden. De reden hiervoor is dat ze duizenden uren onderzoek en ontwikkeling hadden gedaan om maximale veiligheid te garanderen.

Natuurlijk kunt u kiezen voor een fietsenrek op het platform, dat wordt beschouwd als een van de veiligste in termen van fietsschade.

Gevolgtrekking

Op de fiets gemonteerde fietsenrekken bieden compatibiliteit en betaalbaarheid met de optie om maximaal 4 fietsen veilig te vervoeren. Onze aanbevelingen voor kofferbakdragers hierboven zijn allemaal hoog gewaardeerd en populair in de VS en zorgen voor maximale veiligheid.

Wat de installatie betreft, raden we u ten zeerste aan om de tijd te nemen, want het laatste wat u wilt doen, is schade veroorzaken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *