Ga naar hoofdinhoud
> > Over ons

Wie zijn ProCarReviews?

godwatslecht.nl is ontwikkeld, onderhouden en bijgewerkt door een groep enthousiastelingen die onafhankelijke beoordelingen en meningen geven over verschillende autoproducten die online beschikbaar zijn. We worden niet gesponsord door bedrijven en plaatsen geen inhoud van derden. Elk stukje inhoud dat u op deze website vindt, is samengesteld door ons deskundige team van autojournalisten.

Elk artikel heeft ook verschillende doorlichtingsfasen doorlopen om aan onze hoge normen te voldoen. Ons team van autojournalisten besteedt ergens tussen de 2 tot 8 weken aan het maken van elk stuk inhoud voordat het op de website wordt geplaatst. We controleren ook elke post regelmatig op een wekelijkse basis en zorgen ervoor dat de aanbevolen producten de nieuwste beschikbare zijn.

In tegenstelling tot andere websites die worden beheerd door mensen die nog nooit een steeksleutel hebben opgepakt of met hun eigen auto hebben gewerkt, zijn wij het tegenovergestelde. We hebben onze eigen garage met een autolift geïnstalleerd, die we gebruiken om producten voor de website te testen. De foto die u hierboven ziet, is onze eigen garage, die u in veel van de artikelen op godwatslecht.nlkunt zien.

We zijn erg trots op de inhoud die we produceren en streven naar onpartijdige beoordelingen, koopgidsen en tutorials die diepgaand zijn en voldoen aan de vereisten van de lezer. We staan ​​zelfs lezers toe om op artikelen te reageren, waardoor ons expertteam kan helpen.

godwatslecht.nlUitgelicht op

Vroege stadia van godwatslecht.nl

godwatslecht.nlis in maart 2016 opgericht door Dan, een automotive-journalist met veel ervaring. Met een passie voor auto's, het ontwikkelen van websites en schrijven, groeide godwatslecht.nlsnel en is nu een van de toonaangevende online hulpmiddelen voor auto's.

Er is een team (zie hieronder) achter de schermen dat helpt bij het vinden van de nieuwste producten om te testen en ervoor te zorgen dat ze het vermelden waard zijn.

Onze missie

Alle artikelen die op de website worden geplaatst, zijn gericht op de auto-industrie. Daarom bevat de inhoud die u zult vinden beoordelingen, koopgidsen en tutorials voor auto's, vrachtwagens, campers, garage verbeteringen, gereedschap en andere voertuigen op de weg.

Elk artikel wordt geproduceerd door ons team en zonder betrokkenheid van derden. We willen ervoor zorgen dat de inhoud voldoet aan onze hoge normen en geschikt is voor onze doelgroep. We hebben duizenden nieuwe artikelen in de pijplijn en we zijn verheugd om te zien wat u denkt.

Ons einddoel is om de beste online bron voor autoproducten en tutorials te zijn. Als u iets dat we niet hebben behandeld ter plaatse, neem dan contact op en wij zullen het schema in ons dagboek.

Ons proces

Zoals eerder vermeld, doorlopen alle door ons team gepubliceerde artikelen een reeks doorlichtingsfasen.

Dit om ervoor te zorgen dat de inhoud van hoge kwaliteit is en voldoet aan de behoeften van de lezer. De eerste fase omvat uren onderzoek via online bronnen, tijdschriften en grote automerken om de nieuwste beschikbare producten te vinden.

De auto-industrie is een van de snelste op het gebied van technologie en hierdoor kan ons team op de hoogte blijven.

Zodra we de producten hebben gevonden, zullen we beginnen met het onderzoeken van hun functionaliteit, functies en of ze het waard zijn aan te bevelen of niet. Waar mogelijk gaan we zelfs de te testen producten kopen om gedetailleerde beoordelingen te geven. Samen met beoordelingen bieden we vaak een zelfstudie over het gebruik van het product, dat veel lezers nuttig zullen vinden.

Nadat alle beoordelingen zijn voltooid, nemen we hieronder een koopgids op. Dit helpt lezers om een ​​weloverwogen koopbeslissing te nemen en hun kennis verder te verbeteren. We zijn erg trots op de inhoud die we produceren en zorgen ervoor dat we absoluut alles over het product behandelen. We proberen ons laatste werk op al onze sociale mediaplatforms te plaatsen, maar is de meest actieve. Ons team plaatst producten die momenteel worden getest, resultaten en algemene foto's met betrekking tot de auto-industrie.

Als u vragen heeft over wat we doen of wie we zijn, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of e-mail ons rechtstreeks op [email protected] . We streven ernaar binnen 24 uur op eventuele vragen te reageren.


De auto's die we rijden

Je kunt veel over iemand vertellen door het type voertuigen dat hij bezit en bestuurt. In plaats van "normale auto's" te rijden, houden enthousiasten zoals wij ervan om voertuigen te rijden die karakter hebben of de meeste auto's op de weg uitvoeren. Ons team bestuurt een breed scala aan auto's en vrachtwagens, wat ons in een geweldige positie plaatst als het gaat om de inhoud die op de site is gepubliceerd.

Dan's Cars - Oprichter hoofdauteur


Als het gaat om luxe, wordt het veel beter dan een klassieke Mercedes-Benz. De twee op de foto zijn iconen van de jaren 1990 en ze omvatten een R129 500SL en een W124 300CE AMG. Beide werden gekocht in een 'schuurvondst'-toestand en ondergingen een restauratie met bouten en moeren. Vooral de W124 is heel bijzonder omdat hij een Mossel-man Twin Turbo 3.0 heeft die is gemonteerd op een 190 Cosworth Dogleg-versnellingsbak. Het heeft ook een zeer lage kilometerstand, waardoor het een zeer inbare auto is, samen met de zeldzame AMG-onderdelen.

Naast deze twee Mercedes's zijn er verschillende andere waaronder een E55 AMG, 190 Cosworth, C230K Track Car, W140 en meer. Je zult zien dat veel van deze klassieke auto's worden bewerkt in de gepubliceerde berichten omdat ze regelmatig onderhoud vereisen.


Voor dagelijks rijden en prestaties bezit Dan ook een Audi RS6 (C7), die in slechts 3,9 seconden van 0 naar 60 MPH kan versnellen.

Hoewel je elke dag met alle klassieke Mercedes-Benz's graag zou kunnen rijden, zijn ze op het podium gekomen waar ze toekomstige klassiekers zijn. Afgezien van warme dagen, blijft het merendeel in de garage en wordt de RS6 dagelijks gereden.

Met tal van auto's is Dan in staat om een ​​verscheidenheid aan producten te testen voor verschillende toepassingen. Als onderdeel van meerdere autogemeenschappen en enthousiastelingengroepen, krijgt Dan ook de kans om veel verschillende auto's te besturen en zijn kennis uit te breiden.


Andere leden van het team

Voordat inhoud op de website wordt gepubliceerd, wordt deze via onze andere teamleden hieronder doorgelicht. Logan, Jake en James beoordelen niet alleen de inhoud, maar helpen ook dagelijks de nieuwste producten te onderzoeken. Aangezien er duizenden producten zijn beoordeeld op ProCarReviews, is dit een enorme taak die veel tijd en moeite kost. In de auto-industrie wordt de technologie voortdurend verbeterd en is er altijd een fabrikant die een verbetering produceert ten opzichte van wat ze al produceren.


Logan

Met een Masters in Automotive Engineering, heeft Logan uitgebreide kennis en is in staat om diepgaand te gaan binnen bepaalde aspecten van de industrie. Hij bezit een offroad-truck en Chevrolet Silverado samen met een zeer wenselijke 2JZ Supra.

Jake

Jake maakt deel uit van de "evenwichtige" gemeenschap en elke auto die hij bezit is op de een of andere manier verlaagd. Zijn favoriet is zijn MK5 Golf GTI met een Stage 3-nummer, maar hij bezit ook een MK1 Mazda MX5 voor een beetje RWD-actie.

James

James heeft de grootste verscheidenheid aan voertuigen, waaronder zijn vertrouwde Jeep, Shelby Mustang en zijn dagelijks gereden F150. Hij bezit ook een Klasse A RV, die in bijna elke staat is gereden en wordt gebruikt voor gezinsvakanties.

Volg #godwatslecht.nl

Blijf op de hoogte van al ons nieuws, aanbevelingen en updates.

Copyright © 2019 godwatslecht.nl