De buitenkant van uw auto kan op meerdere manieren worden opgewaardeerd, afhankelijk van de vereisten van de eigenaar. Als u bijvoorbeeld bescherming voor uw auto wilt bieden terwijl u in opslag bent, kunt u de beste autohoezen kopen voor maximale bescherming.

Het aantal aanpassingen, upgrades en accessoires voor de buitenkant is veel groter dan je je kunt voorstellen. Van het slepen van uw aanhangwagens tot het vervoeren van uw fietsen, uw voertuig heeft extra externe accessoires nodig om deze taken uit te voeren.

Auto beveiliging

Als autobezitter is er maar zoveel dat u kunt doen om autocriminaliteit te voorkomen. U kunt het beste autoalarm installeren dat u kunt vinden, maar met de nieuwste 'cybercriminaliteit' kunnen ze vrij eenvoudig worden aangepakt met de juiste software. Het installeren van verdere afschrikmiddelen zoals wielsloten op uw dure velgen.

Criminelen zien deze aanvullende maatregelen waar u naartoe bent gegaan en lopen gewoon voorbij. Ze willen een "gemakkelijk stelen" en deze afschrikmiddelen zijn de ultieme manier om te voorkomen dat uw auto wordt blootgesteld aan criminele activiteiten.

De trekhaak

Een trekhaak kan op bijna alle voertuigen worden geïnstalleerd. Sommige vereisen mogelijk aanpassing van de achterbumper, maar eenmaal geïnstalleerd, maakt het veel meer gebruik van uw voertuig mogelijk. Er is een groot aantal opties beschikbaar op het gebied van trekgewichten, waarvan vele aanpasbare hoogtes bieden die bij uw trailer passen.

Als u van plan bent grote ladingen te slepen, raden we u ten zeerste aan om een ​​trekhaak voor gewichtsverdeling te kopen. Onjuiste gewichtsverdeling tijdens het slepen kan chaos veroorzaken en de kans op jackknifing vergroten.

Bovenop een trekhaak voor gewichtsverdeling, wilt u misschien ook een aftermarket trailerremcontroller installeren als deze niet als OEM-onderdeel is geïnstalleerd. Deze apparaten schakelen het elektrische remsysteem in wanneer uw voertuig >

Nadat u bent aangekoppeld, wilt u uw lading ook beschermen tegen dieven. Om dit te doen, wilt u een trekhaakvergrendeling waarvan bewezen is dat deze brute kracht weerstaat en gemakkelijk aan en uit te trekken is. Voor extra bescherming kunt u een aanhangwagenwielblokkering installeren, die een visuele afschrikking zal hebben en het stelen van uw aanhangwagen veel moeilijker zal maken.

Het dak

Tenzij u een converteerbare auto bezit, kunt u een paar dakdragers installeren. Met deze geïnstalleerd, bent u in staat om een ​​reeks ladingen te vervoeren en het opent een wereld van kansen. Als u bijvoorbeeld van plan bent om met het hele gezin op reis te gaan, heeft u extra ruimte nodig in uw auto en wordt de behoefte aan een dakvrachtdoos duidelijk. Dit kan binnen enkele minuten op de dakdragers worden geïnstalleerd.

Het zijn niet alleen de transportvoordelen die dakdragers kunnen bieden. Je kunt zelfs bovenop je voertuig slapen met een daktent , die aan de dakdragers kan worden bevestigd en waarmee je overal kunt kamperen zonder je zorgen te maken over de insecten op de vloer.

Winter rijden

Afhankelijk van waar je woont, kan het zijn dat je redelijk regelmatig op sneeuw en ijs rijdt. Als dit het geval is, wordt u ten zeerste aangeraden te investeren in de beste winterbanden die u kunt vinden om ervoor te zorgen dat u voldoende grip hebt.

Winterbanden zijn echter misschien niet eens voldoende en sneeuwkettingen zijn mogelijk ook vereist. Deze bieden extra tractie en hechten gemakkelijk rond het wiel.

Natuurlijk, als er sneeuw en ijs op de vloer ligt, zal er vrijwel zeker hetzelfde op je voorruit zijn. Dit resulteert in een blikje ontdooiing of nog erger, wat uren schrapen is. Om deze alledaagse klus te voorkomen, raden we ten zeerste aan om een voorruitkap te kopen die hem beschermt tegen de omgeving.

Fietsen vervoeren

Het demonteren van je fiets om ze in je auto te plaatsen kan behoorlijk frustrerend zijn. Het vervoeren van uw fiets kan echter veel gemakkelijker worden gemaakt met een speciaal rek. Dit soort rekken omvat een op een kofferbak, dak en trekhaak gemonteerde fietsenrek.

De kofferbak fietsenrek is de goedkoopste en kan worden gebruikt op meerdere voertuigtypen, maar het maakt de toegang tot de eigenlijke kofferbak vrij moeilijk. Als u een trekhaak hebt geïnstalleerd, kunt u het toegankelijkheidsprobleem oplossen door een van de beste trekhaakdragers te gebruiken , waarop fietsen eenvoudig kunnen worden gestald en die zeer eenvoudig te installeren zijn. Wij verklaren "beste" omdat sommige van de goedkopere alternatieven kunnen slingeren tijdens het rijden.

Een van de meest kosteneffectieve, stabiele en toegankelijke manieren om uw fietsen te vervoeren, is met behulp van een fietsdrager . U zult echter een lastiger installatie van de fietsen op het rek nodig hebben en u kunt problemen tegenkomen met hoogtes.

De drie methoden van fietsvervoer bieden verschillende voordelen en het is vooral te danken aan persoonlijke voorkeur voor het type dat u verkiest. Natuurlijk, als je een gemotoriseerde fiets bestuurt, inclusief scooters, dirt bikes en motorfietsen, heb je een veel zwaardere transportmethode nodig. Dit kan worden bereikt door een trekhaak voor motoren te gebruiken die fietsen tot 600 LBS kan bevatten.

Reparatie- en carrosserieverbeteringen

Tenzij je in een klopper rijdt, zul je waarschijnlijk meer om je auto geven. Van verschillende detailleringsproducten tot het bijwerken van beschadigde lak.

Tegenwoordig heeft u geen volledige overspuiting nodig om het uiterlijk van uw voertuig te wijzigen. Je kunt ofwel de route volgen van het gebruik van een plastic dip-kit of een vinylfolie gebruiken, die volledig onomkeerbaar is in tegenstelling tot spuitverf. Voor mensen met zichtbare defecten in hun auto, zoals diepe krassen, is dit een uitstekend alternatief voor het duurdere verfwerk. Als alternatief, als u een nieuwe auto hebt en deze tegen spanen en krassen wilt beschermen, kunt u een verfbeschermingsfilm gebruiken. Het is een heldere en duurzame film die tijdens het rijden een beschermend schild vormt.

Als er echter deuken op de auto zijn, raden we u ten zeerste aan om een deuktrekker of alternatief vernisloos deukherstelgereedschap te gebruiken voordat u een plasti dip of vinylfolie gebruikt. U kunt er zelfs voor kiezen om de schade te herstellen door een carrosserievuller te gebruiken en het oppervlak vervolgens opnieuw te spuiten zodat het overeenkomt met de rest van het lakwerk. U wilt dan de basislaag spuiten met een blanke autolak om de glans te beschermen en te verhogen. Sommige verfpakketten voor de automobielindustrie worden geleverd met alles wat u nodig hebt om de perfecte match te bereiken.

De carrosserie is niet de enige plaats waar schade kan optreden. De voorruit kan een grote hoeveelheid schade weerstaan, maar stenen en ander vuil kunnen schilfers en barsten veroorzaken. U moet dan beslissen of u de voorruit moet repareren of vervangen. Als de schade niet te diep of te groot is, is reparatie van de voorruit de beste optie. Door een voorruitreparatieset te gebruiken , kunt u het defect repareren tegen een fractie van de kosten in vergelijking met een vervanging.

De houding verbeteren

Veel mensen zullen aftermarket-wielen installeren en hun auto's laten zakken voor een verbetering van de houding, maar er zijn extra aanpassingen die u ook kunt doen. Wielafstandhouders komen vrij vaak voor en zijn eenvoudig te installeren en ze verbeteren de speling door de wielen naar buiten te duwen.

Het is echter be>

Gevolgtrekking

Er is een reeks externe accessoires beschikbaar die zorgen voor extra veiligheid, transportmethoden en nog veel meer. Als u de tijd neemt om onze externe artikelen te lezen, krijgt u meer kennis voor een betere koopbeslissing.