De meeste autoproducten zijn bruikbaar op de meeste vrachtwagens, maar er zijn extra vrachtwagenaccessoires die niet geschikt zijn voor auto's. Dergelijke accessoires voor vrachtwagens omvatten terreinbanden voor degenen die op verschillende terreinen rijden en extra tractie nodig hebben. Het voor de hand liggende verschil is echter de vrachtwagenbodem, die accessoires zoals tonneauhoezen mogelijk maakt die uw persoonlijke bezittingen beschermen.

Het bed van de vrachtwagen biedt een aantal extra extra's en de meeste vrachtwagenbezitters maken er op de een of andere manier gebruik van. Hieronder staan ​​slechts enkele van de verschillende producten die alleen geschikt zijn voor vrachtwagens en vrachtwagens.

Truck- en off-roadverlichting

De dikke banden en 4 × 4-aandrijving maken off-road avonturen in een vrachtwagen veel gemakkelijker met een reeks extra accessoires. Off-road lichten zijn een geweldige aanvulling op elke truck omdat ze op verschillende locaties kunnen worden geïnstalleerd, zoals de grill boven op de truck.

Lichten die geschikt zijn voor off-road rijden zijn er in een breed scala van typen, waaronder pods, lichtbalken en zelfs aftermarket-mistlampen .

De meest populaire off-road lichten die geschikt zijn voor vrachtwagens, UTV, ATV en andere off-road voertuigen is een led-lichtbalk . Ze komen in verschillende maten die beginnen vanaf slechts 6 inch en zo groot als 50 inch. Veel merken bieden zelfs een lichtbalk aan de achterklep die ook uw zicht naar achteren verbetert.

Als het gaat om LED-verlichting, is het be>om de goedkope alternatieven te vermijden . Ze gaan niet zo >

winching

Het installeren van de beste lier in uw truck helpt niet alleen uzelf, maar ook anderen tijdens het rijden. Vast komen te zitten in plakkerige situaties komt vrij vaak voor en een lier kan in bepaalde situaties een redder in nood zijn.

In de loop der jaren hebben we veel verbeteringen gezien in de manier waarop lieren werkt. Een van de meest populaire veranderingen was de introductie van het synthetische liertouw . In vergelijking met het alternatief voor staalkabels zijn ze veel veiliger omdat ze niet terugzwepen en ze zorgen voor extra breeksterkte.

We raden je ten zeerste aan om deze te als je dat nog niet hebt gedaan, omdat ze erg populair zijn bij de offroad-community.

Het vrachtwagenbed

Het bepalende kenmerk van elke vrachtwagen is de vrachtwagenbodem, die zoveel kansen biedt. Zoals hierboven vermeld, kiezen velen ervoor om een ​​intrekbare tonneau-cover te installeren voor beveiliging of andere doeleinden, maar er zijn veel accessoires.

Van het gebruik van een vrachtwagenbedtent voor het kamperen tot het installeren van een vijfde wielkoppeling , er zijn zoveel accessoires en apparatuur die kunnen worden geïnstalleerd, waaronder:

Afhankelijk van het gebruik van de vrachtwagen, verbeteren velen het uiterlijk met een spray op bedliner omdat ze vrij gemakkelijk bekrast raken.

Gevolgtrekking

Hoewel veel van de beoordelingen die ons team produceert, op alle voertuigen zijn gericht, zijn er bepaalde accessoires die alleen voor vrachtwagens zijn ontworpen. U kunt door al onze vrachtwagenartikelen bladeren om te vinden wat u zoekt.