godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste RV Overspanningsbeveiliging 2019

Terwijl u kampeert op een speciale camping, kunt u hun stroombron gebruiken. Zonder het gebruik van een RV-overspanningsbeveiliging of EMS-systeem, kunnen de elektrische apparaten echter worden blootgesteld aan een stroomstoot door de stroom van campings.

De beste RV-overspanningsbeveiliging is de , die verkrijgbaar is in verschillende maten en variaties van 30 ampère of 50 ampère.

Het gebruik van een overspanningsbeveiliging voor een RV is vrij eenvoudig . Sluit de overspanningsbeveiliging eenvoudig aan op de stroomadapter / voetstuk op de camping en sluit vervolgens uw elektrische kabel aan op de overspanningsbeveiliging. U bent dan veilig voor een stroomstoot.

The Best RV Battery 2019 LEES De beste RV-batterij 2019

Beste RV Overspanningsbeveiliging

RV Overspanningsbeveiliging stroomsterkte Bescherming
30A 825 joules
30A 2.450 joules
30A 1.790 joules
30 / 50A 2.100 / 4.200 Joule
30 / 50A 2.450 / 3.850 Joule

Veel RV-overspanningsbeveiligers en elektrische beheersystemen (EMS) hebben verschillende modi die schade aan uw elektrische apparaten voorkomen . Van open grond, open neutraal, detectie van omgekeerde polariteit, indicatie van bedraad voetstuk, lage spanning en nog veel meer. Deze kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp van de knoppen en LED-indicatoren.

Het installeren van de beste RV-overspanningsbeveiliging is een must en iets dat vaak zal worden gebruikt, dus het is de moeite waard om het beetje extra uit te geven . Er is veel variatie en als je veel elektrische apparaten aan boord hebt, raden we aan om voor een overspanningsbeveiliging van 50 ampère te kiezen boven het kleinere alternatief van 30 ampère.

Hieronder vindt u een lijst met de beste RV-overspanningsbeveiligers die ervoor zorgen dat alle elektrische apparaten in uw RV beschermd zijn tegen stroompieken.

Progressive Industries Smart RV Overspanningsbeveiliging


De RV Surge Protector van Progressive Industries is een van de beste opties om uw elektrische systeem te beschermen. Deze overspanningsbeveiliging is zeer duurzaam , dus het is goed voor het leven van de RV en het is ook zeer gemakkelijk te onderhouden.

De plug-and-play-installatie betekent dat er minimale installatietijd is, zodat u meteen kunt profiteren van de voordelen van elektrische beveiliging. Enkele van de opvallende kenmerken van de Progressive Industries Smart Surge Protector zijn:

 • Gebruiksclassificaties van 120 volt, 30 ampère en 3.600 watt
 • Beschermt tegen maximaal 825 joules in spanningspieken
 • Werkt bij temperaturen van -40 tot 105 graden Celcius
 • Thermisch beschermd en geschikt voor buitengebruik
 • Detecteert omgekeerde polariteit, open grond en open neutraal
 • Geeft aan wanneer het voetstuk verkeerd is bedraad en of een stroomstoot is mislukt
 • Drie kleuren LED-indicator is gemakkelijk te lezen en te begrijpen
 • Trek aan de handgreep voor eenvoudig transport
 • Levens>

Progressive Industries staat bekend om zeer duurzame producten die uw RV effectief beschermen. Het is met name handig om deze overspanningsbeveiliging te hebben als u een stroombron buiten uw RV gebruikt , zoals een gemeenschappelijke stroombron op de camping.

Hoewel het niet bescherming biedt tegen alle soorten elektrische bedreigingen, detecteert het deze wel, zodat u uw apparaten snel kunt afsluiten en schade kunt voorkomen. Het SSP30X-model is een van de beste RV-overspanningsbeveiliging die Progressive Industries produceert en de investering meer dan waard.

Technologieonderzoek Portable Surge Guard 34830


De Technology Research Surge Guard-beschermer is een andere goede keuze als u uw RV moet beschermen tegen stroompieken en elektrische schade. Het is gemakkelijk in te stellen en te onderhouden, en de overspanningsbeveiliging geeft u een nauwkeurig beeld van de hoeveelheid elektriciteit die u gebruikt, zodat u meer rekening kunt houden met uw verbruik in uw camper.

In termen van de functies van de Technology Research Surge Guard omvatten deze:

 • 30 ampère gebruiksclassificatie
 • Biedt 2.450 joule stroomstootbeveiliging
 • LCD-display is gemakkelijk te lezen
 • Automatische resetfunctie bij het herstellen van de stroomvoorziening

Deze intelligente overspanningsbeveiliging is een ideale keuze voor de energiebewuste RV-eigenaar. Het is echter be>het wat zwaar is, dus het op zijn plaats krijgen in de RV kan in het begin een beetje een uitdaging zijn. Over het algemeen is de Technology Research Surge Guard echter een goede investering voor uw camper.

Progressive Industries EMS-HW30C Draagbaar


Het draagbare elektrische beheersysteem van Progressive Industries is een ander duurzaam en efficiënt product van dit merk. Deze overspanningsbeveiliging geeft u volledige controle over uw elektriciteitsverbruik en houdt uw systeem veilig.

Dit systeem is bedraad, dus het vereist enige installatie, maar het biedt bescherming tegen veel verschillende soorten elektrische bedreigingen . De specificaties van het Progressive Industries EMS-HW30C draagbaar elektrisch beheersysteem zijn onder meer:

 • 30 ampère en 120 spanningsgebruik ratings
 • Werkt bij temperaturen van -40 tot 105 graden Celsius
 • 3-mode overspanningsbeveiliging tot 1.790 joule
 • Beschermt tegen open grond, open neutrale en omgekeerde polariteit, over- en onderspanning, onbedoeld 240V-gebruik en A / C-frequentie
 • Geeft aan wanneer er sprake is van een overspanningsfout of een verkeerd bekabeld voetstuk
 • Digitaal display op afstand scrolt door informatie over elektrisch gebruik
 • Wordt geleverd met een 14 voet datakabel
 • Heeft de levens>

Deze zware overspanningsbeveiliging is essentieel voor elke RV-bezitter met veel elektrische apparaten aan boord. Waar u ook kampeert of welke stroombron u gebruikt, de Progressive Industries HW30C beschermt u tegen spanningen, schade en houdt u op de hoogte van uw elektrische verbruik.

Camco Heavy Duty Dogbone RV Circuit Analyzer


De Camco Heavy Duty Dogbone is een kleine maar effectieve RV-overspanningsbeveiliging die u kunt gebruiken om de status van de elektrische functies van uw RV te analyseren. Het is relatief betaalbaar en is een goede gemakkelijke keuze wanneer u een overspanningsbeveiliging voor uw RV nodig hebt.

Hiermee kunt u problemen gemakkelijk identificeren en kunt u ze meteen oplossen. Enkele specificaties van de Camco Dogbone RV Circuit Analyzer zijn onder meer:

 • 125 volt en 30 amp gebruik
 • Beschermt tegen maximaal 2.100 joule
 • Lichten die de elektrische fouten aangeven voordat u verbinding maakt
 • De krachtige handgreep kan eenvoudig worden aangesloten en verwijderd
 • Weerbestendig voor veilig buitengebruik
 • Gemaakt van duurzaam vinyl

Over het algemeen is de Camco Dogbone RV Circuit Analyzer een gemakkelijke keuze voor RV-bezitters. Het is betaalbaar en biedt solide piekbeveiligingsniveaus voor uw reizen.

Het helpt u ook potentiële problemen te identificeren voordat ze zich voordoen , zodat u veilig onderweg en tijdens het kamperen kunt blijven.

Camco Power Defender Voltage Protector


De Camco Power Defender is een krachtigere optie voor overspanningsbeveiliging van het merk Camco. Het is ideaal voor complexe RV-systemen die geavanceerde elektrische diagnostiek en overspanningsbeveiliging nodig hebben.

Hoewel het zeer krachtig is, is het nog steeds erg gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen. Hier zijn enkele specificaties van de Camco Power Defender Voltage Protector:

 • 50 amp gebruik (komt ook in 30 amp versie)
 • Beschermt tegen elektrische niveaus hoger dan 132 VAC en lager dan 102 VAC
 • Beschermt tot 3850 joules bij stroomstoten
 • Kan open neutrale en omgekeerde polariteitsproblemen identificeren
 • Heeft diagnostische lampjes voor eenvoudig elektrisch begrip
 • Maakt automatisch opnieuw verbinding nadat de stroom tijdens een piekstroom opnieuw is gestabiliseerd

Deze hoogwaardige overspanningsbeveiliging is een goede optie als u een overspanningsbeveiliging van 50 ampère nodig heeft. Het beschermt tegen zeer sterke niveaus van instabiele kracht die gevaarlijk kunnen zijn voor uw voertuig en uw apparaten.

RV Surge Protector Koopgids

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden bij het winkelen voor een RV-overspanningsbeveiliging. Aangezien RV-overspanningsbeveiligers een technisch hulpmiddel zijn, kan het moeilijk zijn om te bepalen of de overspanningsbeveiliger die u bekijkt een kwaliteitsgereedschap is.

Als u enkele van de be>

Het is be>

Joules of Surge Protection

Het eerste en be>

Soorten overspanningsbeveiliging

Er zijn verschillende elektrische problemen die stroompieken kunnen veroorzaken. Overspanningsbeveiligers voor campers variëren sterk in wat voor soort elektrische problemen ze kunnen oplossen en hoe ze het aanpakken.

Sommige apparaten bieden bijvoorbeeld volledige bescherming tegen een breed scala aan elektrische problemen, terwijl andere slechts beperkte bescherming bieden, maar u kunnen detecteren en waarschuwen voor verschillende elektrische problemen in uw voedingssysteem.

Energiegebruik

Bij het winkelen voor een RV-overspanningsbeveiliging, moet u bepalen of u een RV-overspanningsbeveiliging van 30 ampère of een RV-overspanningsbeveiliging van 50 ampère nodig heeft, afhankelijk van uw elektrische opstelling in uw RV. Veel overspanningsbeveiligingsmodellen zijn verkrijgbaar in zowel een 30 of 50 amp optie, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past. Voordat u gaat winkelen, moet u opzoeken welk type u nodig hebt om elektrische schade of storingen te voorkomen.

Automatisch uitschakelen en opnieuw opstarten

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u veilig in uw camper blijft, is met een overspanningsbeveiliging die uw elektronica automatisch uitschakelt wanneer deze een stroomstoot of ander elektrisch probleem detecteert. Het is ook erg handig als de overspanningsbeveiliging uw elektronica opnieuw start wanneer de dreiging is verdwenen. Dit neemt de verantwoordelijkheid van u weg om uw elektronica handmatig uit te schakelen als er zich een noodgeval voordoet.

Grootte

De grootte van uw overspanningsbeveiliging kan ook iets nuttigs zijn om naar te kijken wanneer u boodschappen doet. Als je in een camper woont, heb je beperkte ruimte, dus het is handig om te zoeken naar items die ruimtebesparend zijn. Sommige RV-overspanningsbeveiligers zijn ook behoorlijk zwaar, waardoor ze moeilijk te installeren en te verplaatsen zijn.

Een kleinere overspanningsbeveiliging kan handiger zijn, vooral als u niet te veel stroom nodig hebt. Als u een zware overspanningsbeveiliging koopt, zoek dan naar een trekhendel om u te helpen deze gemakkelijker te vervoeren.

In tegenstelling tot de standaard het die u in de meeste huizen zou vinden, is het RV-alternatief draagbaarder om te worden gebruikt op campings.

Overspanningsbeveiliging op generatoren

Op de camping gebruiken veel mensen een RV-generator als stroombron en veel mensen vragen zich af of een RV-overspanningsbeveiliging nodig is. Het is altijd het beste om overbeveiligd te zijn dan onderbeveiligd en als je er al een hebt, dan kan dat ook.

Niet alle generatoren zullen echter correct werken als ze een RV-overspanningsbeveiliging gebruiken, omdat ze een "open grond" -systeem gebruiken . Zo>

weerbestendig

Terwijl je onderweg bent, zul je waarschijnlijk wisselende weersomstandigheden tegenkomen, vooral als je van kamperen houdt. Soms moet u uw overspanningsbeveiliging buitenshuis installeren of moet u uw overspanningsbeveiliging in zeer warme, koude of natte omstandigheden gebruiken.

Als u zich tijdens het reizen vaak in dit soort situaties bevindt, kan het zoeken naar een weerbestendige overspanningsbeveiliging nuttig zijn. In sommige gevallen is het gebruik van een overspanningsbeveiliging die niet tegen weersinvloeden bestand is in sommige gevallen gevaarlijk, dus het is altijd be>

tonen

Veel RV-overspanningsbeveiligers hebben displays die verschillende statistieken en statistieken weergeven over het elektrische systeem waarmee u bent verbonden. Dit is zeer nuttig voor veiligheid en efficiëntie. Voordat u een RV-overspanningsbeveiliging aanschaft, bekijkt u het display om te zien hoe groot het is, welke informatie het weergeeft en hoe gemakkelijk het is om te lezen.

Idealiter zou het display LED-verlichting moeten gebruiken, zodat u de informatie overdag en 's nachts kunt zien. Veel beeldschermen hebben ook kleine gekleurde lichten die u van ver kunt zien om te bepalen of uw systemen veilig zijn. Een goed weergavesysteem maakt het veel gemakkelijker om te begrijpen hoe uw camper elektriciteit gebruikt en met wat voor elektrische bedreigingen u te maken hebt.

Underwriter's Laboratory Seal

De Underwriter's Laboratory-zegel houdt in dat de overspanningsbeveiliging door UL is getest en veilig kan worden gebruikt. UL is een vertrouwde organisatie, dus het zegel op uw apparaat betekent dat het veilig is om te gebruiken. Zoek naar de UL-zegel op uw apparaten om te bevestigen dat ze een goede reputatie hebben.

Makkelijk te gebruiken

Als je onderweg bent, is het laatste wat je wilt doen te veel tijd besteden aan het uitzoeken hoe je je overspanningsbeveiliging moet installeren. Idealiter zou uw overspanningsbeveiliging iets moeten zijn dat u gewoon kunt aansluiten met minimale installatie. Hoe complexer uw overspanningsbeveiliging, hoe groter de kans dat u echter meer tijd aan de installatie zult moeten besteden. Zoek naar een RV-overspanningsbeveiliging die gemakkelijk te gebruiken en in te stellen is, vooral als u niet veel bekend bent met elektrische systemen.

Garantie

Aangezien RV-overspanningsbeveiligers doorgaans een investering zijn, is het handig om op zoek te gaan naar een overspanningsbeveiliging die wordt geleverd met een garantie. Dit zorgt ervoor dat als er problemen zijn met uw overspanningsbeveiliging tijdens de garantieperiode, u uw geld terugkrijgt en indien nodig een vervangend product krijgt. Dit geeft u gemoedsrust wanneer u geld uitgeeft aan uw overspanningsbeveiliging.

Gevolgtrekking

Een overspanningsbeveiliging is een must voor elke RV-eigenaar die op verschillende stroombronnen aansluit terwijl hij onderweg is. Aangezien u geen stroombronnen op campings of andere locaties kunt bedienen, is het be>

De vermelde apparaten zijn enkele van de beste kwaliteitsopties om elektrische schade onderweg te voorkomen. Veel mensen kunnen het gevoel hebben dat ze niet nodig zijn, maar als ze overwegen om schade aan dure apparaten zoals een RV-airconditioner op het dak te verminderen , is het zeker een waardevolle investering.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *