godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste RV-batterij 2019

Als u een diepe cyclus RV-batterij gebruikt boven een standaard auto-batterij , kunt u al uw RV-accessoires zoals verlichting, kachels en meer van stroom voorzien. Het gebruik van een batterij die onvoldoende lading kan vasthouden om uw apparaten van stroom te voorzien, kan erg frustrerend zijn.

De beste RV-batterij is de , een start- en deep-cycle batterij met een hoge reservecapaciteit en snel opladen.

  Wanneer u in uw camper rondrijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om een ​​110 volt voeding te gebruiken. Dit is waar een RV deep-cycle batterij van pas komt, omdat je naar het midden van het niets kunt rijden en toch vermogen hebt om al je apparaten te gebruiken.

The Best Jumper Cables 2019 LEES De beste springkabels 2019

Beste Deep Cycle RV-batterijen

RV batterij Voltage Capaciteit Gewicht
12V 55Ah 43.5 LBS
12V 125Ah 75 LBS
12V 18Ah 45 LBS
12V 100Ah 66 LBS
12V 35Ah 25 LBS

Een RV-batterij met diepe cyclus is een van de be> van uw RV en zonder deze zult u moeite hebben om uw apparaten van stroom te voorzien. Veel RV-eigenaren kunnen er zelfs voor kiezen om meerdere batterijen te installeren om hun hoge energieverbruik weer te geven met apparaten zoals een RV-airconditioner die op de meeste RV's worden gebruikt.

Budget speelt een grote rol in de aankoopbeslissing van veel mensen, maar de meerderheid is redelijk geprijsd, maar we hebben premium- en betaalbare opties vermeld.

De meeste batterijen gaan vele jaren mee en het is ten zeerste aangeraden om te investeren in een batterij met een hoge rating, zelfs als deze boven uw budget ligt. Hieronder vindt u een lijst met de beste RV-batterijen die al uw elektrische apparaten van hoge reservecapaciteit voorzien.

Optima BlueTop Deep Cycle RV-batterij


De Optima BlueTop-batterijen onderscheiden zich van de rest als het gaat om deep cycle-batterijen voor uw camper. Ze zijn duurzaam en bestand tegen veel > dan traditionele batterijen. Dit maakt ze een geweldige investering voor RV-eigenaren, vooral als uw RV extra functies heeft die de batterijen snel leegmaken. Be>Optima BlueTop Deep Cycle-batterijen zijn onder meer:

 • 12-volt 750 koude startversterkers
 • 55 Ah C20 capaciteit
 • 120 minuten reservecapaciteit voor >
 • 870 ampère startversterkers
 • 15 keer beter bestand tegen trillingen dan traditionele batterijen
 • 10 x 6,88 x 7,8 inch
 • 43,5 LBS gewicht

Optima is een van de meest gerespecteerde merken in de wereld van voertuigaccu's en hun BlueTop-model is een van de beste voor campers. Met zo'n > , krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld met deze batterijen.

Ze worden zelfs gebruikt als een voor boten, wat een verder bewijs is van de bouwkwaliteit van deze RV-batterij.

Over het algemeen is de Optima BlueTop de beste RV-batterij die u kunt kopen en hoewel enigszins duur, het is zeker een waardevolle investering.

VMAX-laadtank AGM Deep Cycle RV-batterij


VMAX is een merk dat zeer bekend staat om zijn batterijen in de automotive, marine en RV industrie. Deze RV-batterij is zeer effectief voor gebruik met zonnepanelen of andere natuurlijke vormen van energie en heeft een extreem zware constructie.

Hier zijn enkele van de opmerkelijke functies van de Vmaxtanks Vmaxslr125- batterij.

 • Gemaakt met aangepaste platen volgens militaire normen
 • 12V 125Ah batterij
 • Levensduur van acht tot 10 jaar
 • 99% recombinatiecapaciteiten zonder rook of gassen
 • Slimme oplader van 14,5 V
 • 12 maanden garantie
 • 9 x 6,8 x 8,7 inch
 • 75 LBS gewicht

De VMAX RV-batterij is zeer efficiënt en kan >beste RV deep-cycle batterij die een Group 31-batterij is met 12 Volt en een capaciteit van 125 Ah.

Odyssey PC680 RV-batterij

De Odyssey PC680-batterij is een bestseller en een andere topkeuze voor RV-batterijen. Deze batterij is extreem duurzaam en is speciaal ontworpen om de impact van het rijden op de weg op te vangen. Het ontwerp is ruimtebesparend om meer stroom te leveren in dezelfde hoeveelheid ruimte als andere batterijen.

Enkele van de opvallende kenmerken van de Odyssey PC680 RV-batterij zijn:

 • Zuivere loodplaten bieden tot 400 cycli bij 80 procent van de ontlading
 • Elke batterijcel heeft een veiligheidsklep om schade door trillingen te voorkomen
 • Laadt op tot 100 procent capaciteit in vier tot zes uur
 • Verdraagt ​​extreme temperaturen
 • 2 jaar volledige vervangingsgarantie en 3-10 jaar levensduur
 • 45 LBS gewicht
 • Afmetingen van 7 x 7,7 x 3,9 inch

Deze batterij biedt twee keer het vermogen en drie keer de levensduur van een traditionele batterij, dus u krijgt veel waar voor uw geld. De superieure kwaliteit van deze batterij maakt het een opvallende aankoop voor elke RV-eigenaar die op zoek is naar een betaalbare optie.

Renogy Deep Cycle AGM-batterij

Als u zonne-energie gebruikt in combinatie met de batterij van uw camper , is de Renogy Deep Cycle AGM-batterij een goede optie voor u. Deze batterij is speciaal ontworpen voor opslag van zonne-energie, zodat u de meest efficiënte energie uit uw zonnepanelen haalt.

In termen van de functies van de Renogy Deep Cycle AGM- batterij omvatten deze:

 • Gemaakt met hoogwaardige Pb-Ca-legering die bestand is tegen corrosie
 • Ontlaadt de batterijen niet voor efficiënter gebruik
 • 12 volt 100 Ah / 200 Ah
 • 50% DOD-levensduur van 600 cycli
 • 13 x 6,8 x 9 inch
 • 66 LBS gewicht

Over het algemeen is het de beste RV-batterij voor opladers voor zonnebatterijen en ze werken zeer efficiënt om alles in uw RV soepel te laten werken. Renogy biedt deze RV-batterij ook aan als 6V 260Ah, 12V 100Ah en 12V 200Ah.

Vmax857 AGM-batterij


Dit is een andere batterij die is gemaakt door het merk Vmax en is een kleine batterij met een diepe cyclus die goed werkt voor een verscheidenheid aan verschillende typen campers. Het is ook een van de meest betaalbare RV-batterijen die beschikbaar zijn, dus het is een goede keuze voor iedereen met een beperkt budget.

De specificaties van de Vmax857 AGM- batterij zijn onder meer:

 • Duurzame Pb Ca-platen die op maat zijn gemaakt voor Vmax
 • Afmetingen van 7 x 5 x 6,1 inch
 • 25 pond gewicht
 • Looptijd van 4 tot 9 uur
 • Geabsorbeerde glasmat tussen platen vermindert trillingsschade
 • Geen onderhoud vereist

Als u op zoek bent naar een goedkope RV-batterij die nog steeds een uitstekende kwaliteit biedt, is deze een die is ontwikkeld door een van de beste merken op de markt. Hoewel het niet de grootste of krachtigste batterij is, werkt het nog steeds erg goed en is het eenvoudig te installeren. Vmax is een geweldig merk dat zeer duurzame producten maakt die nog vele jaren meegaan.

Koopgids voor RV-batterijen

Het kopen van een batterij voor uw camper kan erg overweldigend zijn, vooral als u niet veel ervaring in het gebied hebt. Er zijn veel technische specificaties om naar te kijken die in het begin verwarrend kunnen zijn. Als u echter eenmaal hebt bepaald waar elke specificatie voor staat en waarom het be>

RV-batterijen zijn iets ingewikkelder dan normale autobatterijen . Elk voertuig heeft een batterij nodig om energie op te slaan en alle functies van de auto te voeden die niet op benzine rijden. In een camper heb je veel meer functies die niet op benzine rijden dan in een normale auto.

Je moet je zorgen maken over dingen als verlichting, stekkerdozen, koelkasten, kachels en andere elektronica. Daarom zijn RV-batterijen veel complexer en moet u een batterij kopen die de behoeften van uw voertuig voldoende ondersteunt.

Hier zijn de factoren waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor een RV-batterij. Wanneer u naar deze dingen kijkt, moet u nadenken over hoe ze zouden werken met uw specifieke voertuig, in plaats van alleen hoe ze zich verhouden tot andere batterijen.

Batterij grootte

Een van de eerste dingen om naar te kijken bij het kopen van een batterij voor uw camper is de grootte. Batterijen zijn er in veel verschillende maten en vormen, en elk RV-model heeft een specifiek batterijformaat dat geschikt is. Voordat u gaat winkelen, moet u opzoeken welke batterijmaat uw voertuig nodig heeft.

Veel Amazon-pagina's en andere plaatsen waar u een RV-batterij kunt kopen, hebben eigenlijk functies die u kunnen helpen bepalen welke batterij het beste bij uw RV past. Vink dit aan voordat u aankopen doet, zodat u frustrerende retourprocessen kunt voorkomen.

Controleer ook of de batterij universeel is en geschikt is voor elk RV-model. De meeste batterijen zijn universeel, maar sommige zijn specifiek voor bepaalde typen RV-fabrikanten.

Diepe kringloop

Wanneer u een RV-batterij kiest, moet u altijd kiezen voor een ' deep cycle' -batterij. Dit komt omdat campers zoveel meer vermogen nodig hebben dan een normale auto (of veel andere soorten voertuigen, wat dat betreft).

Deep cycle batterijen zijn veel krachtiger, met betere, efficiëntere energieopslag. Dit betekent dat ze grote voertuigen effectiever kunnen aansturen met verschillende soorten technologieën erin.

Gemak van installatie

Een andere factor om te overwegen bij de aanschaf van een RV-batterij is het gemak van installatie, vooral als u voor de eerste keer een batterij installeert. Veel RV-batterijen zijn speciaal ontworpen om bijna direct uit de doos te werken, met zeer eenvoudige opstartinstructies.

Anderen zijn veel gecompliceerder en vereisen meer technische kennis. Als u niet zeker weet hoeveel werk er moet worden gedaan om de batterij te installeren, kunt u de instructiehandleiding voor dat specifieke model online opzoeken. Dit geeft u een beter idee van wat u moet doen om de batterij te installeren.

macht

Het specifieke stroomniveau van uw batterij, gemeten in ampères, is een andere factor om in de gaten te houden. Hoe meer ampères uw batterij heeft, des te krachtiger deze wordt.

Uw RV-model heeft waarschijnlijk een basisaantal ampères dat het nodig heeft om te starten, en dan heeft u mogelijk meer nodig, afhankelijk van de soorten apparaten en add-ons die u hebt. Door te bepalen hoeveel ampères u nodig hebt, kunt u gemakkelijker een goede batterij voor uw camper kopen.

Fabricage datum

Batterijen raken na een bepaalde periode leeg, dus het is be>

Elk type batterij is iets anders, dus het is be>

Levensduur batterij RV

U wilt de beste waar voor uw geld krijgen wanneer u een RV-batterij koopt, en een factor om naar te kijken is hoe >

Bepalen hoe >

Oplaadtijd

De batterijen zijn oplaadbaar en u moet af en toe stoppen om uw RV op te laden om uw apparaten te laten werken. Veel RV-eigenaren installeren zonnepanelen om het opladen eenvoudiger en handiger te maken, hoewel dit niet nodig is.

Wanneer u een batterij koopt, wilt u kijken hoe >

Duurzaamheid

Wanneer u onderweg bent, zal uw RV-batterij veel trillingen en bewegingen ervaren. Dit betekent dat uw batterij zeer duurzaam en schokbestendig moet zijn. Goede RV-batterijen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen trillingen en stoten.

Dit is iets waar u op moet letten bij de aanschaf van een batterij. Bekijk de materialen en de manier waarop de binnenkant van de batterij is geconstrueerd om een ​​idee te krijgen hoe deze het onder druk kan houden.

Gewicht

Het gewicht van de batterij is een andere factor om te overwegen als het gaat om installatie. Een zwaardere batterij kan behoorlijk moeilijk te installeren zijn, vooral als je niet veel bovenlichaamskracht hebt. Grotere, zwaardere batterijen leveren echter vaak meer vermogen, dus het is een afweging die voor u het be>

Garantie

Veel RV-batterijen worden geleverd met een nuttig garantiebeleid. Dit biedt gemoedsrust, omdat u weet dat u de batterij kunt retourneren als deze niet werkt met uw RV of een probleem ontwikkelt. Sommige RV-batterijen bieden ook onderhoudshulp voor een bepaalde periode nadat de batterij is gekocht, wat erg handig is.

Gevolgtrekking

RV-batterijen moeten periodiek worden vervangen om de veiligheid en de kwaliteit van uw voertuig te garanderen. Bij het kopen van een nieuwe batterij is het vinden van de beste waarde van het grootste be>

Een goede RV-batterij moet duurzaam genoeg zijn om natuurlijke slijtage te weerstaan, en hij moet ook zeer efficiënt werken. Er zijn veel batterijen die aan deze beschrijving voldoen, en de vijf die het meest opvallen zijn hier behandeld.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *