De beste autohoezen 2019

Investeren in een hoogwaardige autohoes beschermt uw lak tegen de buitenelementen zoals vogelpoep, roest, UV-stralen en nog veel meer . Het zal ook werken als een effectief afschrikmiddel voor dieven, omdat zij het voertuig of de inhoud ervan niet kunnen zien.

De beste is de , een volledig waterdicht 7-laags ontwerp met meerdere afdekmaten voor de perfecte pasvorm.

Grootte is cruciaal voor het gebruik van autohoezen voor bescherming . Te klein en het zal niet alle delen van de auto bedekken en te groot zal ertoe leiden dat puin en water tussen de kap en het lakwerk terechtkomen, samen met het fladderend in de wind.

The Best Car Polish 2019 LEES The Best Car Polish 2019

Beste outdoor autohoes

Autohoezen Lagen) Lengths
7 132 tot 229 inch
7 185 tot 228 inch
1 162 tot 228 inch
4 173 tot 208 inch
N / A 175 tot 270 inch
5 Tot 199 inch

Afhankelijk van de locatie waar u uw voertuig gaat opslaan , bepaalt u of u een binnen- of buitenwagenhoes koopt. Extra opvulling en lagen zijn te vinden op de buitenvoorbeelden voor extra bescherming tegen de elementen.

Veel autohoezen worden ook geleverd met sloten en kabels die ook bijdragen aan de beveiliging van uw auto. De hoes verbergt ook uw wielen, interieur en andere delen van uw auto, waardoor dieven niet in of rond uw voertuig kunnen kijken.

Investeren in een hoogwaardige autohoes voor wanneer u uw auto voor een substantiële periode parkeert, wordt sterk aanbevolen. Er is niets erger dan terugkeren naar uw auto om te zien dat het hardnekkig vuil bedekt of zelfs schade ziet door UV-stralen of roest. Hieronder vindt u een lijst met de beste autohoezen voor buitenopslag die onder alle weersomstandigheden kunnen worden gebruikt.

OxGord Executive waterdichte autohoes

De OxGord Executive is een 100% waterdichte autohoes met een 7-laags constructie, die is verdeeld in 5 lagen Spunbond polypropyleen, 1 laag microporeuze film en een laatste laag zacht katoen. Het is een ideale buitenhoes voor auto's en de kenmerken van de OxGord Executive zijn onder meer:

 • Voor en achter elastische zomen en tekenreeksen
 • Dichtingsringen vastbinden
 • Zwaar uitgevoerde autohoes
 • Onderlaag is een zachte katoenen textuur
 • Antenne-patch
 • 6 verschillende maten

De buitenhoes van de auto is volledig waterdicht op de bovenste laag en het zachte katoen biedt bescherming tegen het lakwerk. Het is ontworpen voor superieur ademend vermogen dat schimmel of schimmelvorming in de hoes vermindert.

OxGord is een vertrouwd merk met autoproducten, variërend van voorruitafdekkingen tot deze autohoezen. Over het algemeen is de Executive-hoes de beste autohoes die geschikt is voor een reeks voertuigen. Met de extra kabelbinders kunt u uw auto verder beveiligen en zorgen voor een goede pasvorm voor winderige omstandigheden.

Leideraccessoires Superzachte autohoes


Een ander populair merk in de autohoezenindustrie is Leader-accessoires. Hun "Super Soft" autohoes is vergelijkbaar met de OxGord met in totaal 7 lagen, die gesplitst zijn door 4 lagen spingebonden polypropyleen, 2 lagen UV-coating en 1 laag zacht katoen.

Kenmerken van de Leader Accessories autohoes omvatten:

 • Elastische zomen voor een strakke pasvorm
 • Ultrazachte katoenen onderlaag
 • Winddicht via een riem en gesp
 • Stoot actief water af
 • Zowel binnen als buiten gebruik
 • Antennepatch en opbergpakket

Leader Accessories bieden hun autohoes ook in een iets goedkopere vorm met slechts 5 lagen. Dit omvat echter niet de extra 2 lagen die het zachte katoen bevatten. Als u om uw lakwerk geeft, raden we u ten zeerste aan om de 7-laags optie te kiezen om krassen te voorkomen.

Over het algemeen is het een zeer gewaardeerde autohoes voor binnen- en buitengebruik met een lengte van 185 tot 228 inch . Er zijn minder opties in vergelijking met de OxGord Executive, maar de riem en gesp maken hem uitstekend tegen wind.

Budge Lite Autohoes

Budge Lite is een goedkope autohoes die geschikt is voor mensen met een beperkt budget. Het is geschikt voor auto's van 162 tot 228 inch en is universeel geschikt voor de meeste voertuigen op de weg. Het kan ook zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar vanwege de beperkte lagen raden we alleen gebruik binnenshuis aan.

In termen van de functies van de Budge Lite , omvat het:

 • 1 duurzame laag van spingebonden polypropyleen
 • Ingebouwde doorvoertules en elastische zoom
 • Volledig ademend
 • Beschermt tegen stof, vuil, vocht en vogelpoep
 • Ademend om schimmel te verminderen
 • Dubbel gestikt lijkt

De Budge Lite autohoes biedt basisbescherming en is vooral geschikt voor gebruik binnenshuis. Als er slecht weer zou zijn, zoals hagel, zou de afdekking van 1 laag de impact van de hagel en de alternatieven niet kunnen verminderen.

Over het algemeen is het de beste goedkope autohoes voor binnenopslag en zal het uitstekend werken bij het beschermen van uw auto tegen vocht, stof, puin en andere binnenelementen.

Kayme Car Cover voor alle weersomstandigheden

Kayme is een andere buitenhoes voor auto's die uit meerdere lagen bestaat en geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Het is geschikt voor voertuigen van 173 tot 208 inch en wordt geleverd met zacht katoen dat het voertuig beschermt. Kenmerken van de Kayme-autohoes zijn onder meer:

 • 4 lagen van bescherming
 • Verschillende dekkingsgroottes
 • 100% waterdicht
 • Zonwerende reflecterende laag
 • Zachte katoenen onderlaag
 • Ritssluiting voor bestuurdersdeur
 • Winddichte gesp
 • Reflecterende strepen

Zowel de reflecterende strepen als de ritssluiting van de bestuurdersdeur zijn unieke kenmerken van de Kayme . Deze autohoes biedt ook meer waar voor uw geld in vergelijking met de alternatieven van OxGord en Leader Accessories.

Over het algemeen is het de beste autohoes voor het geld en compatibel met een reeks auto's. Als u uw auto op de weg of op een parkeerplaats opbergt, zorgen de reflecterende strepen voor extra zichtbaarheid voor andere bestuurders. Bij godwatslecht.nlzijn we grote fans van deze functie.

Hagelbeschermer Auto Cover System


Voor degenen die de ultieme bescherming willen onder alle weersomstandigheden kan de hagelbeschermer een optie zijn. Het is niet je stereotiepe autohoes en het komt met een premium prijskaartje dat veel potentiële kopers zal afschrikken. Het komt in verschillende maten, beginnend van 175 tot 270 inch >

In termen van de opvallende kenmerken van de Hagelbeschermer , omvatten ze:

 • Geactiveerd via een smartphoneapplicatie of afstandsbediening
 • Gebruikt een constante luchtstroom via geïntegreerde ventilator
 • AC, sigarettenaansteker of batterijvoeding
 • De installatie duurt ongeveer 5 minuten
 • Opbergtas inbegrepen
 • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid

Over het algemeen is het de beste autohoes voor hagel en is het bestand tegen hagel van elke grootte en tot 60 MPH wind. Het komt echter met een premium, maar als u hagelbescherming voor uw auto nodig hebt en wilt zorgen dat het lakwerk onberispelijk blijft, is het een waardevolle investering. De Hagelbeschermer is ook een geweldig stuk speelgoed om aan je vrienden en familie te laten zien en geschikt voor een reeks auto's, vrachtwagens en ATV's.

Pumpkin 5 Layer Locking Car Cover

De Pumpkin autohoes is vrij uniek in vergelijking met de andere alternatieven en dat komt omdat het wordt geleverd met een slot . Daarom, als u zich zorgen maakt over mensen die de autohoes verwijderen, is dit misschien de beste autohoesoptie voor u.

In termen van de kenmerken van de Pumpkin-autohoes omvatten deze:

 • 5 lagen constructie
 • Gust guard riem
 • Dubbel gestikt lijkt
 • waterafstotend
 • Antenne versterkingspatch
 • 2 jaar garantie
 • Waterafstotend

Het unieke verkoopargument van deze autohoes is vooral het slot , wat geweldig is voor de extra beveiliging. Het heeft echter andere gunstige eigenschappen, zoals de beschermende 5-laags constructie en het kan worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden.

Koopgids voor buitenauto's

Of u uw auto nu binnen of buiten opbergt, u hebt een specifieke autohoes nodig die bij uw voertuig past. Deze beschermen uw auto tegen de elementen en zijn er in verschillende vormen voor maximale bescherming en verbergen uw voertuig tegen dieven.

De meeste autohoezen kunnen worden gekocht voor een kleine prijs en kunnen vele jaren meegaan, zo>

Lagen van autohoezen

Autohoezen kunnen worden geconstrueerd met 1 of vele lagen met een optimale hoeveelheid tussen 5 en 7. De extra lagen bieden bescherming voor gebruik buitenshuis, waarbij enkele lagen meestal alleen voor gebruik binnenshuis zijn.

De meerdere lagen autohoezen bevatten materialen zoals spingebonden polypropyleen, microporeuze folie en zacht katoen. Het zachte katoen is het materiaal dat het lakwerk raakt en het is van vitaal be>

De prijs van autohoezen zal stijgen naarmate de lagen zich opstapelen, maar het is de extra betaling waard voor de beste bescherming voor je trots en vreugde. Dit hangt natuurlijk af van de weersomstandigheden en of de auto binnen of buiten staat. Meer lagen in de constructie worden gebruikt voor autohoezen voor buiten, omdat de binnenalternatieven niet de extra bescherming behoeven.

Veroorzaken autohoezen krassen?

Een van de vele redenen waarom sommige autobezitters weigeren autohoezen te gebruiken, is de veronderstelling dat ze krassen veroorzaken. Natuurlijk is er een mogelijkheid dat het krassen kan veroorzaken bij onjuist gebruik. Als u bijvoorbeeld een vuile hoes op uw lak plaatst , wrijft het vuil van de hoes tegen de lak. Zelfs als er puin in de hoes zit, moet u de hoes nog steeds rond het schilderwerk verplaatsen om krassen te veroorzaken.

Om de kans dat een autohoes krassen veroorzaakt, verder te verkleinen, raden we u aan uw auto te wassen. Dit voorkomt dat de autohoes vuil van het vuile lak opneemt en over de rest van het lakwerk borstelt. Het aanbrengen van een laag autowas zal ook extra bescherming bieden.

Schone autohoezen die correct op de auto zijn geïnstalleerd, zullen geen enkele kras veroorzaken . We raden ten zeerste aan om de mythen te negeren en uw voertuig goed te beschermen met een autohoes terwijl u deze opbergt.

Weersomstandigheden

Het gebruik van een waterdichte autohoes is essentieel als u uw voertuig buiten opslaat. Water en vocht van de regen kunnen onschadelijk lijken en dit sijpelt in scheuren, kleine krassen en zelfs de binnenkant van uw voertuig. Vocht is niet de ideale situatie voor een auto, het kan het corrosieproces op gang brengen.

Zon is net zo schadelijk als de UV-stralen saaiheid in het lakwerk of plastic kunnen veroorzaken en het interieur kunnen beschadigen door het dashboard te laten barsten.

Andere winterse omstandigheden zoals sneeuw, ijzel of hagel helpen ook niet, omdat ze kleine krassen veroorzaken (bijv. Wervelstrepen). Wanneer er sneeuw of ijzel ligt, komt dit meestal met zout en dit is slecht voor corrosie.

Investeren in een hoogwaardige autohoes zorgt ervoor dat uw lak tegen al deze weersomstandigheden wordt beschermd . Hoewel multifunctionele hoezen altijd een geweldige optie zijn, is het soms niet nodig om bescherming te krijgen tegen dingen die bijna nooit gebeuren. Als je het grootste deel van het jaar in een gebied zonder veel zon woont, hoef je je geen zorgen te maken over de kleur van je hoes.

Aan de andere kant, als je in een gebied woont dat niet veel sneeuw of ijzel ziet, wil je een dekking om meer te beschermen tegen de andere elementen die je kunt tegenkomen.

Bescherming tegen de elementen

Vogels zijn een groot probleem als het gaat om natuurlijke gevaren. Vogels laten niet alleen vaak uitwerpselen achter op auto's, maar ze hebben ook de neiging om hard te landen of vast te klemmen op auto-onderdelen met hun zeer scherpe klauwen.

Andere kleine dieren die uw auto als hun speeltuin kunnen gebruiken, zijn eekhoorns en de meeste huisdieren zoals katten of honden. Deze harige beestjes rennen, springen en klimmen voortdurend in de buurt van of op auto's.

Bomen zijn een ander twistpunt voor de meeste autobezitters. Als je onder een boom woont of parkeert , zijn er talloze dingen die op je auto kunnen vallen. Dennennaalden en -kegels, eikels, sappy-mengsels, zelfs dierenbont en uitwerpselen. Normaal gesproken doen deze dingen waarschijnlijk geen schade aan uw voertuig, maar afhankelijk van hoe hoog de boom is en hoe ver het object valt voordat het uw auto raakt, is een enorme factor.

Veel autohoezen worden geleverd met extra vulling die elke vorm van impactschade voorkomt. Alles van een voetbal dat het schilderwerk raakt tot een appel die van een boom valt. Natuurlijk zal het niet in staat zijn om alle zware effecten te weerstaan, maar het is zeker iets om te overwegen.

Anti diefstal

Vreemd genoeg zou je een autohoes niet erg handig vinden als het gaat om diefstal. Auto's met afdekkingen zijn echter minder waarschijnlijk het doelwit van criminele activiteiten. Dit komt omdat de meeste criminelen opportunisten zijn en tijd vaak van essentieel be>

Het werkt net zo goed als het blokkeren van wielmoeren , zodra een crimineel deze ziet, zullen ze het risico vergeten. Voor nog meer veiligheid kunt u ook een toetsenbord of sleutelvergrendeling en kabel aan het deksel bevestigen. Dit vereist dat een sleutel nodig is om het deksel van de auto te ontgrendelen, en daarom helemaal nodig is om erin te komen. Dit zou een nog >

Installatie

Voordat u de autohoes op uw auto plaatst, moet u de delen van de hoes uitzoeken, dwz voor en achter. Sommige covers hebben zelfs uitsparingen voor de buitenspiegels. Zodra u deze delen van de kap hebt gevonden, plaatst u de kap over de neus van de auto en begint u deze naar achteren te brengen. De kap moet op deze manier aan de neus van het voertuig hangen en u kunt deze eenvoudig installeren.

Zorg ervoor dat u alle delen van de hoes goed instopt en sluit de riemen en trekkoorden aan om de hoes strak tegen de auto te houden.

Als uw auto nat is, raden we u aan om, indien mogelijk, een autodroogdoek te gebruiken om deze af te vegen. De meeste autohoezen zijn echter ademend, waardoor het water kan verdampen.

De autohoes wassen

Zoals eerder vermeld, wilt u ervoor zorgen dat de afdekking schoon blijft om krassen op uw lak te voorkomen. Het wassen van de hoes kan worden bereikt door een mild wasmiddel te gebruiken en met de spons af te vegen. Laat het ook buiten drogen voordat u het op het voertuig plaatst.

We raden u aan de hoes niet te vaak te wassen, omdat de waterdichte eigenschappen kunnen verslijten. Gewoon wassen als het gevuld is met puin en vuil.

Autokleur

De kleur van uw auto is iets dat van invloed kan zijn op het type hoes dat u moet kiezen. Lichter gekleurde auto 's zijn gevoeliger voor bleken of bliksem door constant UV-contact.

Als u een hoes met een lichtere kleur kiest, kunt u de meeste van deze schadelijke stralen reflecteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw hoes naar uw auto begint te bloeden.

Gevolgtrekking

Autohoezen zullen niet alleen uw auto beschermen tegen stof en andere ongewenste inhoud die op de auto drijft, maar het geeft u ook gemoedsrust. Natuurlijk zullen niet alle autobezitters zich bezighouden met een hoes, maar degenen die over hun lakwerk rijden, zullen het een essentieel stuk apparatuur vinden bij het opslaan van hun voertuig.

Als u van plan bent een batterijhouder te gebruiken om de batterij bijgevuld te houden, moet u mogelijk een klein geheel door het deksel steken. U wordt dan ingesteld voor >

Al onze aanbevelingen in dit artikel beschermen uw voertuig zowel binnen als buiten . Een van de be>

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *