De beste aftermarket-back-upcamera 2019

Of u nu moeite hebt om een ​​back-up te maken of een groot voertuig te besturen en wat hulp nodig hebt, het installeren van een back-upcamera is de perfecte oplossing . Het biedt realtime beeldmateriaal direct achter het voertuig voor maximale veiligheid en nauwkeurig parkeren.

De beste back-upcamera is de die op de achteruitkijkspiegel wordt bevestigd en een camera op de achterste kentekenplaat heeft bevestigd.

Intuïtieve functies die in de meeste aftermarket-units te vinden zijn, omvatten richtlijnen voor het beoordelen van de afstand, nachtzicht voor situaties met weinig licht en nog veel meer. Beeldkwaliteit is een van de be>

The Best Car Battery 2019 LEES De beste autobatterij 2019

Beste back-upcamera's

Backup camera Beeldmateriaal uitvoer Kijk hoek
Achteruitkijkspiegel 170 graden
Monitor 140 graden
Stereo 170 graden
smartphone 120 graden
Monitor 165 graden

De meeste moderne auto's hebben een back-upcamera als OEM-optie. Voor degenen die dat niet doen, kunnen ze eenvoudig worden geïnstalleerd als aftermarket-onderdeel. Meestal worden alle back-upcamera's op de achterste kentekenplaat gemonteerd en er zijn zelfs sommige apparaten die een draadloze verbinding gebruiken voor een nog eenvoudigere installatie.

Volgens een in de VS beschouwt 45% van de bestuurders onder de 55 jaar back- 's als een be> . Dat is een groot deel van de chauffeurs die op deze technologie vertrouwen om een ​​back-up te maken.

Of u nu wilt dat de beelden op uw stereo worden weergegeven of een extern beeldscherm hebben, er zijn verschillende soorten beschikbaar. Hieronder vindt u een lijst met de beste back-upcamera voor veilig back-uppen van uw voertuig met helder zicht en ondersteunende functies.

AUTO-VOX T2 back-upcamerakit

De Auto Vox T2 is een achteruitkijkspiegelback-upcamera die is ontworpen om het bestaande decor van uw voertuig te matchen met een OEM-ontwerp. De afmetingen van de achteruitkijkspiegel zijn 10,6 x 3,2 inch, wat compatibel is met de meeste auto's.

Kenmerken van de Auto Vox T2 back-upcamera zijn onder meer:

 • LED nachtzicht functionaliteit
 • 4,3 inch LCD-scherm
 • Eenvoudige installatie in 4 stappen
 • Geschat tot een waterdicht niveau van IP68
 • Schakelt automatisch over naar parkeerbeelden
 • OEM-ontwerp dat past bij het interieur
 • 170 graden kijkhoek
 • Helderheidssensor voor beeldmateriaal van betere kwaliteit
 • Aan en uit schakelaars

Hoewel het duurder is dan veel van de andere achteruitkijkspiegel-back-upcamera-alternatieven, heeft het zijn voordelen . Je zou het bijvoorbeeld vrij moeilijk vinden om een ​​goedkoper model te vinden met functies zoals de helderheidssensor, aanpassing en nachtzichtmogelijkheden.

Over het algemeen is de Auto Vox T2 de beste achteruitkijkspiegelback-upcamera met een zeer eenvoudige 4-staps installatie zonder complexe bedrading.

ZEROXCLUB Wireless Backup Camera System


Een van de meest populaire back-upcamera's voor campers of grote vrachtwagens is de ZEROXClub draadloze back- upcamera. De fabrikant beweert dat je dit systeem in minder dan 2 minuten kunt installeren, wat geweldig is voor degenen die geen complexe DIY-installatie willen.

Kenmerken van het ZEROXClub-systeem zijn onder meer:

 • 7 inch LCD-scherm
 • Helder beeldmateriaal, zelfs bij snelheden van 75 MPH
 • IP69 waterdichtheid
 • 18 infrarood lichten
 • 140 graden kijkhoek
 • Schakelt automatisch over naar beeldmateriaal
 • HD-beeldprocessor
 • 360 graden camera aanpassing
 • 1 jaar garantie

Dankzij de draadloze installatie kunt u de back-upcamera op verschillende locaties plaatsen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld moeite om achteruit te rijden wanneer ze een oplegger gebruiken, daarom kunt u de camera op de opleggerkop plaatsen.

Nadat u het apparaat op uw sigarettenaansteker (12V / 24V) hebt aangesloten, bent u klaar om de camera te gebruiken. Over het algemeen is het de beste back-upcamera voor vrachtwagens, campers en andere grote voertuigen en de draadloze installatie zal zeer wenselijk zijn.

NATIKA back-upcamera


Voor degenen die hun back-upcamera op een hoofdeenheid willen aansluiten, is de Nakita een van de beste opties. Voordat u dit bestelt, moet u controleren of u een RCA-video-ingang op uw stereo hebt en zo niet, investeer vooraf in een nieuwe head-unit.

In termen van de functies van het Nakita- apparaat omvat het:

 • IP69K waterdichte classificatie
 • 1280 x 720 pixels
 • 170 graden brede kijkhoek
 • Camera is instelbaar tot 125 graden
 • Sterrenlicht niveau nachtzicht
 • Lage verlichting bij 0,005 Lux
 • Klasse A 6G volledig glazen lens
 • F1.8 lens met groot diafragma
 • 2 jaar garantie

Nakita beweert dat deze back-upcamera grondig is getest op duurzaamheid. Wat zijn waterdichte eigenschappen betreft, is het 2 uur >3 voet onder water getest . Dit is zeer indrukwekkend en een goede keuze, gezien het laag aan de achterzijde wordt gemonteerd, waardoor water wordt opgenomen en van de weg wordt gespoten.

Over het algemeen is het de beste aftermarket-back-upcamera die verbinding maakt met uw stereo-installatie . Het vereist bedrading van de stereo naar het montagegebied (kentekenplaat), maar eenmaal geïnstalleerd, bent u gerust dat het duurzaam is en nog vele jaren beeldmateriaal van hoge kwaliteit blijft bieden.

SVTCAM SV-928WF WiFi back-upcamera

Voor degenen die een draadloze verbinding willen gebruiken om hun beelden van de back-upcamera met hun smartphone te verbinden, is de SVTCAM SV-928WF de beste optie. De gratis applicatie is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

In termen van de functies van de SVTCAM SV-928WF omvatten deze:

 • Draadloos signaalbereik van 100 voet
 • Gratis smartphone-applicatie
 • IP69 waterdicht
 • 120 graden kijkhoek
 • 28 PCS IR LED's voor nachtzicht
 • 120 graden brede kijkhoek

Als u dit type back-upsysteem gebruikt, raden we u ten zeerste aan een autotelefoonhouder te gebruiken . Dit betekent dat u uw telefoon niet hoeft vast te houden en tegelijkertijd een back-up probeert te maken. Over het algemeen is het een goedkope WiFi-back-upcamera die relatief eenvoudig te installeren is en veel functionaliteit biedt.

Chuanganzhuo Backup Camera en Monitor Kit

De meest betaalbare optie voor mensen met een beperkt budget is de Chuanganzhuo achteruitrijcamera. Voor de fractie van de kosten van de hierboven genoemde meer premium-eenheden, wordt dit geleverd met een kentekenplaathouder, camera en display.

In termen van de functies van de Chuanganzhuo omvat het:

 • 4,3 inch LCD-scherm
 • 1 jaar garantie
 • IP67 waterdichtheid
 • Ondersteunt een reeks video-ingangen
 • 648 x 488 pixels
 • 165 graden groothoek

Over het algemeen is het een goedkope back-upcamera en veruit de meest populaire in de VS. Vanwege de lage kosten moet u echter accepteren dat u niet over de beste kwaliteit beschikt, maar als dat het geval is, raden we u ten zeerste aan om met de Nakita-optie te gaan.

Auto Backup Camera Koopgids

Het gebruik van een back-upcamera om uw voertuig te back-uppen verbetert niet alleen uw parkeerplaats, maar verbetert ook de veiligheid. Volgens het hebben ongevallen veroorzaakt door een achteruitrijwagen geleid tot ongeveer 18.000 gewonden en 300 doden . Dit is een aanzienlijk aantal verwondingen en sterfgevallen, die gemakkelijk hadden kunnen worden vermeden door een geschikte achteruitrijcamera voor het voertuig te gebruiken.

Back-upcamera's worden geleidelijk een wettelijke vereiste. In de VS zijn er stappen om het wettelijk verplicht te maken voor elk nieuw verkocht of geleasd voertuig. Voor degenen die al in het bezit zijn van voertuigen, zijn er echter voldoende aftermarket-back-upcamera's beschikbaar die vrij eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd.

Om uw kennis over back-upcamera's verder te vergroten , hebben we een gedetailleerde koopgids samengesteld met alle informatie die u moet weten.

Typen back-upcamera's

Achteruitrijcamera's moeten uiteraard aan de achterzijde van het voertuig worden gemonteerd, maar er zijn drie opties die u kunt kiezen, waaronder:

 1. Opbouw-back-upcamera : gemaakt om meestal hoog te worden gemonteerd. Kan ook op elk vlak oppervlak worden geplaatst. Het is ideaal voor grote voertuigen omdat het een uitzonderlijk uitzicht biedt.
 2. Op licentie gemonteerde back-upcamera's : het installatieproces voor dit type is vrij eenvoudig. Het vereist geen aanpassingen of nieuw boren van gaten. Het moet worden gemonteerd op het reeds beschikbare kentekengat. De camera kan dichtbij de weg of uit het midden worden geplaatst.
 3. Inbouwcamera's : dit geeft een mooi uiterlijk omdat deze door een gat in de carrosserie van het voertuig is gemonteerd. Het enige dat te zien is, zijn de lens en de bezel. Deze camera biedt geen diepte zoals de oppervlaktemontage.

Installatie van een aftermarket-back-upcamera wordt meestal bereikt door een op een licentie gemonteerde back-upcamera . Dit komt omdat het voertuig niet wordt afgesneden en de installatie vrij eenvoudig is met veel openingen in de buurt van de kentekenplaathouder om door de kabels te gaan. Hieronder ziet u een voorbeeld van een camera die is geïnstalleerd via de kentekenplaathouder en helemaal is aangesloten op de hoofdeenheid.

Sluit de back-upcamera aan op stereo

Niet alle voertuigen hebben de ruimte om een ​​extern beeldscherm op de back-upbeelden te plaatsen. U hebt echter wel de mogelijkheid om de back-upcamera aan te sluiten op een stereo-installatie, maar slechts op één voorwaarde. , which is usually in the form of a RCA plug. De stereo moet een video-ingang hebben , meestal in de vorm van een RCA-stekker. Het is echter bekend dat sommige fabrikanten unieke stekkers gebruiken, maar dit kan worden opgeheven door het gebruik van een adapter.

Als u nog steeds een oude OEM-stereo gebruikt, is de waarschijnlijke kap ervan met een video-ingang erg slank . Het is echter vrij eenvoudig om je stereo te upgraden naar enkele van de nieuwste head-units en ze hebben bijna allemaal een video-ingang die gereed is voor een back-upcamera.

Een ander probleem dat zich kan voordoen, is dat uw voertuig een enkele din head-unit gebruikt . U kunt echter een gemotoriseerde uitklapeenheid installeren als u de back-upcamera nog steeds op uw stereo-installatie wilt aansluiten.

Installatie vereist een behoorlijke hoeveelheid bedrading, maar eenmaal voltooid zal de functionaliteit de moeite waard zijn. Hier is een voor het installeren van een back-upcamera op een stereo-installatie. Nadat u de back-upcamera hebt geïnstalleerd, kunt u beelden duidelijk op uw hoofdunit laten verschijnen, zoals hieronder wordt getoond.

Gezichtsveld

Net zoals een camera werkt, bepaalt de grootte van de sensor de kwaliteit van de afbeelding die u krijgt. De sensor bepaalt ook hoe goed hij presteert bij weinig licht en hoe breed het gezichtsveld zal zijn.

Neem bij de aanschaf van uw back-upcamera geen genoegen met een gezichtsveld van minder dan 90 graden. Dat is het minimum dat u moet accepteren. Alles wat minder is, werkt mogelijk niet goed voor het doel. Een veldweergave van 120 graden lijkt echter het beste waar u voor wilt gaan.

Hoewel er anderen zo groot zijn als 180, 210 graden, geven deze je meestal wat je krijgt door een fisheye-lens. Ik weet zeker dat je dat niet wilt omdat het onmogelijk is om met zo'n effect om te keren.

Audio monitor

Als u een camera met aangesloten microfoon wilt hebben, zijn er veel op de markt. Degenen zonder microfoon zijn niet slecht. Het hangt af van uw keuze en behoeften.

Nachtzicht

Je moet kiezen voor een achteruitrijcamera die de foto's zelfs in het donker kan verbeteren. Er zijn veel camera's met infrarood LED-verlichting waardoor u zelfs in totale duisternis een beeld kunt krijgen. Ga dus niet voor een camera zonder deze functie, want u bent niet beperkt. Verwacht echter geen dekking op >

Type monitor

Doe het niet voor minder. Maak niet de fout om voor een CRT-monitor te gaan. Ik bedoel wie dit gebruikt wanneer er veel LCD-schermen (liquid crystal display) zijn. Over de TFT-LCD gesproken, deze geeft u de meeste kwaliteit. Dit zou je doelwit moeten zijn. Maar de LCD-schermen zijn niet slecht, ze geven ook kwaliteit. Ze zijn niet alleen zo goed als de TFT-LCD.

Schermformaten zijn beschikbaar tot 10 inch. Hoewel de grootte afhankelijk is van je keuze, waarom ga je voor iets minder dan 5 inch? Het is echter mogelijk dat een scherm niet nodig is als uw auto wordt geleverd met een ingebouwde SatNav-eenheid. Sommige auto's hebben het tegenwoordig. Maar compatibiliteit met uw camera is erg be>

Spiegelbeeld : het is raadzaam om voor een monitor te kiezen die het beeld kan omkeren zodat het beeld op een achteruitkijkspiegel lijkt. Soms is dit een optie bij camera's.

Bedraad of draadloos : hoewel draadloze achteruitrijcamera's zijn gemaakt om het proces van het aansluiten van uw camera op de monitor te verminderen, geeft dit soms het vervelende resultaat. De kwaliteit van de bedrade en de draadloze zijn verschillend. Met draadloos krijg je misschien strepen op je scherm.

Gewenste functies

 • Kijkhoek: back-upcamera's geven over het algemeen een horizontaal beeld. Terwijl sommige behoorlijk uitbreidbaar zijn tot 190 graden.
 • Weerbestendig: of het nu in de zon, regen, sneeuw of andere weersomstandigheden is, uw camera zou nog steeds goed moeten kunnen werken. De camera en de bedrading zijn altijd blootgesteld aan het weer. Zorg ervoor dat je een back-upcamera kiest die is gemaakt voor gebruik buitenshuis. Die anders worden snel slecht als ze buiten worden gebruikt; koop geen huishoudelijke camera.

Beeldsensoren

Sensoren dienen om licht in signalen om te zetten. Dit wordt op twee manieren bereikt, via CCD en CMOS. Terwijl CCD analoog is, is CMOS aan de andere kant digitaal.

Het voordeel van de CCD-sensor is dat deze beter met fluctuerende lichtsituaties omgaat dan de ander. Terwijl CMOS-sensor vaak beter is bij weinig licht en minder stroom verbruikt dan een CCD-sensor. Er kan echter een verschil optreden. Het hangt af van het soort omgevingen dat u gebruikt. Beide zijn echter goed omdat van geen van beide kan worden gezegd dat ze beter zijn.

Camera en monitorvermogen

Automatisch inschakelen : de meeste back-upcamera's kunnen worden ingeschakeld zodra u uw auto start. Je moet niet door het proces van het inschakelen van de camera gaan elke keer dat je in de auto stapt. Je zult het soms zelfs vergeten. Zorg ervoor dat je die met deze functie koopt voor je gemak.

Voeding voor de auto : zorg dat u weet welk type stroom uw camera-eenheid nodig heeft om te werken. De meeste auto's hebben 12V nodig om te werken, terwijl sommige 24V vereisen. U hebt zeker een spanningsregelaar of filter nodig om duurzaamheid te garanderen.

Montage en installatie

Voordat u een camera selecteert, moet u de achterkant van uw voertuig controleren. Montage kan op verschillende manieren gebeuren.

 • Montage op een kentekenplaat : sommige camera's zijn ontworpen om op de kentekenplaat te passen. Sommige gaan met een riembevestiging - de veel gebruikte aanpak. Dit kan met behulp van schroeven over de riembevestiging worden bevestigd.
 • Beugelmontage : met deze montagestijl kunt u uw camera overal monteren waar u zich prettig bij voelt. Het biedt een verstelbare beugel.
 • Lipbevestiging : met een infix aan de achterkant van uw auto moet u een hoekige lipbevestigingcamera kunnen gebruiken.
 • Voertuigspecifieke montage : dit wordt bij sommige merken geleverd. Ze bieden beugels die in fabrieksonderdelen passen die bij uw voertuig passen. Deze zijn gespecialiseerd omdat de meeste montagetypes beschikbaar zijn als de vorige opties.

Het installeren van uw back-upcamera kan op uw eigen manier worden gedaan zonder het gebruik van een professional. Wat u moet doen, is de camera achter in uw auto installeren. Daarna moet je het voor stroom aansluiten.

Van de camera tot het dashboard van uw auto, u moet een videoverbinding uitvoeren. Vervolgens moet de videokabel worden aangesloten op de ingang van een compatibele monitor of stereo-installatie. Verbinding maken met de monitor vereist installatie. Om verbinding te maken met de stereo, moet u de stereo uit het dashboard verwijderen en opnieuw installeren.

Hoewel een draadloze back-upcamera de tijd die u aan de installatie besteedt, verkort, maar vergeet niet dat u de camera en de monitor nog steeds bedraadt wanneer u deze aansluit op de stroombron.

Hieronder ziet u een uitstekend voorbeeld van een DIY-back-upcamera-installatie met behulp van een extern beeldscherm.

Gevolgtrekking

Het installeren van een back-upcamera in uw auto zal uw parkeer- en back-upveiligheid verder verbeteren . Kies de beste back-upcamera en deze biedt haarscherpe kwaliteit en intuïtieve functies zoals richtlijnen en nog veel meer.

Er zijn veel opties om uit te kiezen, zoals bekabelde of draadloze installatie en typen die een extern display, achteruitkijkspiegel of uw hoofdunit gebruiken. Dit is een persoonlijke voorkeurskeuze, maar alle beelden zullen hoe dan ook hetzelfde beeldmateriaal bieden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *