De beste keramische coating voor auto's 2019

Keramische coating is een specialistisch detailleringsproduct dat wordt gebruikt om superieure autolakbescherming te bieden . In tegenstelling tot een autowas die slechts enkele weken meegaat, biedt de keramische coating een permanente of semi-permanente binding die >

De beste keramische coating voor auto's is de , die een beschermlaag van 12 maanden en een extreem glanzende afwerking biedt.

Kortom, een keramische coating is een vloeibaar polymeer dat op uw lak wordt aangebracht en een chemische binding vormt. Tenzij een schurende polish of verbinding op het lakwerk wordt gebruikt, blijft de coating achter en blijft deze de lak van de auto beschermen.

The Best Car Polish 2019 LEES The Best Car Polish 2019

Beste keramische coating voor autolakbescherming

Keramische coating Looptijd Hardheid
12 maanden 9H
24 tot 36 maanden 9H
12 maanden 9H
84 maanden 9H
60 maanden 9H

Het is gebruikelijk dat mensen een autolakkit met een keramische coating verwarren. Beide bieden geavanceerde autolakbescherming, maar kitten kunnen 6 tot 12 maanden meegaan, terwijl een coating tussen 12 en 24 maanden kan duren. De coating wordt echter geleverd met een premium prijskaartje en vereist meer tijd geïnvesteerd in de toepassing.

Het opgeblazen prijskaartje van een keramische coating voor auto's in vergelijking met een wax of kit zal veel mensen afschrikken. De levensduur van de coating betaalt zich echter overuren terug als u meerdere wasapplicaties overweegt.

Hieronder is een lijst van de beste keramische coating voor auto's die een beschermende laag op het lakwerk bieden die jaren>

Migliore Strata keramische coating


Migliore Strata Coating is een populaire keramische coating voor auto's met een glanzende afwerking die > . Deze coating is zeer duurzaam en het merk beweert dat het autolakbescherming biedt tegen regen, zon, zout, vogelpoep en puin.

Kenmerken van de Migliore Strata Coating zijn onder meer:

 • 12 maanden bescherming
 • Gemaakt in de VS
 • Hoge UV-bestendigheid
 • Gemakkelijke applicatie
 • Kan op meerdere oppervlakken worden gebruikt
 • Diep glanzende glans
 • 50 ml fles

Het valt niet te ontkennen dat deze keramische coating niet goedkoop is, maar de resultaten spreken voor zich. Het is de beste keramische coating voor auto's die >

Adam's Polishes keramische verfcoatingkit

Adam's Polishes is een populair detailmerk in de VS en hun nanokristallijne coating is een van de moeilijkste keramische coatings die beschikbaar zijn . Ze bieden twee opties, waaronder alleen de fles van 50 ml of de complete set, inclusief een coatingpreparaat, boosteroplossing, microvezeldoeken en een applicator. De complete set wordt ten zeerste aanbevolen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Andere kenmerken van de Adam's Polishes Ceramic Paint Coating Kit zijn onder meer:

 • 9H hardheid rating
 • Duurzame coating die 2 tot 3 micron dik is
 • Gaat >
 • 2 tot 3 van bescherming
 • Eenvoudig aanvraagproces
 • Ultra hoogglans afwerking
 • Gemaakt in de VS

Over het algemeen is dit de beste optie als u op zoek bent naar een complete set die een van de meest duurzame beschermingslagen biedt. Na het aanbrengen kunt u 2 tot 3 jaar autolakbescherming verwachten.

CarPro Cquartz keramische coating


Cquarts is een populair merk als het gaat om keramische coating voor autolakbescherming en om een ​​goede reden. Het maakt gebruik van de nieuwste nanotechnologie en een geavanceerde formule die het een favoriet maakt voor veel professionele detailers.

Kenmerken van de Cquarts Ceramic Coating For Cars zijn onder meer:

 • 70% Quarts met een zuiverheid van 99,9%
 • Bevat een applicator en 5 microvezeldoeken
 • Snelle actieformule voor eenvoudige toepassing
 • Hoogglans afwerking van het lakwerk
 • Zelfreinigende eigenschappen
 • 50 ml fles

Net als bij het Migliore Strata Coating-alternatief, is de fles vrij klein, gezien de prijs die u betaalt. Het hoge niveau van bescherming, het gebruiksgemak en de glanzende afwerking maken het echter een uitstekende optie die niet zal teleurstellen.

Micro Detailer Intensity Keramische Car Coating


Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme >superieure beschermende laag die een ongelooflijke 7 jaar duurt
onder optimale omstandigheden.

Kenmerken van de Micro Detailer Intensity zijn onder meer:

 • Permanente bescherming eenmaal genezen
 • Handhaaft bescherming en hoogglansprestaties
 • Duurzaam met 7 jaar bescherming
 • 120 graden contacthoek voor zelfreiniging
 • Ontworpen om gelaagd te worden voor extra dikte
 • 9H harnas rating

Vanwege de prijs is deze keramische coating niet voor iedereen geschikt. Voor degenen met auto's die ze meerdere jaren willen behouden, is deze keramische coating echter het > . Het is een premium product dat wordt gebruikt door liefhebbers en professionals.

Kleur N Drive 9H keramische coatingkit


Voor degenen die op zoek zijn naar een meer kosteneffectieve oplossing voor keramische coating , is de complete set Color N Drive de beste optie. Het wordt geleverd met 2 applicators, 2 microvezeldoeken, handschoenen, 50 ml nano-bionische coating en 150 ml voorbehandeling, zodat u meteen aan de slag kunt.

Kenmerken van de Color N Drive Car Ceramic Coating Kit zijn onder meer:

 • Claims duren tot 5 jaar of 100 tot 150 wasbeurten
 • 9H hardheid rating
 • Zelfreinigende formule
 • Ontworpen voor eenvoudige toepassing
 • Bestand tegen UV, vorst, zure regen en nog veel meer

Over het algemeen is het de beste keramische coating voor het geld die uitstekende autolakbescherming biedt met een hardheid van 9H. Waar voor je geld zonder de kwaliteit van de coating te verminderen, is moeilijk te bereiken, maar de Color N Drive heeft precies dat gedaan met deze complete kit.

Koopgids voor keramische coating

Als het gaat om het beschermen van uw autolak, wordt het niet veel beter dan een keramische coating voor auto's. Eenmaal aangebracht, beschermt de coating de autolak in de meeste gevallen gedurende meer dan 12 maanden. Dit gaat veel >

Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we de onderstaande koopgids opgesteld om uw kennis over keramische coatings te vergroten.

Voorbereiding van het lakwerk

Om de keramische coating succesvol te laten zijn, is de voorbereiding van cruciaal be> en moet u alle juiste stappen ondernemen. We raden ten zeerste aan om de beste kleistaaf te krijgen die u kunt krijgen om vuil en was in het schilderwerk te verwijderen.

Zodra dat is voltooid, wilt u eventuele defecten met een polish en autobuffer verwijderen voordat u de coating aanbrengt. Als de defecten niet zijn verwijderd, zijn deze zichtbaar onder de keramische coating.

Veel merken bieden complete kits met extra producten die de voorbereiding nog eenvoudiger maken. De Adam's keramische coatingkit bevat bijvoorbeeld voorbereidingsspray en zelfs een booster gedurende enkele maanden na het aanbrengen.

Hardheid Rating

Het zal je opvallen dat veel keramische coatings voor auto's zijn gelabeld met een hardheid van 9H. Deze beoordeling bepaalt de krasbestendigheid van de coating, die bekend staat als de . Daarom, hoe hoger de beoordeling, hoe beter de keramische coating bestand is tegen krassen.

>

Keramische coating is de beste detaillering om uw autolak >12 maanden tot 120 maanden . De duurdere producten resulteren meestal in een >

Met sommige coatings kunt u zelfs meerdere lagen van het product aanbrengen om de duurzaamheid te vergroten. Er zijn ook enkele merken die keramische boosters aanbieden die de levensduur van de beschermende laag zullen verbeteren, wat het overwegen waard is.

Het is echter vermeldenswaard dat de lengte van de bescherming kan verminderen, afhankelijk van het aantal wasbeurten dat uw auto doorloopt. Voor degenen die een sterke carwashzeep gebruiken , kunt u de auto mogelijk slechts 100 keer wassen voordat de coating opnieuw moet worden aangebracht. De coating kan ook volledig worden verwijderd met behulp van een agressieve snijsamenstelling , die er doorheen zal snijden.

Een keramische coating aanbrengen

Het aanbrengen van een keramische coating voor auto's varieert tussen verschillende fabrikanten. Het be> en hoe meer u doet, hoe gemakkelijker de coating kan worden aangebracht. U wilt de auto grondig wassen, het lakwerk klei en een snijpasta gebruiken als er gebreken zijn.

Een van de voorbereiding is voltooid en de auto in een garage , u bent dan klaar om de coating aan te brengen. Hieronder vindt u een korte applicatiegids.

 1. Trek handschoenen aan om contact te vermijden
 2. Wikkel de applicator in de meegeleverde doek
 3. Giet een paar druppels van de oplossing op het doek
 4. Schroef onmiddellijk de dop op de fles
 5. Veeg het product met gelijkmatige druk in de lak
 6. Veeg heen en weer om ervoor te zorgen dat de coating waterpas is
 7. Laat de coating minimaal 24 uur uitharden

De 7 stappen hierboven zijn een korte handleiding en het is be>

Waarom is het duur?

Als u bekend bent met het gebruik van dit soort detailproducten, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom het zo duur is. De meeste keramische coatings worden geleverd in flessen van 50 ml en zijn alleen geschikt voor één groot voertuig of twee kleinere voertuigen met één druk op de knop.

De nano-keramische technologie die wordt gebruikt in de coating en de wetenschap erachter is de be>

Een gecoate auto onderhouden

Alleen omdat de keramische coating jaren meegaat, betekent dit niet dat u deze gewoon kunt vergeten. Het vereist regelmatig wassen, maar u wilt producten met sterke chemicaliën vermijden, omdat dit de coating kan verdunnen.

Zoals eerder in dit artikel vermeld, is investeren in een keramische booster een uitstekende toevoeging. Dit komt omdat ze gebieden opvullen waar de coating is versleten, waardoor de glanzende afwerking en bescherming wordt hersteld.

Vanwege de zelfreinigende eigenschappen van veel van de coatings, hoeft u helemaal geen sterke autowaszeep te gebruiken. U kunt zelfs in staat zijn om alleen een sneeuwschuimkanon te gebruiken om eventueel vuil veilig te verwijderen.

Meerdere oppervlakken

Sommige keramische coatings kunnen ook worden gebruikt voor andere delen van de auto, zoals de uitlaat, bekleding, wielen en nog veel meer. Dit kan zeer voordelig zijn omdat deze delen van uw auto vuil worden en extra bescherming nodig hebben.

Keramische coating wordt echter voornamelijk gebruikt voor het lakwerk en het wordt aanbevolen om specifieke coatings voor andere delen van de auto te kopen. Een keramische coating voor wielen die is ontworpen om remstof te weerstaan, werkt bijvoorbeeld veel beter dan een coating die is ontworpen voor alleen de autolak.

Gevolgtrekking

Investeren in een hoogwaardige keramische coating beschermt het lakwerk van uw auto en maakt het wassen ook veel eenvoudiger. Sommige mensen gebruiken alleen een hogedrukreiniger van de auto om los vuil te verwijderen en hun voertuig zal schoon genoeg zijn vanwege de zelfreinigende eigenschappen van de coating.

Al onze aanbevelingen in dit artikel zijn geschikt voor verschillende budgetten en zijn eenvoudig toe te passen. De initiële kosten van de coating zijn hoog, maar de resultaten spreken voor zich en we raden ten zeerste aan om wat uit te proberen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *