5 beste vrachtdozen op het dak 2019

Met een laadbak kunnen autobezitters extra bagage opbergen wanneer hun bagageruimte niet voldoende is. Een vrachtdoos (vaak een dakkoffer genoemd) is in de loop der jaren sterk verbeterd en is van een vierkante doos naar een stijlvolle aerodynamische doos getransformeerd.

De beste vrachtdrager op het dak is de met zijn aerodynamische ontwerp, efficiënte installatie, veilige vergrendeling en andere intuïtieve functies.

Cargo boxes zijn over het algemeen een dure investering , het is be>

5 Best Infant Car Seats For Safety 2019 LEES 5 Beste autostoeltjes voor veiligheid 2019

Beste vrachtdragers op het dak

Cargo Box Kubieke inhoud Dimensies
12 - 21 kubieke voet 92,5 x 36 x 18 inch
18 kubieke voet 64,7 x 40 x 18,89 inch
12 - 21 kubieke voet 92 x 36 x 16 inch
10 kubieke voet 58 x 15 x 34 inch
15 - 20 Kubieke voeten 51 x 39 x 17 inch

Goed beveiligde vrachtdozen zijn van vitaal be>veiligheid van uw bagage te garanderen. Veel mensen die reizen, houden hun kostbare waardevolle spullen in hun vrachtkist, wat betekent dat beveiliging van essentieel be>

Het openen van een laadbak zonder sleutel is vrij eenvoudig . Het enige dat nodig is, is een boor, die u in het midden van de vergrendeling plaatst en druk uitoefent totdat u helemaal door de boring gaat. U kunt dan het slot eruit trekken. Als alternatief kunt u het serienummer op het slot vinden en een nieuwe sleutel aanvragen bij de fabrikant.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel vrachtdozen klaar voor het veilig opslaan van bagage met een hangslot en ketting nodig. Hieronder is een lijst van de beste vrachtschepen op het dak die gemakkelijk in de meeste auto's passen.

Thule Force Premium Cargo Box


Thule is marktleider op het gebied van car cargo boxes. De Thule-dakkoffer is geschikt voor alle auto's en biedt meerdere keuzemogelijkheden voor laadbakken. De krachtselectie komt in de vorm van de Alpine, M, L, XL en XXL . De afmetingen en specificaties voor alle Thule Force-modellen zijn perfect voor alle auto's.

De Thule Force-vrachtdozen zijn een van de mooiste dozen op de markt . De combinatie van rondingen en een glanzende zwarte afwerking zien er naar mijn mening uitstekend uit. Gemaakt van een dikke vijflaags ABS-kunststof en dimon gestructureerde AeroSkin-schaal, kan de doos de slechtste weersomstandigheden weerstaan.

Het aerodynamische ontwerp duwt de wind weg van de doos , waardoor de doos soepel door de lucht kan snijden en windgeruis aanzienlijk kan verminderen. Dit heeft ook het effect van het verhogen van de brandstofefficiëntie tijdens >

Thule Force-laadbakken maken gebruik van de Quick Grip-klemmen om de koffer op de dakdragers aan te sluiten . Zonder gereedschap kunt u de dakkoffer snel binnen 5 minuten zelf bevestigen. Thule Force is ontworpen om te werken met de meeste fabrieksdakrekken en met hun eigen.

Een zeer handige functie van de Thule Force-vrachtdozen is dat deze van beide kanten kan worden geopend . Zodra de doos is geopend, is er een mechanisme dat hem omhoog houdt terwijl je dingen eruit haalt. Er zijn niet veel andere vrachtdozen op de markt die de doos aan beide kanten open kunnen houden, laat staan ​​één kant.

Over het algemeen is de Thule Force de beste vrachtwagon op het dak en slaat al uw bagage gemakkelijk op met ruimte over.

SportRack SR7018 Vista XL Cargo Box


SportRack SR7018 Vista XL is een goed ontworpen aerodynamische laadbak gemaakt van ABS-kunststof die ook tegen UV-stralen is beschermd. De specificatie van de SR7018 SportRack dakkoffer is:

 • 18 kubieke voet capaciteit
 • 100 lbs Gewichtscapaciteit
 • 64.17 Lengte in inches
 • 40 inch breed
 • 18.89 cm in hoogte
 • Beperkte levens>

De bagagekoffer met opening aan de achterzijde biedt een uitstekende manier om bagage eruit te halen. Het is niet alleen veiliger omdat u het verkeer niet in de weg zit, maar de achterkant kan meestal zwaardere items bevatten vanwege de hoogte van de doos.

De gebogen hoekige aerodynamica van de SportRack SR7018 zorgt ervoor dat deze laadbak bestand is tegen sterke vleugels zonder grote weerstand en hard geluid . Gemaakt van ABS-kunststof, is de SportRack-doos zeer duurzaam tot onvermijdelijk contact.

Deze laadbak is een van de grootste op de markt en is nog steeds redelijk licht. Hierdoor is de SportRack-box eenvoudig op het dak van de auto te tillen en correct te positioneren. In vergelijking met andere grote dakkoffers op de markt, is dit product een van de beste waar voor uw geld.

De SportRack SR7018 heeft geen ander gereedschap nodig dan uw handen en is eenvoudig te installeren . Met U-bouten kunt u de bouten van onder de dakdragers naar boven toe in de daarvoor bestemde locaties van de dakkoffer steken. Als je net als ik hele "dikke" dakdragers hebt, heb je >

Over het algemeen is de SportRack SR7018 de beste grote laadbak zonder te omvangrijk maar stijlvol en duurzaam te zijn. Het is ook redelijk geprijsd in tegenstelling tot veel van de andere vrachtdozen van een vergelijkbare grootte.

Yakima SkyBox 21 Carbonite Cargo Box


Yakima biedt een iets goedkopere oplossing voor Thule met een vergelijkbare selectie van hun SkyBox-dakkoffers. Beschikbaar met 12, 15 (Lo), 16, 17 en 21 kubieke voet capaciteit, er is een maat voor elke autobezitter. De laadbak past op de meeste dakdragers, van Yakima ronde tot vierkante dakdragers.

Met een ingebouwd SKS-sluitsysteem kunt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke items veilig zijn. Potentiële dieven zullen ook merken dat deze laadbak een SuperLatch-mechanisme bevat, dat extreem moeilijk door te breken is. Het carbonietmateriaal dat wordt gebruikt in de structuur van deze laadbak resulteert in een sterke stijve schaal die grote botsingen kan weerstaan, maar ook licht van gewicht is.

Het is een grote en zware laadbak die eenvoudig kan worden geïnstalleerd vanwege de lichtgewicht constructie. Het is de beste laadbak voor SUV's met een bereik van kubieke voet, afhankelijk van de grootte van het dakoppervlak.

Prorack 10 Cargo Box

Het valt niet te ontkennen dat laadbakken een duur product zijn, maar we hebben de beste goedkoopste laadbak op de markt gevonden. De Prorack 10-specificatie omvat:

 • Capaciteit van 10 kubieke voet
 • 58 inches >
 • 15 inch breed
 • 34 inch in hoogte
 • 3 jaar garantieplan

Prorack 10 weegt slechts 35 pond , wat betekent dat het gemakkelijk door één persoon op een dak van een auto kan worden getild. De dakkoffer gebruikt de populaire methode van U-bouten om de kast aan de dakdragers te bevestigen.

De Prorack 10 is de goedkoopste dakkoffer die veel >

Sailnovo Soft Cargo Bag Box

Voor autobezitters die een waterbestendige laadbak willen die zacht aanvoelt en goedkoop is, is de Sailnova een met rubber gelamineerde nylon constructie die vastzit aan de dakdragers van uw auto.

Het is verkrijgbaar in 15, 16,7, 19,2 en 20 kubieke voet, waarbij de laatste het populairst is met een grote maat van 51 x 39 x 17 inch. Het materiaal zelf is opvouwbaar, wat betekent dat het de gemakkelijkste vrachtbox is om op te slaan, die het grootste deel van het jaar zal worden besteed aan het doen.

Over het algemeen is de Sailnova de beste opvouwbare laadbak die redelijk geprijsd is en binnen enkele minuten zelf kan worden geïnstalleerd. Het is een geweldig alternatief, maar het zal natuurlijk nooit zo sterk en stevig zijn als de solide laadbakken.

Koopgids voor vrachtkisten

Een laadbak is complexer dan een bak die op een paar dwarsdragers van een imperiaal is geplaatst . Aerodynamica, gewichten, kwaliteit en gebruiksgemak zijn allemaal be>

Grootte en gewicht van vrachtdoos

Beginnend met de grootte en het gewicht van een vrachtschip, moet u de laadcapaciteit van uw auto controleren. Het laadvermogen bevindt zich in de handleiding van de auto.

Op het gebied van gewicht hebben alle vrachtdozen een bagagegewicht en zijn niet ontworpen om zware objecten zoals metselwerk op te slaan. Veel dakkoffers van hoge kwaliteit hebben een hoge gewichtslimiet die uw vereisten overtreft als u het gebruikt om koffers met kleding op te slaan en wat niet.

Het assortiment vrachtdozen is er in verschillende vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld laadbakken met halve breedte die ideaal zijn voor andere items die u op uw dak kunt hebben, zoals een fiets. Een middelgrote laadbak die ideaal is voor een klein gezin en door één persoon kan worden bevestigd.

Grotere laadbakken kunnen veel meer bagage vervoeren, maar vereisen meestal twee (of meer) mensen om deze veilig aan het dak van de auto te bevestigen.

Het wordt aanbevolen om de afmetingen te in tegenstelling tot de inhoud in liters . Dit komt omdat een paar liter extra in capaciteit veel waar voor uw geld lijkt, maar misschien slechts een paar centimeter extra in hoogte of breedte is.

Dakkofferontwerp en aerodynamica

Wat heeft het voor zin om veel geld uit te geven aan een dakkoffer waardoor uw auto er slechter uitziet. U moet er altijd naar streven er een te kopen die het ontwerp van uw auto aanvult met rondingen, kleuren en bijpassende connectoren / staven.

Dakkoffers zijn al >

Aerodynamica speelt een grote rol in het ontwerp van een dakkoffer. Windbestendig en windgeruis zijn niet alleen irritant maar kosten je ook geld door de weerstand die het aantal kilometers per gallon vermindert. Nieuwer ontworpen dozen zijn meestal gebogen zonder abrupte randen die grote weerstand en ruis produceren.

Na elk jaar met mijn dakkoffer van 5 jaar gereisd te hebben, was ik zo blij dat ik de tijd nam om de aerodynamica te onderzoeken. Mijn oudere dakkoffer fluisterde luid en na 1000 kilometer reizen naar het zuiden, krijg je wel hoofdpijn.

Carrier garantie en kwaliteitscontrole

De duurdere vrachtkisten zullen hoogwaardige kunststoffen zoals ABS en andere gebruiken. Dit zorgt voor een stijve en duurzame structuur voor de laadbak die jaren>

Veel van de premium merken zoals Thule, Yakima en SportRack bieden uitstekende garanties op hun dakkoffers. Dit betekent dat ze veel vertrouwen hebben in hun producten en dat geldt ook voor uw aankopen.

Cargo Box Gebruiksgemak

Sommige vrachtdozen bevatten meer dan één slot, waardoor het moeilijker wordt om dieven open te drukken. Nieuwere dakkoffers kunnen ook meerdere openingen hebben, wat betekent dat deze aan beide kanten kan worden geopend, wat zeer praktisch is.

Voor het installeren van een laadbak moeten dakdragers worden gemonteerd. De sloten die vaak worden gebruikt om dakkoffers te bevestigen, hebben de vorm van U-bouten , Quick Locks en Power Clicks .

U Bouten komen vrij vaak voor onder de dakdragers en verbonden worden met de twee gaten in de dakkoffer. Vervolgens schroef je ze stevig vast vanuit de dakkoffer. Quick Locks zijn vergelijkbaar met U-bouten, maar ze hebben een klem die het slot op zijn plaats houdt. Eindelijk maken Power Clicks meestal deel uit van de dakkoffer, die op de dakkoffer vastgrijpen, die vervolgens wordt vastgezet door een schijf te draaien.

Gevolgtrekking

De Thule Force-modellen zijn de ultieme dakkoffers die momenteel op de markt zijn. Alles wat u ooit zou kunnen wensen van een dakkoffer en het merk Thule zijn marktleiders. Dit geeft u extra vertrouwen bij het kopen van hun producten.

De Thule Force is misschien wel de beste dakkoffer die er is, maar hij is ook vrij duur. Daarom is de CarRack SR7018 de beste waarde voor een vrachtdoos met hoogwaardige functies en een beperkte levens>

Kortom, als u de Thule kunt betalen, ga er dan voor, want het is een premium product met uitstekende ondersteuning en een gerenommeerde duurzaamheid. Zo niet, dan is de SportRack het beste alternatief voor de Thule-laadbakken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *