godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste RV waterpomp 2019

De meeste campers hebben stromend water om het toilet, de wastafel, de douche en andere apparaten te bedienen. Een RV waterpomp is beschikbaar met een bereik van debieten en de meerderheid is elektrisch, waarbij 12 volt het populairst is.

De beste RV-waterpomp is de , die een maximale stroomsnelheid van 4,0 GPM levert terwijl 10 ampère stroom wordt gebruikt voor diegenen die hoge prestaties vereisen.

Controleer bij het zoeken naar een upgrade of vervangende RV waterpomp altijd de stroomsterkte, PSI en maximale stroomsnelheid die ze te bieden hebben. Hoe hoger de waarden, des te beter, maar zorg ervoor dat u vooraf met uw RV-handleiding de optimale meetwaarden controleert.

The Best RV Surge Protector 2019 LEES De beste RV Overspanningsbeveiliging 2019

Beste 12V RV waterpomp

RV Waterpomp Max debiet macht
4.0 GPM-stroom 10 Amp
3.0 GPM-stroom 7,5 Amp
5.3 GPM-stroom 10 Amp
5,0 GPM-stroom 8.0 Amp
3.0 GPM-stroom 7.0 Amp

Als het gaat om de bron van het water zelf voor uw RV, zal het een zoetwatervoorziening zijn die is opgeslagen in een tank of stadswater. Beide vereisen een werkende RV waterpomp om een ​​waterstroom naar de waterapparatuur te krijgen.

Wat de gewenste functies betreft , geven sommigen misschien de voorkeur aan een stille RV-waterpomp boven een die is ontworpen voor maximale waterdruk. Het is vooral een persoonlijke voorkeur en er zijn veel goedkope alternatieven die het werk ook doen.

De 12V RV waterpomp is de standaard voor de meeste RV's met Shurflo en SeaFlo als de meest erkende merken. Hieronder is een lijst van de beste RV waterpompen die ervoor zorgen dat de apparaten voldoende vermogen en druk hebben om volledig te functioneren.

Shurflo 4048153E75 Elektrische RV waterpomp


De Shurflo Electric 12V RV waterpomp is een uitstekende keuze als u een grote waterpomp nodig heeft voor uw RV . Het levert een hoog volume om aan al uw waterbehoeften te voldoen en is duurzaam en levert efficiënt water in uw RV.

Enkele kenmerken van de Shurflo Electric Water Pump zijn onder meer:

 • 12 volt stroomverbruik met maximaal 10 ampère
 • Automatisch vraagontwerp zonder accumulatortank voor ruimte-efficiëntie
 • Milieuvriendelijk stroom- en watergebruik om verspilling te elimineren
 • Thermische overbelastingsbeveiliging voor veiligheid en preventie van schade
 • Droge prime-lenzen voor maximaal zes verticale voet, en kunnen zonder schade drooglopen
 • 4.0 GPM-stroom
 • Geïnstalleerde terugslagklep om terugstromen te voorkomen

Het Shurflo 4048153E75-model is de beste RV-waterpomp die u kunt kopen en levert hoogvolume resultaten met minimaal onderhoud. Het is de ideale keuze voor grote campers met een hoog waterverbruik.

Shurflo 4008-101-E65 Revolution RV waterpomp


De Shurflo Revolution-waterpomp levert de beste waar voor uw geld bij het kiezen van een RV-waterpomp. Het merk staat bekend om zijn topkwaliteit en dit product is een van de beste manieren om hoge kwaliteit te krijgen met een beperkt budget.

Het heeft een paar verschillen in vergelijking met de andere modellen, deze omvatten:

 • Gebruikt een 12 volt stroombron tot 7,5 ampère
 • 3.0 GPM-stroom
 • Levert 3 gallons water per minuut bij maximaal 55 PSI
 • Ontworpen voor milieuvriendelijk stroom- en waterverbruik
 • Kan eenvoudig in elke positie worden gemonteerd
 • Zelfaanzuigend en kan tot zes verticale voet drogen
 • Ingebouwde terugslagklep voorkomt terugstromen
 • Twee jaar garantie voor gemoedsrust

De Shurflo Revolution is eenvoudig te installeren en werkt heel stil, dus je merkt nauwelijks dat hij er is. Over het algemeen is het de beste RV waterpomp voor het geld en heeft het alle functies die u zou verwachten in een grotere, duurdere waterpomp

Remco RV-waterpomp met variabele snelheid

De Remco RV waterpomp is de beste RV waterpomp met variabele snelheid en speciaal ontworpen voor grote RV's en kan grote watervolumes naar uw RV leveren.

Omdat het een variabele snelheid is, wordt het automatisch aangepast om de hoeveelheid water te pompen die u nodig hebt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanpassen van instellingen. De kenmerken van de Remco RV waterpomp zijn onder meer:

 • Overdrukventiel voor veiligheid
 • Gebruikt 12 volt stroombron
 • 5.3 GPM-stroom
 • 10 ampère
 • Uitschakelen op 75 tot 85 PSI
 • ½ inch waterpoort

De Remco-pomp is zeer duurzaam en kan verschillende uitdagende situaties aan terwijl u onderweg bent. Hoewel deze pomp zeer krachtig is, kan deze enigszins luid zijn , wat handig is om op te merken voordat u de aankoop doet. Als u echter een pomp met variabele snelheid nodig hebt, is deze optie van Remco een uitstekende optie.

SEAFLO Marine Flagship waterpomp met variabel debiet


Het SEAFLO Marine Flagship is specifiek ontworpen voor zowel boten als campers en biedt krachtige variabele waterstroom pompen. Enkele kenmerken van de SEAFLO Marine Flagship-waterpomp zijn:

 • Bypass-technologie met variabele stroomcycli
 • Krachtig debiet van vijf gallons per minuut
 • 60 PSI sluit de druk af
 • 5,0 GPM-stroom
 • 8 ampère
 • Gebruikt een 12 volt DC-voedingsbron
 • Wordt geleverd met 4 jaar garantie

De duurzame constructie en de grote garantie van de SEAFLO-waterpomp maken het een goede keuze als u uw pomp wilt kunnen installeren en gewoon wilt vergeten. Het vereist minimaal onderhoud, vooral met de bypass-functie met variabele flow.

Vergeleken met de meeste andere RV waterpompen biedt het ook een zeer sterke druk , wat zeer gewenst is door veel RV eigenaren.

WFCO Artis-serie waterpomp


Het onderhouden van een RV kan behoorlijk duur zijn en een goede waterpomp kan een grote investering zijn als je een beperkt budget hebt. De WFCO Artis-serie waterpomp is de goedkoopste beschikbare waterpomp die nog steeds resultaten van topkwaliteit levert.

Hoewel het betaalbaar is, levert het nog steeds voldoende vermogen voor de meeste campers en hieronder vindt u enkele functies van de WFCO Artis-serie.

 • Pompsnelheid van 3 gallons per minuut
 • 45 PSI
 • 7 ampère
 • 3.0 GPM-stroom
 • Thermische bescherming en hogedrukbescherming
 • Ontwerp met 4 kamers voor efficiëntie bij waterafgifte
 • Kan drooglopen zonder schade

Over het algemeen werkt het zeer efficiënt en verbruikt het niet veel stroom , dus het zal uw batterij of generator niet leegmaken. De WFCO Artis-serie is ook erg stil, dus het zal je de hele dag niet storen. Als je een beperkt budget hebt, is dit een ideale vervanging.

RV Waterpomp Koopgids

Terwijl u onderweg bent in uw camper, is schoon, toegankelijk water erg be>

Omdat waterpompen enigszins technisch zijn, kan winkelen in het begin overweldigend zijn, en je weet misschien niet precies wat je moet zoeken. Het identificeren van de be>

Spanning

RV-pompen moeten altijd een 12 volt wattage gebruiken en verder niets. Een hogere spanning zal veel te veel vermogen zijn voor een RV en zal uw systeem volledig overmeesteren. Vaak worden de juiste waterpompen zelfs specifiek gelabeld voor campers.

Gallons per minuut (GPM)

Het volgende waar je naar moet kijken is de gallons per minuut van de waterpomp. Dit is hoe krachtig de pomp is en hoeveel water hij kan leveren, zoals de naam doet vermoeden. Hoewel u over het algemeen een pomp met een hoger volume als beter beschouwt, is deze niet altijd optimaal voor elke RV.

Voordat u gaat winkelen, moet u naar de gebruikershandleiding gaan en controleren welke GPM-snelheid optimaal is voor uw voertuig. Afhankelijk van het model dat u hebt, kunnen er enkele beperkingen zijn aan de hoeveelheid water die u veilig kunt pompen.

Druk

Een andere factor om naar te kijken is de waterdruk van de pomp, die wordt gemeten in PSI of pondkracht per vierkante inch. Nogmaals, hogere waterdruk is over het algemeen beter, maar er zijn gevallen waarin een bepaald waterdrukniveau te veel is voor uw voertuig.

Sommige voertuigen kunnen alleen een bepaald waterdrukniveau aan voordat het onveilig wordt. Nogmaals, u moet controleren en zien wat geschikt is voor uw model. Deze informatie is meestal te vinden in uw gebruikershandleiding of online.

Als u een krachtige waterpomp installeert, raden we u ten zeerste aan om de beste RV deep cycle-batterij te kopen die u kunt kopen om te voorkomen dat de batterij leegloopt. Als alternatief zou een back-up RV-generator het werk doen om de waterpomp ook te onderhouden voor degenen zonder een geschikte batterij voor hun RV.

amps

De versterkers geven de hoeveelheid elektrisch vermogen aan die de waterpomp gebruikt. Dit is een zeer be>

Hoe minder ampères uw waterpomp gebruikt, hoe meer vermogen u beschikbaar zult hebben voor andere dingen. Houd er echter rekening mee dat pompen met hogere PSI's en GPM-niveaus meer vermogen nodig hebben om dit netjes te doen, dus u maakt in wezen een afweging bij het beslissen welke waterpomp het beste is.

Gemak van installatie

Het voor het eerst installeren van een waterpomp kost altijd wat extra werk, maar het is be>

U kunt vaak online handleidingen of video's vinden, zodat u een beter idee krijgt van hoeveel werk u moet doen om de pomp te installeren. Veel waterpompen kunnen vanuit elke hoek of positie worden geïnstalleerd, waardoor het installatieproces veel eenvoudiger en minder verwarrend is.

Lawaai

Hoewel krachtige waterpompen veel voordelen hebben, kunnen ze ook behoorlijk luidruchtig zijn. Als u last heeft van lawaai in uw camper, is dit iets om op te letten. Zoek naar pompen die mechanismen hebben om het geluid van stromend water te dempen, of als u erg kieskeurig bent wat betreft geluid, heeft u misschien een pomp nodig die minder krachtig is. Er zijn ook enkele trucs die je kunt gebruiken om je pompen iets stiller te maken.

Zelfaanzuigend en in staat om droog te lopen

RV-pompen draaien anders dan pompen in een traditionele woning omdat ze slechts toegang hebben tot een beperkte waterbron. Daarom is het erg be>

Zelfaanzuigende pompen zijn pompen die water kunnen optillen zonder dat er al water in de buis stroomt. Als uw pomp niet zelfaanzuigend is, kan het zijn dat u geen water eruit kunt halen als uw voorraad bijna op is. Het is ook be>

Verticale zuigkracht

Het is ook be>

Voordat u een aankoop doet, moet u precies bepalen hoeveel verticale zuigkracht uw RV nodig heeft om soepel te lopen. Dit kan vereisen dat u bekend raakt met de innerlijke werking van uw pompsysteem.

Terugslagklep

Een terugslagklep is een armatuur aan de binnenkant van de pomp die voorkomt dat geloosd water achteruit in uw watertoevoersysteem stroomt. Het is erg be>

Een terugslagklep zorgt ervoor dat uw water vers blijft en dat er geen back-up van wordt gemaakt. Het is ook handig om te zoeken naar pompen die water efficiënt gebruiken, omdat ze milieuvriendelijker zijn. Milieuvriendelijke pompen hebben meestal keerkleppen en andere veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat u water van hoge kwaliteit krijgt met minimaal afval.

Grootte

De afmetingen van de pomp zijn een ander handig ding om naar te kijken tijdens het winkelen voor uw camper. Voordat u een aankoop doet, moet u de afmetingen van uw klep meten om te bepalen wat comfortabel past.

Mogelijk moet u uw gebruikershandleiding raadplegen om de juiste maat voor uw waterpomp te bevestigen. Als u eenmaal deze informatie heeft, kunt u beperken wat de beste RV-waterpomp is voor uw ruimte.

Garantie

Omdat het kopen van een waterpomp een grote investering is, is het handig om een ​​garantie te hebben voor het geval deze defect raakt. Een goede garantie biedt bescherming tegen defecten gedurende een bepaald aantal jaren. Hoe >

Gevolgtrekking

Het vinden van een effectieve waterpomp voor uw camper is cruciaal om comfortabel op de weg te kunnen leven. Water is een noodzaak, waar u ook bent en u wilt uw pomp niet constant repareren. Een onvoldoende waterstroom kan problemen veroorzaken met uw RV-toilet , douche en andere apparaten en het kan een groot verschil maken bij het upgraden.

Een waterpomp die speciaal is ontworpen voor gebruik in campers is een geweldige investering voor iedereen die het grootste deel van zijn tijd in zijn camper of camper doorbrengt. Het gemak van een wastafel, toilet en douche in uw voertuig maakt reizen veel gemakkelijker.

Omdat er zoveel verschillende soorten pompen zijn, kan het moeilijk zijn om de beste te kiezen voor uw behoeften. Met behulp van deze gids kunt u de pomp uitkiezen die het beste werkt voor uw voertuig.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *