godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste autolift voor thuisgarage 2019

Bij het upgraden van uw huisgarage is er niets beters dan een autolift te installeren . Het is de ultieme tool voor een monteur waarmee u vol vertrouwen veilig onder uw auto kunt werken en ook wat ruimte in de garage kunt vrijmaken om extra auto's te parkeren.

De beste autolift is de , een lift met twee stijlen met een gewicht van 9.000 LBS en een hefhoogte van 72 inch.

Autoliften zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder liften met 4 stijlen , 2 stijlen , schaarwagens en oprijplaten . Afhankelijk van de grootte van uw garage en het gebruik ervan zal echter de beste autolift worden bepaald die aan uw eisen voldoet.

The Best Engine Hoist 2019 LEES De beste motorlift 2019

Beste residentiële garage-autoliften

Autolift Type Draagvermogen
2 plaatsen 9.000 LBS
4 plaatsen 8.000 LBS
Ramp 5.000 LBS
Scissor 6.000 LBS
2 plaatsen 10.000 LBS

Als u op zoek bent naar de beste autolift voor uw huisgarage, wilt u ervoor zorgen dat uw garage voldoende beschikbare ruimte heeft . U hebt de exacte meting van het vloeroppervlak (lengte en breedte) nodig, evenals de totale hoogte met de extra meting van een voertuig op de lift.

Investeren in een huislift zal je een veel veiligere omgeving bieden om in te werken onder een auto. Vertrouwen op slechts een vloerkrik kan behoorlijk verontrustend zijn en ze bieden u simpelweg onvoldoende ruimte om te werken terwijl u onder een auto zit.

Hieronder vindt u een lijst met de beste autoliften voor thuisgarages , waaronder een aantal verschillende soorten liften die geschikt zijn voor een residentiële garage.

Triumph NT-9 ​​2-post autolift

De Triumph NT9 is een populaire autolift met twee stijlen, vanwege de betaalbare prijs . Het kan voertuigen heffen tot een totale lift van 72 inch met een gewichtscapaciteit van 9.000 LBS, wat geschikt is voor de meeste voertuigen.

Enkele kenmerken van de Triumph NT9-huislift zijn:

 • Gewichtscapaciteit van 9.000 LBS
 • 3 PK motor
 • 111 inch hoogte
 • 132 inch breed
 • 106 inch breedte tussen palen
 • 72 inch hefhoogte
 • 4.5 inch verlaagde hoogte

De 220V-motor presteert ook goed omdat hij elk voertuig tot 9000 LBS in minder dan 40 seconden naar de maximale hoogte kan tillen. Het is zelfs mogelijk om de Triumph NT9 autolift buiten te gebruiken, maar de motor moet worden afgedekt ..

Over het algemeen is de Triumph NT9 de beste autolift voor het geld en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voordat u koopt, is het be>

Triumph NSS-8 4-post autolift

Triumph is marktleider in de thuisliftindustrie, waarbij zowel hun 2 als 4 postliften sterk worden aanbevolen. De NSS-8 is hun 4-post autoliftmodel dat in staat is om veilig tot 8000 LBS in brutogewicht op te tillen en een auto eronder veilig op te bergen voor >

Hieronder staan ​​enkele van de opvallende kenmerken van de Triumph NSS-8 4-post autolift.

 • 8.000 LBS gewichtscapaciteit
 • 110V motor
 • 2 voertuigen stopplaten
 • 2 laadplaten
 • 84 inch hoogte
 • 175 inch lengte
 • 93 inch rijden door breedte
 • Runway-lengte 165 inch
 • Draagbaar ontwerp
 • Automatische vergrendeling in 10 posities
 • Inclusief caster-set, jack-tray en 3 lekbakken

In vergelijking met het 2-post autolift alternatief, zorgt de 4-post voor een veiligere opslag van voertuigen. Het heeft een beproefd ontwerp dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt en kan worden vergrendeld. Daarom kunt u uw auto veilig onder parkeren zonder enige stress voor de autolift zelf te veroorzaken.

Over het algemeen is de Triumph NSS-8 de beste 4-post autolift die het extra voordeel heeft dat hij ook rond de garage draagbaar is. Dit is te danken aan de intuïtieve wielset die bij het complete pakket wordt geleverd.

QuickJack BL-5000SLX draagbare autolift


De QuickJack 5175376 is een populaire autolift die een 110V AC-motor gebruikt om voertuigen in de lucht op te tillen. Het is de kleinste autolift die het voordeel heeft dat hij redelijk draagbaar is in vergelijking met vaste eenheden zoals de twee stijlen en vier stijlen. Interessante functies van de BL-5000SLX zijn onder meer:

 • 5.000 LBS gewichtscapaciteit
 • Liften tot 24 inch
 • Op afstand bedienbare hangende bediening
 • Dubbele vergrendelingsposities met automatische veiligheidssloten
 • Zwaar uitgevoerde 14 gauge gelaste stalen frames
 • Volledig draagbaar systeem
 • Positie van rubber hefblok
 • Uitgebreide blokladen
 • Open centrum ontwerp

Het is de eenvoudigste autolift om in te stellen, waarbij de complete installatie vereist dat de lift op een stroombron wordt aangesloten, de krikframes en rubberen blokken worden geplaatst en vervolgens op de knop Omhoog wordt gedrukt. Als u klaar bent, kan het gemakkelijk uit het zicht worden opgeborgen met slechts een ingeklapte hoogte van drie inch.

Over het algemeen is de QuickJack BL-5000SLX de beste draagbare autolift voor thuisgarages. Het is het nieuwste model van QuickJack en is zeer wenselijk met de nieuwste functies, zoals de automatische veiligheidssloten, het zware ontwerp en nog veel meer.

BendPak MD-6XP schaarlift


Een alternatief voor de 2-post en 4-post autoliften is de schaarlift . De BendPak MD-6XP is een andere draagbare autolift met een indrukwekkend hefvermogen van 6000 LBS. Het heeft ook geweldige prestaties met de mogelijkheid om in minder dan 45 seconden van 4 tot 48 inch te tillen.

Andere kenmerken van de BendPak MD-6XP draagbare huisgarage lift zijn onder meer:

 • Gewichtscapaciteit van 6000 LBS
 • Aangedreven door een 1-fase 110-220V motor
 • Ideaal voor lage auto's omdat het zakt tot 4 inch
 • Kleine voetafdruk die ideaal is voor kleine garages
 • Multi-positie veiligheidsslot
 • Inclusief een adapterpakket voor vrachtwagens

Over het algemeen is de BendPak MD-6XP de beste autolift voor kleine garages vanwege de kleine voetafdruk. Vanwege het midden van de lift die het middengedeelte van de auto blokkeert, kan het vervangen van de transmissievloeistof echter enigszins onhandig of zelfs onmogelijk zijn.

APlusLift 2 Post Home Garage Lift


De APlusLift is geschikt voor mensen met veel zwaardere voertuigen zoals vrachtwagens of SUV's. Het heeft een gewicht van 10.000 LBS dankzij een slim dubbel "S" -kolomontwerp en verbeterde vloerplaatconstructie.

Kenmerken van de APlusLift 2 Post Home Garage Lift zijn onder meer:

 • 1 jaar garantie op onderdelen
 • Gewichtscapaciteit van 10.000 LBS
 • Hefhoogte van 83 inch
 • Totale breedte van 113 inch
 • 220V elektrische motor
 • 50 seconden tot volledige hefhoogte
 • Afgeschuind diamantplaatstaal met steun

Over het algemeen heeft de APlusLift HW-10KBP de hoogste classificatie voor gewichtscapaciteit voor mensen met grote of zware voertuigen zoals vrachtwagens of SUV's. Het is ook een redelijk geprijsde twee-post autolift voor mensen met een beperkt budget.

Autolift voor koopgids voor thuisgarages

Investeren in een kwaliteitslift voor uw garage kan behoorlijk duur zijn. Zodra u het echter in uw garage hebt geïnstalleerd, zal het de manier waarop u in de toekomst aan uw auto werkt, compleet veranderen. Vooraf is het essentieel dat u uw garage meet, omdat autoliften ruimte in beslag nemen.

De be>

Laad- en bedieningsveiligheid

Veiligheid is van cruciaal be>

Installatie is net zo be>

Natuurlijk kunt u de veiligste huislift hebben, maar als de auto niet correct is geladen, is deze niet veilig. Bij een autolift met 2 stijlen moet u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de auto zich direct in het midden van de lift bevindt en dat elke arm stevig op het krikpunt staat. Voordat u het voertuig volledig in de lucht optilt, raden we u ten zeerste aan het enigszins op te tillen en te controleren of de auto horizontaal op de lift staat voordat u verder de lucht in gaat.

Gewenste functies

Na vele jaren autoliften te hebben gebruikt, waren er bepaalde functies vereist bij het kopen van mijn eigen autolift voor mijn huisgarage. De eerste zijn lage profielarmen met verstelbare kussens om de aanslagen te bereiken. Dit geeft toegang onder lage auto's zonder schade aan de dorpel te veroorzaken.

De meeste verstelbare pads kunnen slechts enkele centimeters worden verplaatst, maar dit maakt een groot verschil. De andere moet functie hebben waren deurbeschermers die zich op de lift zelf bevinden. Als je ooit hebt geprobeerd uit een auto te komen die zich tussen een autolift met twee stijlen bevindt, zul je begrijpen hoe smal het echt is.

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien, bieden de rubberen kussens de perfecte oplossing om schade aan de autodeur te voorkomen. Het betekent ook dat u de deur op de pad kunt laten rusten om te helpen bij het uitstappen. U kunt deze ook als aftermarket-onderdeel monteren als uw garagelift deze nog niet heeft geïnstalleerd.

Prestaties en gewichtscapaciteit

Elektromotoren voor autoliften zijn in de loop der jaren sterk verbeterd, wat geweldig is voor gebruik in autoliften. De meeste zullen het gewicht van een auto kunnen dragen en deze in minder dan een minuut naar de maximale hoogte kunnen tillen.

Premium voorbeelden komen zelfs met een afstandsbediening om de lift te bedienen, wat betekent dat u vanaf een veilige afstand kunt kijken terwijl de auto de lucht in gaat.

De gewichtscapaciteit is een rating die elke autoliftfabrikant moet vermelden. Afhankelijk van het type voertuigen dat u op de lift wilt plaatsen, wilt u ervoor zorgen dat de capaciteit veel groter is dan het gewicht van het voertuig.

2 paal versus 4 paal autolift

De lift met 2 stijlen is het goedkopere alternatief voor een lift met 4 stijlen en is geweldig voor voertuigreparaties en opslag voor korte tijd . De lift met 4 stijlen is meestal een rit op een autolift, die minder tijdrovend is en ideaal is voor > .

Hoe >uw auto in een lift wilt opbergen , hangt af van de autolift die u kiest. Alle vier de wielen van een auto zouden worden ondersteund door een lift met 4 stijlen, vandaar waarom het meer geschikt is voor >

Als je vaak aan auto's werkt, wil je wat het beste voor je is. Werken onder een auto wordt een stuk eenvoudiger gemaakt door een lift te hebben, maar nog gemakkelijker met een lift met 2 stijlen.

Dit komt omdat een lift met 4 stijlen in de weg kan staan en het lastig kan maken met behulp van gereedschap onder de auto. De stevige oprit maakt het echter veel eenvoudiger om de auto op te zetten en op de lift te plaatsen.

Een probleem dat nogal irritant was met mijn laatste twee-post garagelift was de hoogte van de palen . Veel van mijn auto's zijn verlaagd en de palen konden niet onder de auto komen.

Een autolift met 4 stijlen heeft een zeer lage bodemvrijheid , waardoor het laden van lage auto's gemakkelijker wordt. Met ongeveer 2 postliften kunt u de krikpunten op en neer verlagen.

Veel mensen worden afgeschrikt van een lift met 2 stijlen vanwege de extra grootte die het in beslag neemt vergeleken met de lift met twee stijlen. Het is echter be>draagbaar kan zijn vanwege een zwenkwielen die bij velen worden meegeleverd. In tegenstelling tot een lift met 2 stijlen moet deze aan de vloer worden vastgeschroefd om stabiliteit te garanderen.

Onderhoud van de lift

Afhankelijk van het gebruik van de autolift heeft u mogelijk nooit onderhoud nodig. Ze vereisen echter soms onderhoud van tijd tot tijd. We raden u ten zeerste aan om regelmatig te controleren op lekken of corrosie en de niveaus van de hydraulische vloeistof.

De bovenstaande afbeelding is het hydraulische vloeistofreservoir van mijn eigen autolift. Als u ooit merkt dat het reservoir weinig vloeistof bevat, moet u het bijvullen voordat u de autolift gebruikt. Er zijn veel professionals die de lift voor een relatief goedkope prijs kunnen onderhouden en het wordt aanbevolen om het te laten controleren als u merkt dat het niet volledig functioneert.

Gevolgtrekking

Als u de beschikbare hoogte in uw garage heeft, is investeren in een 2-post of 4-post autolift sterk aanbevolen. Ze zijn steviger en betrouwbaarder, maar nemen natuurlijk ruimte in beslag en sommige huisgarages hebben gewoon niet de beschikbare hoogte.

In dit artikel hebben alle aanbevolen autoliften voor thuisgarages betrekking op elk van de verschillende soorten liften. Als u eenmaal de sprong hebt gewaagd en in een van deze autoliften hebt geïnvesteerd, wordt het werken aan uw auto veel eenvoudiger.

Hoe denk jij erover?

 1. Ik ben op zoek naar een lift voor mijn huis en ik vroeg me af of er een optie is voor service of onderhoud aan liften of dat u bedrijven kent die dat doen?

 2. Gezien het feit dat de APlusLift HW-10KBP en de Triumph NT9 ongeveer hetzelfde geprijsd zijn. Welke lift zou het beste zijn om te kopen?

 3. Hey James - Goede vraag en ik zou waarschijnlijk de Triumph NT9 zeggen. Afhankelijk van hoe >

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *