De beste wielreiniger 2019

Voor degenen die duizenden hebben geïnvesteerd in mooie wielen voor hun auto, is het de moeite waard om een krachtige maar veilige wielreiniger te gebruiken om ze schoon te houden. Het opbouwen van remstof kan behoorlijk moeilijk te verwijderen worden, maar niet met het juiste product.

De beste wielreiniger is de , die al het vuil en remstof verwijdert met een zuurvrije en pH-neutrale formule die paars wordt bij gebruik.

Zelfs als u de best mogelijke carwash-zeep gebruikt , kunt u moeite hebben om opgebouwd remstof te verwijderen. De unieke formule van de meeste wielreinigers breekt eenvoudig het stof tot het punt dat het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

The Best Tire Shine 2019 LEES The Best Tyre Shine 2019

Beste wielreiniger voor remstof

Wielreiniger Kleur verandering Sterkte
Purper Sterk
Purper Sterk
Purper Medium
Blauw Heel sterk
Geen kleur Zwak en aluminium veilig

De eenvoud en het gebruiksgemak bij het gebruik van een wielreiniger maken het tot een zeer geliefd detailproduct. Door de wielen te stralen met een krachtige autowasreiniger en vervolgens de formule op de wielen te spuiten, wordt vrijwel al het harde vuil verwijderd.

Voordat u een wielreiniger koopt, moet u zeer voorzichtig zijn, omdat sommige te sterk kunnen zijn voor uw wielen. Als u niet- gecoate aluminium wielen hebt, moet u een zachte wielreiniger gebruiken, anders kan dit schade aan het wiel veroorzaken.

Vuile wielen kunnen erg pijnlijk zijn en bijzonder moeilijk te verwijderen als het vuil al vele maanden op het wiel zit. Hieronder staat een lijst met de beste wielreinigers die veilig te gebruiken zijn en alle hardnekkig vuil en remstof zullen verwijderen.

Adam's Polishes Deep Wheel Cleaner


De populaire Adam's Deep Wheel Cleaner is een efficiënte en effectieve oplossing om je wielen brandschoon te maken, zelfs wanneer je in het vuil en vuil rondrijdt . Het is ontwikkeld om dikke lagen remstof snel te verwijderen, zonder het vervelende schrobben van de wielen.

Het is ook zeer bevredigend om te gebruiken omdat het al het remstof helder paars wordt zodra het wordt opgespoten, en dan valt het stof er gewoon af, wat resulteert in mooie schone wielen. Hier zijn enkele van de andere opvallende kenmerken van Adams Deep Wheel Cleaner:

 • Zuurvrije en pH-neutrale formule
 • Veilig te gebruiken op alle soorten wielen
 • Gemaakt in de Verenigde Staten
 • Beschikbaar in 16 ounce, 1 of 5 gallon fles
 • Wordt geleverd met een tevredenheidsgarantie

Adams Deep Wheel Cleaner is een van de gemakkelijkste manieren om vuil van je wielen te krijgen. De krachtige sprayformule is snel in gebruik en verwijdert remstof zonder uw auto te beschadigen. Over het algemeen is het de beste velgenreiniger en heb je de optie om bulk te kopen, wat geweldig is voor degenen die een betere prijs-kwaliteitverhouding willen.

CarGuys Premium Wheel Cleaner


De CarGuys Premium Wheel Cleaner is ontworpen om zowel uw wiel als uw banden veilig te reinigen van alles wat ze onderweg tegenkomen. Het is echt een premium product dat u kunt gebruiken op alle wielen van voertuigen en motorfietsen.

Het is ongelooflijk effectief , waardoor wielen echt vlekkeloos blijven. Hier zijn enkele van de andere opvallende kenmerken van de CarGuys Premium Wheel Cleaner:

 • Zuurvrij, niet giftig en pH-gebalanceerd
 • Milieuvriendelijke materialen
 • Veilig en effectief op elk oppervlak
 • Komt in 18 ons en 1 gallon grootteopties
 • Gemaakt in de Verenigde Staten
 • Niet goed, geld terug garantie

De CarGuys Premium Wheel Cleaner is een van de meest effectieve opties voor het verwijderen van sterke remstofophopingen . Het is volkomen veilig in gebruik en zeer milieuvriendelijk. Dit product is een goede optie om in uw garage te bewaren voor het bijwerken van auto's en de populairste wielreiniger op de markt.

Meguiars Ultimate All Wheel Cleaner


De Ultieme All Wheel Cleaner van Meguiar is een andere krachtige wielreiniger die snel werkt om al het vuil, vuil en remstof op uw wielen te verwijderen. Het is veilig in gebruik en wordt geleverd in grote flesmaten, maar is nog steeds zeer betaalbaar.

Om te gebruiken, hoeft u alleen maar op het product te sprayen, het een paar minuten te laten rusten en vervolgens af te spuiten. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken van de Meguiars Wheel Cleaner:

 • Komt in 24 ounce en 32 ounce grootte opties
 • Gelformule die remstof oplost
 • Zuurvrij en pH gebalanceerd
 • Veilig te gebruiken op alle soorten wielen, evenals op remmen

De Meguiars Ultimate All Wheel cleaner is een betaalbare maar effectieve optie om je wielen glanzend en schoon te houden. Het is veilig en efficiënt , dus het is eenvoudig toe te voegen aan je auto wasroutine. Interessant is dat het niet zo populair is als de producten van de andere Meguiar, maar desondanks zal het zeker presteren zoals verwacht.

Chemical Guys CLD Premium blauwe randreiniger


De Chemical Guys Wheel Rim Cleaner is een professionele wielreiniger met een diepblauwe kleur en een sterke formule. Het is zeer krachtig, dus u moet het altijd verdunnen in water, met een verhouding van 1 tot 7 reiniger en water.

Het werkt erg snel zonder schrobben aan uw voertuig. Kenmerken van de Chemical Guys Wheel Rim Cleaner zijn onder meer:

 • Verwijdert remstof, olie, oxidatie, vuil en meer
 • Werkt op chroom en legering
 • Geheel ongeparfumeerd
 • Spuit op en spoelt snel af
 • Niet-fluorwaterstofzuur

De Chemical Guys Wheel Rim Cleaner is een van de beste opties voor het verwijderen van zeer grote afzettingen van vet, vuil en remstof. De formule is zeer krachtig , dus alles komt er in één keer uit, in plaats van meerdere keren te moeten schrobben of spoelen om al het vuil te breken.

Als u op zoek bent naar waar voor uw geld , biedt de 1 gallon optie een enorme 128 gram voor een goedkope prijs. Daarom, als u een paar spuitflessen koopt, kan dit >

Meguiars aluminium wielreiniger


De Meguiars Hot Rims is de beste aluminium velgenreiniger vanwege zijn zachte formule die veilig is voor blanke aluminium velgen. Meguiars is een van de beste merken auto-detailleringproducten en dit product doet ook de reputatie van het merk eer aan.

Dit zijn de opvallende kenmerken van de Meguiars Hot Rims aluminium velgenreiniger.

 • Speciaal ontworpen voor blank aluminium
 • Schuimreiniger die vuil en vet verwijdert
 • Reinigingsmethode sprayen en afspoelen
 • Wordt geleverd in 24 ounce grootte

De Meguiars Hot Rims aluminiumreiniger is een goede optie als je andere reinigers hebt geprobeerd en ze te sterk of schadelijk voor je velgen hebt gevonden. Het is betaalbaar en een geweldige manier om uw wielen ter plaatse schoon te maken zonder agressieve chemicaliën.

Koopgids voor wielreinigers

Als je hebt geïnvesteerd in hoogwaardige wielen voor je auto, is het be>

Hoe effectiever uw formule is, hoe gemakkelijker en minder frustrerend uw reinigingsproces zal zijn. Je krijgt ook meer waar voor je geld. Dit is waar u op moet letten in een koopgids over wielreiniging.

Effectieve reiniging

Natuurlijk is het eerste en be>

Het moet ook het hele scala van dingen doorsnijden die je velgen kunnen vervuilen, variërend van remstof tot olie en vet tot zout en sneeuw. Hoe sterker hoe schoner, hoe effectiever het is om al deze problematische stoffen kwijt te raken. Idealiter zou de formule het vuil van het oppervlak van het wiel moeten scheiden, waardoor het gemakkelijk kan worden afgespoeld met een s>

Flessengrootte

De grootte van de fles is iets anders om te overwegen bij het winkelen voor een wielreiniger. Hoe schoner je bent, hoe meer wasbeurten je eruit kunt halen. Grote flessen gaan maanden of jaren mee, afhankelijk van hoe vaak u uw auto schoonmaakt.

Je moet ook kijken naar de prijs per ounce of gallon van de stofzuiger. Dit zal bepalen of de fles een goede deal is. Ten slotte moet u overwegen hoeveel van de reiniger u nodig hebt voor een wasbeurt. Als de reiniger erg geconcentreerd is en u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft, kunt u veel meer toepassingen uit de fles halen dan met een reiniger die meer verdund is.

pH neutraal en zuurvrij

De reinigingsmiddelen die u op uw wielen gebruikt, moeten altijd pH-neutraal zijn om schade aan uw auto te voorkomen. pH-neutrale formules zullen uw lak niet beschadigen of andere schadelijke effecten op uw auto hebben.

Ze zullen ook uw banden of remmen niet beschadigen. Reinigingsmiddelen die niet pH-neutraal zijn, bevatten vaak zuur, wat zeer gevaarlijk is voor auto's, met name die gemaakt van gevoelige materialen. Zuur kan de metalen en verf op uw auto aantasten en zeer schadelijk zijn. Bijvoorbeeld, naafdoppen zijn vaak gemaakt van zwakke materialen, maar meer zorgwekkend is dat mensen sterke wielreinigers gebruiken voor niet-gecoate aluminium wielen. Dit kan de wielen vernietigen en u moet een speciale aluminiumreiniger gebruiken om ze veilig te reinigen.

Zure formules kunnen ook gevaarlijk zijn voor de mensen die ze gebruiken, dus je moet veel voorzichtiger zijn met de applicatiemethode en waar je je banden hebt gewassen.

Veilige oppervlakken

Wanneer u een stofzuiger koopt, moet u ook altijd controleren voor welk soort oppervlakken het is bedoeld en dit controleren met de materialen waaruit uw auto is gemaakt. Hoewel de meeste pH-neutrale reinigingsmiddelen veilig zijn voor alle oppervlakken, zijn sommige dat niet. Sommige reinigingsmiddelen zijn ook ontworpen voor meer gevoelige oppervlakken, waardoor ze mogelijk niet zo effectief zijn voor extreem vuil en aanslag.

Reinigingsmethode

Een ander ding om naar te kijken bij het kiezen van een reiniger voor je wielen is de reinigingsmethode die de fabrikant aanbeveelt. De meeste schoonmakers hebben gedetailleerde instructies voor het reinigen van uw wielen met behulp van hun specifieke reinigingsmiddel vermeld op de achterkant van de fles.

Zorg ervoor dat u, voordat u uw aankoop doet, begrijpt hoe u uw wielen moet reinigen en dat u over alle benodigde materialen beschikt om ze op de juiste manier te reinigen. Je moet er ook voor zorgen dat je voldoende ruimte hebt om je wielen schoon te maken.

Kleur

Veel wielreinigers zijn gekleurd, en dit is niet alleen om ze er mooi uit te laten zien. Dit is eigenlijk om u te helpen identificeren waar u het product hebt gespoten, zodat u een volledig uitgebreide wasbeurt kunt krijgen.

Veel schoonmaakmiddelen zullen zich ook vastklampen aan het puin en het een heldere kleur geven, zodat u precies weet waar u het moet afspoelen. Hoewel het niet essentieel is, kan een gekleurde formule het wassen van je wielen veel gemakkelijker maken.

Geur

De geur van de wielreiniger is een andere factor om te overwegen bij het maken van uw aankoop. Als u gevoelig bent voor chemische geuren, kan een geurreiniger u hoofdpijn bezorgen, waardoor het wasproces erg onaangenaam wordt.

In het ideale geval zou uw wielreiniger helemaal geen geur moeten hebben, of hij zou een zeer lichte, aangename geur moeten hebben. Reinigingsmiddelen die zeer agressieve, chemische geuren hebben, zijn vaak gevaarlijk voor gevoelig automateriaal, dus dit is iets anders om in gedachten te houden.  

Schuimen versus niet-schuimen

Sommige reinigingsmiddelen hebben een schuimende consistentie, dus veranderen ze van vloeistof in schuim nadat ze op uw wiel zijn gespoten. Andere reinigingsmiddelen blijven de hele tijd vloeibaar. Veel mensen vinden schuimende reinigingsmiddelen gemakkelijker in gebruik en vegen effectiever vuil weg. Er zijn veel schuimreinigingsopties, dus het is handig om naar deze functie te kijken bij de aankoop van het product.

Eco-Friendly

Aangezien je je auto waarschijnlijk buiten zult wassen, is het be>

Gevolgtrekking

Om uw wielen in de best mogelijke staat te houden, moet u ze regelmatig reinigen om vuil en ander vuil te verwijderen. Het gebruik van een hoogwaardige reiniger maakt het reinigen van uw wielen veel eenvoudiger en aangenamer. Eenmaal schoon, raden we ten zeerste aan een wielafdichtmiddel te gebruiken dat vuil en remstofophopingen beschermt en vermindert om dingen af ​​te maken.

Je moet op zoek gaan naar een reiniger die kracht combineert met veilige ingrediënten die je auto niet beschadigen. De opties in deze gids zijn enkele van de beste voor effectieve wielreiniging. Sommige remblokken van auto 's produceren meer stof dan anderen en als u duizenden kilometers aflegt, veroorzaakt dit een grote opeenhoping van stof op uw wielen. Als dit het geval is, wordt investeren in een wielreiniger voor remstof ten zeerste aanbevolen om het detailleringsproces minder tijdrovend te maken.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *