godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste Truck Bed Tent 2019

Kamperen is heel leuk, maar de insecten en puin die erbij horen, kunnen de ervaring minder aangenaam maken. Het gebruik van een vrachtwagenbedtent zal je echter van de grond tillen en is veel gemakkelijker te installeren in vergelijking met de alternatieve daktent .

De beste vrachtwagentent is de , die in de vorm van een tunnel is en een achterklepontwerp heeft om de bruikbare ruimte en een extra hoge plafondhoogte van 5 voet uit te breiden.

Een van de be>ervoor te zorgen dat u de juiste maat koopt . Metingen zijn cruciaal, maar de meeste vrachtwagententen zijn tot op zekere hoogte universeel en geschikt voor een verscheidenheid aan standaard vrachtwagenbedden.

5 Best Roof Rack Cross Bars 2019 LEES 5 Beste dakdragerkruisen 2019

Beste Truck Bed Tent

Truck Tent Capaciteit maten
2 5,5 x 6,5 voet
2 Meerdere
2 Meerdere
2 Meerdere
2 5,25 x 6,58 voeten

De grootte van een vrachtwagentent is een van de be> , omdat groter zijn meestal betekent dat deze comfortabeler zal zijn. Velen komen met verschillende maten en het ontwerp kan de grootte verder vergroten door boven het bed van de vrachtwagen te gaan zitten.

Er is een breed scala aan truck tent-ontwerpen en mensen zullen bepaalde soorten functies verkiezen . Extra vensters voor een weergave zijn bijvoorbeeld een wenselijke functie, maar anderen geven misschien de voorkeur aan meer privacy en een eenvoudiger ontwerp.

Ze zijn niet de goedkoopste van aankopen en het is be>beste tenten voor vrachtwagens die eenvoudig te installeren zijn en u van de grond af tillen, weg van de insecten en puin.

Kodiak Canvas Truck Bed Tent


De Kodiak Canvas-voertuigtent is de beste voertuigtent op de markt en valt op door zijn indrukwekkende duurzaamheid en innovatieve constructie.

Deze tent is ontworpen om de beschikbare ruimte in uw vrachtwagen echt te maximaliseren. Het is vijf voet > en het strekt zich ook iets uit over het uiteinde van het bed om het >

De Kodiak Canvas bedtent is gemaakt van een duurzaam katoenen eendendoek dat volledig waterdicht is en toch ademend is. Het heeft ook een overdekte ingang waardoor regen gemakkelijk van de bovenkant kan stromen.

Het monteren van de Kodiak Canvas-tent is eenvoudig, met een stalen buizenframe dat op uw auto wordt geklemd. Hij blijft ook zeer veilig aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de tent de hele nacht door beweegt. Over het algemeen biedt de Kodiak Canvas-bedtent een superieure kwaliteit en is hij een geweldige aankoop voor de serieuze kampeerder.

Rightline Gear Standaard Truck Tent

Als u op zoek bent naar de beste waar voor uw geld , dan is de Rightline Gear standaard truck bedtent een geweldige koop. Hij is verkrijgbaar in meerdere maten voor uw truck, maar alle modellen slapen comfortabel twee volwassenen.

Het installatieproces is heel eenvoudig en u hoeft zelfs uw vrachtwagen niet op te ruimen om alles geïnstalleerd te krijgen. Het maakt gebruik van dikke banden om alles aan uw truck te bevestigen zonder schade of krassen.

De standaard trucktent van Rightline Gear is volledig waterbestendig en maakt gebruik van naden met tape-afdichting om water en vuil buiten te houden. Het komt ook met een regenvlieg, dus je kunt deze tent gebruiken, ongeacht het weer buiten. Deze truck bedtent biedt echt een geweldige kwaliteit, maar in vergelijking met andere tenten van vergelijkbare waarde, zal het de bank niet breken.

Sportz pick-up tent


De Sportz-vrachtwagentent onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn ingenaaide vloer , die voor extra comfort en ondersteuning zorgt. Het houdt ook regen en puin effectiever buiten. Bovendien is er een toegangspaneel dat aansluit op de cabine van de vrachtwagen, voor nog meer ruimte en opslag.

Qua functies is er een overdekte toegangsdeur, twee zijramen en veel ventilatiepanelen waardoor de tent erg groot aanvoelt. De 5,6 voet hoogte zorgt ook voor meer ademruimte binnen.

De Sportz-vrachtwagentent is ook zeer eenvoudig op te zetten. De luifel bovenop de deur is bevestigd aan het bed van de vrachtwagen , zodat u niet hoeft te ruziën met touwen terwijl u dingen instelt. Alles is kleurgecodeerd, dus zelfs wanneer u alles voor het eerst instelt, is het gemakkelijk te begrijpen. Het unieke ontwerp van deze trucktent maakt het een geweldige aankoop die zich onderscheidt van de rest.

Napier Backroads Truck Tent


Deze enorme tent is uitstekend voor kampeerders die wat meer ruimte willen als ze in het wild zijn. Er is een genaaide vloer en een groot tentgedeelte dat op de grond naast de vrachtwagen staat, en dan is er een slaapgedeelte dat boven het bed van de vrachtwagen zit.

De Napier Backroads is ook een van de beste als je een goed uitzicht wilt , met vier grote ramen rondom de tent zodat je de natuur om je heen echt kunt ervaren.

De Napier Backroads-tent werkt goed in de meeste weersomstandigheden (met uitzondering van sneeuw). Het heeft een volle regenvlieg om te voorkomen dat vocht binnendringt, en het is ook waterdicht. Alles is eenvoudig in te stellen, en omdat het grootste deel van de tent buiten de vrachtwagen is opgesteld, hoeft u zich niet aan touwen en touwen te bemoeien . De Napier Backroads-tent is zeer duurzaam en wordt geleverd met een jaar garantie voor gemoedsrust.

Geleide uitrusting Trucktent op ware grootte

Als u op zoek bent naar een betaalbare vrachtwagentent die nog steeds veel waar voor uw geld biedt, is de Guide Gear-vrachtwagen op ware grootte een geweldige keuze. Het heeft een ingenaaide vloer voor extra comfort, evenals een 5,25 voet hoogte voor extra ruimte en comfort.

De Guide Gear Truck Bed Tent heeft het extra voordeel dat hij licht van gewicht is en gemakkelijk mee te nemen is , zodat u hem in slechts enkele minuten kunt instellen. Het heeft een grote deur, twee ramen en twee opbergvakken voor extra gemak en een aangenamere kampeerervaring.

Het komt ook met een regenvlieg om je droog te houden bij nat weer en biedt slaapplaats aan twee personen. Hij wordt snel aan uw truck vastgemaakt en is perfect voor de eerste kampeertent die met een beperkt budget op zoek is naar een truckbedtent.

Truck Bed Tent Koopgids

Truckbedtenten zijn een ongelooflijke innovatie in de wereld van kamperen en buitensporten. Hiermee kunt u comfortabeler blijven en uw voertuig efficiënt gebruiken terwijl u onderweg bent.

Als je nog geen trucktent hebt geprobeerd, is het een geweldige investering die je buitenreizen veel gemakkelijker en leuker maakt. Met de recente trend dat kamperen met trucktenten zo populair wordt, zijn er verschillende merken die tenten voor vrachtwagens uitbrengen.

Dit is waar je op moet letten bij het winkelen om ervoor te zorgen dat je de perfecte tent voor jouw behoeften vindt.

Grootte

Het eerste dat u moet overwegen bij het winkelen voor uw truck bedtent is de grootte van het product. Elk vrachtwagenmodel heeft een andere maat, dus u wilt iets dat past bij de afmetingen van uw auto. Natuurlijk, hoe meer ruimte je hebt, hoe comfortabeler je wordt, dus in het algemeen is een grotere tent beter. Je moet ook letten op hoeveel mensen de tent comfortabel kan slapen. Over het algemeen kunnen tenten voor vrachtauto's ten minste twee personen slapen.

Materiaal

Een andere zeer be>

Het materiaal moet ook beschermen tegen wind en water om u te beschermen tegen de elementen. Canvas is een uitstekend tentmateriaal, omdat het van nature deze functies biedt.

Het is echter meestal duurder dan gecoat plastic, wat een ander populair materiaal is voor vrachtwagententtenten. Een plastic werkt net zo goed als het is behandeld voor waterdichting, maar gaat misschien niet zo >

Deuren en ramen

Trucktenttenten hebben meestal meerdere deuren en ramen voor ventilatie en betere toegang en zicht. De grootte en plaatsing van de deuren en ramen zijn handig om naar te kijken bij het kiezen van een vrachtwagenbedtent.

Een grote deur maakt het gemakkelijk om de tent in en uit te gaan, en ramen zorgen voor uitstekende ventilatie in de zomer. Het is ook leuk om te kunnen zien, vooral als je op een prachtige locatie kampeert. Misschien wilt u echter ook wat privacy terwijl u aan het kamperen bent. Veel deuren en ramen zijn open of dicht te ritsen.

lay-out

Elke trucktent heeft een andere lay-out en degene die u kiest, hangt uiteindelijk af van uw eigen voorkeuren. Sommige tenten hebben kenmerken die uitsteken aan het uiteinde van de vrachtwagen om meer ruimte te bieden, terwijl anderen een hoger plafond hebben maar een kleiner vloeroppervlak.

Uiteindelijk is de lay-out die je kiest, aan jou, omdat er voor- en nadelen zijn aan elk ontwerp, maar het is handig om er een idee van te krijgen voordat je een aankoop doet.

Eenvoudige installatie

Wanneer u eindelijk uw campingbestemming bereikt, is het laatste wat u wilt doen gedoe met ingewikkelde frames en stropdassen. Een goede vrachtwagentent moet snel en gemakkelijk kunnen worden opgezet, met eenvoudige instructies die bij uw aankoop zijn inbegrepen. De installatie moet intuïtief zijn om te begrijpen, en je zou het binnen enkele minuten moeten kunnen doen als je het eenmaal onder de knie hebt.

Kwaliteit van het frame

Een goed tentframe is gemaakt van lichte maar duurzame materialen die de elementen kunnen weerstaan ​​zonder te moeilijk te dragen te zijn. Populaire framematerialen in volgorde van hun gewicht zijn onder meer glasvezel, aluminium en staal.

Over het algemeen biedt aluminium de beste middenweg tussen lichtgewicht en duurzaam. Glasvezelpalen zijn heel gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen, maar zijn niet erg bestand tegen wind. Stalen palen blijven op hun plaats bij zwaar weer, maar zijn erg zwaar.

U zult ook willen kijken naar de lay-out van het frame en hoe deze zich aan de achterkant van uw vrachtwagen hecht. Het mag helemaal geen krassen of deuken op uw vrachtwagen achterlaten.

Ingenaaide vloer

Een kenmerk dat veel tenten nu beginnen op te nemen is een ingenaaide vloer. Dit maakt kamperen op het bed van uw truck nog comfortabeler en veiliger. Een ingenaaide vloer voorkomt dat water, insecten en vuil binnendringen en voegt een extra laag stof toe voor comfort. Hoewel nog niet alle tenten deze functie hebben, is het een goede om op te letten wanneer je boodschappen doet.

Waterbestendig

Het doel van een tent is om beschutting te bieden tegen de elementen, dus elke goede tent moet je kunnen helpen beschut te blijven tegen de regen. Naast waterdicht materiaal, moet je ook op zoek gaan naar tenten met regenvliegjes en zonneschermen, waardoor water van het dak en weg van de tent kan stromen, waardoor je droog blijft. De naden van de tent moeten ook volledig waterdicht zijn om te voorkomen dat er iets naar binnen sijpelt.  

bandjes

Truckbedtenten worden aan je auto bevestigd met behulp van riemen, en de kwaliteit van de riemen is absoluut iets om naar te kijken tijdens het winkelen. Een dik maar rekbaar touw of koord houdt uw tent veilig vast aan uw auto. Je moet ook kijken hoeveel riemen er beschikbaar zijn en waar ze aan je auto vastklikken om een ​​idee te krijgen van hoe het installatieproces zal werken en hoe duurzaam ze zullen zijn.

Toegangspaneel cabine

Een uniek kenmerk om naar uit te kijken als u van gemak houdt, is het toegangspaneel voor de cabine, dat tegenwoordig in veel tenten voor vrachtwagens wordt opgenomen. Hiermee kunt u uw tent via de achterruit met de voorkant van uw auto verbinden. Het toegangspaneel van de cabine is uitstekend als u extra opbergruimte nodig heeft of gewoon iets uit de voorkant van uw auto wilt pakken zonder rond te hoeven lopen.  

Opbergzakken

Ten slotte zijn veel tenten voor vrachtwagenbedden voorzien van opbergzakken met rits voor uw gemak. Dit zijn geweldige plaatsen om nooditems te bewaren, zoals een EHBO-kit of extra kampeerspullen, voor het geval er iets gebeurt. Een goed opbergvak houdt dingen gemakkelijk toegankelijk terwijl u onderweg bent.

Gevolgtrekking

Truckbedkamperen is een enorme nieuwe trend in de buitensportwereld, en als je het nog niet hebt geprobeerd, is het tijd om te investeren in een truckbedtent. Een goede truckbedtent biedt uniek gemak en comfort dat je niet zou krijgen van een normale tent, terwijl hij toch duurzaam is en je buiten veilig houdt. Deze tenten zijn een investering die de moeite waard zijn voor de fanatieke kampeerder.

De Kodiak Canvas is de beste vrachtwagentent op de markt. Het superieure canvasmateriaal biedt ventilatie en bescherming tegen wind en water. Het is ook gemaakt van stalen buizen die zelfs in het zwaarste weer niet toegeven. Het unieke ontwerp biedt ook voldoende ruimte, zodat u echt kunt ontspannen en genieten van uw kampeervakantie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *