godwatslecht.nlwordt door de lezer ondersteund. We kunnen commissie verdienen op de verkoop via onze links zonder extra kosten voor u. Bekijk beleid .

De beste garagevloerverf 2019

Een van de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manieren om uw garage te verbeteren, is het aanbrengen van een laag garagevloerverf. Er zijn verschillende verfmaterialen voor een ander type afwerking en deze omvatten een epoxy, urethaan, polyurea, latex en acryl.

De beste garagevloerverf is de , een epoxycoating met een hoog solide oplosmiddel en uitstekende duurzaamheid.

Latex is de eenvoudigste verf, maar zowel de acryl- als epoxy-garagevloerverven zijn erg populair bij urethaan en polyurea die zelden worden gebruikt. Duurzaamheid is een sleutelfactor en de verf die u kiest, moet bestand zijn tegen hitte, chemicaliën en slijtage.

The Best Garage Floor Tiles 2019 LEES De beste garagevloertegels 2019

Beste verf voor garagevloer

Garagevloer verf Type Coverage
epoxy 200 vierkante voet
Epoxy / acryl 400 vierkante voet
epoxy 300 vierkante voet
epoxy 300 vierkante voet
Latex 500 vierkante voet

Epoxyverf heeft veel voordelen ten opzichte van en een van de be>de weerstand tegen hitte . Ze zijn minder gevoelig voor de hitte van de band die de binding met het beton verzacht en schade aan de verf veroorzaakt.

Het aanbrengen van verf op de garagevloer is veel eenvoudiger dan de standaardversiering die u rondom het huis zou doen. Sommige garagevloerverven moeten misschien worden gemengd, maar afgezien daarvan is het net zo eenvoudig als het soepel en gelijkmatig oprollen.

Elke garage-eigenaar heeft verschillende voorkeuren en er is een breed scala aan soorten of kleuren om uit te kiezen. Hieronder vindt u een lijst met de beste garagevloerverven die uw garage volledig zullen transformeren en die jaren>

Rust-Oleum 238467 Professionele vloercoatingkit


Rust Oleum is een groot merk met elk soort coatingproduct zoals hun roestomzetters . Deze epoxy garagevloerverf heeft een semi-glanzende afwerking met een solide basiskleur en decoratieve chips die aan de mix kunnen worden toegevoegd. Elke gallon van de Rust Oleum is genoeg om 200 vierkante voet te dekken en het is klaar voor voetverkeer in 24 uur en het voertuig is klaar in 4 dagen.

In tegenstelling tot veel van de goedkopere alternatieven die beweren dat hun verf duurzaam is, hebben ze niets vergeleken met deze kit . Het is bestand tegen zwaar voertuigverkeer, bestand tegen chemicaliën en stilstaand water en er is geen sprake van het oppikken van hete banden.

Het is een industriële verf voor garagevloeren die gemakkelijk aan te brengen is en die een "no peel belofte" voor gemoedsrust heeft. Het is de beste epoxy-garagevloerverf die maximale duurzaamheid biedt en die broodnodige bescherming biedt voor betonnen garagevloeren.

KILZ L377611 1-delige epoxy acrylverf


Kilz produceert een reeks coatings die geschikt zijn voor alles, van dekvlekken tot betonnen garagevloeren. Deze 1-delige epoxy garagevloerverf is een formule op waterbasis die is ontworpen om zeer duurzaam te zijn en in staat is om zware activiteit en hete banden met gemak te weerstaan.

Wat de dekking van deze garagevloerverf betreft, kan deze ongeveer 400 vierkante voet op beton bedekken met extra dekking op gladdere oppervlakken.

Kilz beweert dat deze verf binnen 2 uur droog aanvoelt en dat je er binnen 24 tot 48 uur op kunt lopen. Het is ook verkrijgbaar in zowel zilver als leigrijs om bij de meeste garages te passen.

Over het algemeen is het de beste garagevloerverf voor het geld met uitstekende dekking van slechts 1 gallon verf. Omdat het een 1-delig epoxy-acryl is, is het ook heel gemakkelijk aan te brengen, maar zorg ervoor dat u het oppervlak voorbereidt voordat u het aanbrengt.

Valspar (81052) Premium transparante epoxykit

De Valspar Clear Epoxy is een concurrent van het meer populaire alternatief voor Rust Oleum, maar biedt een glanzende afwerking die ideaal is voor de showroom. Met anti-schilbescherming en geen pick-up van hete banden is het een duurzame beschermende afwerking die kan worden gebruikt over gecoat of kaal beton voor een onmiddellijke verbetering.

Valspar biedt de sterkste hechting met een geavanceerde hechtingstechnologie voor een taaie vacht . Deze sleutel tot de weerstand tegen benzine, olie en algemene slijtage van de meeste garagebedrijven.

Met de juiste LED- garagelichten die op deze glanzende garagevloerverf schijnen, krijgt u een uitstekende afwerking die ideaal is voor autoshowrooms . De dekking die u kunt bereiken is ongeveer 300 vierkante voet, wat een grote waarde voor uw geld is.

SUPERCOAT Epoxy Garagevloercoating


De Supercoat epoxy garagevloerverf is een ademende tweedelige verf die gemakkelijk is aan te brengen en geen zuuretsing of mechanische voorbereiding vereist . In tegenstelling tot veel van de alternatieven, is deze verf ademend om eventuele vochtdampen door te laten, wat blaarvorming of vervelling vermindert.

Het is ook verkrijgbaar in vier kleuren, waaronder een coating in ivoor, leigrijs, vuursteenrood en zandsteen . 1 gallon van deze verf in de garagevloer kan ongeveer 300 vierkante voet bedekken, maar het is een vrij dure verf.

Anders dan het feit dat de prijs vrij hoog is, is het nog steeds een hoogwaardige verf die uitstekend geschikt is voor vochtige garages . Ademend vermogen is een premium-functie en je moet er de prijs voor betalen en de Supercoat epoxyverf voor garagevloeren is ideaal.

UNITED GILSONITE LAB 21413 Drylok


Latex garagevloerverf is een ander populair alternatief voor het epoxymateriaal, maar het vereist wel een voorbehandelde ondergrond om aan te hechten omdat het een oppervlakteverf is. Dat gezegd hebbende, zal het kleine scheuren verbergen en in staat zijn om 500 vierkante voet te dekken.

Het is een duifgrijze coating die kan worden gebruikt voor betonnen garagevloeren, kelders, buitenterrassen en nog veel meer. Het heeft een antislipafwerking die bestand is tegen het oppikken van hete banden en is sneldrogend, maar we raden aan om minstens 3 tot 4 dagen te wachten voordat u uw auto erop parkeert.

Over het algemeen is de Drylock de beste latexverf voor garagevloeren, maar we zouden het niet aanbevelen voor industriële garages omdat een van de andere alternatieven hierboven duurzamer zou zijn.

Garage Floor Paint Koopgids

Terwijl je niet verwacht dat de garagevloer mensen zal wegblazen met zijn schoonheid, is het essentieel om ervoor te zorgen dat het niet lelijk is. Dit komt omdat na verloop van tijd barsten op de vloer verschijnen en de aanwezigheid van olievlekken, stof en vuil op de vloer de zaken alleen maar erger maakt.

Daarom is het aanbrengen van garagevloerverf noodzakelijk en wordt het aanbrengen gedaan wanneer de vloer niet verwarmd, koud en droog is om ervoor te zorgen dat de verf blijft kleven. Nadat de verf is aangebracht, bindt deze het betonnen oppervlak met de open poriën en kleine scheurtjes. Het resulterende oppervlak is eenvoudig op te nemen en items te lokaliseren die naar de buitenkant van de garage zijn gevallen.

Stappen voor het aanbrengen van garagevloerverf

Er zijn verschillende garagevloerverven om uit te kiezen; de basisinstructies voor de voorbereiding van de verf zijn echter hetzelfde.

  • De eerste stap is het grondig roeren van de verf voor en tijdens gebruik. De verf moet dezelfde kleur hebben als u meer dan één blik verf gebruikt. Meng de twee verfblikken grondig om te zorgen voor een consistente kleur.
  • Het toevoegen van schoon, droog zand tijdens het aanbrengen van de afwerklaag is de volgende stap, en dit heeft als doel tractie toe te voegen aan gebieden waar een persoon per ongeluk kan uitglijden.
  • Zodra de verf klaar is, maakt u de garagevloer indien nodig zorgvuldig schoon met een krachtige wasmachine, voegt u ontvetter toe in water om eventuele olieachtige vlekken op de vloer te verwijderen. Laat de vloer volledig drogen.
  • Als er gaten in de garagevloer aanwezig zijn, vul deze dan met een speciaal voor betonreparatie gemaakte compound.
  • Gebruik een hechtprimer om betere hechting te bewerkstelligen, maar dit is afhankelijk van het gebruikte verfproduct.
  • Volg dit op door het verfproduct aan te brengen en als het gaat om het schilderen van garagevloeren, vereist het bereiken van een goede afwerking het gebruik van een goede verfroller. Men kan echter een polyesterborstel, een airless-spuittoestel of een padapplicator voor andere oppervlakken gebruiken, maar wanneer men spuit, moet het gebruik van zand worden weggelaten. Verf de vloer gelijkmatig over de volledige lengte van de vloer om rondetekens te voorkomen en eindig dit met >

Soorten garagevloerverf

Er is een scala aan verschillende materialen gebruikt bij de vorming van de meeste garagevloerverven. Sommige mensen geven de voorkeur aan het ene type boven het andere, maar de meest populaire is de epoxy-garagevloerverf die zelfs de ruwste betonnen vloeren bedekt. De volledige lijst met de meest voorkomende typen is echter zoals hieronder weergegeven:

Acryl garage vloer verf

Toepassing van dit materiaal kan plaatsvinden in een mengsel met een primer als een 2-in-1 opstelling of bovenop een gerede garagevloer. Acryl is echter geen betrouwbare garagevloerverf, vooral als de garage veel werk of voetverkeer ondervindt en ook afbladdert bij contact met warme voertuigbanden. Het be>

Latex garagevloer

Latex is de basisverf die je op badkamerwanden, garagevloeren of ergens anders in huis vindt. Hoewel het niet het beste materiaal is om op de garagevloer te gebruiken, omdat het niet de beste afdichting biedt, is het vrij duur.

Het be>

Epoxy vloerverven

Hoewel het technisch gezien geen verf maar lijm is, werkt het vergelijkbaar met verf en heeft het verschillende voordelen. Epoxy kan alleen worden gebruikt als garagevloerverf of wordt gemengd met acryl of latex, de reden daarvoor is dat het een betere afdichtingkit is dan de twee.

Het be>

polyurethaan

Polyurethaan vaak afgekort tot urethaan, ondanks dat de twee verschillende materialen zijn, lijkt sterk op epoxy, maar van hogere kwaliteit en enkele extra functies. Deze eigenschappen omvatten dat urethaan flexibeler is in vergelijking met epoxy, dus beter in het absorberen van schokken en beter bestand tegen vlekken en chemicaliën.

Ten slotte vergeelt urethaan niet bij blootstelling aan zonlicht zoals epoxy, vanwege zijn vermogen om grote verschillen in vochtigheid en temperatuur beter te verwerken. Het be>

polyurea

Het is een subset van polyurethanen en in geval van door de klant aangebrachte polyurea, is het gebruik van polyaspartics aan te raden, omdat polyurea binnen vijf seconden drogen en na vijf minuten hard worden. Het hecht beter aan beton, gaat >

Verschijning

Voor degenen die geven om esthetiek, eenmaal klaar met het schilderen van de vloer van de garage, zijn er een aantal verschillende afwerkingen beschikbaar. Epoxy vloerverf wordt geleverd met een scala aan verschillende kleuren, meestal grijs en is de beste optie vanwege het brede assortiment beschikbare decoratieve scherven.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een grote factor bij het kiezen van de juiste garagevloerverf. Natuurlijk zijn niet alle garages hetzelfde, omdat sommige mensen hun voertuig gewoon in de garages kunnen parkeren, terwijl sommige mensen fulltime in hun garage kunnen werken.

Daarom moet u uw aankoopbeslissing baseren op het soort gebruik dat de vloer van uw garage krijgt. Als de vloer zware schokken heeft door vallende gereedschappen of er regelmatig vloeistoffen op gemorst worden, raden we ten zeerste aan om garagevloermatten in dat specifieke gebied te plaatsen. Dit helpt de verf te beschermen tegen afbrokkeling en vlekken.

Anti stof

Wanneer de garagevloer nieuw beton is, is stof overal aanwezig, omdat het beton vuil creëert en aantrekt. Garagevloerverf fungeert echter als stofvrij en zorgt er dus voor dat men niet met stof in huis komt.

Gevolgtrekking

Het verbeteren van uw garage met vloerverf is een eenvoudige upgrade die ook een doel dient. We raden ten zeerste aan een epoxy-garagevloerverf te kiezen, omdat deze de meest duurzame afwerking biedt die >

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *