De beste gereedschapskist 2019

Door te investeren in een hoogwaardige gereedschapskist voor uw garage kunt u al uw gereedschap opslaan en ordenen . Ze zijn gebouwd voor zwaar gebruik met een dikke stalen constructie die meerdere laden bevat, afhankelijk van de grootte die u nodig heeft.

De beste gereedschapskist is de , die een enorme opslagcapaciteit van 17.695 kubieke inch en een zware constructie heeft.

Wanneer u een gereedschapskist koopt, zult u deze waarschijnlijk meerdere jaren bezitten en wilt u er een die elk vakje aanvinkt op het gebied van bruikbaarheid en bouwkwaliteit . Dit omvat meerdere laden, zware wielen, sloten en nog veel meer.

The Best Heat Gun 2019 LEES Het beste warmtepistool 2019

Beste gereedschapskist voor het geld

Gereedschapskisten Dimensies Aantal sloten
40 x 43 x 46 inch 2
28 x 24 x 34,5 inch 0
86,3 x 30 x 66,3 inch 2
26 x 16 x 12 inch 1
23 x 14 x 11 inch 0

Garage-gereedschapskisten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en gewichten . Sommige mensen gebruiken alleen een gereedschapskist in hun garage, maar anderen kunnen een draagbare gereedschapskist nodig hebben voor taken buiten de garage. Dit betekent echter dat u opslagruimte verliest, maar het is geen kwaad om zowel een kleine als een grote gereedschapskist te hebben.

U zult slechts één of twee keer in uw leven een gereedschapskist kopen vanwege hun zware eigenschappen, daarom is het de moeite waard om iets meer te investeren voor de juiste. Hieronder is een lijst van de beste gereedschapskist voor het opslaan van een scala aan garage-apparatuur en gereedschappen.

WEN 77041 Gereedschapskist Combo


De WEN 77041 is een goed geprijsde gereedschapskist voor professionele en amateur-monteurs . Het heeft in totaal 24 laden, wat meer dan genoeg is om al uw garagegereedschap en apparatuur gemakkelijk op te bergen. Wat de functies van de WEN 77041-gereedschapskist betreft, omvatten deze:

 • 17.695 kubieke inch opslag
 • Afmetingen zijn 40 x 43 x 46 inch
 • Wordt geleverd als een combinatie van twee eenheden
 • Zelfsluitende kogellagergeleiders met een nominale capaciteit van 100 LBS
 • Twee sloten voor beveiliging
 • Gemaakt met 15 gauge staal
 • Vier twee inch zware wielen

Over het algemeen is het de beste beschikbare gereedschapskistcombo die in twee bruikbare eenheden wordt gesplitst. Met de twee sloten kunt u uw dure gereedschappen veilig in de gereedschapskist achterlaten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken zonder uw toestemming.

Seville Classics Rolling gereedschapskist


Deze Seville Classic UltraHD is een roestvrijstalen constructie met een hardhouten top die er geweldig uitziet en uitstekende duurzaamheid biedt. Het is veruit een van de aantrekkelijkste gereedschapskisten die beschikbaar zijn, maar je moet het bouwen, wat 2 tot 3 uur kan duren.

Kenmerken van de Seville Classic UltraHD rollende gereedschapskist zijn onder meer:

 • Afmetingen zijn 28 x 24 x 34,5 inch
 • Heavy-duty 5 inch wielen
 • Twee wielen zijn vergrendelbaar
 • Roestvrij stalen constructie
 • Massief hardhouten blad

In plaats van meer laden, biedt deze gereedschapskast een grote dieptrek van 10 inch die uitstekend is voor het opbergen van boren, laders en omvangrijk gereedschap. Over het algemeen is de Seville Classic UltraHD de beste rollende gereedschapskist die intuïtief is ontworpen en zwaar belastbaar is om te voldoen aan de vereisten voor gebruik in de garage.

Viper VXXL86UBBLUltimate-gereedschapskist


Als u een beperkt budget heeft, is deze gereedschapskist niets voor u . De Viper VXXL86UBBL is de ULTIMATE gereedschapskist die met een breedte van 86 inch enorm is en 22 trekkingen bevat. Dit is een van de grootste gereedschapskisten op rollende wielen die geld kan kopen.

Andere kenmerken van de Viper VXXL86UBBL zijn onder meer:

 • Elke trekking kan 250 pond gewicht aan
 • Twee verticale pennenbordladen
 • Twee grote dekselcompartimenten met gasveren
 • Middelste tekening die kan worden gebruikt als een werkoppervlak
 • 8 rollende wielen
 • Weegt een enorme 1,473 LBS
 • Levens>

Met 8 rollende wielen kunt u deze 1,473 pond gereedschapskist overal verplaatsen zonder al te veel gedoe. Over het algemeen is de Viper XXL de beste gereedschapskist voor garages en u zult moeite hebben om het met gereedschap te vullen omdat het zo groot is. Viper biedt deze gereedschapskist ook aan in een kleiner 72 inch breed alternatief voor het geval dat de 86 inch te breed is voor uw garage.

Excel TB2105X stalen topkist


De Excel TB2105X is een van de meest populaire oplossingen voor het opslaan van gereedschap die beschikbaar zijn vanwege de uitstekende bouwkwaliteit en waar voor uw geld. Er zijn geen zwenkwielen, maar hij weegt slechts 50 LBS en heeft zijhandgrepen voor transport.

In termen van de functies van de Excel TB2105X omvatten ze:

 • Gecodeerd slot en twee sleutels voor beveiliging
 • Zijhandgrepen
 • Poedercoating om krassen te voorkomen
 • 5 schuifdeuren die elk 50 LBS kunnen bevatten
 • Kogellager schuifregelaars

In vergelijking met gereedschapskasten van vergelijkbare grootte heeft de Excel TB2105X dikker staal en schuift de trekkracht moeiteloos . Deze gereedschapskist is veruit de beste prijs-kwaliteitverhouding in de middelgrote categorie. Alles is volgens een hoge standaard gebouwd en deze gereedschapskist zal niet teleurstellen.

Craftsman draagbare gereedschapskist


Niet iedereen heeft de ruimte voor een enorme kast voor gereedschapskisten en moet zijn gereedschap mogelijk meenemen op het werk. De Craftsman 3-lade is een hoogwaardige gereedschapskist voor garage die uitstekende draagbaarheid en opslag biedt in beperkte ruimte.

Kenmerken van de Craftsman Tool Chest zijn onder meer:

 • 3 zware trekkingen
 • Wordt automatisch vergrendeld als het bovendeksel is gesloten
 • Ergonomische handgreep
 • Hasp en stabiel voor hangsloten
 • Ontwerp voor monteurs onderweg

De drie zware ladingen zorgen voor gemakkelijk glijden en alleen open wanneer het bovendeksel open is. Dit is een uitstekende functie als u zich verplaatst, omdat hierdoor wordt voorkomen dat alle gereedschappen eruit vallen. Wanneer de trekkingen leeg zijn, weegt de hele kist slechts een totaal van 19,4 LBS.

Vakman heeft uitstekend werk verricht met deze draagbare borstkast die is ontworpen voor monteurs onderweg. Over het algemeen is het de beste goedkope gereedschapskist en u zult niet teleurgesteld zijn in de kwaliteit in vergelijking met andere goedkopere alternatieven.

Koopgids voor gereedschapskisten en kasten

Investeren in een hoogwaardige gereedschapskist voor uw garage kan het uiterlijk van uw garage transformeren en uw werktempo verbeteren. Het biedt niet alleen een uitstekende organisatie voor uw tools, maar het is iets dat u slechts één of twee keer in uw leven koopt.

Veel mensen beschouwen garagekisten als een dure opslagoplossing, maar dit zijn mensen die niet efficiënt zijn bij het werken aan auto's. Ze zullen bijvoorbeeld de helft van hun tijd besteden aan het zoeken naar een gereedschap, omdat ze het in de garage achterlaten in plaats van ze op te bergen in de gereedschapskist. Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we hieronder een gedetailleerde koopgids opgesteld.

Borstomvang

Het bepalen van de grootte van de benodigde gereedschapsopslag hangt af van twee dingen . Of u nu wilt dat het draagbaar is en hoeveel tools u opslaat. Het is duidelijk dat als het een grote gereedschapskist is, deze meestal in de garage blijft. Als u een monteur bent die met uw gereedschap naar verschillende locaties reist, is draagbaarheid iets waar u rekening mee moet houden.

Een grote fout zou zijn het kopen van een gereedschapskast en te weinig ruimte. Controleer hoeveel gereedschap u bezit en zorg ervoor dat het >momentsleutel heeft bijvoorbeeld meer lengte nodig dan een draadloze slagmoersleutel , die een dikke batterij heeft, die extra breedte in de lade vereist.

Laadvermogen Gewicht

Het veroorzaken van onnodige belasting van de trekkingen zal in de loop van de tijd meer dan waarschijnlijk schade veroorzaken. Gereedschappen zoals zware hamers of boren wegen zeker veel en overbelasting is iets dat u niet wilt doen. De laadcapaciteit moet voldoende zijn voor uw garagegereedschap en apparatuur, anders zal de trekconstructie buigen en uiteindelijk niet goed sluiten.

Statisch of rollend

Grote gereedschapskisten kunnen meer dan 2.000 LBS wegen wanneer ze volledig zijn geladen en zullen vele jaren op één locatie blijven. Je hebt echter de keuze omdat veel met wielen komen, zodat ze gemakkelijk rond de garage kunnen worden verplaatst.

Het voordeel van een rol is dat u de gereedschapskist zo dicht mogelijk in de garage kunt brengen, wat uw werksnelheid verbetert. In sommige omstandigheden kan dit echter een nadeel zijn, omdat het kan bewegen en iets in de garage kan beschadigen.

casters

Als u ervoor kiest om een ​​rollende gereedschapskist te kopen, is het be>

Vergrendelbare trekkingen

De gereedschapskist is niet alleen duur in aanschaf, maar ook alle gereedschappen en garageapparatuur die u erin opbergt. Veel moderne voorbeelden worden geleverd met een vergrendelbaar mechanisme op een bepaald aantal laden, waarin u de duurste items kunt opslaan. Dit voorkomt dat iemand probeert om gereedschap te stelen terwijl ze alleen in uw garage zijn.

Wat het vergrendelingsmechanisme betreft, merkt u misschien dat de premiumvoorbeelden een buisvormig slot gebruiken en de budgetgereedschapskisten met een standaard hangslot en sleutelslot. Beide zullen het werk doen om de trekkingen te vergrendelen, maar de buis zal robuust zijn in het geval iemand probeert het slot te breken.

Onderhoud

Zoals met elke garage-uitrusting, moet u overuren bereid zijn om wat tijd te besteden aan het onderhoud van de gereedschapskist. Het smeren van de schuifregelaars en zwenkwielen wordt sterk aanbevolen, omdat ze kunnen stoppen als ze niet zoveel worden gebruikt.

Sommige mensen wassen hun gereedschapskisten regelmatig en brengen er zelfs wax op aan om de glans te vergroten.

Gevolgtrekking

Een gereedschapskist koop je niet om de paar maanden, maar eerder een investering op > met een minimale levensduur van 10 jaar. De tijd nemen om te onderzoeken en te zien wat beschikbaar is, is van cruciaal be>

Voor de grotere garages en mensen met grote budgetten is de Viper VXXL86UBBL de ultieme gereedschapskist voor de garage. De enorme omvang en hoge kwaliteit van de kast is een droom. Niet iedereen is echter in staat om zijn budget zover uit te strekken en anderen kunnen rollen nodig hebben voor verplaatsing binnen de garage.

Ervoor zorgen dat de gereedschapskisten al uw apparatuur opslaan en de maat hebben die het beste bij u past, dwz draagbaar of statisch zijn de twee be>

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *