De beste draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto 2019

Het gebruik van een draadloze slagmoersleutel voor gebruik in de auto maakt licht werk van alle bouten die weigeren te bewegen . Het is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die van plan is een grote hoeveelheid bouten te verwijderen, zoals wielmoeren of andere auto-onderdelen.

De beste slagmoersleutel voor gebruik in de auto is de , die licht van gewicht is en gemakkelijk wielmoeren kan verwijderen met een koppel van 13.200 in-lb.

In vergelijking met de standaard slagmoersleutel is een draadloos alternatief draagbaarder en kunt u zich verplaatsen zonder dat u op een stopcontact hoeft te worden aangesloten. Met de juiste tool voor de klus werkt u veel efficiënter.

The Best Wheel Locks 2019 LEES De beste wielsloten 2019

Beste draadloze slagmoersleutel

Draadloze slagmoersleutel torque Gewicht
13.200 in-lb 5.3 LBS
1.800 in-lb 2.1 LBS
1.650 in-lb 2.9 LBS
1.560 in-lb 3.4 LBS
3.600 in-lb 3.4 LBS

Van een roestige bout tot die die gewoon niet willen verschuiven. De nieuwste draadloze slagmoersleutels zijn precies voor deze situaties ontworpen en gebruiken krachtige batterijen met een groot koppel . In tegenstelling tot de alternatieven met snoer of luchtgereedschap, kunt u zich vrij bewegen zonder de beperking van een snoer en toch alle benodigde kracht hebben.

Zorg ervoor dat u controleert of het gereedschap dat u koopt verschillende dopsleutels bevat , omdat dit u zal helpen alle verschillende soorten bouten aan te pakken.

Het verwijderen van harde wielmoeren evenals andere moeren en bouten terwijl u aan uw auto werkt, kan behoorlijk vermoeiend worden zonder het juiste gereedschap. Hieronder is een lijst van de beste draadloze slagmoersleutels voor gebruik in de auto , inclusief hulpstukken.

Ingersoll Rand W7150-K2 Slagmoersleutel


De Ingersoll Rand W7150-K2 is een van de meest populaire slagmoersleutel op de markt en alles is gebouwd met het oog op kwaliteit. Wees echter gewaarschuwd dat het duur is, maar als je een monteur bent, is dit precies wat je wilt voor dagelijks gebruik.

Als u het maximale koppel nodig heeft, is deze slagmoersleutel de beste optie. Het heeft een indrukwekkend koppel van 13.200 in-lb , wat meer dan genoeg is voor gebruik in de auto.

Kenmerken van de Ingersoll Rand W7150-K2 slagmoersleutel zijn onder meer:

 • 13.200 in-lb koppel
 • 9.360 in-lb van omgekeerd koppel
 • 1/2 vierkante schijf
 • Weegt 5.3 LBS
 • >
 • 3 jaar gratis reparatie garantie of vervanging
 • Zeer efficiënte aardmagneetmotor
 • Geheel metalen aandrijflijn
 • Met metaal versterkte behuizing voor duurzaamheid

Met een gewicht van zo weinig, zou je verwachten dat de batterij slecht is, maar de twee lithium-ionbatterijen waren redelijk efficiënt en konden gemakkelijk >

Zoals u kunt zien aan de hoeveelheid functies, is dit een perfect geschikte draadloze slagmoersleutel die kan worden gebruikt voor een reeks toepassingen. De met metaal versterkte behuizing maakt het ook een zwaar gereedschap voor degenen die in zware omgevingen werken.

Milwaukee 2753-22 M18 Slagmoersleutel


Milwaukee is niet de grootste draadloze slagmoersleutel van het merk, maar heeft een serieuze hoeveelheid kracht . De Milwaukee levert 1.800 inch-pond koppel en heeft een borstelloze motor die 0-3000 RPM levert bij een constant vermogen.

Andere kenmerken van de Milwaukee 2753-22 M18 zijn onder meer:

 • Lichtgewicht op 2,1 LBS
 • 1.800 in-lb koppel
 • Indrukwekkende 5 jaar garantie
 • 4 verschillende snelheidsinstellingen
 • Geavanceerd elektronisch systeem om batterijschade te voorkomen
 • Constant uitgangsvermogen tussen 0-3.000 RPM

Met de gepatenteerde DRIVE Control van Milwaukee heeft u maximale controle over de snelheid en kracht . De 4 verschillende modi omvatten 0-850 RPM, 0-2.100, 0-3.000 RPM en een aangewezen zelftappende schroefmodus.

Het merk biedt verschillende goedkopere modellen, maar als je maximale prestaties op een budget wilt , is de 2753-22 M18 de beste optie.

Bosch IWBH182B Draadloze slagmoersleutel


Bosch is een andere grote speler in de machinewereld, net als Dewalt en met hun IWBH182B slagmoersleutel bieden ze een ander aspect met een hybride sleutel. Het is een hybride gemaakt door de mogelijkheid om zowel een 1/4 inch hex en 1/2 inch socket te nemen .

Kenmerken van de Bosch IWBH182B draadloze slagmoersleutel zijn onder meer:

 • Weegt slechts 2,9 LBS
 • 1.650 in-lb koppel
 • 1/2 inch vierkante schijf
 • Geavanceerde elektronische en celbescherming
 • Batterij koeling technologie
 • Kleine grip diameter voor comfort

De borstelloze motor in de IWBH182B beweert twee keer zoveel motorlevensduur te hebben dan sommige van zijn concurrenten. Het maakt gebruik van de nieuwste technologie om elektronische en celbescherming te garanderen om oververhitting en overbelasting te voorkomen.

Een dergelijke technologie is het "Cool Pack" dat een warmtegeleidende behuizing omvat om de batterij op optimale temperatuur te houden en een >

DEWALT DCF883M2 20Volt moersleutelkit


Dewalt is een van de grootste fabrikanten van gereedschappen en machines en ze stellen niet teleur met hun draadloze slagmoersleutel. De DCF883M2 is een van hun meest populaire modellen die compact en lichtgewicht zijn , wat geweldig is voor gebruik in de auto.

Kenmerken van de Dewalt DCF883M2 3/8 slagmoersleutelkit zijn onder meer:

 • Weegt slechts 3,8 LBS
 • 1.560 in-lb koppel
 • 3/8 inch vierkante schijf
 • Hog ringbeeld om gemakkelijk van stopcontact te wisselen
 • 3 LED-lampen voor zichtbaarheid bij weinig licht
 • Batterijduur van ongeveer 24 uur
 • 3 jaar beperkte fabrieksgarantie

Dewalt gebruikt de XR Li-Ion-batterijen die een derde meer batterijvermogen leveren dan standaardpakketten en u kunt ook zien hoeveel batterij er nog over is met de meegeleverde brandstofmeter. Dit is echt een be>

Over het algemeen is de DCF883M2 redelijk duur, maar voor het grote prijskaartje krijg je een superieure bouwkwaliteit en het gerenommeerde merk. Het is de beste draadloze slagmoersleutel die er is en wordt zelfs geleverd met een extra batterij, een zware koffer en een oplader.

Ryobi P261 18 Volt One + slagmoersleutel

De laatste in de lijst is de Ryobi P261 slagmoersleutel, een van onze budgetaanbevelingen . Het is een goedkope en krachtige draadloze slagmoersleutel die geweldig is voor gebruik in de auto, van wielmoeren tot roestige bouten.

In termen van de functies van de Ryobi P261 omvatten ze:

 • 3.600 in-lb koppel
 • Weegt 3,45 LBS
 • 1/2 vierkante schijf
 • 3.200 slagen per minuut
 • 3 verschillende snelheidsinstellingen
 • Ergonomische grip voor comfort
 • LED verlichting

Hoewel het een redelijk laag vermogen heeft in vergelijking met de duurdere alternatieven, heeft het nog steeds meer dan voldoende vermogen voor wielmoeren en andere bouten . Omdat het echter een goedkope draadloze slagmoersleutel is, gaat hij niet zo >

Accu-slagmoersleutel Koopgids

De markt voor draadloze slagmoersleutels is massaal verzadigd met een product voor bijna alle oplossingen. Bovenstaande zijn echter allemaal geschikt voor automobieltoepassingen zoals het verwisselen van banden met zware wielmoeren, wat een groot probleem is.

Zonder een krachtige slagmoersleutel voor gebruik in de auto, kunt u moeite hebben om oude bouten te verwijderen die gewoon niet zullen toegeven. Het is een hulpmiddel dat u naast uw momentsleutel wilt gebruiken om slimmer en niet harder te werken.

Slagmoersleutel

Het be>

Overmatig aandraaien van moeren en bouten kan problematisch worden, dat wil zeggen wiellippen die onmogelijk >

Op de verpakking of documentatie van de automobielcomponent die u aandraait, kunt u de instelling van het maximumkoppel zien. Je zult misschien verrast zijn hoe weinig eigenlijk nodig is en dit kan je koopbeslissing beïnvloeden als je het puur op het koppel baseert.

Maten - In-lb Ft-lb

Het is be>de juiste metingen leest bij het vergelijken van verschillende slagmoersleutels. Sommige fabrikanten definiëren graag koppelwaarden in ft-lb, terwijl anderen liever een in-lb-waarde gebruiken.

In dit artikel hebben we ons aan het koppel van-lb gehouden, maar als u de classificatie deelt door 12, hebt u de equivalente ft-lb-classificatie van de sleutel. Als alternatief kunt u een gebruiken van .

Rotaties per minuut (RPM) impacts per minuut (IPM)

Het merendeel van de draadloze slagmoersleutels zal ongeveer 2500 - 3000 RPM's hebben, met meer RPM resulterend in minder gebruikersinspanning. Variabele RPM is een functie die voorkomt op sommige slagmoersleutels, wat met name handig kan zijn voor verroeste bouten waarbij een lagere RPM beter geschikt is om schade aan de bout te voorkomen.

Vaak verward met RPM is de IPM-classificatie (Impacts Per Minute), het aantal keren dat het in een minuut het aambeeld raakt. Hoe hoger de IPM betekent dat de sleutel een veel grotere weerstand moet kunnen overwinnen.

Gewicht en batterijen

Het voordeel van een draadloze slagmoersleutel ten opzichte van het draadgebonden alternatief is dat het draagbaarder is. Als het echter wordt verzwaard door een zware batterij, kan het behoorlijk zinloos lijken, omdat je je arm rust moet geven tijdens >

Omdat de technologie in de loop der jaren is verbeterd, zijn de kosten van lichtgewicht lithium-ionbatterijen gedaald. Dit betekent dat veel van de slagmoersleutels met draad dit type batterij gebruiken om ervoor te zorgen dat het volledige gewicht van de batterij zo licht mogelijk is.

Alle batterijen krijgen een Ah-classificatie , wat de "Amperage Hours" van de batterij is. Hoe hoger de Ah-rating, hoe >

Het is ook be>sommige fabrikanten verschillende gewichtsclassificaties tonen . Ze zullen het blote gereedschap zijn of het gereedschap in combinatie met een batterij. Zorg ervoor dat u de verschillende gereedschappen vergelijkt als gewicht een groot probleem is.

De spanning

De meeste draadloze slagmoersleutels zijn 18V of 20V, waarbij de laatste de krachtigste is. U kunt de spanning vinden op het gereedschap zelf (zoals hieronder weergegeven) of op de batterij van de draadloze slagmoersleutel. Voor gebruik in de auto is een spanning van 16V tot 20V ideaal, maar in andere toepassingen kan een hogere spanning vereist zijn. Hoger voltage-tools hebben vaak een hoge prijs en dit kan iets zijn om te overwegen.

1/4, 3/8 of 1/2 inch aandrijving

De aandrijfgrootte van een draadloze slagmoersleutel verhoogt de koppelprestaties met de grotere (1/2 inch) die grotere sterkte biedt. Het is afhankelijk van uw gebruik en het type applicaties dat u de tool gaat gebruiken.

Intuïtieve ontwerpfuncties

Het basisontwerp van een slagmoersleutel is redelijk vergelijkbaar tussen de merken, maar sommige bieden andere ontwerpkenmerken. De aanbeveling van Bosch IWBH182B biedt bijvoorbeeld een extra kleine gripdiameter zodat deze gemakkelijker >

Veel van de premium-opties worden geleverd met LED-verlichting die naar het werkgebied is gericht om te helpen bij slechte lichtomstandigheden. Het kleine extra bedrag uitgeven kan een enorm verschil maken en uw werktempo verbeteren.

Lucht versus draadloos

Voor de meeste lichte autotaken, zoals wielmoeren, ophanging of carrosserie, is het gebruik van een draadloze slagmoersleutel de beste optie. Voor bepaalde zware taken kan het luchtaangedreven alternatief echter de betere optie zijn vanwege het verhoogde koppel.

U kunt echter de beste beschikbare slagmoersleutel hebben, maar deze is niet zo draagbaar of onderhoudsvrij als een draadloze slagmoersleutel.

Gevolgtrekking

Als je op zoek bent naar brute kracht en het gemak van het verwisselen van de moeren uit de slagmoersleutel, dan is de Milwaukee M18 degene vanwege de monsterkracht die het heeft. De algemene favoriet is echter de Dewalt DCF883HM2 omdat deze geweldig is voor dagelijks gebruik dat u kunt uitvoeren, van zware werkzaamheden tot doe-het-zelf in huis.

Al onze aanbevelingen in het artikel zijn geschikt voor verschillende gebruikstoepassingen. Professionals die in de auto-industrie werken, geven misschien de voorkeur aan de zware Ingersoll Rand W7150-K2, maar dit is natuurlijk niet geschikt voor mensen met een beperkt budget.

Als je genoeg hebt van strakke bouten die gewoon niet verschuiven, kan investeren in de beste draadloze slagmoersleutel een enorm verschil maken. Ze zijn relatief duur, maar ze gaan vele jaren van intensief gebruik mee in tegenstelling tot veel andere tools.