De beste auto-versterker 2019

Voor degenen die serieus zijn over hun auto-audio, zal het installeren van een auto-versterker betere prestaties bieden met betrekking tot extra vermogen en verbeterde geluidskwaliteit. Hoe krachtiger je autoluidsprekers zijn, des te krachtiger je bent.

De beste is de , met een RMS van 1000 watt en een variabele basversterking gecentreerd op 45Hz. Het is een premium versterker voor diegenen die op zoek zijn naar de beste geluidskwaliteit uit de luidsprekeropstelling van hun auto.

Versterkers worden geleverd met verschillende klassen en beschikken over een aantal kanalen om meer luidsprekers te bedienen . Dit is een be>

The Best FM Transmitter 2019 LEES De beste FM-zender 2019

Beste auto-versterker voor bas

Auto versterker kanalen Max RMS
1 1.000 watt
1 500 watt
5 300 watt
4 600 watt
1 1.200 Watt

Wanneer u actieve subwoofers gebruikt, hebt u een krachtige auto-versterker nodig om de kegel te verplaatsen. Bovendien zou je moeten investeren in een best beoordeelde double din stereo of single din stereo voor meer uitgangen en vermogen.

Het versterkervermogen wordt gemeten in watt, waarbij het vermogen wordt opgesplitst in de kanalen . Een 5-kanaals versterker van 500 watt is bijvoorbeeld een versterker van 5 × 100 watt.

Liefhebbers van autoradio investeren meestal veel in versterkers, maar het is be>beste auto-versterkers voor het geld , die zich richten op bas- en geluidskwaliteit.

JL Audio JX1000 Monoblock-versterker

JL Audio is premium autofabrikanten met vele high-end auto-versterkers beschikbaar. Deze JX1000 Klasse D-versterker is echter een van hun betere eenheden die een superieur vermogen biedt in een compact ontwerp.

In termen van de functies van de JL Audio JX1000 omvatten deze:

 • 500 watt RMS @ 4-ohm
 • 750 watt RMS @ 3-ohm
 • 1.000 watt RMS @ 2-ohm
 • Variabele basversterking tot 12 dB
 • Zachte start om klikken of ploffen te voorkomen
 • Ontwerp met laag profiel om 11.00 L x 7.75 W x 2.00 H

Als u op zoek bent naar een versterker waarmee uw subwoofer harde bassen kan leveren , is dit de autoversterker voor u. Het is een monoblokversterker (1 kanaal) maar als je meer kanalen nodig hebt, kun je hieronder kiezen voor de XD700 / 5v2.

Over het algemeen is de JL Audio JX1000 de beste monoblock-versterker voor uw auto die uitstekende prestaties en een relatief goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het onopvallende ontwerp en het hoge vermogen samen met het gerenommeerde JL Audio-merk maken dit een geweldige optie voor mensen met beperkte ruimte.

Rockford Fosgate R500X1D Klasse D-versterker

Alles wat door JL Audio wordt geproduceerd, komt meestal met een veel groter prijskaartje. Als u echter op zoek bent naar geweldige prestaties met een beperkt budget , dan is de Rockford Fosgate R500X1D auto-versterker is een goede optie.

Kenmerken van de Rockford Fosgate R500X1D-versterker zijn onder meer:

 • 300 watt RMS @ 4-ohm
 • 500 watt RMS @ 2-ohm
 • 4 AWG stroomdraadmeter
 • LP / HP / AP crossover en infrasonic filter
 • Beschikbaar als Klasse D of monoblok
 • Afmetingen zijn 8,50 L x 6,80 B x 2,00 H inch

De MOSFET-voeding biedt een uitstekende bron van krachtige signalen voor uw luidsprekers. Er is ook een externe Punch Level Control en 18dB boost bij 45Hz die werkt in combinatie met de ingebouwde versterkingsregeling.

De RCA doorvoeruitgangen zijn ideaal voor zowel OEM- als aftermarket head-units voor extra luidsprekers. In vergelijking met goedkopere alternatieven levert deze RS500X1D meer vermogen dan nodig is voor uw subwoofer en luidsprekers.

Over het algemeen is de Rockford Fosgate R500X1D de beste goedkope autoversterker voor het inschakelen van uw subwoofer en is hij ook stijlvol met een matte en glanzend zwarte afwerking.

JL Audio XD700 5 Channel Amp

Als u op zoek bent naar extra kanalen om extra luidsprekers aan te zetten , dan is de JL Audio XD700 ideaal. Het is een 5-kanaals autoversterker die compact, lichtgewicht is en veel instellingen biedt voor het afstemmen van uw audio.

Kenmerken van de JL Audio XD700 zijn onder meer:

 • 75 watt RMS x 4 + 180 watt RMS x 1 (bij 4 ohm)
 • 100 watt RMS x 4 + 300 watt RMS x 1 (bij 2 ohm)
 • 200 watt RMS x 2 overbrugd bij 4 ohm + 300 watt RMS x 1 bij 2 ohm
 • 12 - 22.000 hZ frequentierespons
 • Zwaar uitgevoerde aluminium constructie

Over het algemeen is de JL Audio XD700 de beste 5-kanaals versterker en perfect voor het inschakelen van meerdere luidsprekers zonder de geluidskwaliteit te verliezen. Het komt met een vrij groot prijskaartje, maar het is een waardevolle investering voor diegenen die serieus zijn over autoradio.

4 Channel Amplifier Kenwood 22154656 4-kanaals versterker

Kenwood is een merk voor autoradio dat bekend staat om zijn hoogwaardige geluid en bouw. Hun KAC-M3004 4-kanaals versterker is geen uitzondering en is erg populair in de VS voor grote hoeveelheden heldere en niet-vervormde basniveaus.

Wat de kenmerken van de Kenwood KAC-M3004 betreft , omvatten ze:

 • 50 watt RMS @ 4-ohm
 • 75 watt RMS @ 2-ohm
 • Piekvermogen RMS van 600 watt
 • Signaalherkenning ingeschakeld
 • Compact op 6,7 x 5,9 x 3,1 inch
 • Bescherming tegen vocht of vocht

De compacte Kenwood-versterker is perfect voor installatie in kleine ruimtes in vergelijking met andere grotere versterkers die veel te groot zijn. Het kan ook worden gebruikt in extra toepassingen waarbij vocht betrokken is, zoals boten, ATV's en meer. Dit komt door een slimme conforme gecoate hoofdprintplaat die extra bescherming biedt.

Pioneer Gm-D9601 versterker voor bas


Pioneer is een ander groot merk in de auto-audio-industrie en hun GM-D9601 is een van hun beste beschikbare modellen voor auto-versterkers. Het is duur, maar met een compact ontwerp dat in staat is om een ​​piekvermogen van 2.400 watt te produceren, het is de extra waard.

In termen van de functies van de Pioneer GM-D9601 omvatten ze:

 • 800 watt RMS @ 2-ohm
 • 1.200 watt RMS @ 1-ohm
 • Klasse D versterker
 • Gepatenteerd beveiligingscontrolesysteem
 • Vairable laagdoorlaatfilter instelbaar van 40 tot 240 Hz
 • Bass boost regeling

De Pioneer GM-D9601 is een krachtige versterker die in staat is om harde bassen te leveren vanuit uw subwoofer. Hoewel het relatief klein is in vergelijking met vergelijkbare eindversterkers, presteert het toch het grootste deel met zeer schone en luide audio.

Koopgids voor autoversterkers

Het doel van een autoversterker is om het lage audiosignaal van uw hoofdunit te versterken. Dit levert vervolgens het vermogen dat de conussen van uw subwoofer in uw auto verplaatst voor die zware bassen en andere autoradio-luidsprekers .

Je moet nooit enorme bedragen uitgeven aan je luidsprekers en subwoofer maar de goedkoopste auto-versterker kopen. Als je dit doet, wat is dan het punt? Een versterker wordt vaak vergeten door veel beginnende audio-installatieprogramma's. Je kunt het alleen naar het volgende niveau brengen door een autoversterker te kopen en correct te installeren met een versterkingskabelset .

Waarom heb je een autoversterker nodig?

Met een versterker beschikt u over een schone stroombron die naar uw luidsprekers kan worden gestuurd zonder uw apparatuur te belasten.

Autostereos zijn meestal beperkt tot een maximale capaciteit van 10 watt RMS (Root Mean Square) vermogen voor elk kanaal.

Hoe hoger de RMS-waarde , hoe luider uw auto-audio kan zijn zonder vervorming en dit is het be> van auto-audio.

Deze beperking voorkomt dat de stereo kan voorkomen dat weggeluid de kwaliteit van de muziek verstoort, vooral bij hoge volumes.

In tegenstelling tot een ingebouwde versterker, die de geluidskwaliteit van uw bestaande fabrieksstereo aanzienlijk kan verbeteren.

Versterkers dienen ook als voldoende vermogen voor superieure hoogwaardige luidsprekers. In het geval dat u dure, eersteklas componentensystemen of aftermarket-luidsprekers aanschaft, levert de versterker de juiste voedingsspanning zodat deze efficiënt kunnen werken.

Een compacte vierkanaalsversterker levert voldoende vermogen om zowel de voor- als achterluidsprekers van uw voertuig te versterken. Versterkers zijn uitgerust met ingangen die zijn ontworpen om specifiek de signalen op hoog niveau te verwerken die uit de bedrading van de luidsprekers vloeien.

Luidsprekerspecificaties publiceren continue vermogenswaarden of RMS-waarden, die worden gepresenteerd als een bereik, zoals " 5-60 watt RMS vermogensbereik ."

Hoewel het eerste nummer niet be>

Omdat deze cijfers meestal conservatief zijn in vergelijking met hun werkelijke uitvoer, is het be>

Meestal worden de beste resultaten vaak bereikt wanneer de luidsprekers minimaal 75% van het vermogen kunnen afleiden. Bovendien leveren versterkers ook stroom voor subwoofers, omdat ze een extreme hoeveelheid stroom vereisen die alleen een versterker kan leveren.

Aantal kanalen

Een be>

Een 5-kanaals versterker kan gemakkelijk een verbeterd systeem voeden, op een compacte manier. 6- en 8-kanaals versterkers zijn specifiek ontworpen om 3- en 4-wegsystemen te bedienen, met één driver specifiek voor elk versterkerkanaal en twee kanalen samengebundeld om een ​​subwoofer te bedienen.

De kracht van een versterker wordt verdeeld over de kanalen. Als er bijvoorbeeld 300 watt vermogen is tussen 3 kanalen, zou elk 100 watt hebben. Als u alleen uw krachtige subwoofer wilt inschakelen, wordt u geadviseerd om voor een monoblock / enkelkanaals versterker te gaan.

Luidsprekers in uw auto die worden aangedreven door een goedkope versterker klinken vervormd. U bent altijd beter een krachtigere auto-versterker aan het kopen die zonder stress werkt voor een betrouwbare auto-audio-opstelling.

Auto versterkers voor bas

Mensen genieten van het gevoel van de bas in de auto, niet alleen van het geluid. Maar uw standaard fabrieksluidsprekers en stereosysteem zijn niet uitgerust om dergelijk vermogen te leveren. Om de stevige basislijn te bereiken, moet u ervoor zorgen dat uw versterker een laagdoorlaatfilter heeft dat alleen laagfrequent audio levert aan de subwoofer.

Het is be>

Het versterken van de bas met een verbeterde versterker die overeenkomt met het wattage van uw luidspreker is een geweldige manier om de prestaties en bas te verbeteren voor uw auto-audio-instellingen.

Versterkerklassen

Een versterkerklasse is het type structuur van het elektronische circuit en de karakteristiek van de versterker. Verschillende klassen hebben vaak verschillende efficiëntie-, prestatie- en energiebronnen.

Er zijn vijf hoofdtypen versterkerklassen die worden gebruikt in verschillende versterkers. Het zijn A, B, A / B, G H en D, die allemaal hun Pro's en Con's hebben.

Klasse A- versterker is de eenvoudigste die een enkele transistor in een lineaire modus gebruikt. Klasse B gebruikt een paar transistors in een toepassing met push-pull-type, wat efficiënter is dan klasse A, maar er kan crossover-vervorming optreden.

Klasse A / B wordt gebruikt voor de meeste goedkope ontwerpen en is een combinatie van A en B, waarbij er een kleine continue stroom is wanneer er geen invoer aanwezig is. Wanneer het ingangssignaal hoog genoeg spanning is, zal slechts één transistor geleiden, maar beide transistoren zullen geleiden wanneer het ingangssignaal nul volt heeft.

Klasse G / H is een verbeterde klasse A / B waar beide werken op het stroomvoorzieningsgedeelte. Als het uitgangsvermogen hoog is, is een voeding met een hogere spanning vereist. Klasse D wordt meestal gebruikt voor goedkope oplossingen waarbij de apparaten zullen werken als elektronische schakelaars in tegenstelling tot een lineaire versterking.

Impedantie van autoversterker

De impedantie van een auto-versterker is de elektrische weerstand van de luidspreker, die wordt gemeten in Ohm. Als u echter op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit, is dit een figuur die u in de gaten wilt houden. JL Audio heeft meestal de hoogste audiokwaliteit met lage audio-impedantie.

Veel fabrikanten beweren overmatige piekvermogens, maar de werkelijke output kan veel lager zijn bij goedkopere modellen. De meeste versterkers gebruiken een 12 volt-systeem en u kunt het werkelijke uitgangsvermogen meten door de AMPS met VOLTS te vermenigvuldigen. Controleer de zekeringen om te zien welk type versterkers wordt gebruikt voor het audiosysteem. Dit is meestal een veel voorkomend auto-audioprobleem dat de meeste beginnende audio-installateurs tegenkomen bij het installeren van een krachtige versterker.

Overbruggende versterkerkanalen

Voor audio-installateurs die een subwoofer willen gebruiken zonder een monoblock-versterker, is bridging een methode om het vermogen van een versterkerkanaal te vergroten. 2X100 watt kan bijvoorbeeld 1 200 watt kanaal creëren. De meeste 2- en 4-kanaals versterkers kunnen worden overbrugd om een ​​subwoofer op te starten.

Versterkers met 3 of 5 kanalen, zoals de JL Audio-versterker, hebben soms een speciaal subwooferkanaal dat de noodzaak om tussen kanalen te overbruggen vermindert.

Voor degenen die nieuw zijn in het overbruggen van een autoversterker, raden we u ten zeerste aan voordat u het zelf probeert te doen.

Gevolgtrekking

Als u nog een autoversterker moet installeren, maar al het andere geluid in uw auto hebt geüpgraded, is dit het moment om er een te kopen. De upgrades die u hebt gemaakt voor uw bestaande autoradio, kunnen zonder deze niet alle mogelijkheden bereiken.

Budget speelt een grote rol in auto-audio en het is niet anders als het gaat om auto-versterkers. Om de door u gewenste uitvoering te krijgen, moet u het extra uitgeven. We raden ten zeerste aan om bij een groot merk in de audio-industrie te blijven voor de beste resultaten.

Al onze aanbevelingen hebben betrekking op een breed scala aan typen autoversterkers en budgetten om aan uw eisen te voldoen. De versterker van uw auto is het brein van de algehele geluidskwaliteit en het is be>

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *