5 beste bandenreparatiesets 2019

De banden van uw auto zijn het enige contactpunt met de weg en het is cruciaal dat ze in perfecte staat verkeren. Als u echter een lekke band heeft of een reparatie aan de wegkant nodig heeft, loopt u vast tenzij u een bandenreparatieset bezit.

De beste bandenreparatieset is de bandenreparatieset, die wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om een ​​band >

Een band repareren die alleen maar een kleine plug heeft, is veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe premium band. Helaas. veel autobezitters krijgen lekke banden en andere defecten is met de hoeveelheid puin op de wegen vandaag.

The Best Winter Tires 2019 LEES De beste winterbanden 2019

Beste bandenplugkits

Bandenreparatieset Hulpmiddelen inbegrepen Opbergkoffer
56 Ja
39 Ja
13 Ja
15 Ja
8 Nee

Als u momenteel op een reservewiel rijdt omdat uw wiel is beschadigd, moet u het echt laten vervangen of repareren . Reservebanden hebben alleen een bepaalde snelheid en zijn niet ideaal voor regelmatig gebruik op de weg.

Een bandenreparatieset is relatief goedkoop in aanschaf, maar kan u veel geld besparen omdat u veel banden kunt repareren . Het is net zo be>autobandenpomp voor het opbergen in de auto, omdat je nooit weet wanneer je het nodig hebt.

In termen van het daadwerkelijk repareren van uw band, is het vrij eenvoudig met alle kits met instructies om te helpen. Hieronder vindt u een lijst met de beste bandenreparatiesets die defecten verhelpen om u weer op weg te helpen.

Boulder Tools Heavy Duty bandenreparatieset


De Boulder Tools bandenreparatieset bestaat uit 56 componenten, zodat u over alle apparatuur beschikt om een banddefect te repareren . Alle gereedschappen zijn gebouwd voor duurzaamheid en worden geleverd met 1 jaar garantie, wat vrij indrukwekkend is.

Inbegrepen bij deze bandenreparatieset is:

 • 1 T-handvat inzetgereedschap
 • 1 T-handgreep Spiraalsonde
 • 1 Plaats de naaldnaaldvervanging
 • 2 inbussleutels
 • 30 Reparatiesnoerkoorden
 • 1 naaldtang
 • 1 mes
 • .. en veel meer!

Van het werken met de gemiddelde auto tot offroad-toepassingen , de Boulder Tool bandenreparatieset is alles wat u nodig heeft. Het is ontworpen om te werken met elke tubeless band, dus dit betekent dat het werkt met modderbanden tot banden met een ultra laag profiel.

Over het algemeen is het de beste bandenreparatieset die u kunt kopen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een 56-delige set. Zelfs de opbergdoos is goed doordacht met speciale plaatsingen voor elk gereedschap en een robuust ontwerp.

Stop Go 1001 Pocket bandenplugger


De Stop and Go 1001 is een tubeless bandenreparatieset met CO2 om banden in een noodsituatie op te pompen. Er zijn 4 16 gram bussen van 100% zuiver CO2-gas meegeleverd met een 4 inch adapter om alle banden opnieuw op te pompen.

Veel bandengarages zullen om verschillende redenen weigeren om bepaalde banden te repareren, maar meestal omdat het te dicht bij de zijwand is . Als u echter een professionele bandenplugger gebruikt, kunt u de meeste lekke banden binnen enkele minuten repareren en u veel geld besparen.

Andere tools die bij deze bandenplugset zijn inbegrepen :

 • 15 paddenstoelenpluggen
 • Intrekbaar scheermes
 • Sondehulpmiddel
 • Ruimer / Rasp-gereedschap, inbussleutel
 • Bandventieladapter met messing fittingen
 • Etui met ritssluiting in vinyl

Over het algemeen is het de beste bandenplugset om te kopen als u alleen maar lekke banden wilt repareren. Andere bandenreparatiesets bevatten een reeks gereedschappen die u 9 van de 10 keer nooit zult gebruiken. De Stop and Go is echter een premium bandenplugset die voor één ding is ontworpen.

Smittybilt 2733 bandenreparatieset

Smittybilt is een merk dat goed bekend is in de gemeenschap van offroad-enthousiastelingen en hun bandenreparatieset scoort hoog. Het wordt geleverd met een draagbare draagtas en kan worden opgeslagen voor wanneer u het nodig hebt, wat meestal is wanneer u het het minst verwacht.

De Smittybilt bandenreparatieset bevat de volgende items :

 • 30 zelfvulcaniserende pluggen
 • Robuust aluminium handgereedschap
 • Zakmes
 • Naaldbektang
 • Extra klepstelen
 • Bandenspanningsmeter met dubbele kop
 • Zijwanddraad
 • Binnenband patch
 • Ruimer Tool
 • Insertion Tool

Voor mensen die nieuw zijn in het repareren van kits, is er ook een eenvoudig te volgen gids met foto's om dingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. In vergelijking met het Boulder-alternatief zijn er minder componenten, maar dit resulteert wel in een goedkope bandenreparatieset .

Blackjack KT-340 bandenreparatietool


De Blackjack KT-340 is een premium bandenreparatieset en veruit de duurste per gereedschap in dit artikel . Dit komt puur door de gebruikte materialen in de gereedschappen. De T-Bone is bijvoorbeeld gemaakt met een massieve stalen binnenkern voor superieure duurzaamheid in vergelijking met alle alternatieven.

Zelfs de handgreep is eersteklas behandeld omdat hij is omwikkeld met een gegoten rubberen grip voor comfort en maximaal koppel. Het is een professionele bandenreparatieset die is gemaakt door een merk dat een stap verder wil gaan.

Over het algemeen is het de beste bandenpatch-kit die u kunt kopen, maar het be>

Slime 1034-A bandenplugset met T-handvat

De Slime 1034 is de goedkoopste bandenplugset die u kunt kopen en wordt niet geleverd met verschillende andere hulpmiddelen of zelfs een opbergtas. Het hoofddoel van deze set is om een ​​eenvoudig te gebruiken lekreparatie te bieden zonder de band van de velg te verwijderen.

Inbegrepen bij de Slime 1034 zijn :

 • 1 T-handgreepplugger
 • 1 ruimer met T-handgreep
 • 5 stekkers
 • Rubber cement

Gezien de kleine kosten om deze bandenreparatieset aan te schaffen, is dit verreweg de meest kosteneffectieve manier om een ​​lekke band te repareren . Een vervangende band kan buitensporig zijn en uw dag volledig verpesten, maar de Slime 1034 kan de lekke band binnen enkele minuten repareren en u kunt uw eigen monteur zijn zonder de arbeidskosten.

Koopgids bandenreparatieset

Het vervangen van uw band elke keer dat u een lekke band krijgt, kan erg duur en een volledig ongemak zijn. De meeste bandenreparatiesets zijn minder dan 50 $ en kunnen meerdere banden repareren en gemakkelijk in uw voertuig worden opgeslagen voor wanneer u het nodig heeft.

Uit de aanbevolen bandenplugkits in dit artikel, zult u merken dat sommige een groot aantal gereedschappen bevatten en andere niet. De standaard plugkit bestaat meestal slechts uit enkele componenten zoals de T-handgrepen, maar investeren in de grotere kits is zeker de moeite waard.

Hoe uw band te repareren

De meest voorkomende vraag die mensen stellen met betrekking tot bandenreparatiesets is, hoe gemakkelijk is het om een ​​lek te repareren? Kortom, er zijn 8 stappen om ervoor te zorgen dat u uw autoband correct hebt gerepareerd:

 1. Gebruik een tang (of iets dergelijks) om het voorwerp van de band te verwijderen
 2. Gebruik een ruimgereedschap met T-greep om de punctie te vergroten
 3. Smeer het gebied dat u gaat aansluiten
 4. Gebruik de plug T-handgreep om de plug in te brengen
 5. Duw op de plug totdat er nog een centimeter over hangt
 6. Verwijder de T-hendel van de stekker
 7. Gebruik een scherp mes om de overtollige plug weg te laten hangen
 8. Breng water aan op het gebied en controleer op bubbels

In 8 stappen, die ongeveer 2 tot 3 minuten zouden duren, zou u zelf een lekke band hebben gerepareerd met weinig uitgegeven geld.

Moet je het altijd repareren?

Nu je de uitrusting en de kennis hebt om een ​​band te repareren, wil je alle banden repareren die beschadigd raken. Het feit dat u het kunt repareren, betekent echter niet dat u dat moet doen. Als een band is beschadigd aan de zijwand of er heel dichtbij, wordt geadviseerd deze niet te repareren.

De zijwand van een band is het be>

Gevolgtrekking

Bandenreparatiesets zijn redelijk goedkoop om te kopen, maar kunnen zoveel geld besparen. Het bezit van een complete set en het opbergen in uw auto is een investering die de moeite waard is en een must voor elke >

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *