De beste doppenset voor auto-onderhoud 2019

Elke automonteur of beginner die in auto-onderhoud wil stappen, heeft een doppenset nodig . Er is een reeks dopsleutels van klein of groot die in een handige gereedschapskist kunnen worden geleverd of in meerdere trekkingen in een gereedschapskist kunnen worden georganiseerd.

De beste doppenset is de , een 192-delige set die is ontworpen voor monteurs en alle heeft die u nodig zou hebben voor auto-onderhoud.

Als je denkt een manier te kunnen vinden met een paar willekeurige stopcontacten, een ratel en een hamer voor auto-onderhoud, denk dan nog eens goed na . Bij moderne auto's varieert de grootte van de moeren en bouten en het is niet zoals de gouden jaren waarin de meerderheid van de bouten 10 mm was.

The Best Heat Gun 2019 LEES Het beste warmtepistool 2019

Beste doppenset voor monteur

Socket Set Afmeting behuizing pieces
Groot 192
Medium 123
Groot 170
Groot 165
Klein 34
Klein 40

Het is be>goedkope stopcontacten onder zware kracht kunnen doorschieten, wat vaak nodig is tijdens het uitvoeren van onderhoud aan een auto.

Een socket set bevat meestal alles wat je nodig hebt om te werken aan je auto naar huis verbeteringen. Zulke dingen die u mag verwachten zijn doppen, ratels, aandrijfgereedschap, schroevendraaiers, inbussleutels en nog veel meer, afhankelijk van uw budget.

Hieronder vindt u een lijst met de beste doppensets voor het geld die geweldig zijn voor monteurs of beginners die eenvoudig auto-onderhoud willen uitvoeren.

DEWALT DWMT75049 Mechanica Gereedschapset


Dewalt is een gerenommeerd merk in de machine- en gereedschapsindustrie en dit is hun "vlaggenschip" doppenset . Het is wereldwijd zeer populair en bevat absoluut alles wat nodig is voor het merendeel van het auto-onderhoud en andere toepassingen.

Kenmerken van de DEWALT DWMT75049 Mechanics Tools Set zijn onder meer:

 • 192-delige doppenset
 • Antislip gripoppervlak
 • Diepe laser geëtste markeringen
 • 5 graden boogschommeling
 • Slank hoofdontwerp voor krappe ruimtes
 • Tandwielsysteem met 72 tanden voor ratelen met hoog koppel
 • Gegoten koffer voor zwaar gebruik
 • Beperkte levens>

Hoewel de DEWALT DWMT75049 redelijk duur is, bevat deze absoluut alles wat u nodig hebt voor eenvoudig auto-onderhoud. Het is het beste stopcontact voor monteurs die betrouwbare stopcontacten nodig hebben voor dagelijks zwaar gebruik.

Stanley STMT71652 123-delige doppenset

De Stanley-doppenset is een van de meest populaire op de markt en dit komt door de uitstekende bouwkwaliteit van de 123 verschillende stukken voor een betaalbare prijs . Het is perfect voor een amateur-monteur met een beperkt budget, maar vereist alle stopcontacten.

In termen van de functies van de Stanley STMT71652 omvatten ze:

 • 123-delige doppenset
 • Compacte opbergdoos
 • Max Drive-ontwerp voor 15% meer koppel
 • Hoogglans nikkel verchroomde afwerking
 • ANSI-specificaties overschrijden
 • Beperkte levens>

Gezien de hoge kwaliteit van alle inbegrepen stukken, is de pure prijs-kwaliteitverhouding echt ongelooflijk. Voor amateur-monteurs voor de professionals zullen de meegeleverde gereedschappen altijd in gebruik komen en worden ze geleverd met de alle be>beste socket set voor het geld en het is duidelijk om te zien waarom het zo populair is.

Crescent CTK170CMP2 gereedschapset voor mechanica

Crescent CTK170CMP2 is een andere betaalbare doppenset die alles bevat wat u nodig hebt voor eenvoudig auto-onderhoud. Het heeft 170 stuks die voldoen aan de ANSI- en ASME-specificatie met de alle be>

Kenmerken van de Crescent CTK170CMP2 omvat:

 • 170-delige doppenset
 • Opvouwbare opbergkoffer voor zwaar gebruik
 • Geschikt voor industriële, mechanische en consumententoepassingen
 • Metrische / inch metingen
 • Volledige tevredenheidsgarantie

Over het algemeen heeft de Crescent CTK170CMP2-doppenset elk hulpmiddel dat u nodig hebt voor mechanische en consumententoepassingen . De behuizing is compact, hoewel hij 170 stuks kan bevatten, wat geweldig is voor opslag. Als u het volledige pakket wilt, inclusief doppen, schroevendraaiers, sleutels en nog veel meer, is dit de beste koop .

Craftsman 165 delige mechaniek gereedschapset

Craftsman is een ander groot merk in de garage-uitrusting en gereedschapsindustrie en deze doppenset omvat een totaal van 165 stuks . Inbegrepen zijn 92 doppen (1/4, 3/8 en 1/2 inch), ratel in elke schijfgrootte, twee verlengstukken, twee kruiskoppelingen en meer.

Andere kenmerken van de Craftsman 38165 zijn onder meer:

 • 165-delige doppenset
 • Inbussleutels bewaard in een aparte container
 • Bevat alles wat nodig is voor auto-onderhoud
 • Metrische en inch-metingen

Dit is perfect voor een monteur die momenteel geen gereedschap op zijn naam heeft staan. De tools zijn gemaakt in China en niet in de VS, wat mensen kan afschrikken, maar persoonlijk zijn ze toch van goede kwaliteit.

Gezien de prijs per tool, werkt de Craftsman 165 pc Mechanics Tool Set als de goedkoopste doppenset die u kunt kopen. Dit is natuurlijk niet de be>beste grote doppenset is voor het geld .

DEWALT DWMT73804 Set aandrijvingen

Voor degenen die bij het merk Dewalt willen blijven, maar een kleinere set nodig hebben, is de DWMT73804 een geweldige optie. De 34-delige doppenset wordt geleverd met een duurzame ratel met 72 tanden, die worden gedekt door de uitstekende levens> van Dewalt.

Andere kenmerken van de Dewalt DWMT73804- doppenset zijn onder meer:

 • 34-delige doppenset
 • Stapelbare stapelbare kast
 • Gepolijst chroom vanadium afwerking
 • Hard gestempelde markeringen

De socket set case is erg slim en goed ontworpen. Het is een afsluitbare stapelbare koffer met een verwijderbare lade om je gereedschap aan te passen. De hoes is ook transparant, zodat u snel een blik kunt werpen om ervoor te zorgen dat u alle juiste gereedschappen bij de hand hebt.

De DEWALT DWMT73804 dopsleutelset is duurder dan het EPAuto 40-alternatief, maar voelt qua kwaliteit veel beter aan. De behuizing in het bijzonder is modern en ligt mijlenver voor op de goedkope gegoten kopieën. Het is veruit de beste kleine doppenset die je kunt kopen .

EPAuto 40-delige dopsleutelset

Voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope doppenset die ideaal is om in de auto te houden , hebben EPAuto hun eigen 1/4 ″ en 3/8 ″ 40-delige set. De stopcontacten zelf zijn van gehard behandeld chroom-vanadium-staal.

Andere kenmerken van de EP Auto 40 zijn onder meer:

 • 40-delige doppenset
 • Zowel metrische als Engelse maten
 • Inclusief omschakelbare ratel
 • Duurzame opbergdoos

Inbegrepen in deze goedkope dopsleutelset zijn 15 SAE-doppen 1/4 inch schijf, 13 metrische doppen 1/4 inch schijf, 3 SAE-doppen 3/8 inch schijf, 3 metrische doppen 3/4 inch schijf en nog veel meer. Over het algemeen is de EP Auto 40 de beste goedkope doppenset en je zult er niet zo goed vinden als deze set terwijl je hetzelfde budget hebt.

Socket Set Koopgids

Ben je monteur of werk je graag aan je eigen auto, dan is een doppenset van essentieel be>

Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we een gedetailleerde koopgids opgesteld waarin doppensets in detail werden besproken.

Socket grootte vergelijking

Een grote fout die veel beginners zullen maken, is slechts een paar stopcontactgroottes kopen om een ​​beetje geld te besparen. U kunt echter garanderen dat u halverwege de werkzaamheden aan de auto een stopcontact nodig heeft dat u niet hebt.

Mechanica uit de VS gebruiken een ander dimensiesysteem (dubbele inch) dan buitenlandse auto's die metrische maten gebruiken. Als u de exacte afmetingen van elk weet, krijgt u een insider om de juiste dopsleutelset te kopen. Hieronder vindt u een vergelijkingstabel voor socket-sets voor elke dimensie.

Boutdiameter Sokmaat (dubbele inch) Sokmaat (metrisch)
1/8 inch 5/8 inch 8 mm
3/16 inch 3/8 inch 10 mm
1/4 inch 7/16 inch 11 mm
5/16 inch 1/2 inch 13 mm
3/8 inch 9/16 inch 14 mm
7/16 inch 5/8 inch 16 mm
1/2 inch 3/4 inch 19mm
9/16 inch 13/16 inch 21 mm
5/8 inch 15/16 inch 24 mm
3/4 inch 1-1 / 8 inch 29 mm
7/8 inch 1-5 / 16 inch 34 mm
1 inch 1-1 / 2 inch 38 mm

Het is be>

Als u echter vaak aan auto's werkt , biedt investering in de beste dopsleutelset met diepe doppen u een voorsprong wanneer u werkt aan moeilijk bereikbare bouten of moeren.

Socket Drive Size versus Socket Size

Veel mensen verwarren de schijfgrootte met de grootte van de socket zelf. De socket drive grootte is de achterkant van de socket die hecht aan de sleutel en er zijn slechts een paar, waaronder:

 • 1/4 inch
 • 1/2 inch
 • 3/4 inch
 • 1 inch
 • 1-1 / 2 inch
 • 2-1 / 2 inch

Stopcontactmaten zijn er in een hele reeks maten, zoals weergegeven in de bovenstaande tabel, maar dit zijn slechts de meest populaire maten. Het is vermeldenswaard dat als u van plan bent een draadloze slagmoersleutel te gebruiken die dezelfde schijfgrootte gebruikt, u misschien het maximale koppel wilt controleren dat ze aankunnen. Dit komt omdat een slagmoersleutel de kans op barsten van de mof kan vergroten.

6 vs 12 punten

Het deel van de mof dat op de moer of boutkop wordt geplaatst, staat bekend als het punt. De vorm is een zespuntige zeshoek of een 12-puntige stervorm waarbij beide hun eigen voor- en nadelen hebben. Om te beginnen is de 6-puntige aansluiting de sterkste van de twee omdat de binnenwanden vlak op de hardware zitten en dikkere wanden bevatten.

12-punts doppen bieden gemak omdat ze op de moer of bout in elk van de 12 posities kunnen worden geplaatst. Voor moeilijk bereikbare moeren en bouten kan dit erg handig zijn, maar het is be>

Diepe versus ondiepe voeten

Niet elke moer en bout zijn hetzelfde en je hebt een ondiepe of diepe kom nodig om een ​​bepaalde taak te volbrengen. U hebt bijvoorbeeld een moer die meer dan een centimeter onder de bovenkant van de bout zit die ook is bevestigd. Als u een standaard dop zou gebruiken, kan het moeilijk zijn om de bout aan te raken omdat deze het uiteinde van de dop kan raken.

Daarom zorgt een paar diepe stopcontacten ervoor dat je onhandige stopcontacten kunt bereiken, zoals zittende bougies en nog veel meer.

Gevolgtrekking

Of u nu een complete set stopcontacten of een extra set voor kleinere klussen nodig hebt, al onze aanbevelingen voldoen aan beide vereisten. Investeren in een hoogwaardige doppenset voor auto-onderhoud met garantie wordt sterk aanbevolen. Er is niets erger dan een stopcontact kraken en het niet kunnen laten vervangen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *