De beste hogedrukreiniger voor auto's 2019

In de afgelopen paar jaar is de populariteit van de hogedrukreiniger van de auto ontploft als een allesreiniger. Zodra u een hogedrukreiniger voor auto's hebt gebruikt, ziet u precies hoe effectief ze zijn in het reinigen van alles waar ze op worden gewezen.

De beste hogedrukreiniger voor auto's is de , die een enorme 2.030 PSI-classificatie heeft voor het doorbreken van hard vuil en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Je kunt een hogedrukreiniger voor auto's kopen in praktisch elke maat en elk vermogen met de prijzen voor premium merken. Extra functies en hulpstukken zoals een sneeuwschuimkanon kunnen de manier veranderen waarop u uw auto wast.

The Best Car Polish 2019 LEES The Best Car Polish 2019

Beste hogedrukreiniger voor auto's

Auto hogedrukreiniger Gewicht Waterdruk
31 LBS 2.030 PSI
32 LBS 2.000 PSI
27 LBS 1.900 PSI
17,5 LBS 1500 PSI
16.3 LBS 1.800 PSI

Een hogedrukreiniger in de auto kan vrijwel alles schoonmaken wat moet worden gereinigd. Voor degenen die ze voornamelijk gebruiken voor autodetails, zijn ze een essentieel hulpmiddel dat kan werken op een veilige PSI voor meerdere taken.

Hieronder vindt u een lijst met de beste hogedrukreinigers voor auto's die hardnekkig vuil kunnen verwijderen, gemakkelijk te gebruiken zijn en uitstekende functies bieden.

Sun Joe SPX3000 hogedrukreiniger voor in de auto


De Sun Joe SPX3000 is een van de populairste hogedrukreinigers voor auto's in de VS. Dit komt door het scala aan functies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Sun Joe wordt ook geleverd met een indrukwekkende 2 jaar garantie en is CSA-goedgekeurd.

Andere functies van de Sun Joe SPX3000 zijn onder meer:

 • 31 LBS in gewicht
 • Dubbele wasmiddeltanks
 • 2.030 PSI
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • 35 voet netsnoer
 • 34 inch verlengstuk
 • 20 voet hogedruks>

Om de levensduur van de pomp te verlengen, heeft de Sun Joe een slimme functie. Dit heeft de vorm van een TSS-trigger (Total Stop System) die fungeert als een veiligheidsschakelaar om de pomp automatisch uit te schakelen wanneer de trigger niet is ingeschakeld.

Sun Joe biedt een reeks autowas-wasmachines, maar dit is het model om voor te gaan. Het is de beste hogedrukreiniger voor auto's op het gebied van functionaliteit en waarde.

Karcher K5 Premium elektrische hogedrukreiniger

Karcher is waarschijnlijk een van de eerste merken waar u aan denkt bij hogedrukreinigers. Ze hebben hun hogedrukreinigers op de markt gebracht als het beste wat er te koop is met een reputatie voor prestaties en bouwkwaliteit.

Het merk Karcher is de in tegenstelling tot de VS waar de SunJoe veel populairder is.

Kenmerken van de Karcher K5 Premium zijn onder meer:

 • 2.000 PSI waterdruk
 • 32 LBS in gewicht
 • 2 jaar beperkte garantie
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • Watergekoelde motor
 • Inclusief twee toverstokken en s>
 • Wasmiddeltank aan boord

Karcher stelt dat de watergekoelde functie die tot doel heeft de temperatuur van de inductiemotor te verlagen, de levensduur aanzienlijk helpt. Ze beweren dat het 5 keer >

De K5 Premium is de beste hogedrukreiniger voor auto's die het merk aanbiedt met een specificatie die zwaarder weegt dan de concurrentie. Het komt met een premium prijskaartje, maar de bouwkwaliteit en het assortiment beschikbare accessoires maakt het een waardevolle investering.

AR Blue Clean AR383 hogedrukreiniger


De AR Blue Clean is geen bekend merk, maar ze bieden wel een betaalbare hogedrukreiniger voor auto's met veel functies. Het be>

Andere kenmerken van de AR Blue Clean 383 zijn onder meer:

 • 1.900 PSI waterdruk
 • 27 pond in brutogewicht
 • 1 jaar garantie
 • 30 voet netsnoer
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • CSA goedgekeurd
 • Inclusief 2 toverstokken

Over het geheel genomen is de AR Blue Clean AR383 een redelijk geprijsde hogedrukreiniger voor auto's die krachtig en licht is.

GreenWorks GPW1501 hogedrukreiniger

De GreenWorks CPW1501 is een van de goedkoopste hogedrukreinigers die ideaal zijn voor autodetails. Het heeft premium functies zoals een 25 en 40 graden snelkoppelingsmondstukken waarmee u uw aanpak voor elke taak kunt wijzigen.

Bij deze hogedrukreiniger wordt een fles met afwasmiddel geleverd en deze wordt onder de trekker geplaatst . Dit heeft het effect van het sproeien van reinigingsmiddeloplossing bij lage druk.

Andere functies van de GreenWorks CPW1501 zijn onder meer:

 • 1500 PSI waterdruk
 • 17,5 LBS in brutogewicht
 • 1 jaar garantie
 • 35 voet netsnoer
 • 13 amp universele motor

Over het algemeen biedt de GreenWorks CPW1501 autodrukreiniger een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere alternatieven. Het is de beste goedkope hogedrukreiniger voor auto's, die is ontworpen voor autodetails en een reeks accessoires bevat.

Karcher K3 Follow-Me hogedrukreiniger

Het Karcher K3 "Follow Me" -ontwerp heeft vier wielen (grotere achterwielen) die u volgen als u rond de auto rijdt . Voor degenen die regelmatig hogedrukreinigers gebruiken, is dit een geweldige ontwerpfunctie en maakt het gebruik van een hogedrukreiniger veel eenvoudiger.

Kenmerken van de Karcher K3 Follow Me zijn onder meer:

 • 1.800 PSI waterdruk
 • 16.3 LBS
 • Motor van 14,5 amp / 1800 watt
 • Vario-sproeis>
 • 2 jaar beperkte garantie

Het is een Karcher hogedrukreiniger en wordt geleverd met een grote lijst met accessoires en tal van functies. Deze omvatten een Vario Power-spuits>

Over het algemeen is het een unieke hogedrukreiniger voor auto's die het gemakkelijkst te verplaatsen is maar geen prestatievermogen verliest.

Autodrukreiniger Koopgids

Als u uw bloemen water wilt geven, is een normale s>tuins> met een mondstuk / sproeier duidelijk niet genoeg is. Als het gaat om serieuze autodetails, heb je een autodrukreiniger nodig.

Hard vuil en aanslag kan vrijwel onmogelijk worden verwijderd met een standaards>

Om u te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen, hebben we de onderstaande gids met betrekking tot hogedrukreinigers voor auto's opgesteld.

Hogedrukreinigers voor auto's

Er zijn een aantal hogedrukreinigers beschikbaar, maar het is van essentieel be>veilige hoeveelheid PSI , die het lakwerk van de auto niet beschadigt.

Een PSI-rating van ongeveer 2.000 is ideaal voor het reinigen van auto's, vrachtwagens, boten en nog veel meer. Het kan ook worden gebruikt voor het reinigen van terrassen, hekken en andere toepassingen, maar als dit het enige doel is, is de beste optie om te kiezen voor een hogedrukreiniger met een hogere PSI.

Hoeveel water gebruikt het?

Voor degenen die om het milieu geven of op een watermeter zitten, is de hoeveelheid water die het gebruikt vrij be>

Let bij het lezen van de specificaties van een hogedrukreiniger op de GPM-waarde (gallons per minuut), omdat dit u een identificatie geeft.

Een hogere GPM betekent dat er meer water uit het mondstuk komt, waardoor de auto beter wordt gespoeld. Als beide beoordelingen hoog zijn, zal het wassen veel sneller zijn, maar de efficiëntie van het gebruikte water is mogelijk niet zo goed.

Schuimkanonnen

Sinds de populariteit van sites voor het delen van foto's zoals Instagram, Flickr en anderen, met behulp van een schuimkanon zijn erg populair geworden als voorreinigingsstap bij het wassen van uw auto. Dit komt omdat het een veilige methode biedt om vuil te verwijderen, maar het biedt ook de perfecte fotomoment. Dit komt omdat de zeep van het schuimkanon dik is en aan de carrosserie kleeft.

Schuimkanonnen werken meestal van 55 tot 90 PSI en produceren een grote hoeveelheid schuim met een stroomsnelheid van maximaal 5,5 GPM. De meeste klikken gewoon recht op de hogedrukreiniger, terwijl anderen u misschien een bepaalde adapter nodig hebben.

Ze zijn een van de beste hulpstukken die u voor uw hogedrukreiniger kunt krijgen en kunnen uw automatische detaillering verbeteren. Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe het schuim op uw auto eruit ziet als het eenmaal uit een hogedrukreiniger is gespoten.

Gas vs elektrische auto hogedrukreiniger

U zult merken dat al onze aanbevolen hogedrukreinigers voor auto's allemaal elektrisch zijn. Dit komt omdat je met een elektrische hogedrukreiniger een elektrische motor met hoge stroomsterkte kunt gebruiken om een ​​PSI van maximaal 2.000 te leveren, wat ideaal is voor het wassen van auto's.

Gas aangedreven hogedrukreinigers leveren een veel hogere PSI-rating , zelfs de versies met laag vermogen produceren ruim meer dan 2.000 PSI. Er zijn zelfs sommigen die in staat zijn om meer dan 7.000 PSI te produceren, wat niet veilig is voor autodetails.

In vergelijking met de elektrische hogedrukreiniger verbruiken gasalternatieven ook meer gallons water per minuut vanwege het feit dat het een motor met hoger vermogen en messing hardware heeft (in de meeste gevallen).

Elektrische hogedrukreinigers voor auto's zijn ook veel praktischer omdat er maar één knop nodig is om hem in of uit te schakelen. Het gasalternatief vereist dat je aan een touw trekt om het te laten starten en het gas in de eerste plaats herinnert.

Er zal ook een tijd zijn dat u een hogedrukreiniger op gas moet onderhouden, omdat deze olie en een nieuw filter nodig heeft om perfect te werken.

Elektrische hogedrukreinigers zijn ook veel lichter vanwege de gebruikte materialen, maar als het op draagbaarheid aankomt, moeten ze op een stopcontact worden aangesloten.

Kortom, de beste hogedrukreiniger voor auto's is een elektrisch aangedreven model, omdat er geen echte behoefte is aan extra vermogen. De meeste mensen willen gewoon de schakelaar omdraaien en een hogedrukreiniger inschakelen en zich geen zorgen maken over brandstof en onderhoud.

Druksproeiers

Het mondstuk van een hogedrukreiniger is een van de be>

U zult niet altijd een smalle waterstraal willen, omdat dit te krachtig is en een groot risico voor de lak kan zijn . Door de spray voor bepaalde delen van de auto in een bredere stand te zetten, kunt u schade voorkomen.

Hoe een autowasschijf te gebruiken

Iedereen maakt zijn auto op een andere manier schoon, maar bij gebruik van een hogedrukreiniger is het veel leuker en gemakkelijker. Het is ook be>

 1. Voorreiniging - Voordat u washandschoenen op uw autolak gebruikt, moet u de auto altijd spoelen vanaf de bovenkant en naar beneden gaan. Zorg ervoor dat u extra aandacht besteedt aan de lichten en eventuele carrosserieranden.
 2. Wasmiddel aanbrengen - Vul de hogedrukreiniger van uw auto met een reinigingsmiddel en spuit het vervolgens op de auto met de breedste instelling voor volledige dekking. Verwijder het wasmiddel niet meteen, wacht minimaal 5 minuten totdat het vuil is opgezogen.
 3. Vuil verwijderen - Veeg met een washandje eenvoudig al het wasmiddel uit de auto en spuit het voertuig met de hoogste druk van de machine.

Zodra deze fase is voltooid, kunt u verdergaan met het wassen van de auto met uw carwashshampoo en spuiten met de hogedrukreiniger. Dankzij het gebruik van de hogedrukreiniger zou al het harde vuil hiervoor zijn verwijderd, wat betekent dat u achteraf geen krulsporen hoeft te verwijderen met polish .

Motoren en pompen

De elektromotor van een hogedrukreiniger en het vermogen dat ze produceren wordt bepaald door het wattage en de stroomsterkte. De drie soorten elektromotoren zijn universeel, inductie en watergekoeld . Ze zijn in volgorde van kosten, prestaties en geluidsniveaus.

Als je vastzit tussen twee auto hogedrukreinigers die hetzelfde geprijsd zijn, controleer dan om te zien welke elektromotor het gebruikt . Als men watergekoeld is boven een inductiemotor, hebt u een duidelijk antwoord op wat de beste hogedrukreiniger is voor het geld.

Net zo be>wiebel, axiaal en triplex . Ze zijn geordend op basis van hun levensduur en hun vermogen om grote hoeveelheden kracht te weerstaan.

Andere be>

Er is zoveel te bespreken met betrekking tot een elektrische hogedrukreiniger, dus we zullen het kort houden. Wat betreft bruikbaarheid hebben elektrische machines een netsnoer nodig, dat >

Dit is niet de enige lengte waar u op moet letten, want de s>

De inname van wasmiddel kan ook een probleem zijn voor sommige autodetailers, omdat sommige een zuigs>

Gevolgtrekking

Een hogedrukreiniger voor auto's is een elektrisch gereedschap voor autodetailers, net als de cementmixer op een steenlaag. Investeren in een krachtig voorbeeld met een uitstekende garantie, variabele instellingen en functies is een waardevolle investering.

U zult meestal vele jaren een hogedrukreiniger bezitten en het is de moeite waard om de extra te betalen voor een die meer functionaliteit biedt. Sun Joe en Karcher zijn de populairste en beste merken hogedrukreinigers voor auto's, maar hebben meestal een premium prijs.

Hoe denk jij erover?

 1. Ik kocht de Sun Joe SPX3000 op Amazon Prime en gebruikte hem een ​​paar dagen na het lezen van dit bericht. Je hebt het niet verkeerd, het is een van de beste hogedrukreinigers voor auto's die ik heb gebruikt. Ik ben erg geïnteresseerd in mijn detaillering en doe dat al meer dan 10 jaar, maar ik heb nooit echt geïnvesteerd in een hogedrukreiniger voor in de auto.

  Ik heb zelfs een poging gedaan aan het hek dat bedekt was met schimmel en de Sun Joe schiet er met gemak op los. Als u op zoek bent naar een elektrische hogedrukreiniger, koop dan de Sun Joe SPX3000

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *