De beste autoroutes 2019

Als u uw auto enkele centimeters vanaf de grond optilt, kan dit een groot verschil maken bij het onderhoud van uw auto. Autohellingen van hoge kwaliteit kunnen worden gebruikt voor olieverversingen of ander auto-onderhoud en zijn veel goedkoper dan uw conventionele garage-autolift.

De beste oprijplaten voor auto's zijn de , die een racehelling, Xtender en wielblok omvat dat wereldwijd door professionele monteurs hoog wordt gewaardeerd.

Hellingen voor auto's kunnen in verschillende uitvoeringen voorkomen, van zwaar tot laag profiel, evenals verschillende materialen die in de constructie worden gebruikt. U moet een helling kiezen die geschikt is voor het gewicht van uw voertuig, anders kunt u extra spanning op de hellingen veroorzaken.

The Best Synthetic Oil 2019 LEES De beste synthetische olie 2019

Beste oprijplaten voor auto's en vrachtwagens

Auto oprijplaten Draagvermogen Bouw
3.000 LBS Space Age Foam
3.000 LBS Aluminium
12.000 LBS Hars
6.500 LBS Staal
40.000 LBS Staal

Hellingen voor auto's zijn het beste alternatief in vergelijking met de duurdere autolift met 2 en 4 stijlen . U krijgt niet de hoogte van een lift, maar de extra lift die u vanaf de oprijplaten van de auto krijgt, zorgt ervoor dat u voldoende ruimte hebt om autotaken uit te voeren.

Je kunt de beste vloerkrik op de markt hebben, maar er zal nog steeds de zorg zijn dat deze instabiel wordt. Daarom zullen veel monteurs hun autokrikken upgraden met een hoogwaardige oprit voor extra veiligheid terwijl ze zich onder het voertuig bevinden.

Op het gebied van veiligheid moeten de meeste oprijplaten voor auto's worden geleverd met wielblokken die ervoor zorgen dat uw auto niet rolt terwijl u op de oprit staat. Hieronder vindt u een lijst met de beste oprijplaten voor auto's die de meeste voertuigen optillen en waarmee u een aantal taken veilig kunt uitvoeren.

Race Ramps Auto's met laag profiel


Race Ramps produceren een enorm scala aan oprijplaten voor verschillende voertuigen en zijn erg populair in de VS. Als je een sportwagen of een verlaagde auto hebt, raden we je ten zeerste aan om de extra set aan te schaffen, omdat deze het opstappen veel gemakkelijker maakt.

In termen van de functies van de Race Ramps Kit omvatten ze:

 • Sterke en lichtgewicht constructie
 • Til auto's met 10 centimeter op
 • Geschikt voor 12 inch brede banden
 • 3.000 LBS gewichtscapaciteit
 • 10.8 of 6.6 graden naderingshoek
 • Geen scherpe randen
 • Antislip via de polyurea-coating
 • Geëxpandeerd polystyreenschuim met hoge dichtheid

De complete car ramp kit van Race Ramps bevat een paar ramps, een paar "Xtenders" en vier rubberen wielblokken. Dit is alles wat u nodig hebt om een ​​reeks voertuigen veilig op de hellingen te laden. De "Xtender's" komen in het spel als u een verlaagde auto of sportwagen hebt. Het verlaagt de hoek (6,6 graden) om het gemakkelijker te maken om de oprit op te gaan zonder schade aan te richten.

Over het algemeen is de Race Ramps-kit duur, maar een waardevolle investering voor degenen die regelmatig hun auto tillen. Het is de beste low profile autohelling en is zeer licht maar toch zeer duurzaam om jaren>

Rage Powersports ML-1066 Metal Car Ramps

Als u er niet zeker van bent dat de plastic of geharde rubberen opritten uw auto zullen houden, biedt Rage Powersports een volledig aluminium constructie . Veel monteurs zullen beweren dat metalen oprijplaten veel duurzamer zijn en over het algemeen geven ze de voorkeur.

Kenmerken van de Rage Powersports ML-1066 zijn onder meer:

 • 11,5 graden naderingshoek
 • 100% aluminium constructie
 • Verhoogde zijhekken om wielen te helpen recht te blijven
 • 66 inch >
 • Gewichtscapaciteit van 3000 LBS
 • Biedt 7 centimeter lift
 • Geschikt voor 14 inch brede banden

Met het >beste oprit voor zware auto's.

RhinoGear 11909ABMI Voertuigramp


Rhino Gear produceert een reeks robuuste autoproducten en deze oprijplaten volgen die reputatie. Deze oprijplaten zijn bijvoorbeeld in staat om een bruto voertuiggewicht van 12.000 LBS te dragen, wat zeer indrukwekkend is gezien de lage kosten.

Andere kenmerken en specificaties van de Rhino Gear Car Ramps zijn onder meer:

 • CoreTRAC antislipbasis
 • Gecertificeerde harsconstructie
 • Antislip loopvlakpatroon voor extra grip
 • 17 graden helling
 • 12.000 GVW
 • Heft voertuigen tot 6,5 inch
 • Hellinglengte is 22 centimeter >
 • Kan beide oprijplaten combineren voor opslag

Zoals hierboven vermeld, is de constructie van deze oprijplaten van hars. Deze zijn echter getest en bewezen zo sterk als staal te zijn en voldoen aan de PALD-normen (Portable Automotive Lifting Device) voor gemoedsrust.

Over het algemeen zijn dit de beste goedkope auto-oprijplaten die geschikt zijn voor een reeks voertuigen met de grote GVW-classificatie en het brede ontwerp.

Nicky Nice Solid Steel Auto Ramps

De Nicky Nice auto-oprijplaten zijn gemaakt van staal en zijn redelijk compact op slechts 35 centimeter >

Andere kenmerken van de Nicky Nice Steel Car Ramps zijn onder meer:

 • Gewichtscapaciteit van 6.500 LBS
 • Zwaar uitgevoerde stempelstaalconstructie
 • 35 inch >
 • Verhoogde zijhekken om de oprit te helpen besturen
 • Geschikt voor 9 inch brede banden.
 • Duurzame poedercoating

Deze stalen oprijplaten zijn veel goedkoper in vergelijking met het aluminiumalternatief van Rage Powersport en kunnen ook meer gewicht aan. De enige kritiek is het feit dat ze kleiner zijn en misschien moeilijker om de auto op te laden in vergelijking met de Rage Powersports.

Over het algemeen zijn ze de beste goedkope stalen oprijplaten voor het geld en gekoppeld aan wielblokken, ze kunnen nog beter worden gemaakt.

OTC 5268 Truck Ramp met 20 ton capaciteit

In termen van een oprit voor zwaar gebruik en hoge capaciteit, is de OTC 5268 een oprit van 20 ton voor professionele monteurs die aan zware voertuigen werken. Dit zijn niet de gemiddelde oprijplaten voor auto's en zijn redelijk duur, maar een waardevolle investering voor mensen die regelmatig op vrachtwagens werken.

Kenmerken van OTC 5268- oprijplaten voor vrachtwagens zijn onder meer:

 • T-handgreep voor eenvoudige manoeuvreerbaarheid van de oprijplaten
 • Geschikt voor 10 inch brede banden
 • Gewichtscapaciteit van 20 ton
 • Zwaar uitgevoerde rubberen wielen
 • Rubberen antislipmat voor extra grip
 • 10 centimeter lift
 • Levens>

Over het algemeen zijn dit zware oprijplaten voor vrachtwagens die duur zijn, maar de specificaties spreken voor zich. Als u monteur bent of grote en zware voertuigen hebt, zijn deze oprijplaten de beste optie voor uw eisen.

Auto Ramps Koopgids

Als het gaat om een ​​oprit van een auto die uw voertuig in de lucht houdt, is uw leven in gevaar omdat het zou kunnen mislukken. Het is daarom van cruciaal be>

Oprijplaten voor auto's zijn over het algemeen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen die in de constructie worden gebruikt. Populaire gebruikte materialen zijn staal, aluminium, hars en andere duurzame materialen.

Ze hebben verschillende toepassingen, waaronder het uitvoeren van een eenvoudige olieverversing voor gebruik in showrooms. Om u te helpen een weloverwogen koopbeslissing te nemen, hebben we een gedetailleerde koopgids gemaakt die alle aspecten van oprijplaten bestrijkt.

Draagvermogen

Voordat u een oprijplaat aanschaft, moet u het asgewicht van uw auto meten, meestal het zwaarste aan de voorkant. Op alle hierboven genoemde aanbevolen oprijplaten voor auto's staat het asgewicht vermeld, die allemaal geschikt zijn voor de gemiddelde auto.

Sommige oprijplaten maken gebruik van assen met één as in tegenstelling tot GVW (bruto voertuiggewicht), die meestal worden genoteerd. Vergeet niet om de oprit nooit te overbelasten, want je leven zal afhangen van de oprit die het gewicht vasthoudt terwijl je eronder zit.

Wielbreedte en wielblokken

Als u een sportwagen met brede wielen bezit, wees dan voorzichtig met de wielbreedteclassificaties. De meeste oprijplaten zijn geschikt voor alle personenauto's met de OTC-oprit geschikt voor veel bredere wielen van vrachtwagens.

Nadat u uw voertuig op de oprit hebt geladen, is veiligheid iets waarvan u wilt zorgen dat het van het grootste be>

Helling oppervlakken

U zult opmerken dat alle aanbevolen oprijplaten een gekartelde of geperforeerde oprit hebben. Het doel is om ervoor te zorgen dat de auto optimale tractie heeft tijdens het laden en lossen.

Voor degenen die zelfgemaakte autohellingen maken, zullen ze waarschijnlijk een blank hout gebruiken zonder tractie-eigenschappen, wat betekent dat het vrijwel onmogelijk is om veilig te laden.

Aanpak

Niet elke hellingbaan is geschikt voor uw auto, omdat bodemvrijheid een probleem kan zijn. Als u een lage auto bezit, is het zeer aan te bevelen om auto-opritten met een laag profiel te kiezen en u een hoop gedoe te besparen wanneer u uw voertuig telkens opnieuw probeert te laden.

Als een ruwe benadering, zou onder de 10 graden worden aanbevolen als u uw voertuig classificeert als laag. Als uw auto >

Veiligheid oprijplaten

Hoewel auto-opritten veel veiliger zijn dan de alternatieve auto-aansluiting , is het nog steeds be>

Nadat u uw voertuig op de oprijplaten van de auto hebt geladen, moet u ervoor zorgen dat de rem veilig is vergrendeld . De auto in versnelling schakelen met de handrem ingeschakeld is essentieel en voorkomt dat het voertuig achteruit van de oprijplaten rolt. Voor extra veiligheid raden we ten zeerste aan om wielblokken achter de achterwielen te plaatsen als back-up voor het geval de remmen niet werken.

Voertuig op helling laden

Om schade aan zowel de auto als de oprijplaten te voorkomen, is het be>schuif vervolgens de oprijplaten tegen de voorwielen en zorg ervoor dat ze gecentreerd zijn met de band. Herhaal dit voor beide hellingen en zorg ervoor dat het oppervlak stabiel is.

Eenmaal correct geplaatst, rijdt u eenvoudig de oprit op totdat u de rand hebt bereikt. De meeste oprijplaten hebben een bult, wat aangeeft dat u de wielen correct hebt geplaatst. Tijdens deze fase helpt het echt om een ​​andere persoon te zien kijken terwijl je de oprit oprijdt.

Ten slotte wilt u, eenmaal geladen en correct geplaatst, het voertuig in de parkeerstand zetten (of in de versnelling schakelen voor handmatig) en de handrem inschakelen . Als uw automatische oprijplaten met wielblokken worden geleverd, plaatst u deze achter het achterwiel.

Hellingen voor auto's zijn vrij eenvoudig te gebruiken en het be>

Bouw van de hellingen

Dankzij de technologische vooruitgang worden kunststoffen, vormschuim, hars en soortgelijke materialen gebruikt bij het ontwerpen van oprijplaten voor auto's. Ze kunnen grote hoeveelheden gewicht aan, vergelijkbaar met stalen oprijplaten, maar met de voordelen dat ze lichter zijn. Kiezen tussen de materialen is een kwestie van voorkeur, maar veel professionals zullen de stalen of aluminium opritten verkiezen.

Conclusie

Voor degenen die geen autolift hebben en extra veiligheid willen bij het gebruik van auto-krikken en kriksteunen, zijn auto-opritten de beste optie. Ze zijn niet alleen eenvoudiger in gebruik, maar ze zijn ook stabieler, wat bijdraagt ​​aan de algehele veiligheid bij het werken onder uw voertuig.

Al onze aanbevelingen bieden uitstekende compatibiliteit met een reeks auto's. Dit is te danken aan brede bandensporen, lage invalshoek en grote gewichtscapaciteiten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *