The Best Trailer Hitch Lock 2019

Als het gaat om trailerbeveiliging , zijn er zoveel mensen die geen trekhaakvergrendeling gebruiken. Dit betekent in feite dat iedereen naar uw trailer kan lopen en deze achter op zijn voertuig kan aankoppelen en met zijn dure bezit kan ontsnappen. Om dit soort diefstal te voorkomen, moet u investeren in een veilig slot.

De beste trekhaakvergrendeling is de , die volledig tegen boutsnijwerk bestand is met een volledig stalen constructie die de trekhaak bedekt.

Qua compatibiliteit kunt u een trekhaak kopen in verschillende maten of vormen. Daarom is het van cruciaal be>

The Best Trailer Brake Controller 2019 LEES De beste Trailer Brake Controller 2019

Beste trekhaakvergrendeling

Koppelingvergrendeling Bouw Gewicht
Geheel staal 10.1 LBS
Rubber en staal 2.2 LBS
Geheel staal 12.0 LBS
Geheel staal 2.2 LBS
Aluminium en staal 1,0 LBS

Er is een trailerslot geschikt voor elk budget met vele goedkope en premium opties beschikbaar . Zoals u zich kunt voorstellen, zullen de meeste goedkope trailersloten gemakkelijk te breken zijn en gewoon als afschrikmiddel fungeren. Afhankelijk van hoe duur uw trailerlading is, moet u daarom nadenken over uw aankoopbeslissing.

Gezien het feit dat de prijs van veel voorkomende trailerladingen zoals campers, jetski's, autotransporters en andere activa duizenden kost , is het de moeite waard om de extra uit te geven.

Voor degenen die dure ladingen op hun aanhangwagen hebben, zou een veilig aanhangerslot een essentieel onderdeel moeten zijn. Hieronder vindt u een lijst met de beste trailersloten die geschikt zijn voor diverse hefinrichtingen en die uw trailer beschermen tegen mogelijk gestolen worden.

Bewezen industrieën Trailer Lock

Als u op zoek bent naar de ultieme bescherming voor uw trailer en er geen budget als zodanig is, heeft Proven Industries het antwoord met het 2516-model. Het is gemaakt in de VS, bestand tegen boutsnijmachines en is het beste trailerslot dat u kunt kopen.

Andere kenmerken van het 2516-model van Proven Industries zijn onder meer:

 • 1/4 inch dikke volledig stalen constructie
 • Verschillende maten beschikbaar
 • Makkelijke installatie
 • Beveiligt bovendien veiligheidskettingen
 • Gemaakt in Amerika
 • Levens>

Het valt niet te ontkennen dat dit trekhaakslot niet duur is omdat het dat wel is. U kunt er echter zeker van zijn dat dit uw trailer beschermt tegen ontkoppeling door een dief, omdat dit de ultieme bescherming tegen diefstal is. Over het algemeen is dit de beste trekhaakvergrendeling die u kunt kopen en past op de meeste 2 5/16 inch-koppelingen.

Tow Ready Gorilla Guard aanhangerkoppelingvergrendeling

Tow Ready's Gorilla Guard is een ander ontwerp in vergelijking met anderen omdat het meer aan de voorkant van de trekhaak zit in tegenstelling tot een klem over de bovenste stijl. Het slot zelf is zwaar en kan een dief weerstaan ​​die de hele dag met een hamer slaat.

Kenmerken van de Tow Ready Trailer Coupler Lock zijn onder meer:

 • Past op de meeste 2 inch-koppelingen
 • Breed ontwerp om zware impactaanvallen te weerstaan
 • Effectief om te voorkomen dat sabotage-apparaten toegang krijgen
 • Eenvoudig op de koppeling schuiven
 • Inclusief twee sleutels
 • Een jaar beperkte garantie

Over het algemeen is het een uitstekend allrounder aanhangerkoppelingslot dat veel waar voor uw geld biedt en effectief een reeks aanvallen stopt. Het enige grote nadeel is het feit dat het niet compatibel is met andere koppelingsgroottes.

AMPLOCK U-BRP2516 Koppelingsslot

Voor degenen die dure ladingen hebben en een aanhangwagenvergrendeling van topklasse nodig hebben, is de AMPLOCK U-BRP2516 de beste optie. Net als bij het trekhaakslot van Proven Industries is dit een dure optie, maar gezien de prijzen van de meeste RV's samen met uw persoonlijke bezittingen binnenin, is het een waardevolle investering.

Kenmerken van de AMPLOCK U-BRP2516 zijn onder meer:

 • Gegoten om te passen bij de specifieke vorm van uw koppeling
 • Past op 2 5/16 inch koppelingen
 • Cilinderslotmechanisme maakt het moeilijker voor criminelen
 • Draaibaar ontwerp
 • Roterend vlak voorkomt boren
 • Op zwaar werk berekend en weegt 12 LBS
 • Uitstekende roestbestendigheid
 • Niet te klikken slot
 • Optie om meerdere sleutels te hebben

Het installeren van deze trekhaakvergrendeling is net zo eenvoudig als erop duwen en de cilinder vergrendelen. In tegenstelling tot veel van de goedkope alternatieven, stelt AMPLOCK dat er miljoenen sleutelcombinaties beschikbaar zijn waarbij elke klant een unieke code ontvangt.

Over het algemeen is het een hoogwaardig trailerslot dat u gemoedsrust geeft dat uw trailer veilig is . Het kost wel wat, maar als uw trailer en de lading erop duizenden waard zijn, is het een waardevolle investering.

Master Lock 377KA Trekhaakvergrendeling

De Master Lock 377KA is een verchroomd koppelingsslot dat wordt geleverd met twee sleutels. Het is verkrijgbaar in twee verschillende maten, variërend van 1-7 / 8-inch (51 mm) tot 2-5 / 16-inch (59 mm). Andere kenmerken van de Master Lock 377KA zijn onder meer:

 • Gegalvaniseerde constructie
 • Curvy ontwerp maakt het moeilijk om met een hamer te slaan
 • Geavanceerd vergrendelingsmechanisme
 • Inclusief twee sleutels
 • Beperkte levens>

De installatie is heel eenvoudig en past zonder problemen op een reeks trekhaken. Het slot zelf is een beugel , wat betekent dat het kiezen van het slot veel moeilijker is in vergelijking met goedkopere modellen. Over het algemeen is het een geweldig allround trekhaakslot in termen van veiligheid en is het erg populair in de VS.

Reese Towpower 72783 Universal Trailer Lock

Het trekhaakslot van Reese Towpower is een meer betaalbare optie voor diegenen die op zoek zijn naar trailerbeveiliging. Het is een felgeel ontwerp, dat fungeert als een zeer zichtbaar afschrikmiddel voor diegenen die op zoek zijn naar een snelle diefstal.

Kenmerken van de Reese Towpower zijn onder meer:

 • Compatibel met 1-7 / 8 inch, 2 inch en 2-5 / 16 inch-koppelingen
 • Verstelbare lus maakt installatie eenvoudig
 • Hoogwaardige stalen slotstang
 • Aluminium behuizing
 • Ratelontwerp met 11 vergrendelingsposities

Het ontwerp van dit trekhaakslot is vrij eenvoudig en zeer eenvoudig te installeren met de verstelbare lus. De manier om de vergrendelklem los te maken, is door de sleutel eenvoudig rechtsom te draaien, in die positie te houden en de klem omhoog te trekken.

Over het algemeen is het een goedkope trekhaakvergrendeling, maar vanwege de budgetprijs betekent dit wel dat duurzaamheid kan lijden. Zoals vermeld in de onderstaande koopgids, is het mogelijk om de aluminium behuizing met een hamer in stukken te hameren . Dit is een reden tot bezorgdheid, maar als je een goedkope trailer hebt met een budgetvergrendeling zoals de Reese Towpower, zal dit een uitstekend afschrikmiddel zijn.

Trekhaak Lock Koopgids

Als het gaat om het beschermen van uw aanhangwagen, is het be>

90% van de tijd zal een goedkope trailer-lock een afschrikmiddel zijn en die criminelen afschrikken. Dit komt omdat ze op zoek zijn naar een gemakkelijk doelwit. Als uw aanhangwagenlading echter duur is, maar een zwak slot gebruikt, dan kan het de criminelen tijd en moeite waard zijn om het af te hameren. Daarom hebben we in onze aanbevelingen premiumalternatieven genoemd die vrijwel onmogelijk te halen zijn zonder de sleutel.

Hoe gemakkelijk is het om een ​​trailer te stelen?

Het gemak waarmee u de dieven geeft, is aan u. Als u bijvoorbeeld uw sleepbare bezit (laten we zeggen een boot op de trailer) op uw oprit achterlaat, zonder dat er iets aan vastzit en naar de weg wijst, vraagt ​​u om problemen .

Als u met uw voertuig sleept en u stopt voor een bepaalde tijd, kan een crimineel bespringen als u niet kijkt . Als u geen trekhaakvergrendeling hebt geïnstalleerd, kunnen ze eenvoudig omhoog trekken, deze van uw voertuig loskoppelen en op de hunne zetten.

Zelfs degenen met een trekhaak voor een koppelschotel , een vastberaden crimineel kan >trekhaak met behulp van een gewichtsverdelingssysteem .

Bouwkwaliteit

Zoals je je kunt voorstellen, is het eerste wat een crimineel zal proberen brute kracht te gebruiken om je slot te verwijderen. Bijvoorbeeld, constant de aanhangervergrendeling met een hamer raken totdat deze uit elkaar valt. Als het lichaam is gemaakt van een aluminium- of zinkmateriaal, kan dit uiteindelijk uit elkaar vallen door de zware impact. Let op gehard staal in de hele constructie (zoals het slot van Proven Industries), dat de hele dag door zware impactschade kan weerstaan.

Be>

Als het gaat om de populariteit en goedkope voorbeelden, kan het unieke van de toetsen een probleem worden. Een crimineel kan bijvoorbeeld een selectie van sleutels tot zijn beschikking hebben en het is een kwestie van spoor of fout die kan resulteren in een match.

Merken die vermelden dat ze duizenden of miljoenen toetscombinaties hebben, worden sterk aanbevolen. Zorg ervoor dat u de verpakking bewaart of noteer de unieke code van uw sleutel, want u kunt problemen ondervinden als u de sleutel kwijtraakt.

Gebreken met goedkope sloten

Met een trekhaakvergrendeling krijgt u echt waar u voor betaalt. De goedkopere alternatieven zullen altijd gemakkelijker te ontgrendelen zijn dan de duurdere koppelingen. Van een van de populairste sloten in de VS (Reese Towpower) is bekend dat het gemakkelijk breekt als je de aluminium behuizing een paar keer met een hamer raakt. Het wordt echter erger omdat je kunt , het demonstreert de effectiviteit van de bewezen industrieën in vergelijking met goedkope alternatieven.

Dat gezegd hebbende, het werkt nog steeds als een uitstekend afschrikmiddel voor diegenen die op zoek zijn naar een trailer die snel en gemakkelijk te stelen is. Het blijft vooral om die reden binnen onze aanbevelingen en het heeft een aantal beveiligingswaarden voor uw trailer terwijl het ook goedkoop is.

Koppelinggrootte

Niet alle trekhaakvergrendelingen zijn universeel en sommige passen alleen in normale trekhaakmaten. De meest voorkomende zijn 2 of 2 5/16 inch-koppelingen, maar het is van cruciaal be>

Controleer bovenop de trekhaak of het ontwerp van het slot dat u kiest niet in de weg zit. U wilt dat het veilig op zijn plaats wordt vergrendeld zonder dat het moet worden aangepast om andere objecten te vermijden.

Aanvullende methoden om diefstal te voorkomen

Als u de dieven in de eerste plaats moeilijker maakt, wordt uw trailer vermeden. Preventieve methoden om diefstal van aanhangwagens te voorkomen, zijn onder meer:

 • Parkeren in open ruimtes als in de openbare ruimte
 • Investeer in een goed aanhangwagenwielslot
 • Parkeer dichtbij grote objecten als deze op afstand zijn om het moeilijker te maken
 • Verf of laat een onderscheidende markering achter op de trailer
 • Investeer in trekhaakvergrendelingen
 • Installeer een GPS-volgapparaat

Hierboven zijn slechts 6 manieren om diefstal van uw trailer te voorkomen. Sommige eigenaren kunnen ook hun aftermarket-autoalarm verlengen om ook de trailer te beschermen.

De be>

Natuurlijk, als een dief veel tijd heeft om iets te stelen, kan hij alles verwijderen. Sommige trekhaken hebben een ontwerpfout waarbij ze een >

Gevolgtrekking

Een koppelingsslot gebruiken om uw aanhangwagen te beveiligen met mogelijk een dure lading, is een waardevolle oefening. Het koppelingsslot dat u kiest, is afhankelijk van uw budget, maar zelfs met het goedkoopste koppelingsslot is het een afschrikmiddel om te voorkomen dat iemand uw trailer steelt. De meeste criminelen willen het gewoon aankoppelen en wegkomen.

Al onze aanbevelingen beveiligen uw trailer en stellen criminelen uit. Als de lading op uw trailer duur is, moet dit de prijs zijn van de trekhaak die u koopt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *