De beste draagbare bandeninflator 2019

Ervoor zorgen dat uw banden zijn ingesteld op de juiste PSI is van cruciaal be>gemakkelijk te gebruiken is en snel oppompt, zal u aanmoedigen om de banden regelmatig te controleren en op te blazen indien nodig.

De beste bandenpomp is de , met een maximale druk van 150 PSI, stille werking, automatische uitschakeling, LED-licht en nog veel meer.

Draagbare bandenpompen zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd. De meerderheid bestaat uit digitale meters, automatische uitschakeling en verlichting. Het wordt sterk aanbevolen om iets meer uit te geven voor een kwaliteitsunit en maakt het oppompen van uw banden veel eenvoudiger.

The Best Tire Pressure Gauge 2019 LEES De beste bandenspanningsmeter 2019

Beste bandenpomp

Bandenpomp Type Max PSI
12V 150 PSI
120V 150 PSI
AC / DC 90 PSI
draadloze 160 PSI
12V 100 PSI

In tegenstelling tot een luchtcompressor voor een thuisgarage die wordt gebruikt voor luchtgereedschap, is een bandenpomp een kleiner en draagbaarder apparaat. Ze zijn verkrijgbaar als een draadloze of AC / DC- inflator die qua prestaties en ruisoutput variëren.

Banden kunnen om verschillende redenen worden opgeblazen en het is van essentieel be>beste bandenpompen die u rechtstreeks op een 12V-aansluiting in uw auto aansluit en snel banden oppompt.

AUDEW draagbare 12V bandeninflator


De nieuwe en verbeterde Audew 12V-bandenpomp is een zeer gewaardeerde eenheid met een uniek driehoekig ontwerp . Het merk biedt een breed scala aan inflators, maar dit is de beste optie. Het kan eenvoudig worden aangesloten op een 12V-aansluiting en wordt opgeblazen tot een opgegeven PSI.

In vergelijking met de oudere versie omvatten de upgrades een hoogwaardige metalen motor met een luchtstroom van 38 liter per minuut en 2 verlichtingsmodi.

Andere kenmerken van de Audew 12V bandenpomp zijn:

 • Max druk van 150 PSI
 • LED-verlichting met 2 modi
 • Duidelijk digitaal display
 • Automatische uitschakeling
 • Meerdere bijlagen
 • 10 voet >
 • Inclusief 1 jaar garantie

Over het algemeen is het een uitstekende all-round bandenpomp die veel waar voor zijn geld biedt en niet zal teleurstellen. In tegenstelling tot andere goedkope units, biedt Audew 1 jaar garantie, 180 dagen vervanging en zelfs 90 dagen volledige restitutie voor een gerust gevoel.

Goodyear i8000 bandeninflator 120V

Goodyear is een van de grootste bandenmerken ter wereld en ze hebben een ontwikkeld draagbare bandenpomp die krachtig en toch stil is . De 120V bandenpomp kan een basisband in slechts 2 en een halve minuut van 0 tot 28 PSI oppompen.

De Goodyear i8000 is erg populair, maar het merk biedt andere goedkopere opties met minder prestaties als je een beperkt budget hebt.

Kenmerken van de Goodyear i8000 draagbare bandeninflator zijn onder meer:

 • Max druk van 150 PSI
 • 17 voet PVC luchts>
 • 6 voet netsnoer
 • 120 volt directe aandrijving inflator
 • Geen trillingen
 • Fluisterzachte technologie
 • 60 dB geluid

Over het algemeen is de i8000 de beste optie als u een hoog gewaardeerde 120V bandenpomp van een gerenommeerd merk nodig heeft. Inbegrepen zijn alle adapters en hulpstukken die u nodig hebt voor het oppompen van andere items dan banden.

Kensun AC / DC bandeninflator

Voor degenen met een beperkt budget, raden we u aan deze bandenpomp te vermijden, omdat deze redelijk gespecialiseerd is. Het is zowel AC- als DC-aanpasbaar voor auto- en thuisgebruik , wat erg handig en redelijk geavanceerd is in vergelijking met de alternatieven.

Het ontwerp van deze draagbare bandenpomp maakt het een van de gemakkelijkste om mee te nemen en het kan zelfs aan een haak worden gehangen wanneer het niet in gebruik is.

Kenmerken van de Kensun AC / DC-bandeninflator zijn onder meer:

 • LCD digitale meter
 • Maximale druk van 90 PSI
 • Eenheidsconversie
 • LED werklamp
 • Extra bijlagen
 • Automatische uitschakeling

Over het algemeen is het de beste AC / DC-bandenpomp die u kunt kopen met een uitstekend draagbaar ontwerp en de bijpassende prestaties. Kensun-toestand die tot 30 liter per minuut opblaast, wat vrij indrukwekkend is voor dit type inflator.

Audew draadloze bandenpomp

Een ding dat behoorlijk irriterend kan zijn tijdens het oppompen van elke band is het snoer. Van het niet kunnen bereiken van de band of het uitglijden van de sigarettenaansteker. Met het gebruik van een draadloze bandenpomp die een lithium-ionbatterijpak gebruikt, kunt u al deze problemen voorkomen en uw banden gemakkelijk oppompen.

Kenmerken van de Audew draadloze bandenpomp zijn:

 • 2200 mAh grote capaciteit
 • Oplaadbare lithium batterij
 • Optie om een ​​12V-adapter te gebruiken
 • Automatische uitschakeling
 • 120 watt vermogen
 • Zaklamp en digitale meter
 • 60 dB geluid

Net als bij de andere draagbare bandenpomp van Audew heeft deze veel van dezelfde functies. In tegenstelling tot alternatieve draadloze bandenpomp, heeft dit ook de optie om een ​​12V-voedingsbron te gebruiken , wat handig is als de batterij bijna leeg is.

Over het algemeen is het de beste draadloze bandenpomp die u kunt kopen, met dubbele aandrijving en boordevol functies.

EPAuto digitale bandeninflator


Voor degenen die op zoek zijn naar een goedkope bandenpomp voor noodsituaties, is de EPAuto de beste optie. Tegen een fractie van de kosten in vergelijking met de bovenstaande alternatieven, biedt deze inflator een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In termen van de functies van de EPAuto omvatten ze:

 • Digitale meter
 • LED zaklamp
 • Automatische uitschakeling
 • 4 eenheden van druk
 • 10 ampère vermogen
 • 70 dB

Over het algemeen is het een betaalbare optie die een behoorlijke hoeveelheid prestaties voor het geld biedt. Het zal niet zo goed zijn als het duurdere alternatief, maar als je het alleen als back-up gebruikt of in je auto opslaat, kun je niet fout gaan met de EPAuto.

Koopgids voor draagbare bandenpomp

Zorgen voor de juiste PSI in uw banden is cruciaal voor de veiligheid en het rijgedrag van de auto. Als u ze niet goed oppompt, neemt de kans op een klap toe, vermindert de brandstofefficiëntie, veroorzaakt ze slechte slijtage van de band en nog veel meer.

De bandenpompen zijn de afgelopen jaren enorm verbeterd, wat het gebruik ervan veel eenvoudiger maakt. Ze zijn goedkoop, compact, draagbaar en zijn tegenwoordig vrij snel . Het niet bezitten ervan kan een reëel probleem zijn wanneer u een lekke band heeft.

Om u te helpen een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen, hebben we de uitgebreide gids met betrekking tot bandenpompen opgesteld.

Automatisch afsluiten

Te hoge inflatie is een veelgemaakte fout die autobezitters maken bij het oppompen van hun autobanden. De be>

Dit is waar een automatische uitschakelfunctie erg voordelig wordt. Het werkt door de gebruiker die handmatig de gewenste PSI invoert en zodra de bandenspanning de opgegeven PSI bereikt, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Digitale meters

De analoge meter is meestal te vinden op de oude inflators en ze werken prima. Lezen vanaf een digitale meter is echter veel eenvoudiger. De tekst is groter en gemakkelijker te lezen, velen bieden de mogelijkheid om de drukmaat te wijzigen.

LED verlichting

De introductie van een LED-lamp op enkele van de beste bandenpomp is een broodnodige functie. Uw banden in het donker oppompen is vrij moeilijk en erger gemaakt wanneer u de stofkap of meter niet kunt zien als deze niet digitaal is.

Meerdere bijlagen

U kunt een bandenpomp voor veel andere producten gebruiken dan uw autobanden. Van strandballen tot fietsbanden, vrijwel elk opblaasbaar voertuig kan worden opgeblazen met behulp van een van de bovengenoemde bandenpompen. U hebt echter alle extra hulpstukken, adapters en andere connectoren nodig. Alle aanbevelingen bevatten deze en ze kunnen zeer nuttig zijn wanneer dat nodig is.

AC / DC draadloze bandeninflators

Bandenpompen zijn allemaal redelijk vergelijkbaar in termen van hun functionaliteit, maar hun krachtbron varieert. De meest voorkomende bandenpomp gebruikt een 12V AC-stroombron zoals de sigarettenaansteker. Dit komt omdat vrijwel elke auto een sigarettenaansteker heeft en het middelpunt van de auto is. Dit betekent dat u alle vier de banden kunt bereiken zonder een enorm netsnoer.

Kiezen voor een AC 120V-stopcontact is net zo draagbaar en heeft verschillende andere toepassingen zonder de auto in te gaan. U wilt bijvoorbeeld andere producten oppompen dan uw autobanden. Het is ook betrouwbaarder omdat niet alle sigarettenaanstekers in alle auto's werken, maar u altijd een stopcontact kunt vinden. Bovendien kan uw auto een lege autobatterij hebben , wat betekent dat er geen stroom naar de 12V-stroombron gaat.

Er zijn enkele bandenpompen die zowel AC- als DC-vermogen kunnen gebruiken, zoals de Kensun-bandenpomp hierboven. Dit geeft het beste van twee werelden, maar u moet een premie betalen voor de optie dubbele stroombron.

Ten slotte kunt u een draadloze bandenpomp hebben die wordt aangedreven door een lithium-ionbatterij en meestal een handapparaat is. Dit is normaal gesproken het duurste type inflator, maar het is het gemakkelijkst te gebruiken, het meest draagbaar en biedt uitstekende kracht.

Zorg er echter voor dat u de batterij oplaadt, anders gebruikt u een alternatief van 12V voor het inschakelen van de inflator.

Luchtcompressor Geluid

Oudere bandenpompen staan ​​erom bekend dat ze lawaaierig zijn en overal op de vloer trillen, waardoor ze meer geluid produceren. Het geluid dat het maakt, kan erg vervelend zijn voor buren en mensen in de buurt en het is be>

Alles boven de 80 dB wordt als luid beschouwd en als uw moderne luchtcompressor dit soort geluid maakt, is er waarschijnlijk iets mis mee.

Tyre PSI-beoordeling

voor uw voertuig om de pijn en stress van een lekke of te hoge band te voorkomen. Ze zijn vaak te vinden in de tankdop of op de dorpels, maar zo niet, dan zijn ze te vinden in de handleiding van de auto en andere documentatie.

Veel moderne auto's maken gebruik van een bandenspanningscontrolesysteem om de PSI van de banden te controleren. Dit is een geweldige functie, maar kan problematisch worden als u geen toegang hebt tot een TPMS-tool . Ze vereisen vaak een reset om de band en de vereiste spanning opnieuw te leren.

De hoeveelheid lucht die u in een autoband stopt, kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de temperatuur, het aantal passagiers of verschillende banden / wielcombinaties. Als u moeite hebt om de PSI te vinden, kunt u de PSI op de band gebruiken voor tijdelijk gebruik totdat u de juiste spanning kunt vinden.

Als u met een verkeerde bandenspanning rijdt, kunnen de onderstaande symptomen optreden.

Lekke band symptomen

Rijden met een lekke band wordt als veel slechter beschouwd dan een te hoge bandenspanning. Hieronder staan ​​enkele symptomen die u zult ervaren bij het rijden met een lekke band:

 • Minder brandstofverbruik
 • Auto handling verminderd
 • Ongelijke bandenslijtage
 • TPMS-licht
 • Opzij trekken
 • Vibrations
 • Zichtbaar lekke band

Als u merkt dat u een lekke band heeft, kunt u deze mogelijk repareren met behulp van een bandenreparatieset . Nadat u bent gestopt met het verlaten van de band, kunt u deze oppompen tot de juiste druk en eventuele schommelingen controleren.

Over inflatie symptomen

Overmatige inflatie wordt meestal veroorzaakt door het niet weten van de vereiste PSI-classificatie van de fabrikant of per ongeluk. Nadeel van een te hoge bandenspanning is onder meer:

 • Ongelijke bandenslijtage
 • Hardere rit
 • Minder contact onderweg
 • Spanningstekens op de band

Het enige echte teken van een te hoge bandenspanning is de zeer zware rit tijdens het rijden. U zult elke steen of stok in de weg kunnen voelen en als dit het geval is, controleer dan uw bandenspanning. Als je tussen auto's hebt gewisseld, laat je dan niet misleiden door sportonderstel en andere factoren.

Draagbaarheid en gebruiksgemak

Tenzij u een garage bezit, gaat u meer dan waarschijnlijk een draagbare bandenpomp kopen. Alle aanbevelingen zijn draagbaar, maar ze werken anders.

Sommige worden opgeblazen via een vooraf gedefinieerde PSI, terwijl anderen handmatig worden bediend door de gebruiker totdat de PSI is bereikt. Het laatste wat u wilt wanneer u een band probeert op te pompen, is een moeilijk te gebruiken bandenpomp. Beperkte knoppen en een intuïtief digitaal display helpen echt wanneer u het apparaat probeert te gebruiken.

In termen van draagbaarheid is een compact ontwerp dat gemakkelijk mee te nemen is en goed is op te bergen be>

Gevolgtrekking

Het wordt ten zeerste aanbevolen om de bandenspanning regelmatig te controleren. De minste wijzigingen kunnen alle verschillen maken in de manier waarop uw auto omgaat. Zelfs bij de temperatuur moet je de PSI van je banden wijzigen.

Wanneer u bijvoorbeeld winterbanden gebruikt , wordt door aanbevolen de PSI met 3 tot 5 PSI te verhogen ten opzichte van de normale PSI.

Al onze aanbevelingen zijn populair in de VS en zullen uw banden effectief oppompen. Als u vrachtwagenbanden voor alle terreinen of grotere banden gebruikt, is het zeer aan te bevelen om voor de krachtigere bandenpomp te kiezen, anders kunt u >

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *